2014 Aralık Anneleri

evet bende doktora gidince sorucam gerekli mi diyee.

ben de 8 kilo aldım canım ama bu 8 kilonun 4 kilosunu 1 ayda aldım nasıl oldu ben de anlamadım şu an için 8 kilo normal ama ya, bundan sonra da ayda 2 kilo alsak 12-13 kiloyla bitiririz yani zaten 12-15 arası normal diyorlar. doktorlar da ebru şallı mı olmamızı bekliyorlar anlamıyorum

Bebekliğinden beri büyük insan gibi konuşuyoruz biraz onun etkisi olabilir. Ama fıtratında da var. Hoplayıp zıplamak kadar sohbet etmeyi de çok sever mesela:) onun için de anlattığımız şey aklına yattıysa uzun vadede çok problem çıkarmıyo genelde.

Her çocuk ayrı karakter. Birinci böyle bi tür. Bakalım ikinci nasıl olucak:)

Son düzenleme:

Ben de ayni durumdayim maalesef ve telas sarmis durumda..

Kızlar sallayın bu kilo olayını yaa. Bakmayın Dr a filan. Abur cuburu çok abartmıyosanız( ki ben bazen onu da yapmak lzm derim), şeker probleminiz yoksa, hamile kaldığınızda çok kilolu değilseniz boşverin. Çocuğu büyütürken gidiyo emin olun. Emzirmek ve yorgunluk götürüyor. 20 kiloya kadar iidir ii:)

ya benim şimdiye kadar hiç kilo problemim olmadı sanırım o yüzden kilo takıntım var. aslında bunu başkası söylese kabullenmiyorum ama itiraf etmem lazım artık bir de eşim sağolsun ben yeni hamileyken sen en fazla 10-12 kilo alırsın onu da çabucak verip eski haline dönersin diyerek farkında olmadan şartladı beni. şimdi doktora her gidişimde tartıya çıkmaktan korkuyorum :)
geçen gün canım bir şey çekti, abur cubur tarzı, ne olduğunu yazmayayım şimdi. evde yapayım sağlıklı olsun dedim ama hiç aynı tadı vermedi. sen böyle diyince kendime destek bulmuş gibi hissettim bak eve giderken alıp yiyeceğim valla en azından aklımdan çıkar

Ayy bu eşler . Bizimki de kılo hiç sevmez bana bişi demıyır ama Kendide zayıf tartılırken falan bana yaklaşıyorsun demesi bile gerıyo beni . Bu güne kadar hiç Nazlı , aseren olmadım hastalık cok şükür olmadı kıymetını bilemiyorsun dıyorum eşime ugrastırmadım seni . Gecen dıyo karnın ne sert dedim yağ değil o bebek :) valla cok kasamam verıcez tabi kıloları bebişin temposuyla

canım carrefourdan aldım gratis diye bi kozmetik mağazası var 2. katta ordan. her yerde bulunmuyo. 25 miydi 22 miydi tam hatırlamıyorum o civarlarda bişeydi canım
Sağol canim esimin yolu oraya düşerse baksin bi malumm ben gidemiyorum bi yere isim esime kaldii

allaha şükür bende iyiyim, doktora gideceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla bayramdan sonra gidecektim de randevu bulursam hemen öncesinde gidicem
O günler zaten bi gelmek bilmiyor yaaa:) gelince de Veletler bizi bastan cikarip yine ozletiyor kendilerini hayirlisiyla git gel canimm....

aynen canım zaten normal olan kilo almak yani büyüyor içeride kuzucuklar sonuçta, onlar büyüdükçe biz de büyüyoruz yapacak bir şey yok :)

aynen bende öyle yaptım 6. ayımın içinde 4-5 kiloyu birden almışım ona da kızdı biraz haftalık 500 gr alıcaksın dedi 7 den sonra. çok biliyon sen dicektim

olur canım bende baktım ama internette bulmamız zor sanırım , avmlerde özellikle de outlet olanlarda vardır sanki sen ne diosun canım
HAKLISIN hemfikirim seninle
artık bakınıp durucaz.. bulana kadar
bugün sipariş verdiğim kitaplar geldi :) çocuğun çorabı yok daha ama kitapları geldi :) nasıl mutlu oldum bir de braun un kulaktan ateş ölçerini aldım hepsi geldi.. sen neler yaptın? nasıl gidiyor hazırlıklar?

canım gecelık fln aldınmı ben baktım da buamadım bı kactaen vardı guzel 135 lıra dedıler pahalı geldı

aldım canım ben cumartesi günü. cumhuriyet caddesinde 2 katlı bi iç çamaşırcı varya. çetikmyidi çetinmiydi ne ondan aldım. indirim vardı. bir gecelik aldım boydan elbise 50 TL ye. bi tane sabahlık aldım dantelliler hoşuma gitmedi düz sütlü kahve gibi o da 35 TL dedi. bide altlı üstlü pijama takımı aldım. ama şık bişey kollarında küpürler falan var. hastanede şık durur o da 50 TL. hepsini 135 TL ye aldım. o cumhuriyet caddesine çoğu yere baktım genelde sabahlıklı geceliklere 150 TL civarında diyolardı. burda tek tek koymuşlar ben kombin yaptım çokta hoş oldu her zaman giyilir. lohusayken bile evde dantelli bişey giyeceğine böyle biraz daha sade sabahlıklı bişey olsa herkesin içine rahatlıkla çıkarım diye düşündüm. pijama takımlarıda indirimdeydi hepsi 50 TL di.

aaa bunu söylediğin iyi oldu. Bende çıkıp bakayım. Yalnız Çetik normalde baya pahalı bir yer emin misin orası olduğuna. Çetin var mı orda hiç hatırlamıyorum. Akdem var birde çok meşhur olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…