evet bende doktora gidince sorucam gerekli mi diyee.
Eşimde ilaç yazdırmak için gitmişti. monovit d3 damla vermiş kullanmam için. Krampları başlar kullansın demiş. Devit damla da d vitamini içeriyor. Vitamin hapının içindede D vitamini var. Bende doktoruma soracağım. Kullan derse kullanırım. Sende doktoruna sorunca paylaşırsın bakalım senin ki ne diyecek. Benim ki büyük ihtimalle gerek yok diyecek ama sorayım içim rahatlasın.
kızlar ortalama ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar? benim doktor kiloya çok takıntılı bugün randevum var 1 ay oldu gitmeyeli bana 1 kiloyla gel demişti ama 2-3 kilo arası almışım galiba.her gittiğimde ölçüyor. bugünde bu kiloya kızacak eminim diyetisyene gönderirim seni demişti zaten yemiyorum ki diyetisyen ne yapacak. toplamda da şimdiye kadar 8 kilo falan almışım. kendi 40 kilo çıta gibi geziyo benimde öyle olmamı istiyo herhalde
akşam 5 te randevum. vakit bulursam doktor dönüşü yazarım canım
zaten dedim decavit kullanıyorum diye,onu da al dedi,almıcam canımmm, içmem onun yerine bol yoğurt süt peynir yerim
maşallah kuzucuğa, ne güzel yetiştirmişsiniz eminim hep böyle olgun ve anlayışlı olacaktır. sen de bu halinle bile elinden geleni yapıyorsun oğlun için, o yüzden hiç kendini kötü hissetme canım. bazı aileler imkanı ve zamanı olduğu halde bu kadar ilgilenmiyorlar çocuklarıyla. o sevginizi hissediyordur muhakkak. yavrum ya nasıl kanım kaynadı oğluna şu an bi bilsen
evett :):) ohh missen güzelini yaparsın canım ya doğallarla beslenmek en doğrusu..
Dün 2 çocuk annesi bir arkadaşımla konuşurken artık her şeyin hazır olsun her an sanki doğum olacakmış gibi dedi. Benim daha bir sürü eksiğim vaar. Bebeğin ve senin çantan hazır bulunsun dedi ben daha kendime gecelik bile almadım
Kızlar sallayın bu kilo olayını yaa. Bakmayın Dr a filan. Abur cuburu çok abartmıyosanız( ki ben bazen onu da yapmak lzm derim), şeker probleminiz yoksa, hamile kaldığınızda çok kilolu değilseniz boşverin. Çocuğu büyütürken gidiyo emin olun. Emzirmek ve yorgunluk götürüyor. 20 kiloya kadar iidir ii:)
Ayy bu eşler . Bizimki de kılo hiç sevmez bana bişi demıyır ama Kendide zayıf tartılırken falan bana yaklaşıyorsun demesi bile gerıyo beni . Bu güne kadar hiç Nazlı , aseren olmadım hastalık cok şükür olmadı kıymetını bilemiyorsun dıyorum eşime ugrastırmadım seni . Gecen dıyo karnın ne sert dedim yağ değil o bebek :) valla cok kasamam verıcez tabi kıloları bebişin temposuylaya benim şimdiye kadar hiç kilo problemim olmadı sanırım o yüzden kilo takıntım var. aslında bunu başkası söylese kabullenmiyorum ama itiraf etmem lazım artıkbir de eşim sağolsun ben yeni hamileyken sen en fazla 10-12 kilo alırsın onu da çabucak verip eski haline dönersin diyerek farkında olmadan şartladı beni. şimdi doktora her gidişimde tartıya çıkmaktan korkuyorum :)
geçen gün canım bir şey çekti, abur cubur tarzı, ne olduğunu yazmayayım şimdi. evde yapayım sağlıklı olsun dedim ama hiç aynı tadı vermedi. sen böyle diyince kendime destek bulmuş gibi hissettim bak eve giderken alıp yiyeceğim valla en azından aklımdan çıkar
evet ben de bayramda evde durmuycam, gelen giden de olmaz. bayram sonu yollayayım en iyisi. sen nereye veriyorsun, sen de ankaradasın değil mi?
saol canım evet netten baktım kurutma odaları oluyormuş, kapalı alandada kurutuyorlarmış kış mevsiminde.
sen nerdesin?
ben de ankara subayevlerındeyım . Daha öncekilerde esım götürmüştü ama bu sefer bi arkadas memnun olduğu yerı söylemişti ondan isim alınca sana da yazarım.. Ben bide stor perdelerı verıcem
Sağol canim esimin yolu oraya düşerse baksin bi malumm ben gidemiyorum bi yere isim esime kaldiicanım carrefourdan aldım gratis diye bi kozmetik mağazası var 2. katta ordan. her yerde bulunmuyo. 25 miydi 22 miydi tam hatırlamıyorum o civarlarda bişeydi canım
İyidir canimmm tabi her zaman şükretmek lazim dimiigünaydın selviboylum buna şükür diyelim sen nasılsın?
O günler zaten bi gelmek bilmiyor yaaa:) gelince de Veletler bizi bastan cikarip yine ozletiyor kendileriniallaha şükür bende iyiyim, doktora gideceğim günü bekliyorum sabırsızlıklabayramdan sonra gidecektim de randevu bulursam hemen öncesinde gidicem
aynenn gidince hemen geçiyo zaman ama beklerken duruyo sankiiO günler zaten bi gelmek bilmiyor yaaa:) gelince de Veletler bizi bastan cikarip yine ozletiyor kendilerinihayirlisiyla git gel canimm....
Ayy bu eşler . Bizimki de kılo hiç sevmez bana bişi demıyır ama Kendide zayıf tartılırken falan bana yaklaşıyorsun demesi bile gerıyo beni . Bu güne kadar hiç Nazlı , aseren olmadım hastalık cok şükür olmadı kıymetını bilemiyorsun dıyorum eşime ugrastırmadım seni . Gecen dıyo karnın ne sert dedim yağ değil o bebek :) valla cok kasamam verıcez tabi kıloları bebişin temposuyla
ben de 8 kilo aldım canım ama bu 8 kilonun 4 kilosunu 1 ayda aldım nasıl oldu ben de anlamadımşu an için 8 kilo normal ama ya, bundan sonra da ayda 2 kilo alsak 12-13 kiloyla bitiririz yani zaten 12-15 arası normal diyorlar. doktorlar da ebru şallı mı olmamızı bekliyorlar anlamıyorum
HAKLISIN hemfikirim seninleolur canım bende baktım ama internette bulmamız zor sanırım , avmlerde özellikle de outlet olanlarda vardır sanki sen ne diosun canım
canım gecelık fln aldınmı ben baktım da buamadım bı kactaen vardı guzel 135 lıra dedıler pahalı geldı
aaa bunu söylediğin iyi oldu. Bende çıkıp bakayım. Yalnız Çetik normalde baya pahalı bir yer emin misin orası olduğuna. Çetin var mı orda hiç hatırlamıyorum. Akdem var birde çok meşhur olan.aldım canım ben cumartesi günü. cumhuriyet caddesinde 2 katlı bi iç çamaşırcı varya. çetikmyidi çetinmiydi ne ondan aldım. indirim vardı. bir gecelik aldım boydan elbise 50 TL ye. bi tane sabahlık aldım dantelliler hoşuma gitmedi düz sütlü kahve gibi o da 35 TL dedi. bide altlı üstlü pijama takımı aldım. ama şık bişey kollarında küpürler falan var. hastanede şık durur o da 50 TL. hepsini 135 TL ye aldım. o cumhuriyet caddesine çoğu yere baktım genelde sabahlıklı geceliklere 150 TL civarında diyolardı. burda tek tek koymuşlar ben kombin yaptım çokta hoş oldu her zaman giyilir. lohusayken bile evde dantelli bişey giyeceğine böyle biraz daha sade sabahlıklı bişey olsa herkesin içine rahatlıkla çıkarım diye düşündüm.pijama takımlarıda indirimdeydi hepsi 50 TL di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?