2014 Aralık Anneleri

aaa bunu söylediğin iyi oldu. Bende çıkıp bakayım. Yalnız Çetik normalde baya pahalı bir yer emin misin orası olduğuna. Çetin var mı orda hiç hatırlamıyorum. Akdem var birde çok meşhur olan.

ya ben mağazanın adını hatırlamıyorum ama eve gelince bakarken poşeti çetin mi çetik mi öyle bişey yazıyordu diye hatırlıyorum. Cumhuriyet cad. çetik var mı? zafer plazaya doğru giderken solda kalıyo. pijama takımları falan alt katta zaten. ilk giriş katta iç çamaşırları falan var. büyük geniş bi yer.has inciyi geçince solda kalıyo canım. bi kaç dükkan vardır arasında. zaten ondan büyük iç çamaşırcı yok galiba orda. aşağı inince anlarsınız zaten. ortaya koymuşlar sabahlıklar 35 TL boydan gecelikler 50 TL yazıyo üstünde. ama bedenleri kalmıyo çoğunun çok alan vardı.

gözün aydın canım, maşallah kuzuna..

bir 12de benden:) boy 176 kimse inanmıyor 12 kiloya.
ben 70 le hamile kaldım canım :) 5 kg alınca da 75 oldum :) ama hala yuvarlanmıyorum.80-82 yle de biter inşallah ya

yapma gözünü seveyim daha 7 kilo alır mıyız almayalım lütfennnn

burcu ne canım oğlunun?

Son düzenleme:
Çiftel olmasın o poşetin üzerinde yazan. Şimdi baktımda cumhuriyet caddesinde ne çetik var ne çetin Bu akşam çıkalım dedik te o yüzden sordum. Fiyat çok iyi kalmaz zaten. Bayanlar indirim görmesin sömürüyor

dilek2014 alıntılyamadım bir türlü

subayevlerindeysen keçiörende bünyan halı yıkama var. çok güzel yıkıyor orası. annemler oraya veriyor.

bende kilo alıp duruyorum fazla kilo alımı da şeker çıkmasını tetikliomuş die biliyorum.umarım çıkmaz.senin tersmiş canım ya.ziraat bankası falanmı?eskişehire geçiş yapamıomusun?

benim esimde normalde cok kilo takıntısı var kendide cok fit zaten ama benim hamileligim boyunca asla kiloma laf etmedi abur cuburu abartinca kiziyo onun yerine meyve ye faydali şeyler ye askim diyo gecen doktorda onun yaninda kilo alimima mükemmel dedi. bu ay nerdeyse sadece 1 kilo aldim. Toplamda 7.5 kilo falan aldim. esimde hep motive ediyo askim cok sasirtiosun beni cok guzel bi hamile oldun ben top gibi olursun diye düşünüyodum diyo :))

aaa evet evet o da olabilir onun ismi daha yakın geldi şimdi o galiba ben elbise geceliğimi krem rengi aldım üstüne sade bi sütlü kahve sabahlık aldım düz model. çok hoş oldu ikside öyle. ikiside krem olunca sabahlık göstermiyo kendini. bide daha çok kapatıyo arkanı falan açık renk olmaması daha iyi. pijamamında üstü krem altı kahveli ekoseli gibi. kollarında hafif dantel var. sabahlık onlada uydu. hepsi takım gibi oldu. penyeleride çok hoş ben bi kaç yer gezdim çok dantelli yapmışlar. çeyize konsa koncak yani

bende kilo alıp duruyorum fazla kilo alımı da şeker çıkmasını tetikliomuş die biliyorum.umarım çıkmaz.senin tersmiş canım ya.ziraat bankası falanmı?eskişehire geçiş yapamıomusun?
evet canım ziraatbankası.geçiş yapıcam inşallah ama artık doğumdan sonra.ben gidince yerime eleman gelcek bende ücretsiz izinden sonra merkez şubelerden birinde başlıcam.ya benimde öyle oldu son 2 ayda 5 kg falan aldım.4 kg.su 1 ayda oldu.doktor da şekerden şüphelendi.acilen yapalım yüklemeyi dedi 24.haftada ama sonuçlar gayet iyi çıktı.ya ne yaparsak yapalım vücudun alması gereken bi kg var galiba.çok aşırıyı kaçmasan bile bunu bi şekilde alıyor.gerek başta gerek sonda.ben 5.ayda 4 kg birden alınca eyvah dedim yandık.ama 6.ayı 1 kg ile bitirdik.yani bi şekilde biz bunları alcaz sen şekerden falan korkma.

çiftel miş swift cim kardeşime sordum şimdi. çanta bulursan bu akşam bakarsan haber ver bizede canım benim. çantaya bi karar veremedim. bende bu akşam carrefourdaki çarşı mağazasına bakıcam. orda da bebek bakım çantası bulamazsam sırt çantası alıcam artık napalım. estetik değil biliyorum ama çok kullanışlı diyolar. dikkat etmeye başladım bebekli bayanlara hakkaten herkesin sırt çantası var.

Vallahi cok uyguna halletmissin gule gule giy. Bn de onumuzdeki hafta sonu bisi cikmazsa bakicam.

canım bende haftasonu havuzluhana gittim işte annem ve arkadaşlarımla baya bi eksikler tamamlandı ama mobilyası,arabası eksik .. mobilya konusunda da seneye taşınacağımız için oda yapmicaz 1 yaşına kadar yatabileceği beşik istiyorum ahşap ya da hasır .. park yatak sevmiyoruz eşimde ben de .. bir de şifonyer yerine 2 ya da 3 kapılı dolap alacağız.. bebek arabası için haşim işcana gidicez daa önce giden ve araba alan var mı bilmiorum .. bebek bakım ürünleri de tamam gibi biodermada çalışan arkadaşım hediye getirdi bir de bayramdan sonra pijama takımlarımı alacağız annemle..yine eminönü yolları gözüküyor..ayrıca mevlütte ve doğumda dağıtmak üzere kolonya ve sabun yapacağım o malzemeleri de almak başlamak lazımm bayramdan sonra ama bi kendimize gelelim buara.. ateş ölçer için de wewell de çalışan arkdaşm ben aliim dedi emin diilim kaliteli mi ? canım buarada aldığın kitapları paylaşır mısın merak ettimm
havuzlu handan aldıklarımın bi kısmını paylaşıorumm bi kısmını da çekerim yine akşam zıbınları ayırmıştık .. çekemedim hepsini

eskişehire geçersen süper olur senin için.bende geçen ay 3 kilo alınca 1 ayda tanser bey baya kızdı.kendimi durduramıyorum.özellikle akşamları kıtlıktan çıkmış gibi yiyorumbu ayda 2 kilo almışım kesin kızıcak.bide orda aykkabıyla tartıyor.bu 3 kilo olur ve fırçayı yerim.senin hazırlıklar ne alemde gidiyor?neler aldın?eskişehirdeki indirimlerden bi

çok güzelmiş canım güle güle kullansın
haşim işcanda bildiğin tanıdığın bir yer varsa git ama diğer türlü bilmeden gitme derim. biz kuzenim için gitmiştik, fiyat araştırması yaptık. orada baktığımız arabanın aynısını büyük bir mağazadan daha uyguna aldı sonra kuzenim. büyük bebek mağazalarının indirimlerini takip et bence öncelikle. kafanda birkaç model olsun giderken ve fiyatlarını da araştırıp git netten. yani bu benim fikrim tabi :)

kızlar ben hiç hastane çıkışı almadım, annem ve kayınvalidem birer tane alacaklar. yeterli olur muhtemelen değil mi? tek olarak şimdiden bir sürü kıyafetimiz var zaten.
bir de annem hırka örüyor, 3 tane de yelek yapacağım diyor. halalarım da 2 tane yapar en az. bunun dışında penye yelek 1 tane alsam yeter mi? penyeler yün yeleklerden daha mı kullanışlı oluyor, eğer öyleyse 2-3 tane alalım.

ay ay ayyy
paşam iyi günlerde giysin cicilerini :) pek güzeller
ben bi türlü resim ekleyemiyorum çünkü telefonumdan resim çekiyorum ve site benim telefonumdaki resimleri boyut olarak büyük buluyor küçülmüyor resimler bir türlü
aldığım kitaplar dokun hisset bebek kitapları bunun yanında hışırtı sesi çıkaranlar var üzerlerinde sayfa sayfa hayvanlar var bi diğerinde renkler şekiller yani temel cisimler yer alıyor bir tane müzikli kitabı var bir tane aynalı ve kuklalı kitabı var ayrıca Tarık Demirkal ın hergüne bir masal kitabını aldım 6. aydan itibaren okuyun diyor uzmanlar.. bu kitapların hepsi kalın mukavvadan bir kısmı da bezden bebek istediği gibi kemirebiliyor :)

Kizlar ben gögsume doktora sormadan lansiosh sürmeye baslayayim mi hassas ve soyuluyo kahverengi yerleri atletimde görüyorum hep
Birde kizlar butikbebe de cantalar vardi stylo ama ben kararsizliktan kacirdim gördünüz mü su 2 li olanlar nasil acaba yaninda termal canta da var kücük biberon koymak icin filan fiyati da uygun ama fazla mi büyük acaba?Yine gelir umarim fiyati 79 du diger sitelerde pahali.Asagiya resmi koyuyorum .

Eklentiler

• stylo-grand-anne-bebek-malzeme-ve-bakim-sirt-cantasi-new-2014.webp
    13 KB · Görüntüleme: 86
Ayy ne güzel kitaplari bile bitirmissin canim benimkinintek bir oyuncagi var daha götüne vurunca ötüyor baska numarasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…