aaa bunu söylediğin iyi oldu. Bende çıkıp bakayım. Yalnız Çetik normalde baya pahalı bir yer emin misin orası olduğuna. Çetin var mı orda hiç hatırlamıyorum. Akdem var birde çok meşhur olan.
tünaydın hanımlar,
Kusura bakmayın mesajları okuyamıyorum tektek çok yoruldum kızımla hastaneye gidip gelmek büyük dert doktorun doğumu olduğu içinde fazla bekledik neyse.
Oğluşum çok şükür iyiy uyuyordu heralde ultrasona girdiğimde hiç hareketlenmedi micik kalbi pıtpıt atıyor şükür
26 haftalık 900 gr.kilosu 27-28 cm boyu gelişimi iyi suyu iyi ekimin sonuna doğru tekrar çağırdı
oğlumun herşeyi alındı sadece emzik biberon filan kaldı onlarıda bugün alıcam evime geçtiğimdede artık
çantalarımı hazırlıcam doktor 2.5 3 ayın var dedi genede nolur nolmazz...Gelişimi sizce nasıl?
İnş. sizin bebeiklerde iyidir benden bu kadar poff yoruldum :) ama tatlı yorgunluk...
canım ben 12 kılo aldım şaka gibiallahtan boyum var goren aa hıc kılo almmamısın dıyor.doktor bıle aldıgım kıloyu duyunca sasırdı seker cıkabılır dedı ama cok sukur cıkmadı napalım ya kalıcak dıye korkmuyorum verırım heralde hayatımda 60 kılonun ustune cıkmadım zaten boşver sende bazı doktorlar takıntılı
ben 70 le hamile kaldım canım :) 5 kg alınca da 75 oldum :) ama hala yuvarlanmıyorum.80-82 yle de biter inşallah ya
Bebekliğinden beri büyük insan gibi konuşuyoruz biraz onun etkisi olabilir. Ama fıtratında da var. Hoplayıp zıplamak kadar sohbet etmeyi de çok sever mesela:) onun için de anlattığımız şey aklına yattıysa uzun vadede çok problem çıkarmıyo genelde.
Her çocuk ayrı karakter. Birinci böyle bi tür. Bakalım ikinci nasıl olucak:)
Çiftel olmasın o poşetin üzerinde yazan. Şimdi baktımda cumhuriyet caddesinde ne çetik var ne çetinya ben mağazanın adını hatırlamıyorum ama eve gelince bakarken poşeti çetin mi çetik mi öyle bişey yazıyordu diye hatırlıyorum. Cumhuriyet cad. çetik var mı?zafer plazaya doğru giderken solda kalıyo. pijama takımları falan alt katta zaten. ilk giriş katta iç çamaşırları falan var. büyük geniş bi yer.has inciyi geçince solda kalıyo canım. bi kaç dükkan vardır arasında. zaten ondan büyük iç çamaşırcı yok galiba orda. aşağı inince anlarsınız zaten. ortaya koymuşlar sabahlıklar 35 TL boydan gecelikler 50 TL yazıyo üstünde. ama bedenleri kalmıyo çoğunun çok alan vardı.
geçmiş olsun. ben de çok ayakta kalırsam kasığım ağrıyor... Benım hamılelik ilk zamanlarında cok ağrıtdı .. Kalça ağrım yok fakat bende de azıcık yorulayım kasıklarıma baskı oluyor .
teşekkürler canım. ben de soracağım cuma günü.Canım Ben en son 3. Aydan sonra boyatmistim saclarimi... Kizimdayken de hep boyuyordum... Simdi de doktora sorcam diyorum ama hep unutuyorum çünkü en son doktora sormadan boyamistim....:)
bende kilo alıp duruyorum fazla kilo alımı da şeker çıkmasını tetikliomuş die biliyorum.umarım çıkmaz.senin tersmiş canım ya.ziraat bankası falanmı?eskişehire geçiş yapamıomusun?yok canım seyitgazi 50 km falan.ama ev uluönderde olunca acayip ters kalıyor.şeker ölçümü için cihaz vermişler öznura.sabah ve akşam ölçüm yapıyormuş.biraz daha iyi dedi bu sabah.korkma canım korkma.bişey olmaz Allahın izni ile.Allah daha beter şeylerden saklasın.
Çiftel olmasın o poşetin üzerinde yazan. Şimdi baktımda cumhuriyet caddesinde ne çetik var ne çetinBu akşam çıkalım dedik te o yüzden sordum. Fiyat çok iyi kalmaz zaten. Bayanlar indirim görmesin sömürüyor
evet canım ziraatbankası.geçiş yapıcam inşallah ama artık doğumdan sonra.ben gidince yerime eleman gelcek bende ücretsiz izinden sonra merkez şubelerden birinde başlıcam.ya benimde öyle oldu son 2 ayda 5 kg falan aldım.4 kg.su 1 ayda oldu.doktor da şekerden şüphelendi.acilen yapalım yüklemeyi dedi 24.haftada ama sonuçlar gayet iyi çıktı.ya ne yaparsak yapalım vücudun alması gereken bi kg var galiba.çok aşırıyı kaçmasan bile bunu bi şekilde alıyor.gerek başta gerek sonda.ben 5.ayda 4 kg birden alınca eyvah dedim yandık.ama 6.ayı 1 kg ile bitirdik.yani bi şekilde biz bunları alcaz sen şekerden falan korkma.bende kilo alıp duruyorum fazla kilo alımı da şeker çıkmasını tetikliomuş die biliyorum.umarım çıkmaz.senin tersmiş canım ya.ziraat bankası falanmı?eskişehire geçiş yapamıomusun?
Saol canım orayı dusunebılırum o zaman Bayram dönüşüdilek2014 alıntılyamadım bir türlü
subayevlerindeysen keçiörende bünyan halı yıkama var. çok güzel yıkıyor orası. annemler oraya veriyor.
Çiftel olmasın o poşetin üzerinde yazan. Şimdi baktımda cumhuriyet caddesinde ne çetik var ne çetinBu akşam çıkalım dedik te o yüzden sordum. Fiyat çok iyi kalmaz zaten. Bayanlar indirim görmesin sömürüyor
aldım canım ben cumartesi günü. cumhuriyet caddesinde 2 katlı bi iç çamaşırcı varya. çetikmyidi çetinmiydi ne ondan aldım. indirim vardı. bir gecelik aldım boydan elbise 50 TL ye. bi tane sabahlık aldım dantelliler hoşuma gitmedi düz sütlü kahve gibi o da 35 TL dedi. bide altlı üstlü pijama takımı aldım. ama şık bişey kollarında küpürler falan var. hastanede şık durur o da 50 TL. hepsini 135 TL ye aldım. o cumhuriyet caddesine çoğu yere baktım genelde sabahlıklı geceliklere 150 TL civarında diyolardı. burda tek tek koymuşlar ben kombin yaptım çokta hoş oldu her zaman giyilir. lohusayken bile evde dantelli bişey giyeceğine böyle biraz daha sade sabahlıklı bişey olsa herkesin içine rahatlıkla çıkarım diye düşündüm.pijama takımlarıda indirimdeydi hepsi 50 TL di.
HAKLISIN hemfikirim seninle
artık bakınıp durucaz.. bulana kadar
bugün sipariş verdiğim kitaplar geldi :) çocuğun çorabı yok daha ama kitapları geldi :) nasıl mutlu oldum bir de braun un kulaktan ateş ölçerini aldım hepsi geldi.. sen neler yaptın? nasıl gidiyor hazırlıklar?
eskişehire geçersen süper olur senin için.bende geçen ay 3 kilo alınca 1 ayda tanser bey baya kızdı.kendimi durduramıyorum.özellikle akşamları kıtlıktan çıkmış gibi yiyorumevet canım ziraatbankası.geçiş yapıcam inşallah ama artık doğumdan sonra.ben gidince yerime eleman gelcek bende ücretsiz izinden sonra merkez şubelerden birinde başlıcam.ya benimde öyle oldu son 2 ayda 5 kg falan aldım.4 kg.su 1 ayda oldu.doktor da şekerden şüphelendi.acilen yapalım yüklemeyi dedi 24.haftada ama sonuçlar gayet iyi çıktı.ya ne yaparsak yapalım vücudun alması gereken bi kg var galiba.çok aşırıyı kaçmasan bile bunu bi şekilde alıyor.gerek başta gerek sonda.ben 5.ayda 4 kg birden alınca eyvah dedim yandık.ama 6.ayı 1 kg ile bitirdik.yani bi şekilde biz bunları alcaz sen şekerden falan korkma.
canım bende haftasonu havuzluhana gittim işte annem ve arkadaşlarımla baya bi eksikler tamamlandı ama mobilyası,arabası eksik .. mobilya konusunda da seneye taşınacağımız için oda yapmicaz 1 yaşına kadar yatabileceği beşik istiyorum ahşap ya da hasır .. park yatak sevmiyoruz eşimde ben de .. bir de şifonyer yerine 2 ya da 3 kapılı dolap alacağız.. bebek arabası için haşim işcana gidicez daa önce giden ve araba alan var mı bilmiorum .. bebek bakım ürünleri de tamam gibi biodermada çalışan arkadaşım hediye getirdi bir de bayramdan sonra pijama takımlarımı alacağız annemle..yine eminönü yolları gözüküyor..ayrıca mevlütte ve doğumda dağıtmak üzere kolonya ve sabun yapacağım o malzemeleri de almak başlamak lazımm bayramdan sonra ama bi kendimize gelelim buara.. ateş ölçer için de wewell de çalışan arkdaşm ben aliim dedi emin diilim kaliteli mi ? canım buarada aldığın kitapları paylaşır mısın merak ettimm
havuzlu handan aldıklarımın bi kısmını paylaşıorumm bi kısmını da çekerim yine akşam zıbınları ayırmıştık .. çekemedim hepsini
Eki Görüntüle 1250885 Eki Görüntüle 1250886
ay ay ayyycanım bende haftasonu havuzluhana gittim işte annem ve arkadaşlarımla baya bi eksikler tamamlandı ama mobilyası,arabası eksik .. mobilya konusunda da seneye taşınacağımız için oda yapmicaz 1 yaşına kadar yatabileceği beşik istiyorum ahşap ya da hasır .. park yatak sevmiyoruz eşimde ben de .. bir de şifonyer yerine 2 ya da 3 kapılı dolap alacağız.. bebek arabası için haşim işcana gidicez daa önce giden ve araba alan var mı bilmiorum .. bebek bakım ürünleri de tamam gibi biodermada çalışan arkadaşım hediye getirdi bir de bayramdan sonra pijama takımlarımı alacağız annemle..yine eminönü yolları gözüküyor..ayrıca mevlütte ve doğumda dağıtmak üzere kolonya ve sabun yapacağım o malzemeleri de almak başlamak lazımm bayramdan sonra ama bi kendimize gelelim buara.. ateş ölçer için de wewell de çalışan arkdaşm ben aliim dedi emin diilim kaliteli mi ? canım buarada aldığın kitapları paylaşır mısın merak ettimm
havuzlu handan aldıklarımın bi kısmını paylaşıorumm bi kısmını da çekerim yine akşam zıbınları ayırmıştık .. çekemedim hepsini
Eki Görüntüle 1250885 Eki Görüntüle 1250886
Ayy ne güzel kitaplari bile bitirmissin canim benimkinintek bir oyuncagi var daha götüne vurunca ötüyor baska numarasi yokay ay ayyy
paşam iyi günlerde giysin cicilerini :) pek güzeller
ben bi türlü resim ekleyemiyorum çünkü telefonumdan resim çekiyorum ve site benim telefonumdaki resimleri boyut olarak büyük buluyor küçülmüyor resimler bir türlü
aldığım kitaplar dokun hisset bebek kitapları bunun yanında hışırtı sesi çıkaranlar var üzerlerinde sayfa sayfa hayvanlar var bi diğerinde renkler şekiller yani temel cisimler yer alıyor bir tane müzikli kitabı var bir tane aynalı ve kuklalı kitabı var ayrıca Tarık Demirkal ın hergüne bir masal kitabını aldım 6. aydan itibaren okuyun diyor uzmanlar.. bu kitapların hepsi kalın mukavvadan bir kısmı da bezden bebek istediği gibi kemirebiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?