2014 Aralık Anneleri

Canim bence hastane cikislari yeter ben bir tane 10 lu bir tane 5 li bide öyle uygun olanindan bi 5 li aldim ilk hastanede kirlensin diye.Penye yelekler daha kullanisli diyorlar evet ben de 3-4 aldim uygunundan yikar yikar giydirirsin .Yaslilar ve annemler örüyor yelek ama erkek olacak benimki cok sicaga gelemeyecek bilemiyorum giyer mi zaten kisin evde olacagiz hep.Ben sesimi cikarmiyorum örüp heveslerini alsinlar hediye götürürüm olmadi bi kacini

dilek2014 alıntılyamadım bir türlü

subayevlerindeysen keçiörende bünyan halı yıkama var. çok güzel yıkıyor orası. annemler oraya veriyor.
Saol canım orayı dusunebılırum o zaman Bayram dönüşü
Canım yenıdoganda hemen örgüler kullanışlı olmuyor dedi annem bende de baya vardı penye alalım dıye tutturdu tecrübe dıye :) 2-3 penye Yelek yeter bence

CAnim kraftin ve stylonun sirt cantasi var 100 tl civari baktin mi onlar hosuna gidebilir belki.Bn de sirt cantasi bakiyorum ama karar verene kadar iindirimler bitiyor

benim doktor sağolsun tartmıyor bana soruyor.benim de hoşuma gitmiyor zaten ya.insan kendini biliyor sonuçta.çocuk gibi hissediyorum kendimi.zaten sağlık ocağı sağolsun kene gibi yapıştı,içeri girer girmez tartı demeye dilim varmıyo bindiriyo kantara gıcık ediyor beni.inşallah merkezde olursam çok rahatlıcam ki git gel hakkaten sıktı yarın bi 10 gün rapor mu alsam diyorum dinlensem biraz.bayramdan sonra da 1-2 hafta gelir izne ayrılırım diye düşünüyorum.bakalım yarın kontrolüm var 12:40da.son anda ne yapcam bende meraktayım :) valla teyzesi bizim bi çöpümüz bile yok.hiç bişey almadım ben 30.haftaya beklim dedim ki doğal olarak da hala bekliyorum:) sen neler aldın ya da aldın mı daha doğrusu ?

CAnim kraftin ve stylonun sirt cantasi var 100 tl civari baktin mi onlar hosuna gidebilir belki.Bn de sirt cantasi bakiyorum ama karar verene kadar iindirimler bitiyor

bakmadım canım onlara bi bakayım bari. ama nettende çok anlaşılmıyoki. ben bi kaç mağazada baktım çantanın içi çok önemli gerçkten. bazıları tek gözlü mesela. herşeyi oraya atacaksın içi karman çorman olacak. bişey bulmak çok zor. ama bazı çantalar göz göz ayrılmış. bissüü fermuarları yerleri var. arkasında önünde falan. onlar çok kullanışlı geldi bana. zaten bu tarz çantalarda pahalı egrçi hemen belli ediyo kendini.

Allah yardimcimiz olsun...

Uydurmak marifet zaten
Bende çok dantelli istemiyorum. SAde rahat kullanabilieceğim bir şey istiyorum. Hele sabahlık her şey ile uyumlu olmalı ama bu akşam havadan dolayı belki çıkamayabiliriz. Kalırsa şansımıza
Girdiği mağza adını unutan hamiş
Valla canım ben çok ama çok büyük ihtimalle büyük boy bir kol çantası alacağım. İçine de gözleri olan düzenleyici dikeceğim. Biberonları falan dik ve rahat koymak için. Bebe çantalarına hiç ısınamadım. Sırt çantası kullanamam. Ablama da büyük boy deri kol çantası almıştım. Onunla çok rahat etti. Bende şık bir kol çantası ile idare edebilirsem ederim edemezsem mecbur alırım sonra. Ama bulursam hoş birşeyler hayır demem sana da haber veririm. İyi de sen netten çantanın siparişini vermemişmiydin. Diğerini iade edip.
Oyyy oyyy oyyy kuzucuğun kıyafetlerini yesinler. Çok güzeller. Güle güle giydirirsin inş allah

Kizlar lansiosh hakki da ne diyorsunuz doktora sormadan kullanmaya baslayayim mi zarari olur mu ac?aba

Canim netten belli olmuyo evet gözleri fulan var mi yok mu bilemiyosun.Su canta olayini bi halledemedik esime gösteriyom hepsine güzel diyo fikir veren de yok ben de bakinip duruyom.Bulursan haber et bana da.
Kizlar bu arada hic göbis resmi yüklemiyoruz artik bu aksam bi göbis show mu yapsak sipalar ne kadar büyümüs siteye koymak serbest mi acaba???

Oyyy oyyy oyyy kuzucuğun kıyafetlerini yesinler. Çok güzeller. Güle güle giydirirsin inş allah

canımm çok çok saolasınn musmutlu giydirelim inşallahh .. arada kendime de aldım geçenlerde internetten zayıflarım sanırım yaza kadar die şuanda hala m-l bedenler oluyor ama çoğu zorluyor enmoda.com da hamile giyim uygun ve kargosuz ordan 2 body alıp uzun hırkalarla doğuma kdr idare ederim ins

o zaman listeye penye yelek de ekleyeyim ben :) bir de düşündüm de zaten örülen yelekler ilk aşamada büyük gelebilir, onları da sonra kullanırım. Neyse ki kayınvalidem örgüden anlamıyor, yoksa bi 10 tane de o yapardı ev yelekten geçilmezdi

doğru diosun canım ya ben bikaç markaya takılı kaldım mamas papas , inglesina bugaboo bee gibi .. ebebekte fln çok indirim yoktu bi de anneme güveniyorum pazarlık sünnettir diyip satıcıyı canından bezdiriyor bzen satıcıdan olup anne abartma bile diorum araştırıp gidersek ins uyguna buluruz canım bi de nakitte indirim yapıyorlar die duydum ama bakalım hayırlısı tabi..

inşallah bulursun gönlüne göre canım
inglesina çok güzel de çok pahalı gelmişti bana. mamas papas ın çok kullanışlı olduğunu duymuştum ama tabi bizim arabayı dayımız alacağı için çok yüklenmek istemiyorum
gidince haşim işcandan aldığın fiyatları buraya da yazar mısın, güzel indirim yapıyorlarsa biz de gidelim :)

Kizlar lansiosh hakki da ne diyorsunuz doktora sormadan kullanmaya baslayayim mi zarari olur mu ac?aba
Ben 9. aya girince sürmeyi düşünüyorum. ,Lansinoh aldım bende. Doktorumla o şekilde konuşmuştuk. Zararı olacağını sanmıyorum ben. Neticede zaten göğüs ucu kremi. Kremi sürerkende uyarılacak değil ya göğüsler
Serbest serbest İstediğin gibi şov yapabilirsin
Amin canım. Tabi ki hep bebiş hep bebiş nereye kadar.
Bende az önce sefamerve den bir elbise aldım fiyatı çok iyiydi. Hep böyle kalacak halim yok. Göbiş inince giyerim dedim. Eşimde kendine bir şeyler beğenmiş bir ara bakalım ona dedi. Bensiz almaz Tamam dedim. Biz paşamızı bıraktık kendimize alıyoruz artık

anladım canım çok ii yapmışsın o kitaplardan ilk defa ikea da görmüştüm çok mantıklı almak cidden şimdiden..6.aydan itibaren kitap okumak da güzel bi de sizi kitap okurken görmesi gerek diyorlar böyle böyle onunda içine okuma aşkı geliyor sanırım kuzumm bişey daha sorcam dr den mi aldın kitapları

ya cidden almak lazım ama bizde bi alışverişe cıkcaz bayram için bu sivri göbeğime artık ne olursa aliim diorum eşime de cicişlerr Yusufumuzun kıyafetlerini açıp bakıp duruorum evde olsam demek zaman böle geçecek dün gece tek yaptığım bu oldu elime ne kitap aldım ne bulaşık yıkadım ..

tabi ki canım yazarım mutlaka mamaspapasın urbo modelini ve oto koltugunu nakit 1000 e almış bi arkadaşımın görümcesi .. model urbo die hatırlıorum ins öledir..

Geçen bayram kaç gün gezdik yine de o anki minik göbeğimle bir şeyi bulup alamadım kendime. O yüzden bu göbişle hiç çıkmaya niyetim yok Hamiş mağzaları resmen soyguncu gibi. Ben yine kendime dikebilirsem dikerim. Dikemezsem diye bir şey yok mecbur dikilecek. Ne giyeceğim
Zaten 3-5 parça bir şey oluyor. Birde çalışıyorum dön dolaş aynı şey gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…