- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Canim bence hastane cikislari yeter ben bir tane 10 lu bir tane 5 li bide öyle uygun olanindan bi 5 li aldim ilk hastanede kirlensin diye.Penye yelekler daha kullanisli diyorlar evet ben de 3-4 aldim uygunundan yikar yikar giydirirsin .Yaslilar ve annemler örüyor yelek ama erkek olacak benimki cok sicaga gelemeyecek bilemiyorum giyer mi zaten kisin evde olacagiz hep.Ben sesimi cikarmiyorum örüp heveslerini alsinlar hediye götürürüm olmadi bi kacinikızlar ben hiç hastane çıkışı almadım, annem ve kayınvalidem birer tane alacaklar. yeterli olur muhtemelen değil mi? tek olarak şimdiden bir sürü kıyafetimiz var zaten.
bir de annem hırka örüyor, 3 tane de yelek yapacağım diyor. halalarım da 2 tane yapar en az. bunun dışında penye yelek 1 tane alsam yeter mi? penyeler yün yeleklerden daha mı kullanışlı oluyor, eğer öyleyse 2-3 tane alalım.
Saol canım orayı dusunebılırum o zaman Bayram dönüşüdilek2014 alıntılyamadım bir türlü
subayevlerindeysen keçiörende bünyan halı yıkama var. çok güzel yıkıyor orası. annemler oraya veriyor.
Canım yenıdoganda hemen örgüler kullanışlı olmuyor dedi annem bende de baya vardı penye alalım dıye tutturdu tecrübe dıye :) 2-3 penye Yelek yeter bencekızlar ben hiç hastane çıkışı almadım, annem ve kayınvalidem birer tane alacaklar. yeterli olur muhtemelen değil mi? tek olarak şimdiden bir sürü kıyafetimiz var zaten.
bir de annem hırka örüyor, 3 tane de yelek yapacağım diyor. halalarım da 2 tane yapar en az. bunun dışında penye yelek 1 tane alsam yeter mi? penyeler yün yeleklerden daha mı kullanışlı oluyor, eğer öyleyse 2-3 tane alalım.
CAnim kraftin ve stylonun sirt cantasi var 100 tl civari baktin mi onlar hosuna gidebilir belki.Bn de sirt cantasi bakiyorum ama karar verene kadar iindirimler bitiyorçiftel miş swift cimkardeşime sordum şimdi. çanta bulursan bu akşam bakarsan haber ver bizede canım benim. çantaya bi karar veremedim. bende bu akşam carrefourdaki çarşı mağazasına bakıcam. orda da bebek bakım çantası bulamazsam sırt çantası alıcam artık napalım. estetik değil biliyorum ama çok kullanışlı diyolar. dikkat etmeye başladım bebekli bayanlara hakkaten herkesin sırt çantası var.
benim doktor sağolsun tartmıyor bana soruyor.benim de hoşuma gitmiyor zaten ya.insan kendini biliyor sonuçta.çocuk gibi hissediyorum kendimi.zaten sağlık ocağı sağolsun kene gibi yapıştı,içeri girer girmez tartı demeye dilim varmıyo bindiriyo kantara gıcık ediyor beni.inşallah merkezde olursam çok rahatlıcam ki git gel hakkaten sıktı yarın bi 10 gün rapor mu alsam diyorum dinlensem biraz.bayramdan sonra da 1-2 hafta gelir izne ayrılırım diye düşünüyorum.bakalım yarın kontrolüm var 12:40da.son anda ne yapcam bende meraktayım :) valla teyzesi bizim bi çöpümüz bile yok.hiç bişey almadım ben 30.haftaya beklim dedim ki doğal olarak da hala bekliyorum:) sen neler aldın ya da aldın mı daha doğrusu ?eskişehire geçersen süper olur senin için.bende geçen ay 3 kilo alınca 1 ayda tanser bey baya kızdı.kendimi durduramıyorum.özellikle akşamları kıtlıktan çıkmış gibi yiyorumbu ayda 2 kilo almışım kesin kızıcak.bide orda aykkabıyla tartıyor.bu 3 kilo olur ve fırçayı yerim.senin hazırlıklar ne alemde gidiyor?neler aldın?eskişehirdeki indirimlerden bi
CAnim kraftin ve stylonun sirt cantasi var 100 tl civari baktin mi onlar hosuna gidebilir belki.Bn de sirt cantasi bakiyorum ama karar verene kadar iindirimler bitiyor
Allah yardimcimiz olsun...Benimde bel ağrılarım çok kötü. kaburgam da ağrıyo beraberinde. çok eğilip kalkmamaya çalışıyorum. sağolsun eşim yardım ediyo. eğilip kalkacağım işleri hep o yapıyo. sen hamile kaldığından beri madınlar ne çekiyo anlıyorum dedi geçenlerde :)
Uydurmak marifet zatenaaa evet evet o da olabilir onun ismi daha yakın geldi şimdi o galibaben elbise geceliğimi krem rengi aldım üstüne sade bi sütlü kahve sabahlık aldım düz model. çok hoş oldu ikside öyle. ikiside krem olunca sabahlık göstermiyo kendini. bide daha çok kapatıyo arkanı falan açık renk olmaması daha iyi. pijamamında üstü krem altı kahveli ekoseli gibi. kollarında hafif dantel var. sabahlık onlada uydu. hepsi takım gibi oldu. penyeleride çok hoş ben bi kaç yer gezdim çok dantelli yapmışlar. çeyize konsa koncak yani
çiftel miş swift cimkardeşime sordum şimdi. çanta bulursan bu akşam bakarsan haber ver bizede canım benim. çantaya bi karar veremedim. bende bu akşam carrefourdaki çarşı mağazasına bakıcam. orda da bebek bakım çantası bulamazsam sırt çantası alıcam artık napalım. estetik değil biliyorum ama çok kullanışlı diyolar. dikkat etmeye başladım bebekli bayanlara hakkaten herkesin sırt çantası var.
Oyyy oyyy oyyy kuzucuğun kıyafetlerini yesinler. Çok güzeller. Güle güle giydirirsin inş allahcanım bende haftasonu havuzluhana gittim işte annem ve arkadaşlarımla baya bi eksikler tamamlandı ama mobilyası,arabası eksik .. mobilya konusunda da seneye taşınacağımız için oda yapmicaz 1 yaşına kadar yatabileceği beşik istiyorum ahşap ya da hasır .. park yatak sevmiyoruz eşimde ben de .. bir de şifonyer yerine 2 ya da 3 kapılı dolap alacağız.. bebek arabası için haşim işcana gidicez daa önce giden ve araba alan var mı bilmiorum .. bebek bakım ürünleri de tamam gibi biodermada çalışan arkadaşım hediye getirdi bir de bayramdan sonra pijama takımlarımı alacağız annemle..yine eminönü yolları gözüküyor..ayrıca mevlütte ve doğumda dağıtmak üzere kolonya ve sabun yapacağım o malzemeleri de almak başlamak lazımm bayramdan sonra ama bi kendimize gelelim buara.. ateş ölçer için de wewell de çalışan arkdaşm ben aliim dedi emin diilim kaliteli mi ? canım buarada aldığın kitapları paylaşır mısın merak ettimm
havuzlu handan aldıklarımın bi kısmını paylaşıorumm bi kısmını da çekerim yine akşam zıbınları ayırmıştık .. çekemedim hepsini
Eki Görüntüle 1250885 Eki Görüntüle 1250886
Canim netten belli olmuyo evet gözleri fulan var mi yok mu bilemiyosun.Su canta olayini bi halledemedik esime gösteriyom hepsine güzel diyo fikir veren de yok ben de bakinip duruyom.Bulursan haber et bana da.bakmadım canım onlara bi bakayım bari. ama nettende çok anlaşılmıyoki. ben bi kaç mağazada baktım çantanın içi çok önemli gerçkten. bazıları tek gözlü mesela. herşeyi oraya atacaksın içi karman çorman olacak. bişey bulmak çok zor. ama bazı çantalar göz göz ayrılmış. bissüü fermuarları yerleri var. arkasında önünde falan. onlar çok kullanışlı geldi bana. zaten bu tarz çantalarda pahalı egrçi hemen belli ediyo kendini.
Oyyy oyyy oyyy kuzucuğun kıyafetlerini yesinler. Çok güzeller. Güle güle giydirirsin inş allah
Canim bence hastane cikislari yeter ben bir tane 10 lu bir tane 5 li bide öyle uygun olanindan bi 5 li aldim ilk hastanede kirlensin diye.Penye yelekler daha kullanisli diyorlar evet ben de 3-4 aldim uygunundan yikar yikar giydirirsin .Yaslilar ve annemler örüyor yelek ama erkek olacak benimki cok sicaga gelemeyecek bilemiyorum giyer mi zaten kisin evde olacagiz hep.Ben sesimi cikarmiyorum örüp heveslerini alsinlar hediye götürürüm olmadi bi kacini
Saol canım orayı dusunebılırum o zaman Bayram dönüşü
Canım yenıdoganda hemen örgüler kullanışlı olmuyor dedi annem bende de baya vardı penye alalım dıye tutturdu tecrübe dıye :) 2-3 penye Yelek yeter bence
çok güzelmiş canım güle güle kullansın
haşim işcanda bildiğin tanıdığın bir yer varsa git ama diğer türlü bilmeden gitme derim. biz kuzenim için gitmiştik, fiyat araştırması yaptık. orada baktığımız arabanın aynısını büyük bir mağazadan daha uyguna aldı sonra kuzenim. büyük bebek mağazalarının indirimlerini takip et bence öncelikle. kafanda birkaç model olsun giderken ve fiyatlarını da araştırıp git netten. yani bu benim fikrim tabi :)
doğru diosun canım ya ben bikaç markaya takılı kaldım mamas papas , inglesina bugaboo bee gibi .. ebebekte fln çok indirim yoktu bi de anneme güveniyorum pazarlık sünnettir diyip satıcıyı canından bezdiriyor bzen satıcıdan olup anne abartma bile diorum araştırıp gidersek ins uyguna buluruz canım bi de nakitte indirim yapıyorlar die duydum ama bakalım hayırlısı tabi..
Ben 9. aya girince sürmeyi düşünüyorum. ,Lansinoh aldım bende. Doktorumla o şekilde konuşmuştuk. Zararı olacağını sanmıyorum ben. Neticede zaten göğüs ucu kremi. Kremi sürerkende uyarılacak değil ya göğüslerKizlar lansiosh hakki da ne diyorsunuz doktora sormadan kullanmaya baslayayim mi zarari olur mu ac?aba
Serbest serbestCanim netten belli olmuyo evet gözleri fulan var mi yok mu bilemiyosun.Su canta olayini bi halledemedik esime gösteriyom hepsine güzel diyo fikir veren de yok ben de bakinip duruyom.Bulursan haber et bana da.
Kizlar bu arada hic göbis resmi yüklemiyoruz artik bu aksam bi göbis show mu yapsak sipalar ne kadar büyümüs siteye koymak serbest mi acaba???
Amin canım. Tabi ki hep bebiş hep bebiş nereye kadar.canımm çok çok saolasınn musmutlu giydirelim inşallahh .. arada kendime de aldım geçenlerde internetten zayıflarım sanırım yaza kadar dieşuanda hala m-l bedenler oluyor ama çoğu zorluyor enmoda.com da hamile giyim uygun ve kargosuz ordan 2 body alıp uzun hırkalarla doğuma kdr idare ederim ins
ay ay ayyy
paşam iyi günlerde giysin cicilerini :) pek güzeller
ben bi türlü resim ekleyemiyorum çünkü telefonumdan resim çekiyorum ve site benim telefonumdaki resimleri boyut olarak büyük buluyor küçülmüyor resimler bir türlü
aldığım kitaplar dokun hisset bebek kitapları bunun yanında hışırtı sesi çıkaranlar var üzerlerinde sayfa sayfa hayvanlar var bi diğerinde renkler şekiller yani temel cisimler yer alıyor bir tane müzikli kitabı var bir tane aynalı ve kuklalı kitabı var ayrıca Tarık Demirkal ın hergüne bir masal kitabını aldım 6. aydan itibaren okuyun diyor uzmanlar.. bu kitapların hepsi kalın mukavvadan bir kısmı da bezden bebek istediği gibi kemirebiliyor :)
Ben 9. aya girince sürmeyi düşünüyorum. ,Lansinoh aldım bende. Doktorumla o şekilde konuşmuştuk. Zararı olacağını sanmıyorum ben. Neticede zaten göğüs ucu kremi. Kremi sürerkende uyarılacak değil ya göğüsler
Serbest serbestİstediğin gibi şov yapabilirsin
Amin canım. Tabi ki hep bebiş hep bebiş nereye kadar.
Bende az önce sefamerve den bir elbise aldım fiyatı çok iyiydi. Hep böyle kalacak halim yok. Göbiş inince giyerim dedim. Eşimde kendine bir şeyler beğenmiş bir ara bakalım ona dedi. Bensiz almazTamam dedim. Biz paşamızı bıraktık kendimize alıyoruz artık
inşallah bulursun gönlüne göre canım
inglesina çok güzel de çok pahalı gelmişti bana. mamas papas ın çok kullanışlı olduğunu duymuştum ama tabi bizim arabayı dayımız alacağı için çok yüklenmek istemiyorum
gidince haşim işcandan aldığın fiyatları buraya da yazar mısın, güzel indirim yapıyorlarsa biz de gidelim :)
tabi ki canım yazarım mutlaka mamaspapasın urbo modelini ve oto koltugunu nakit 1000 e almış bi arkadaşımın görümcesi .. model urbo die hatırlıorum ins öledir..
Geçen bayram kaç gün gezdik yine de o anki minik göbeğimle bir şeyi bulup alamadım kendime. O yüzden bu göbişle hiç çıkmaya niyetim yokya cidden almak lazım ama bizde bi alışverişe cıkcaz bayram için bu sivri göbeğime artık ne olursa aliim diorum eşime de cicişlerr Yusufumuzun kıyafetlerini açıp bakıp duruorum evde olsam demek zaman böle geçecek dün gece tek yaptığım bu oldu elime ne kitap aldım ne bulaşık yıkadım ..
sorduğun zaman ne dediğini bana da haber verir misin canımm?teşekkürler canım. ben de soracağım cuma günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?