Geçen bayram kaç gün gezdik yine de o anki minik göbeğimle bir şeyi bulup alamadım kendime. O yüzden bu göbişle hiç çıkmaya niyetim yokHamiş mağzaları resmen soyguncu gibi. Ben yine kendime dikebilirsem dikerim. Dikemezsem diye bir şey yok mecbur dikilecek. Ne giyeceğim
Zaten 3-5 parça bir şey oluyor. Birde çalışıyorum dön dolaş aynı şey gına geldi
tamam canım bakıp sana da yazcamaa o fiyata bulursan hiç kaçırma canım, benim gördüğüm en uygunu 1400 liraydı
Ahhh ahhh topuklu deme banaaynen canım evde olsak pijamayla misler gibi ... buaralar benim de kurtarıcım tayt iş yerinde de giyiyorum uzun kimona tarzı şeylerle şık duruyor..2 hamiş pantolonum var 3.almak istemiorum ama bakalım zaman ne gösterecek .. yaa ben bi de topuklularımı özledimm
ohaa ne giymeyi düşünüyorsun altına yaaa,bizede söleeeAhhh ahhh topuklu deme banaPazar gecesi babetlerle düğüne gittim resmen
Eşime diyorum ben bu hallere düşecek hatunmuydum.Ne var halinde diyor. Yok işte topuklum yok. Ayağına giyemesen bile yanında taşısaydın bari özlemini giderirdin diyor
Ben daha hiç hamiş pantolonu almadım almayacağım. İnat ettim.Göbeğimin üstünde taşıyamam ben
Ben hala eski kotlarımı giyiyorum. ama eskiden boldu şimdi streç modundaohaa ne giymeyi düşünüyorsun altına yaaa,bizede söleee
canım bende haftasonu havuzluhana gittim işte annem ve arkadaşlarımla baya bi eksikler tamamlandı ama mobilyası,arabası eksik .. mobilya konusunda da seneye taşınacağımız için oda yapmicaz 1 yaşına kadar yatabileceği beşik istiyorum ahşap ya da hasır .. park yatak sevmiyoruz eşimde ben de .. bir de şifonyer yerine 2 ya da 3 kapılı dolap alacağız.. bebek arabası için haşim işcana gidicez daa önce giden ve araba alan var mı bilmiorum .. bebek bakım ürünleri de tamam gibi biodermada çalışan arkadaşım hediye getirdi bir de bayramdan sonra pijama takımlarımı alacağız annemle..yine eminönü yolları gözüküyor..ayrıca mevlütte ve doğumda dağıtmak üzere kolonya ve sabun yapacağım o malzemeleri de almak başlamak lazımm bayramdan sonra ama bi kendimize gelelim buara.. ateş ölçer için de wewell de çalışan arkdaşm ben aliim dedi emin diilim kaliteli mi ? canım buarada aldığın kitapları paylaşır mısın merak ettimm
havuzlu handan aldıklarımın bi kısmını paylaşıorumm bi kısmını da çekerim yine akşam zıbınları ayırmıştık .. çekemedim hepsini
Eki Görüntüle 1250885 Eki Görüntüle 1250886
Ayy ne güzel kitaplari bile bitirmissin canim benimkinintek bir oyuncagi var daha götüne vurunca ötüyor baska numarasi yok
benim dr kullan ama şu an erken dediKizlar lansiosh hakki da ne diyorsunuz doktora sormadan kullanmaya baslayayim mi zarari olur mu ac?aba
gözün aydın canım, maşallah kuzuna..
bir 12de benden:) boy 176 kimse inanmıyor 12 kiloya.
yapma gözünü seveyim daha 7 kilo alır mıyız almayalım lütfennnn
burcu ne canım oğlunun?
hala aynı modda devam diyosun,benim bi pantolonum öyle önü kapanmaan oluyo ama o bile rahatsız ediyo sanki.Ben hala eski kotlarımı giyiyorum. ama eskiden boldu şimdi streç modundaÖnünü tabikide kapatmıyorum ama ben tesettürlüyüm o yüzden üzerine mutlaka uzun şeyler giyiyorum kimse farketmiyor dükkanların açık olduğunu
kitapları unnado.com da indirimden aldım fisherprice yayınları ve yabancı markalı kitaplar D&R çok pahallı ama orada satılan kitaplar bunlaranladım canım çok ii yapmışsın o kitaplardan ilk defa ikea da görmüştüm çok mantıklı almak cidden şimdiden..6.aydan itibaren kitap okumak da güzel bi de sizi kitap okurken görmesi gerek diyorlar böyle böyle onunda içine okuma aşkı geliyor sanırımkuzumm bişey daha sorcam dr den mi aldın kitapları
ya benim şimdiye kadar hiç kilo problemim olmadı sanırım o yüzden kilo takıntım var. aslında bunu başkası söylese kabullenmiyorum ama itiraf etmem lazım artıkbir de eşim sağolsun ben yeni hamileyken sen en fazla 10-12 kilo alırsın onu da çabucak verip eski haline dönersin diyerek farkında olmadan şartladı beni. şimdi doktora her gidişimde tartıya çıkmaktan korkuyorum :)
geçen gün canım bir şey çekti, abur cubur tarzı, ne olduğunu yazmayayım şimdi. evde yapayım sağlıklı olsun dedim ama hiç aynı tadı vermedi. sen böyle diyince kendime destek bulmuş gibi hissettim bak eve giderken alıp yiyeceğim valla en azından aklımdan çıkar
Ben ilk oğlumda 51 kiloyla hamile kaldım. 32 haftalıkken 12 kilo almıştım. 33+2 de de doğum yaptım. Sonuna kadar gitseydi nolurdu bilmiyorum ama 1 yıl içinde kendiliğinden gitti.ya benim şimdiye kadar hiç kilo problemim olmadı sanırım o yüzden kilo takıntım var. aslında bunu başkası söylese kabullenmiyorum ama itiraf etmem lazım artıkbir de eşim sağolsun ben yeni hamileyken sen en fazla 10-12 kilo alırsın onu da çabucak verip eski haline dönersin diyerek farkında olmadan şartladı beni. şimdi doktora her gidişimde tartıya çıkmaktan korkuyorum :)
geçen gün canım bir şey çekti, abur cubur tarzı, ne olduğunu yazmayayım şimdi. evde yapayım sağlıklı olsun dedim ama hiç aynı tadı vermedi. sen böyle diyince kendime destek bulmuş gibi hissettim bak eve giderken alıp yiyeceğim valla en azından aklımdan çıkar
Canim dikkat et artik zorlaninca direkt karnimiz kasiklarimiz aciyo.Ben de dusakabinin kapisi takiliyo gecen cekeyim dedim göbegim acidi.Heryerimiz gergin ondan oluyo bence.Ayakkabimi giyerken bile karnim aciyo.Artik hareketlerimize dikkat etmemiz lazim am nerdeee bizde. Ayaklarini dik yat canim ins sadece zorlanmistir bence bisey olmaz uzanmadin ,atlamadin sonucta ama devam ederse agrin doktora görün yine nolur ne olmaz.kızlar bugun balkon cam balkon kapatıyım dıye baya ıttım kapanmadı zorlandım sonra sol kasııgmda yuruken cok hafıf batma gıbı oluyobısey yoktur degılmı sııznde oluyomu
Yok canim vermedim ya iste aklim karisti sirt cantasi al diyenleri duyunca. Sirt cantasi alicam herhalde bende adidasin. 90 TL diyolar. Yanda goxleri var biberonda konur. Zaten kendimin koca koca cantalarim var. Oyle şık bi yere gittigim zanan onlari kullanirim artikUydurmak marifet zaten
Bende çok dantelli istemiyorum. SAde rahat kullanabilieceğim bir şey istiyorum. Hele sabahlık her şey ile uyumlu olmalıama bu akşam havadan dolayı belki çıkamayabiliriz. Kalırsa şansımıza
Girdiği mağza adını unutan hamiş
Valla canım ben çok ama çok büyük ihtimalle büyük boy bir kol çantası alacağım. İçine de gözleri olan düzenleyici dikeceğim. Biberonları falan dik ve rahat koymak için. Bebe çantalarına hiç ısınamadım. Sırt çantası kullanamam. Ablama da büyük boy deri kol çantası almıştım. Onunla çok rahat etti. Bende şık bir kol çantası ile idare edebilirsem ederim edemezsem mecbur alırım sonra. Ama bulursam hoş birşeyler hayır demem sana da haber veririm. İyi de sen netten çantanın siparişini vermemişmiydin.Diğerini iade edip.
Oyyy oyyy oyyy kuzucuğun kıyafetlerini yesinler. Çok güzeller. Güle güle giydirirsin inş allah
Canim gittim doktors hersey normalmis cok sukur. Bebis 1 kilo olmuş. Boyuda 34 cm. 1 hafta önden gidiyo dedi şeker olmadığı icin normal genetik dedi. Çünkü ben 4 buçuk kilo doğmuşumlütfen çok sevinirim bekliyorum :)
Canim gittim doktors hersey normalmis cok sukur. Bebis 1 kilo olmuş. Boyuda 34 cm. 1 hafta önden gidiyo dedi şeker olmadığı icin normal genetik dedi. Çünkü ben 4 buçuk kilo doğmuşumannesine benzicek gibi dedi. 1 ayda da 900 gr almışım.
canim sekerden o diyetini tam uygula. doktor banada söyledi sanki su biraz fazla gibi dedi ama devletteki doktor suyun cok güzel dedi. haftasonu gittiğim doktor suyuma hic yorum yapmadi. amaaan kaldi surda 10 hafta artik takmiyom herbiri ayri telden caliyo oglumu saglikla aliym kucagima zaman cabuk gecsin hepsine tikadim kulağımi artik. cunku hep olcumlerde farklilik cikiyor devletteki ultrasonla benim doktorun ultrasonu arasinda 150 gr fark var 1 günde cocuk 150 gr alamiyacagina gore hep ayarla alakali sen kontrolünü yaptir. cok uykularin kaciyosa git bide baska doktora görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?