2014 Aralık Anneleri

aynen canım evde olsak pijamayla misler gibi ... buaralar benim de kurtarıcım tayt iş yerinde de giyiyorum uzun kimona tarzı şeylerle şık duruyor..2 hamiş pantolonum var 3.almak istemiorum ama bakalım zaman ne gösterecek .. yaa ben bi de topuklularımı özledimm

Ahhh ahhh topuklu deme bana Pazar gecesi babetlerle düğüne gittim resmen
Eşime diyorum ben bu hallere düşecek hatunmuydum. Ne var halinde diyor. Yok işte topuklum yok. Ayağına giyemesen bile yanında taşısaydın bari özlemini giderirdin diyor
Ben daha hiç hamiş pantolonu almadım almayacağım. İnat ettim. Göbeğimin üstünde taşıyamam ben

ohaa ne giymeyi düşünüyorsun altına yaaa,bizede söleee

ohaa ne giymeyi düşünüyorsun altına yaaa,bizede söleee
Ben hala eski kotlarımı giyiyorum. ama eskiden boldu şimdi streç modunda Önünü tabikide kapatmıyorum ama ben tesettürlüyüm o yüzden üzerine mutlaka uzun şeyler giyiyorum kimse farketmiyor dükkanların açık olduğunu

Ayy ne güzel kitaplari bile bitirmissin canim benimkinintek bir oyuncagi var daha götüne vurunca ötüyor baska numarasi yok

hahahahahah ne güldüm kız :) Allah seni
benimkinin de bi tane dişliği var onu da yeğenim almış daha da yok bi kaç benim genç kızlığımdan kalma peluş ayıcık falan var paketinde duruyor artık benim zilli pinciğini çıkarır diyorum. tabi oyuncak alınacaklar listemde ama ona sıra gelinceye kadar bakıcam artık :)

gözün aydın canım, maşallah kuzuna..

bir 12de benden:) boy 176 kimse inanmıyor 12 kiloya.

yapma gözünü seveyim daha 7 kilo alır mıyız almayalım lütfennnn

burcu ne canım oğlunun?

Senin gibi iradeli bi bayan o kiloları çatır çatır verir:) ben de 10 kiloyla arkandayım ayrıca.

Oğlum akrep. Kasım doğumlu

hala aynı modda devam diyosun,benim bi pantolonum öyle önü kapanmaan oluyo ama o bile rahatsız ediyo sanki. uzun giyince evet belli olmaz o kadar

kitapları unnado.com da indirimden aldım fisherprice yayınları ve yabancı markalı kitaplar D&R çok pahallı ama orada satılan kitaplar bunlar
normalde 30tlden aşağıya yok ama ben tanesini 4-5tl ye aldım unnnado yu takip et deli indirimler oluyor kitaplarda

Ben ilk oğlumda 51 kiloyla hamile kaldım. 32 haftalıkken 12 kilo almıştım. 33+2 de de doğum yaptım. Sonuna kadar gitseydi nolurdu bilmiyorum ama 1 yıl içinde kendiliğinden gitti.
Ikinci oğluma 52 ile hamile kaldım. 4 ay hiç kilo almadım bulantıdan. 5 ay bitti 1 kilo aldım. Şimdi mşllhh 10 kilo!:) şeker de yok. Ama önemsemiyorum çünkü hamilelikte insan biraz yağlanması lzm yahu . Nasıl süt olcak ye gitsin afiyet şifa olsun:)

kızlar bugun balkon cam balkon kapatıyım dıye baya ıttım kapanmadı zorlandım sonra sol kasııgmda yuruken cok hafıf batma gıbı oluyo bısey yoktur degılmı sııznde oluyomu

Kizlar nasil önü acik giyiyosunuz eski pantolonlari ya dükkanlar acik olup üzerine uzun bisey giyince benim bildigin donlar düsüyo cok kilo almadim sirf göbege gittim acep ondan mi? Hamile kaldigimda 70dim sonra 67ye düstüm kusmadim ama istahim yoktu 73 oldum simdi anca zorla.Ama göbege aldim sirf herhal göt yok düsüyo pantolonlar önü acik

kızlar bugun balkon cam balkon kapatıyım dıye baya ıttım kapanmadı zorlandım sonra sol kasııgmda yuruken cok hafıf batma gıbı oluyo bısey yoktur degılmı sııznde oluyomu
Canim dikkat et artik zorlaninca direkt karnimiz kasiklarimiz aciyo.Ben de dusakabinin kapisi takiliyo gecen cekeyim dedim göbegim acidi.Heryerimiz gergin ondan oluyo bence.Ayakkabimi giyerken bile karnim aciyo.Artik hareketlerimize dikkat etmemiz lazim am nerdeee bizde. Ayaklarini dik yat canim ins sadece zorlanmistir bence bisey olmaz uzanmadin ,atlamadin sonucta ama devam ederse agrin doktora görün yine nolur ne olmaz.

Yok canim vermedim ya iste aklim karisti sirt cantasi al diyenleri duyunca. Sirt cantasi alicam herhalde bende adidasin. 90 TL diyolar. Yanda goxleri var biberonda konur. Zaten kendimin koca koca cantalarim var. Oyle şık bi yere gittigim zanan onlari kullanirim artik

lütfen çok sevinirim bekliyorum :)
Canim gittim doktors hersey normalmis cok sukur. Bebis 1 kilo olmuş. Boyuda 34 cm. 1 hafta önden gidiyo dedi şeker olmadığı icin normal genetik dedi. Çünkü ben 4 buçuk kilo doğmuşum annesine benzicek gibi dedi. 1 ayda da 900 gr almışım.

Slm annisler biz gene koltuk begenemedik :-S ama e-bebek ten geliyoruz simdi. Eksiklerimizin bi kismi tamamlandi =)) ay ne guzelmis ya emzik biberon faln almak yaa esimin de hosuna gitti =)) bu arada islak pamuk aldim. Islak mendil de aldim indirimde diye. Sizce abartmis miyim? Gereksiz mi ikisi birden??

Masallah bebisine canim..

evet sekerden kaynakliymis banada suyun biraz fazla oldugunu söylediler diyetimi yapiyorum 1 kiloya yakin zayiflamisim bile diyeti abarttim sanirim ..zaten toplam 10 kilo aldim fazla diyolar hayirlisi bende takmiym diyorum yine de düsünmeden alamiyorum kendimi :s

Iyi geceler güzel anneler.dün gezmek için arkadaşımla çarşıya indik ve Karnım epey açtı ve ismini söyliyim yedim sanırım fazla geldi ve aradan yarım saat geçti bana bişeler oldu gözüm karardı nefes alamadım böle derman ım çıktı kolumdan bacağından beni oturttular kolanya felan kendime geldim sonra acile gittim ve şeker ölçümü yaptırdım 193 çıktı şeker den dolayı mı böle olduk i acil doktoru da bişe demedi dinle fwlan klasik zıvırtılar. Doktorum da izinli kendimi bugünde hep halsiz hissettim ne oluyor bana böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…