2014 Aralık Anneleri

öncelikle geçmiş olsun canımm,ben hiç yaşamadım neden olsuğunu anlamadım ama sen yine de yediklerine dikkat et az az sık ye,birde şekerin 193 se ona dikkat et,

öncelikle geçmiş olsun canımm,ben hiç yaşamadım neden olsuğunu anlamadım ama sen yine de yediklerine dikkat et az az sık ye,birde şekerin 193 se ona dikkat et,
Çok sağol canım elimden geldiği kdr dikkat ediyorum bide idrar yolu olayı var tahlilleri bol lokasit bol epitel çıktı acil doktoru üromüson saşe die tek kullanımlık bi ilaç verdi ama doktoruma sormadan içemiyorum doktorum hanfendisinede ulaşamıyorum çok sinir oldum onada napcam ı şaşırdım bu enfeksiyon olayıda ciddi bişeymiş allah korusun erken doğuma sebep olurmuş pufddd

güzel anneler günaydınnn dün doktora gittim nerdeyse 1 ay oldu gitmeyeli. bebişimi gördüm çok sağlıklı maşallah. 1 kilo olmuş boyuda 34 cm. biraz tombiş bir bebek olabilir dedi. 1 hafta önden gidiyomuş bende şeker olmadığı için genetik olduğunu düşünelim dedi. bende merak ettim önden gittiği için erken doğum olabilir mi diye. onunla alakalı değil dedi biz döllenme tarihini doğum tarihini baz alıcaz dedi. mesela bugün 4 kilo 600 gr bebek doğurttum dedi. 39+5 teymiş hatta. büyük gitmesine rağmen erken sancıları gelmedi dedi. aslında 4 kilodan fazlasına normal doğumu önermiyorum ama anne istedi dedi. neyse bugüne kadar bekledik sancı gelmeyince bebekte büyüyodu sezeryana aldık dedi. inşallah bizim bebişlerde bekler bu haftalara kadar. ben sezaryena erken karar evrildiğinde gidip bebeğin 38. haftasında alınmasına üzülüyorum. neredeyse 2 hafta önceden alıyorlar. onlar için hergün önemli orda. neyse hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

bende de çıkmıştı bana da doktorum tek kullanımlık monurol saşe verdi,içtim inşallah geçmiştir,bol nbol su içmek geekiyo birde.aman allah korusun canım yaa,hepimiz allaha emanetizz

Günaydın Hanımlar,
hala aynı modda devam diyosun,benim bi pantolonum öyle önü kapanmaan oluyo ama o bile rahatsız ediyo sanki. uzun giyince evet belli olmaz o kadar
Kısmen Tüm pantolonlarım tabiki de olmuyor. Ama hafif bol ve esnek kot olanlar rahat oluyor.
Haha iyi de kuzum önü açık tamam da boşta da değil. O zaman düşer tabi düğme yerinden karşı ilik yerine enli lastik ile bağlantı kuruyorsun Birde ben hamişliğimde düşük bel pek giyemiyorum rahatsız ediyor. 5-6 cm genişliğinde ki lastiklerden kotun beline ek yaptım. Yüksek bel oldu. Sarıyor iyice belimi. Ama hamiş pantolonları kadar yüksek değil. Önden yine düşük ama arkadan sarması kendimi rahat hissettiriyor. Ben toplamda 12 kilo aldım senin ki hiçbir şey :) Nasıl yaptığımın resmini çekmek isterdim ama işteyim şimdi. Eve gidince çeker atarım anlarsınız o zaman
Evet genelde çantalarımız büyük büyük oluyor Annem hep dalga geçer zaten minik valizle dolaşır bizim küçük kız diye Bak o minik valizler işe yarayacak Ama yine de 1 tane daha çanta istiyorum. Çantaya doymak ne mümkün. Bahaneyle bebiş için falan derken 1 tane daha girsin dolabıma fena mı Yoksa eşim çanta aldırmıyor artık bana
Gerçi farkında değil yasağı deleli çok oldu. Ama göstermiyorum sonradan çıkarıyorum aaa görmemişmiydin diyorum
Maş Allah bebişine. Sende çok iyi almışsın. Doktorum aylk 1 kilo gayet normal diyor.
Çok geçmiş olsun. Bir yerde okumuştum. Hamişlikte anlık bayılmalar, fenalaşmalar olabilir miş. Dikkat etmek lazım. Doktorunla konuşuğ şaseyi kullanıp kullanmayacağına karar verirsiniz. Doktoruna ulşamamak ta ayrı canını sıkmıştır haklısın ama onların da bir özel hayatı var. Bazen böyle durumlar yaşayacağız. Her an bize göre hareket edemezler.

Günaydın bacılarr
Kardeşimi 1,5 ay aradan sonra görmeye gidiyorum. Rüyalarıma girer oldu o da beni özledi sanırım
Ben olmayınca annemde birşey sormuyor randevu 9da öğreneyim etini budunu öyle geleyim içim rahatlasın

Şu sezeryanla 38. haftada alınan bebişlere bende üzülüyorum. Her gün çok önemli gerçekten gelişimleri için. Şahsen bana da normal olmaz sezeryan derse diyeceğim; Normal sancım gelene kadar bekleyelim. O anda sezeryan yaparız diye. Tabi böyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum tamamen kendi düşüncem
Günaydın canım. Ohh ne güzel git gör bakalım kaç gram olmuş, nasılmış, keyfi yerindemiymiş.
Bende kuzucuğumu çok özledim valla 5 gün oldu halbuki (şimdi kaç gün olduğunu saymak için takvime baktımda takvim kısalmış 5 gün değil çok daha uzun du bir kere ) Randevumuza daha 7 gün var. Beni artık 2 haftada bir çağırıyor. İyi de oluyor. Sık sık görüşüyoruz bebişimle

Aynen herseyi öğrencem
Gördükçe göresi geliyor insanın ilk 1-2 hafta ondan çok zor geçiyor :))

evet istersen olabiliyo bence. bekleyen doktorlar var. çok erken gerçekten 38. hafta. doktorlar sabırsız bekleyip zamanlarını boşa harcamak istemiyorlar

Senın eşin yine oyle demiş. Benimki dogum yaptktan sonra anında eskı halime donecegımı düşünüyü. Nasıl olsa dogımda gıdıcek hepsı ye gıtsın dıyodu. Gıtmiceni anlatnca o bile kısıtlıyo benihayallerı yıkıldı kocamın

HEMEN BİR ŞEKER TAKİBİNE BAŞLA. ENDOKRİN YADA DAHİLİYE UZMANINA GÖRÜN. BENDE DE ŞEKER VAR VE İNAN BU MERET HAFİFE ALINCAK BİŞİ DEĞİL.

ARKADASLAR BEN BU HAFTADAN SONRA ALISVERISE BASLICAM ILK BEBEGIM NASIPSE NELER ALIOSUNUZ KIYAFET OLARAK
ben önce kıyafetlerden başladım,hastane çıkışı,tulumlar,pijama takımları,battaniye,alt açma,patikler,yelek,hırka vs aldımm.kurbandan sonra bakım alışverişine başlayacağım bende

yiyeceğim dedim ama yine unuttum almayı benim hala bulantılarım var, hatta kusmalar da azalsa da devam ediyor ara ara. ona rağmen nasıl kilo aldım bilmiyorum, alıştık sanırım birbirimize :)

ben de önü açık giyiyorum ama kemer veya çengelli iğne gibi bir şeyle tutturuyorum zaten sık sık tuvalete gittiğim için pantolonun düşmesine fırsat bile kalmıyor

yaa yerim ben o tostik kuzuyu, maşallah maşallah canım benim yiğenim de öyleydi önden gidiyordu ve beklenen tarihten 1 hafta erken doğdu ki zaten 15 gün öncesi veya 15 gün sonrası normal diyorlar. onu takma yani kafana.
4 kilodan fazla olunca önermiyorlar evet, özellikle vücudun uygun değilse doktorlar uyarıyorlar zaten. geçenlerde eşimin babaannesi aradı beni, bak 4 kilodan fazla olursa sezaryen olacaksın söz ver bana diyor :) ben de babaanne merak etme o kadar tosun bir bebek çıkmaz benden dedim
o zamana bir gelelim de hepimiz için hayırlısı olsun canım, sağlıklı sağlıklı kuzucuklar doğuralım inşallah :)

Günaydın arkadaşlar bende aralik annesi yim aranıza katilmakta bayagi geç kaldım

hoşgeldin canım, olsun daha yol var önümüzde :) kaç haftalık bebiş?

kuzum şekerin yüksek çıkmış yaa
kendi doktoruna mutlaka görün yerine yedek doktor yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…