öncelikle geçmiş olsun canımm,ben hiç yaşamadım neden olsuğunu anlamadım ama sen yine de yediklerine dikkat et az az sık ye,birde şekerin 193 se ona dikkat et,Iyi geceler güzel anneler.dün gezmek için arkadaşımla çarşıya indik ve Karnım epey açtı ve ismini söyliyim yedim sanırım fazla geldi ve aradan yarım saat geçti bana bişeler oldu gözüm karardı nefes alamadım böle derman ım çıktı kolumdan bacağından beni oturttular kolanya felan kendime geldim sonra acile gittim ve şeker ölçümü yaptırdım 193 çıktı şeker den dolayı mı böle olduk i acil doktoru da bişe demedi dinle fwlan klasik zıvırtılar. Doktorum da izinli kendimi bugünde hep halsiz hissettim ne oluyor bana böle
Çok sağol canım elimden geldiği kdr dikkat ediyorum bide idrar yolu olayı var tahlilleri bol lokasit bol epitel çıktı acil doktoru üromüson saşe die tek kullanımlık bi ilaç verdi ama doktoruma sormadan içemiyorum doktorum hanfendisinede ulaşamıyorum çok sinir oldum onada napcam ı şaşırdım bu enfeksiyon olayıda ciddi bişeymiş allah korusun erken doğuma sebep olurmuş pufdddöncelikle geçmiş olsun canımm,ben hiç yaşamadım neden olsuğunu anlamadım ama sen yine de yediklerine dikkat et az az sık ye,birde şekerin 193 se ona dikkat et,
bende de çıkmıştı bana da doktorum tek kullanımlık monurol saşe verdi,içtim inşallah geçmiştir,bol nbol su içmek geekiyo birde.aman allah korusun canım yaa,hepimiz allaha emanetizzÇok sağol canım elimden geldiği kdr dikkat ediyorum bide idrar yolu olayı var tahlilleri bol lokasit bol epitel çıktı acil doktoru üromüson saşe die tek kullanımlık bi ilaç verdi ama doktoruma sormadan içemiyorum doktorum hanfendisinede ulaşamıyorum çok sinir oldum onada napcam ı şaşırdım bu enfeksiyon olayıda ciddi bişeymiş allah korusun erken doğuma sebep olurmuş pufddd
Kısmenhala aynı modda devam diyosun,benim bi pantolonum öyle önü kapanmaan oluyo ama o bile rahatsız ediyo sanki.uzun giyince evet belli olmaz o kadar
Haha iyi de kuzum önü açık tamam da boşta da değil. O zaman düşer tabiKizlar nasil önü acik giyiyosunuz eski pantolonlari ya dükkanlar acik olup üzerine uzun bisey giyince benim bildigin donlar düsüyo cok kilo almadim sirf göbege gittim acep ondan mi? Hamile kaldigimda 70dim sonra 67ye düstüm kusmadim ama istahim yoktu 73 oldum simdi anca zorla.Ama göbege aldim sirf herhal göt yok düsüyo pantolonlar önü acik
Evet genelde çantalarımız büyük büyük oluyorYok canim vermedim ya iste aklim karisti sirt cantasi al diyenleri duyunca. Sirt cantasi alicam herhalde bende adidasin. 90 TL diyolar. Yanda goxleri var biberonda konur. Zaten kendimin koca koca cantalarim var. Oyle şık bi yere gittigim zanan onlari kullanirim artik
Maş Allah bebişine. Sende çok iyi almışsın. Doktorum aylk 1 kilo gayet normal diyor.Canim gittim doktors hersey normalmis cok sukur. Bebis 1 kilo olmuş. Boyuda 34 cm. 1 hafta önden gidiyo dedi şeker olmadığı icin normal genetik dedi. Çünkü ben 4 buçuk kilo doğmuşumannesine benzicek gibi dedi. 1 ayda da 900 gr almışım.
Çok geçmiş olsun. Bir yerde okumuştum. Hamişlikte anlık bayılmalar, fenalaşmalar olabilir miş. Dikkat etmek lazım. Doktorunla konuşuğ şaseyi kullanıp kullanmayacağına karar verirsiniz. Doktoruna ulşamamak ta ayrı canını sıkmıştır haklısın ama onların da bir özel hayatı var. Bazen böyle durumlar yaşayacağız. Her an bize göre hareket edemezler.Iyi geceler güzel anneler.dün gezmek için arkadaşımla çarşıya indik ve Karnım epey açtı ve ismini söyliyim yedim sanırım fazla geldi ve aradan yarım saat geçti bana bişeler oldu gözüm karardı nefes alamadım böle derman ım çıktı kolumdan bacağından beni oturttular kolanya felan kendime geldim sonra acile gittim ve şeker ölçümü yaptırdım 193 çıktı şeker den dolayı mı böle olduk i acil doktoru da bişe demedi dinle fwlan klasik zıvırtılar. Doktorum da izinli kendimi bugünde hep halsiz hissettim ne oluyor bana böle
Şu sezeryanla 38. haftada alınan bebişlere bende üzülüyorum. Her gün çok önemli gerçekten gelişimleri için. Şahsen bana da normal olmaz sezeryan derse diyeceğim; Normal sancım gelene kadar bekleyelim. O anda sezeryan yaparız diye. Tabi böyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum tamamen kendi düşüncemgüzel anneler günaydınnndün doktora gittim nerdeyse 1 ay oldu gitmeyeli. bebişimi gördüm çok sağlıklı maşallah. 1 kilo olmuş boyuda 34 cm. biraz tombiş bir bebek olabilir dedi. 1 hafta önden gidiyomuş bende şeker olmadığı için genetik olduğunu düşünelim dedi. bende merak ettim önden gittiği için erken doğum olabilir mi diye. onunla alakalı değil dedi biz döllenme tarihini doğum tarihini baz alıcaz dedi. mesela bugün 4 kilo 600 gr bebek doğurttum dedi. 39+5 teymiş hatta. büyük gitmesine rağmen erken sancıları gelmedi dedi. aslında 4 kilodan fazlasına normal doğumu önermiyorum ama anne istedi dedi. neyse bugüne kadar bekledik sancı gelmeyince bebekte büyüyodu sezeryana aldık dedi. inşallah bizim bebişlerde bekler bu haftalara kadar. ben sezaryena erken karar evrildiğinde gidip bebeğin 38. haftasında alınmasına üzülüyorum. neredeyse 2 hafta önceden alıyorlar. onlar için hergün önemli orda. neyse hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Günaydın canım. Ohh ne güzel git gör bakalım kaç gram olmuş, nasılmış, keyfi yerindemiymiş.Günaydın bacılarr
Kardeşimi 1,5 ay aradan sonra görmeye gidiyorum. Rüyalarıma girer oldu o da beni özledi sanırım
Ben olmayınca annemde birşey sormuyor randevu 9da öğreneyim etini budunu öyle geleyim içim rahatlasın
Aynen herseyi öğrencemŞu sezeryanla 38. haftada alınan bebişlere bende üzülüyorum. Her gün çok önemli gerçekten gelişimleri için. Şahsen bana da normal olmaz sezeryan derse diyeceğim; Normal sancım gelene kadar bekleyelim. O anda sezeryan yaparız diye. Tabi böyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum tamamen kendi düşüncem
Günaydın canım. Ohh ne güzel git gör bakalım kaç gram olmuş, nasılmış, keyfi yerindemiymiş.
Bende kuzucuğumu çok özledim valla5 gün oldu halbuki (şimdi kaç gün olduğunu saymak için takvime baktımda takvim kısalmış 5 gün değil çok daha uzun du bir kere ) Randevumuza daha 7 gün var. Beni artık 2 haftada bir çağırıyor. İyi de oluyor. Sık sık görüşüyoruz bebişimle
Şu sezeryanla 38. haftada alınan bebişlere bende üzülüyorum. Her gün çok önemli gerçekten gelişimleri için. Şahsen bana da normal olmaz sezeryan derse diyeceğim; Normal sancım gelene kadar bekleyelim. O anda sezeryan yaparız diye. Tabi böyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum tamamen kendi düşüncem
Günaydın canım. Ohh ne güzel git gör bakalım kaç gram olmuş, nasılmış, keyfi yerindemiymiş.
Bende kuzucuğumu çok özledim valla5 gün oldu halbuki (şimdi kaç gün olduğunu saymak için takvime baktımda takvim kısalmış 5 gün değil çok daha uzun du bir kere ) Randevumuza daha 7 gün var. Beni artık 2 haftada bir çağırıyor. İyi de oluyor. Sık sık görüşüyoruz bebişimle
tmm cnm yazarım burdan.sorduğun zaman ne dediğini bana da haber verir misin canımm?
gözünüz aydın cnm maşallah büyümüş baya :)Bizim bebik 3 hafta önce 600gr idi simdi 1200 olmuşyüzünüde gördük.
maşallahh büyümüş bebişBizim bebik 3 hafta önce 600gr idi simdi 1200 olmuşyüzünüde gördük.
Senın eşin yine oyle demiş. Benimki dogum yaptktan sonra anında eskı halime donecegımı düşünüyü. Nasıl olsa dogımda gıdıcek hepsı ye gıtsın dıyodu. Gıtmiceni anlatnca o bile kısıtlıyo benihayallerı yıkıldı kocamınya benim şimdiye kadar hiç kilo problemim olmadı sanırım o yüzden kilo takıntım var. aslında bunu başkası söylese kabullenmiyorum ama itiraf etmem lazım artıkbir de eşim sağolsun ben yeni hamileyken sen en fazla 10-12 kilo alırsın onu da çabucak verip eski haline dönersin diyerek farkında olmadan şartladı beni. şimdi doktora her gidişimde tartıya çıkmaktan korkuyorum :)
geçen gün canım bir şey çekti, abur cubur tarzı, ne olduğunu yazmayayım şimdi. evde yapayım sağlıklı olsun dedim ama hiç aynı tadı vermedi. sen böyle diyince kendime destek bulmuş gibi hissettim bak eve giderken alıp yiyeceğim valla en azından aklımdan çıkar
Iyi geceler güzel anneler.dün gezmek için arkadaşımla çarşıya indik ve Karnım epey açtı ve ismini söyliyim yedim sanırım fazla geldi ve aradan yarım saat geçti bana bişeler oldu gözüm karardı nefes alamadım böle derman ım çıktı kolumdan bacağından beni oturttular kolanya felan kendime geldim sonra acile gittim ve şeker ölçümü yaptırdım 193 çıktı şeker den dolayı mı böle olduk i acil doktoru da bişe demedi dinle fwlan klasik zıvırtılar. Doktorum da izinli kendimi bugünde hep halsiz hissettim ne oluyor bana böle
ben önce kıyafetlerden başladım,hastane çıkışı,tulumlar,pijama takımları,battaniye,alt açma,patikler,yelek,hırka vs aldımm.kurbandan sonra bakım alışverişine başlayacağım bendeARKADASLAR BEN BU HAFTADAN SONRA ALISVERISE BASLICAM ILK BEBEGIM NASIPSE NELER ALIOSUNUZ KIYAFET OLARAK
Ben ilk oğlumda 51 kiloyla hamile kaldım. 32 haftalıkken 12 kilo almıştım. 33+2 de de doğum yaptım. Sonuna kadar gitseydi nolurdu bilmiyorum ama 1 yıl içinde kendiliğinden gitti.
Ikinci oğluma 52 ile hamile kaldım. 4 ay hiç kilo almadım bulantıdan. 5 ay bitti 1 kilo aldım. Şimdi mşllhh 10 kilo!:) şeker de yok. Ama önemsemiyorum çünkü hamilelikte insan biraz yağlanması lzm yahu . Nasıl süt olcak ye gitsin afiyet şifa olsun:)
Kizlar nasil önü acik giyiyosunuz eski pantolonlari ya dükkanlar acik olup üzerine uzun bisey giyince benim bildigin donlar düsüyo cok kilo almadim sirf göbege gittim acep ondan mi? Hamile kaldigimda 70dim sonra 67ye düstüm kusmadim ama istahim yoktu 73 oldum simdi anca zorla.Ama göbege aldim sirf herhal göt yok düsüyo pantolonlar önü acik
güzel anneler günaydınnndün doktora gittim nerdeyse 1 ay oldu gitmeyeli. bebişimi gördüm çok sağlıklı maşallah. 1 kilo olmuş boyuda 34 cm. biraz tombiş bir bebek olabilir dedi. 1 hafta önden gidiyomuş bende şeker olmadığı için genetik olduğunu düşünelim dedi. bende merak ettim önden gittiği için erken doğum olabilir mi diye. onunla alakalı değil dedi biz döllenme tarihini doğum tarihini baz alıcaz dedi. mesela bugün 4 kilo 600 gr bebek doğurttum dedi. 39+5 teymiş hatta. büyük gitmesine rağmen erken sancıları gelmedi dedi. aslında 4 kilodan fazlasına normal doğumu önermiyorum ama anne istedi dedi. neyse bugüne kadar bekledik sancı gelmeyince bebekte büyüyodu sezeryana aldık dedi. inşallah bizim bebişlerde bekler bu haftalara kadar. ben sezaryena erken karar evrildiğinde gidip bebeğin 38. haftasında alınmasına üzülüyorum. neredeyse 2 hafta önceden alıyorlar. onlar için hergün önemli orda. neyse hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Günaydın arkadaşlar bende aralik annesi yim aranıza katilmakta bayagi geç kaldım
Iyi geceler güzel anneler.dün gezmek için arkadaşımla çarşıya indik ve Karnım epey açtı ve ismini söyliyim yedim sanırım fazla geldi ve aradan yarım saat geçti bana bişeler oldu gözüm karardı nefes alamadım böle derman ım çıktı kolumdan bacağından beni oturttular kolanya felan kendime geldim sonra acile gittim ve şeker ölçümü yaptırdım 193 çıktı şeker den dolayı mı böle olduk i acil doktoru da bişe demedi dinle fwlan klasik zıvırtılar. Doktorum da izinli kendimi bugünde hep halsiz hissettim ne oluyor bana böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?