- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Buda kızımın yatak odası beşigi
hoşgeldin olsun geç olsun güç olmasın :)Günaydın arkadaşlar bende aralik annesi yim aranıza katilmakta bayagi geç kaldım
Yıkıcam tabi xnm. Bişey olmaz 30 derecede yıkanr dedı aldgm yer.benimkide böyle canım. hayırlı olsun çok tatlı bişey bunlar yaiçindekileri yıkayacaksın dimi? makinede yıkasak hepsini bişey olmaz herhalde. havalarda soğudu zor kurucak
benden çıkabilir valla şekerim. ben 4,5 kilo doğmuşum çünkügenetik dedi doktorda. hayırlısı ya zamanını doldursune rken olmasında normal yada sezaryen çokta önemli değil. 1 hafta önce normal doğum yaptı bir arkadaşım. 40. haftaya kadar beklettiler herşey normal diye ama sancısı gelmedi hastaneden gün vermişler şu güne kadar sancın gelmezse gel sunni sancıyla doğurtcaz diye. kız diyoki 2. çocuğa hamile kalayım baştan daha sezaryen isticem diyo. mahfoldum 6 saat sancı çektim çocuk kanalda kaldı strese girdi. ben korktum diyo. hiç gerek yok sancın gelmeyince böyle yollara başvurmaya dedi. normal olsun diyede sunni sancıda istemem.çok fena bişeymiş o
Bırde ben emzırme sutyeni yerıne onden acılan sutyemlerden almayı düşünüyrm. Ama dun hiçbiryerde bukamadm. La senzadan alıyodum onceden ordada yoktu. Nette goren varmı.
Kızlar gogus kalkanı aldnzmı en uygun nerde vardı hatrlayamadmya
Kızlar dun bebişimin butun eksiklerını birirdm. Yatak odasında durucak olan beşigide aldık. Kendimede alt camasr dışında hiçbişey almadm daha. Ya gecelık begenemıyrm. Havuzlu handa baktm cok pahalılar. Bırde teyze işi gbi. Hayatmda oyle gecelk gymedmkı. Daga spor guzel bişey arıyorum bulamıyrm napıcam bilemedimya. Birde burun aspiratöru alan varmı. Agzdan varmş burundan varmş Nasıl kullanılır nezamn kullanlr hiçbi bilgm yok o konuda
Buda kızımın yatak odası beşigi
günaydınnnkızlar günaydın :)
ben aldım canım. burdan. ben alırken 20 TL falandı zam gelmiş sankiama e-bebekte falan 50 TL di.
http://www.hellobaby.com.tr/Gogus-Koruyuculari/Philips-Avent-Gogus-Kalkani-2-li.aspx
bende düşünüyorumda çok gerekliyse alayım
ben araştırdım bayağ herkes en büyük kurtarıcısınız olucak hastanede demiş. sende bi bak yorumlara netten istersen. birde ablam emzirirken ilk günlerde acısından ağladığını biliyorum o yüzden hemen aldım.
Maş Allah sizin bebişeBizim bebik 3 hafta önce 600gr idi simdi 1200 olmuşyüzünüde gördük.
Hoşgeldin. Yok yok geç kalmadın. Telaşlar şimdi başlıyor zaten :)Günaydın arkadaşlar bende aralik annesi yim aranıza katilmakta bayagi geç kaldım
Senın eşin yine oyle demiş. Benimki dogum yaptktan sonra anında eskı halime donecegımı düşünüyü. Nasıl olsa dogımda gıdıcek hepsı ye gıtsın dıyodu. Gıtmiceni anlatnca o bile kısıtlıyo benihayallerı yıkıldı kocamın
Güle güle kullanın canım inş Allah. Ben otribebe burun aspiratöründen aldım. Serum gibi hortumu var. Bir ucunu çocuğun burnuna bir ucunu ağzına alıyorsun. Çekiyorsun içine. Merak etme içinde süngeri var sana gelen bir şey yokKızlar dun bebişimin butun eksiklerını birirdm. Yatak odasında durucak olan beşigide aldık. Kendimede alt camasr dışında hiçbişey almadm daha. Ya gecelık begenemıyrm. Havuzlu handa baktm cok pahalılar. Bırde teyze işi gbi. Hayatmda oyle gecelk gymedmkı. Daga spor guzel bişey arıyorum bulamıyrm napıcam bilemedimya. Birde burun aspiratöru alan varmı. Agzdan varmş burundan varmş Nasıl kullanılır nezamn kullanlr hiçbi bilgm yok o konuda
Çok güzel güle güle kullanın. Ne kadar şirinBuda kızımın yatak odası beşigi
Ben yazana kadar sedefim yazmışKızlar gogus kalkanı aldnzmı en uygun nerde vardı hatrlayamadmya
ben aldım canım. burdan. ben alırken 20 TL falandı zam gelmiş sankiama e-bebekte falan 50 TL di.
http://www.hellobaby.com.tr/Gogus-Koruyuculari/Philips-Avent-Gogus-Kalkani-2-li.aspx
tesooh maşalllah bitirmişin ben de hafta sonu gidiyorum eminönü tarafına eksikleri ve şeker malzemeleri alıcam.
çok güzel canım çok beğendim
günaydınnn
Maş Allah sizin bebişe
Hoşgeldin. Yok yok geç kalmadın. Telaşlar şimdi başlıyor zaten :)
Güle güle kullanın canım inş Allah. Ben otribebe burun aspiratöründen aldım. Serum gibi hortumu var. Bir ucunu çocuğun burnuna bir ucunu ağzına alıyorsun. Çekiyorsun içine. Merak etme içinde süngeri var sana gelen bir şey yok
Çok güzel güle güle kullanın. Ne kadar şirin
Ben yazana kadar sedefim yazmış
[/QUOTE
Tesekkurler hepinize arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?