2014 Aralık Anneleri

Kızlar dun bebişimin butun eksiklerını birirdm. Yatak odasında durucak olan beşigide aldık. Kendimede alt camasr dışında hiçbişey almadm daha. Ya gecelık begenemıyrm. Havuzlu handa baktm cok pahalılar. Bırde teyze işi gbi. Hayatmda oyle gecelk gymedmkı. Daga spor guzel bişey arıyorum bulamıyrm napıcam bilemedimya. Birde burun aspiratöru alan varmı. Agzdan varmş burundan varmş Nasıl kullanılır nezamn kullanlr hiçbi bilgm yok o konuda

yaa yerim ben o tostik kuzuyu, maşallah maşallah canım benim yiğenim de öyleydi önden gidiyordu ve beklenen tarihten 1 hafta erken doğdu ki zaten 15 gün öncesi veya 15 gün sonrası normal diyorlar. onu takma yani kafana.
4 kilodan fazla olunca önermiyorlar evet, özellikle vücudun uygun değilse doktorlar uyarıyorlar zaten. geçenlerde eşimin babaannesi aradı beni, bak 4 kilodan fazla olursa sezaryen olacaksın söz ver bana diyor :) ben de babaanne merak etme o kadar tosun bir bebek çıkmaz benden dedim
o zamana bir gelelim de hepimiz için hayırlısı olsun canım, sağlıklı sağlıklı kuzucuklar doğuralım inşallah :)

benden çıkabilir valla şekerim. ben 4,5 kilo doğmuşum çünkü genetik dedi doktorda. hayırlısı ya zamanını doldursune rken olmasında normal yada sezaryen çokta önemli değil. 1 hafta önce normal doğum yaptı bir arkadaşım. 40. haftaya kadar beklettiler herşey normal diye ama sancısı gelmedi hastaneden gün vermişler şu güne kadar sancın gelmezse gel sunni sancıyla doğurtcaz diye. kız diyoki 2. çocuğa hamile kalayım baştan daha sezaryen isticem diyo. mahfoldum 6 saat sancı çektim çocuk kanalda kaldı strese girdi. ben korktum diyo. hiç gerek yok sancın gelmeyince böyle yollara başvurmaya dedi. normal olsun diyede sunni sancıda istemem.çok fena bişeymiş o

Bırde ben emzırme sutyeni yerıne onden acılan sutyemlerden almayı düşünüyrm. Ama dun hiçbiryerde bukamadm. La senzadan alıyodum onceden ordada yoktu. Nette goren varmı.

benimkide böyle canım. hayırlı olsun çok tatlı bişey bunlar ya içindekileri yıkayacaksın dimi? makinede yıkasak hepsini bişey olmaz herhalde. havalarda soğudu zor kurucak
Yıkıcam tabi xnm. Bişey olmaz 30 derecede yıkanr dedı aldgm yer.

ya aslında böyle şeyleri de duyunca kafamız karışıyor. sen doktoruna güveniyorsan o seni en güzel şekilde yönlendirir canım. inşallah hey şey normal seyrinde gider, dediğin gibi zamanında olsun sağlıklı olsun da normal sezaryen önemli değil. sen kendini daha iyi bilirsin, ağrı eşiğini tahmin edersin. benim 10 gün önce bir arkadaşım doğum yaptı, buraya da yazmıştım. sancılarım daha %25 seviyesindeydi ama ben dayanamıyordum o yüzden hiç beklemedim normal doğumu dedi.
ben şimdiye kadar hiç konuşmadım doktorumla doğum meselesini ama bu gidişimde konuşmayı düşünüyorum artık. kafama takılan şeyler var, en azından biraz rahatlarım belki.

Bırde ben emzırme sutyeni yerıne onden acılan sutyemlerden almayı düşünüyrm. Ama dun hiçbiryerde bukamadm. La senzadan alıyodum onceden ordada yoktu. Nette goren varmı.

nette çok var canım hem bebek sitelerinde, hem de markafoniye trendyola falan geliyor sık sık. ama şimdi beden olarak ne alacağız onu nasıl bilebiliriz ki, netten almak sağlıklı mı sence?

ooh maşalllah bitirmişin ben de hafta sonu gidiyorum eminönü tarafına eksikleri ve şeker malzemeleri alıcam.

Buda kızımın yatak odası beşigi

çok güzel canım çok beğendim

kızlar günaydın :)
günaydınnn

bende düşünüyorumda çok gerekliyse alayım

ben araştırdım bayağ herkes en büyük kurtarıcısınız olucak hastanede demiş. sende bi bak yorumlara netten istersen. birde ablam emzirirken ilk günlerde acısından ağladığını biliyorum o yüzden hemen aldım.

Bizim bebik 3 hafta önce 600gr idi simdi 1200 olmuş yüzünüde gördük.
Maş Allah sizin bebişe
Günaydın arkadaşlar bende aralik annesi yim aranıza katilmakta bayagi geç kaldım
Hoşgeldin. Yok yok geç kalmadın. Telaşlar şimdi başlıyor zaten :)

Güle güle kullanın canım inş Allah. Ben otribebe burun aspiratöründen aldım. Serum gibi hortumu var. Bir ucunu çocuğun burnuna bir ucunu ağzına alıyorsun. Çekiyorsun içine. Merak etme içinde süngeri var sana gelen bir şey yok
Buda kızımın yatak odası beşigi
Çok güzel güle güle kullanın. Ne kadar şirin
Kızlar gogus kalkanı aldnzmı en uygun nerde vardı hatrlayamadmya
Ben yazana kadar sedefim yazmış
ben aldım canım. burdan. ben alırken 20 TL falandı zam gelmiş sanki ama e-bebekte falan 50 TL di.

http://www.hellobaby.com.tr/Gogus-Koruyuculari/Philips-Avent-Gogus-Kalkani-2-li.aspx

ooh maşalllah bitirmişin ben de hafta sonu gidiyorum eminönü tarafına eksikleri ve şeker malzemeleri alıcam.

çok güzel canım çok beğendim

günaydınnn
tes

kızlar yine benim aklıma bir şey takıldı
biz bebeği kaç kat giydiricez sitelerde sakın kat kat giydirmeyin diyor benim kafam karıştı bir de atletle zıbın aynı şey değil mi ? git gide ne kadar tecrübesiz ve bilgisiz olduğumu anlıyorum

Kızlar sabahtan beri göğüs boşluğumda bir baskı anlatamam ama Yerimde duramıyorum. Oturamıyorum, büyük patronun odasında 3 lü koltuk var kendisi yok bu gün orda uzandım, yürüdüm yok geçmiyor. Ama bebişimde hareket ediyor onda sıkıntı yok. Her seferinde farklı yerde yerleşmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım. Sonra baktım olmayacak. Kalktım işleri toparlayayım izin alayım diyordum. Ağzımda o tuhaf soğukluk ve hemen lavaboya koştum. Afedersiniz çıkardım bir güzel Şimdi çok şükür rahatladım. Bir mideme baskı yapmamıştı Paşam artık oda oldu. Şimdi içi rahat kıpraşıyor yine.
Allah 'ım herkese şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…