Genelde tv ye çıkan doktorlar ideal ev ısısı 22-24 arası diyorlar. Çocuğa da kendinizden 1 kat fazlası yeterli diyorlar. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. İlk başlarda bebişe atlet giydirmek büyük problem bence. Zıbın giydirme açısından daha rahat ya da çıtçıtlı badiler. Atlet giydirdin mi kilot ta giydirmek gerekir. çıtçıtlıyla tek seferde hallederiz bencekızlar yine benim aklıma bir şey takıldı
biz bebeği kaç kat giydiricez sitelerde sakın kat kat giydirmeyin diyor benim kafam karıştı bir de atletle zıbın aynı şey değil mi ? git gide ne kadar tecrübesiz ve bilgisiz olduğumu anlıyorum
al benden de o kadar mikili gecelik isyemiyorum hele lohusa muhabbeti gecelikler süslü püslü geliyor bi bulamadım adam akıllı bi kaç bulduğumda dünya pahası.. napcam bende bilmiyorumTek derdim gecelik bulamıyrm. Bulduklarmda cok pahalı
Kızlar sabahtan beri göğüs boşluğumda bir baskı anlatamam amaYerimde duramıyorum. Oturamıyorum, büyük patronun odasında 3 lü koltuk var kendisi yok bu gün orda uzandım, yürüdüm yok geçmiyor. Ama bebişimde hareket ediyor onda sıkıntı yok. Her seferinde farklı yerde yerleşmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım. Sonra baktım olmayacak. Kalktım işleri toparlayayım izin alayım diyordum. Ağzımda o tuhaf soğukluk ve hemen lavaboya koştum. Afedersiniz çıkardım bir güzel Şimdi çok şükür rahatladım. Bir mideme baskı yapmamıştı Paşam artık oda oldu. Şimdi içi rahat kıpraşıyor yine.
Allah 'ım herkese şifa versin.
kuzum yediklerin kan akımını da zorlaştırmış olabilir bebekte rahatsız oluyor tabii bana da oluyor ara ara düz uzanamıyorum hemen göğüs kafesimde baskı boynumda damarlardan kanın akışını resmen hissediyorumKızlar sabahtan beri göğüs boşluğumda bir baskı anlatamam amaYerimde duramıyorum. Oturamıyorum, büyük patronun odasında 3 lü koltuk var kendisi yok bu gün orda uzandım, yürüdüm yok geçmiyor. Ama bebişimde hareket ediyor onda sıkıntı yok. Her seferinde farklı yerde yerleşmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım. Sonra baktım olmayacak. Kalktım işleri toparlayayım izin alayım diyordum. Ağzımda o tuhaf soğukluk ve hemen lavaboya koştum. Afedersiniz çıkardım bir güzel Şimdi çok şükür rahatladım. Bir mideme baskı yapmamıştı Paşam artık oda oldu. Şimdi içi rahat kıpraşıyor yine.
al benden de o kadar mikili gecelik isyemiyorum hele lohusa muhabbeti gecelikler süslü püslü geliyor bi bulamadım adam akıllı bi kaç bulduğumda dünya pahası.. napcam bende bilmiyorum
bişi dokunmuştur belki,ahh bende bi çıkarabilsem yaaaKızlar sabahtan beri göğüs boşluğumda bir baskı anlatamam amaYerimde duramıyorum. Oturamıyorum, büyük patronun odasında 3 lü koltuk var kendisi yok bu gün orda uzandım, yürüdüm yok geçmiyor. Ama bebişimde hareket ediyor onda sıkıntı yok. Her seferinde farklı yerde yerleşmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım. Sonra baktım olmayacak. Kalktım işleri toparlayayım izin alayım diyordum. Ağzımda o tuhaf soğukluk ve hemen lavaboya koştum. Afedersiniz çıkardım bir güzel Şimdi çok şükür rahatladım. Bir mideme baskı yapmamıştı Paşam artık oda oldu. Şimdi içi rahat kıpraşıyor yine.
Aynen canım ya eski si gibi rahatlık yok nerde. Bizde değiliz zatengeçmiş olsun canım. mideye baskı yapmıştır pozisyon değiştirirkenondan mide bulantısı da yapıyor. geçen gece de bende oldu mide bulantısıyla uyandım çıkaramadım ama zor uyudum resmen. büyüdüler artık yer arıyo sıpalar kendine. eskisi gibi rahat olucak sanıyolar ama çok yanılıyorlar
şu an okuduğum kitapta kendiniz nasıl giyiniyorsanız öyle giydirin diyor vücut ısısı yükselmesin sıcağa alışmasın diyor tabii ev makul ısıda tutulmalıymış benim de kafam karıştı iyice ama dediğin mantıklı kış bebeği neticedeGenelde tv ye çıkan doktorlar ideal ev ısısı 22-24 arası diyorlar. Çocuğa da kendinizden 1 kat fazlası yeterli diyorlar. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. İlk başlarda bebişe atlet giydirmek büyük problem bence. Zıbın giydirme açısından daha rahat ya da çıtçıtlı badiler. Atlet giydirdin mi kilot ta giydirmek gerekir. çıtçıtlıyla tek seferde hallederiz bence
Bende yatamam diyordum ablam bir daha zaten yatamayacaksın. Tadını çıkart dediya kızlar lohusa geceliği dedinizde aklıma geldi. siz mevlütte gecelik giyip yatakta yatacak mısınız? bana annemle kayınvalidem yat olmaz öyle diyolar ama ben yatamam yaa. çok utanıyorum. beyaz bi elbise alayım bebişim odasında oturayım diyorumnolcak ki?
Ayy bilmiyorum bir şey mi dokundu, bebiş mi sığışamadı. Hamişiz her şeyi yapma lüksümüz var. Canımız çekerse patron koltuğuna bile geçebiliriz.bişi dokunmuştur belki,ahh bende bi çıkarabilsem yaaaohh keyfe bak patron koltuklarında falann rahatladınn devam işee amin canımmm
Valla bende utanrım yatamamki. Gwceeim kızımın odasına otururuz beraberya kızlar lohusa geceliği dedinizde aklıma geldi. siz mevlütte gecelik giyip yatakta yatacak mısınız? bana annemle kayınvalidem yat olmaz öyle diyolar ama ben yatamam yaa. çok utanıyorum. beyaz bi elbise alayım bebişim odasında oturayım diyorumnolcak ki?
amannn daha olmasındaaaAyy bilmiyorum bir şey mi dokundu, bebiş mi sığışamadı. Hamişiz her şeyi yapma lüksümüz var. Canımız çekerse patron koltuğuna bile geçebiliriz.
bence de yaa ben de yatmam beyaz bi elbise yeterli bence deya kızlar lohusa geceliği dedinizde aklıma geldi. siz mevlütte gecelik giyip yatakta yatacak mısınız? bana annemle kayınvalidem yat olmaz öyle diyolar ama ben yatamam yaa. çok utanıyorum. beyaz bi elbise alayım bebişim odasında oturayım diyorumnolcak ki?
Kızlar sabahtan beri göğüs boşluğumda bir baskı anlatamam amaYerimde duramıyorum. Oturamıyorum, büyük patronun odasında 3 lü koltuk var kendisi yok bu gün orda uzandım, yürüdüm yok geçmiyor. Ama bebişimde hareket ediyor onda sıkıntı yok. Her seferinde farklı yerde yerleşmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım. Sonra baktım olmayacak. Kalktım işleri toparlayayım izin alayım diyordum. Ağzımda o tuhaf soğukluk ve hemen lavaboya koştum. Afedersiniz çıkardım bir güzel Şimdi çok şükür rahatladım. Bir mideme baskı yapmamıştı Paşam artık oda oldu. Şimdi içi rahat kıpraşıyor yine.
ya kızlar lohusa geceliği dedinizde aklıma geldi. siz mevlütte gecelik giyip yatakta yatacak mısınız? bana annemle kayınvalidem yat olmaz öyle diyolar ama ben yatamam yaa. çok utanıyorum. beyaz bi elbise alayım bebişim odasında oturayım diyorumnolcak ki?
ben araştırdım bayağ herkes en büyük kurtarıcısınız olucak hastanede demiş. sende bi bak yorumlara netten istersen. birde ablam emzirirken ilk günlerde acısından ağladığını biliyorum o yüzden hemen aldım.
şu an okuduğum kitapta kendiniz nasıl giyiniyorsanız öyle giydirin diyor vücut ısısı yükselmesin sıcağa alışmasın diyor tabii ev makul ısıda tutulmalıymış benim de kafam karıştı iyice ama dediğin mantıklı kış bebeği neticede
cnm instagram kullanıyorsan çok güzel adresler var. kuçukmucizelerdukkaniii var mesala. çok güzel taç terlik ve bant takımları var.Ta ben logusa terlıgı ve bantta bulamadm. Kızımla kendime takım bant istyrm nette baktm baya begenemedm
Bende yatamam diyordum ablam bir daha zaten yatamayacaksın. Tadını çıkart dediAma biz salon tuttuk orada olacak mevlütümüz istesemde yatamayacağım yani
Ayy bilmiyorum bir şey mi dokundu, bebiş mi sığışamadı. Hamişiz her şeyi yapma lüksümüz var. Canımız çekerse patron koltuğuna bile geçebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?