2014 Aralık Anneleri

Genelde tv ye çıkan doktorlar ideal ev ısısı 22-24 arası diyorlar. Çocuğa da kendinizden 1 kat fazlası yeterli diyorlar. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. İlk başlarda bebişe atlet giydirmek büyük problem bence. Zıbın giydirme açısından daha rahat ya da çıtçıtlı badiler. Atlet giydirdin mi kilot ta giydirmek gerekir. çıtçıtlıyla tek seferde hallederiz bence

geçmiş olsun canım. mideye baskı yapmıştır pozisyon değiştirirken ondan mide bulantısı da yapıyor. geçen gece de bende oldu mide bulantısıyla uyandım çıkaramadım ama zor uyudum resmen. büyüdüler artık yer arıyo sıpalar kendine. eskisi gibi rahat olucak sanıyolar ama çok yanılıyorlar

kuzum yediklerin kan akımını da zorlaştırmış olabilir bebekte rahatsız oluyor tabii bana da oluyor ara ara düz uzanamıyorum hemen göğüs kafesimde baskı boynumda damarlardan kanın akışını resmen hissediyorum
geçmiş olsun dikkat et yine de izin al git eve dinlen bence

al benden de o kadar mikili gecelik isyemiyorum hele lohusa muhabbeti gecelikler süslü püslü geliyor bi bulamadım adam akıllı bi kaç bulduğumda dünya pahası.. napcam bende bilmiyorum

ya kızlar lohusa geceliği dedinizde aklıma geldi. siz mevlütte gecelik giyip yatakta yatacak mısınız? bana annemle kayınvalidem yat olmaz öyle diyolar ama ben yatamam yaa. çok utanıyorum. beyaz bi elbise alayım bebişim odasında oturayım diyorum nolcak ki?

bişi dokunmuştur belki,ahh bende bi çıkarabilsem yaaa ohh keyfe bak patron koltuklarında falann rahatladınn devam işee amin canımmm

Aynen canım ya eski si gibi rahatlık yok nerde. Bizde değiliz zaten O ağrıyı çekerken resmen dedim sancı olsa daha kolay atlatırdım en azından arada boşluklar oluyormuş sancıda. Bu sürekliydi. Hala tam kendime gelebilmiş değilim. Halsiz kaldım. Her an izin isteyip gidebilirim valla.

şu an okuduğum kitapta kendiniz nasıl giyiniyorsanız öyle giydirin diyor vücut ısısı yükselmesin sıcağa alışmasın diyor tabii ev makul ısıda tutulmalıymış benim de kafam karıştı iyice ama dediğin mantıklı kış bebeği neticede

Bende yatamam diyordum ablam bir daha zaten yatamayacaksın. Tadını çıkart dedi Ama biz salon tuttuk orada olacak mevlütümüz istesemde yatamayacağım yani
bişi dokunmuştur belki,ahh bende bi çıkarabilsem yaaa ohh keyfe bak patron koltuklarında falann rahatladınn devam işee amin canımmm
Ayy bilmiyorum bir şey mi dokundu, bebiş mi sığışamadı. Hamişiz her şeyi yapma lüksümüz var. Canımız çekerse patron koltuğuna bile geçebiliriz.

Valla bende utanrım yatamamki. Gwceeim kızımın odasına otururuz beraber

bence de yaa ben de yatmam beyaz bi elbise yeterli bence de

geçmiş olsun canım. bebişler doğana kadar patron biziz zaten bak keyfine

ben de yatamam, hem anneme hem eşime söyledim valla bana öyle oturma odasına salona falan lohusa yatağı yapmayın boşuna, hiç yatmayacağım diye :) geçer odamda yatarım, zaten beşiği de yatak odasına koymayı düşünüyorum. mevlit okunduktan sonra bebeği götürüp gösteriyorlar, o zaman gideriz işte misafirlerin yanına :)
ben de beyaz bir elbise düşünüyorum ama bulamadım istediğim gibi bir türlü

bira

biraz baktımda sitelere doktorlar önermiyormuş bebek mikrop kapabiliyormuş ondan ve gazda yapabiliyormuş ne yapıcağımı şaşırdım

Ta ben logusa terlıgı ve bantta bulamadm. Kızımla kendime takım bant istyrm nette baktm baya begenemedm

Selamlar kızlar.. 29 kasım dogum ama doktorum 1 aralikta olabilir dedi.
Yatma olayini ilk defa duydum, mevlutte bizde şık bi elbise giyilir, sac baş yaptiririz vs.. duvak mevludu gibi ayni..
Bende bir elbise alacagim insallah..

ablamın çocuğunda da hastanede çocuğun üstüne battaniye atmıştık. mayıs ayıydı ama ince bi battaniyeydi. çocuk doktoru geldi açtı üstünü çocuğun hemen sıcağa alıştırmayın çocukları zatürre oluyorlar sonra dedi. sen nasıl şuan üstünü örtemiyorsan onuda örtmüceksin dedi ama işte insan kıyamıyor üşür gibi geliyo.

hadi ya yer mi tuttun nereyi? bende yaza gelseydi bahçeli bir yer tutarım diyodum ama kışa gelince ne bileyim hevesim kalmadı. siz kalabalıksınız galiba ortalama kaç kişi için tuttun canım sen salonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…