2014 Aralık Anneleri

bayramdan sonra yapalım bişey

Normalde de zaten 40 hafta olarak hesaplıyorlar ya gebeliği. Normali 40 yani. Benim çevremde 4 bebiş 40 haftasını geçirdi. Hatta birisi abartıp 42. haftaya kadar bekledi 41+5 te doğuma gitti.
bayramdan sonra yapalım bişey
Yapalım. Şimdiden duyurmaya başlayalım anca ayarlar bizim Bursalılar

yok canım bana da kız özellikle medium olur sana dedi doğumdan göbeğin gidicek sonuçta biraz dedi. tabi kalıyo biraz göbek ama el insaf koca bebek çıkıyo ordan yok suyu yok plasentası aynı kalması mümkünmü? mannak tepelerim valla o kadını. ben gittim medium aldım gitcek göbek diyee

ben şimdiden söyleyeyim bayramdan sonraki ilk cumartesi (11.10) başkasına sözüm var. ondan sonra free yim

bende denizliliyim o yüzden ege ismini çok istiyorum.sorma arkadaşım ya 20.haftaya kadar doktorlar kız dedi bana bizde kız elbiseleri aldık kız isimleri düşündük falan.sonra da bize sürpriz yapınca oğlan öylece kalakaldık :)

20 den sonra mı oğlan dediler gerçekten büyük süpriz olmuş.

Ben s bedendim hamişlikten önce O yüzden hep S bakıyorum da. Ablamda diyor Sen S olacağına inanıyor musun ? M olursun anca diyor Hiç te bile S olur bana
ben şimdiden söyleyeyim bayramdan sonraki ilk cumartesi (11.10) başkasına sözüm var. ondan sonra free yim
Tmm tmm bayram dönüşü olmasın. Ondan sonrası olur.

benimde 1 hafta önden gidiyor canım ama erken olmayabilir dedi. biz senin sat ı baz alıcaz o senin doğum günün diye düşünücez dedi. sezaryen içinde acele etmeyiz o haftaları bekleriz dedi doktorum bende önden gidince erken doğum olur sanıyordum ama belli olmaz o dedi. onla alakalı değil gününde giden bebekte de erken doğum sancısı olup doğum olabilir dedi. sana neden kasım dedi ki? sezaryen mı kesin

bana tam 2 hafta önde dedi nts bağlan hemogram testi idrar testi yapalım diyeceğim ama ağrın sancın yok dedi bebeğin çok hareketli dedi evet bende onu soracaktım çok hareketli dedim harektli bebekten korkma dedi :) ben çok su içiyorum o yüzden olabilirmi dedim tabi ki olabilir dedi.. şuan normal doğum dedi.. 2 hafta önde olduğun için kasım da da sancın tutabilir dedi..

Ben s bedendim hamişlikten önce O yüzden hep S bakıyorum da. Ablamda diyor Sen S olacağına inanıyor musun ? M olursun anca diyor Hiç te bile S olur bana

Tmm tmm bayram dönüşü olmasın. Ondan sonrası olur.

yok yok bende S dim ama medium aldım bunları kendimizi kandırmayalım

benımd ebaza gelıcek dedıler kızlar yoksa gelıcektım

evet 14.haftada kız dedi doktorum.18de gittik gene öyle.ayrıntılı ultrasona girdim 20de oğlan olduğumu söylememe gerek yok de mi dedi başka bi doktor :)

tabi canım 20 ye kadar alışveriş yapmaya başlıyoruz. hepimiz yaptık aldık ufak tefek şeyler. ilk bebeğin mi peki?

Agizdan gelmesi sanirim o anda uzaniyordum o yuzden kalkinca durdu burnumdan geldi bi suree.

Allah Allah bana da belli olmaz onunla alakalı değil erken sancının gelmesi dedi bende su içiyorum ama su içmenin o suyla alakası da yokmuş bana da öyle dedi doktorum genetiktir bebeğin önde gitmesi ve suyun fazla olması dedi şeker yoksa eğer tabi. vücut kendi üretir o suyu dedi. benim annemin çocukları da hep kilolu olmuş çünkü genetik diye düşündük sonra şeker çıkmayınca. test yapmadı daha bekleyelim dedi. tutmadı senin doktorla benim doktorun dedikleri ya kafam karıştı

Aaa ne guzel hemşeri sayılırız benımde eşim Denizlili .. Off baya sonra netleşmiş ben hala bazen dıyırum ya erkekse diye :)

şekeriniz olabilir mi?

şeker olan annelerde su fazlalığı ve bebek iriliği mevcut. bence gizli şekeriniz var mı bir baktırın

şekerim yok çok şükür.. normalde de şekerim yok hep düşük çıkıyor 67 filan

KıZlar. Ben şimdi bebişimn kırkı cıkınca mevlüt yapıcam inş. Ozaman logusa serbetı gelenlere susler falan bi sürü sey yapmayı duşunuyrm. Dogumuma pek kımse gelemıcek ailem dışında cunku uzagm herkeze. İşte arkdslarm falan gelı. Ben yınede gelenlere 20 30 adetlik bişey yaptrp vermk istyrm. Bu ne olabilir fikir verırmsnz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…