Maş Allah bebişine. Kilosu falan baya iyi. Aman nazar değmesin. Doktorunda şaşırılacak kadar iyi yaklaşmış. Çok sevindim adına. Hayırlısı olsun.
Yok be canım benim mobilya telaşına daha çok var. 36. ya da 37. haftamda gelecekYani Kasım başı gibi
O zamana kadar buluşabiliriz bence sorun yok.
kızlar ankarada kaç kişiyiz?
dilek
elif
agaydin
ben
babylove
trilaylom
hopefull
oceon
başka varmıyız?
doğumdan sonra buluşalım baharda bebelerle:)
Normalde de zaten 40 hafta olarak hesaplıyorlar ya gebeliği. Normali 40 yani. Benim çevremde 4 bebiş 40 haftasını geçirdi. Hatta birisi abartıp 42. haftaya kadar beklediben 40 haftadan sonra doğanı duymadım hiç ama yanedense hep bir iki gün veya 1 hafta falan önce doğurdu benim çevremdekiler 40 haftayı nasıl geçireceğiz diye düşünürken üstüne 1-2 hafta da eklenirse ne hale geliriz kim bilir. neyse hayırlısı olsun tabi, kuzucukların keyfi nasıl isterse mecbur uyacağız :)
esr06 var yazacaktım ya kafa gitmiş iyiceolur canım bana uyar, önce de sonra da. önce olursa çok komik oluruz ya göbikli göbikli hepimiz
Yapalım. Şimdiden duyurmaya başlayalım anca ayarlar bizim Bursalılarbayramdan sonra yapalım bişey
Medium deyince aklıma geldi. Anlatmazsam çatlarım
Bir mağzaya girdik. Pijama takımı bakıyoruz doğumdan sonrası için krem olsun uzun kollu falan filan isteklerimizi dile getirdik ki olmayacak şeyler çıkarıp bizi de kendini de yormasın diye. Bir model açtı L beden. Kalıbı da büyük. Ben dedim aa bu çok büyük kadın tutmuş iki yanında benim bedenime ölçmeye çalışıyor. Ben şokAblam kardeşim şu an hamile doğumdan sonra bu göbeği olmayacak s- ya da m bedene bakalım diyor. Kadın ısrarla ama göbek kalacak diyor. Ben ablama baktım şok olmuş vaziyette sonra göbeğime. Ablam direk yok artık bu kadar kalmayacak varsa bakalım yoksa uğraşmayalım dedi. Yokmuş çıktık
Hayır zaten hormonlarım dengesiz oracıkta ağlayacaktım bu kadar göbek kalır deyince
Allah tan ablam yanımdaydı.
Normalde de zaten 40 hafta olarak hesaplıyorlar ya gebeliği. Normali 40 yani. Benim çevremde 4 bebiş 40 haftasını geçirdi. Hatta birisi abartıp 42. haftaya kadar bekledi41+5 te doğuma gitti.
Yapalım. Şimdiden duyurmaya başlayalım anca ayarlar bizim Bursalılar
bende denizliliyim o yüzden ege ismini çok istiyorum.sorma arkadaşım ya 20.haftaya kadar doktorlar kız dedi bana bizde kız elbiseleri aldık kız isimleri düşündük falan.sonra da bize sürpriz yapınca oğlan öylece kalakaldık :)Bizimde erkek olsaydı belliydi canım ege olacaktı :) eşin egeli ve Ege'yi cok severım düşünmeyecektim . Bu sene masallh erkek bolluğu var . Bide herkes bana erkek olacak derdi . Hedıyeler bile erkek renkleri gelmişti . Ama kuzum sürpriz yaptı bana :) cok da mutlu etti
bende denizliliyim o yüzden ege ismini çok istiyorum.sorma arkadaşım ya 20.haftaya kadar doktorlar kız dedi bana bizde kız elbiseleri aldık kız isimleri düşündük falan.sonra da bize sürpriz yapınca oğlan öylece kalakaldık :)
Ben s bedendim hamişlikten önceyok canım bana da kız özellikle medium olur sana dedi doğumdan göbeğin gidicek sonuçta biraz dedi. tabi kalıyo biraz göbek ama el insaf koca bebek çıkıyo ordan yok suyu yok plasentası aynı kalması mümkünmü?mannak tepelerim valla o kadını. ben gittim medium aldım gitcek göbek diyee
ben şimdiden söyleyeyim bayramdan sonraki ilk cumartesi (11.10) başkasına sözüm var. ondan sonra free yim
evet 14.haftada kız dedi doktorum.18de gittik gene öyle.ayrıntılı ultrasona girdim 20de oğlan olduğumu söylememe gerek yok de mi dedi başka bi doktor :)20 den sonra mı oğlan dedilergerçekten büyük süpriz olmuş.
ha birde suyun fazla dedi
Ben s bedendim hamişlikten önceO yüzden hep S bakıyorum da. Ablamda diyor Sen S olacağına inanıyor musun ? M olursun anca diyor Hiç te bile S olur bana
Tmm tmm bayram dönüşü olmasın. Ondan sonrası olur.
Yok be canım şaka yaptım
Yok be canım herkes vazgeçti. Bir ben, bir kaşçım kaldık. Meht-up ta kaşçının geleceğini bilmiyordu. Biz ikimiz kaldık iyisi mi sonraya kalsın dedi. Cumartesi sabahtan onunla da denk gelip konuşamadık ta. Kaldı yanii
Sedefim ile sen demiştiniz önceden zaten. Sizin gelemeyeceğiniz belliydi :)
evet 14.haftada kız dedi doktorum.18de gittik gene öyle.ayrıntılı ultrasona girdim 20de oğlan olduğumu söylememe gerek yok de mi dedi başka bi doktor :)
Agizdan gelmesi sanirim o anda uzaniyordum o yuzden kalkinca durdu burnumdan geldi bi suree.Senin haftana göre hareket durumu normal aslında. Gün içerisinde hissedersen sorun etme. Tüm gün boyunca hissetmezsen o zaman endişelen. Süt içip uzanma imkanın varsa uzan.
Burun kanaması normal de ağzından neden gelmiş onu anlamadım. Doktoruna bir sor istersen ne olur ne olmaz. Telefonla ulaşma imkanın var ise.
benimde 1 hafta önden gidiyor canım ama erken olmayabilir dedi. biz senin sat ı baz alıcaz o senin doğum günün diye düşünücez dedi. sezaryen içinde acele etmeyiz o haftaları bekleriz dedi doktorumbende önden gidince erken doğum olur sanıyordum ama belli olmaz o dedi. onla alakalı değil gününde giden bebekte de erken doğum sancısı olup doğum olabilir dedi. sana neden kasım dedi ki? sezaryen mı kesin
bana tam 2 hafta önde dedi nts bağlan hemogram testi idrar testi yapalım diyeceğim ama ağrın sancın yok dedi bebeğin çok hareketli dedi evet bende onu soracaktım çok hareketli dedim harektli bebekten korkma dedi :) ben çok su içiyorum o yüzden olabilirmi dedim tabi ki olabilir dedi.. şuan normal doğum dedi.. 2 hafta önde olduğun için kasım da da sancın tutabilir dedi..
benımd ebaza gelıcek dedıler kızlar yoksa gelıcektım
Aaa ne guzel hemşeri sayılırız benımde eşim Denizlili .. Off baya sonra netleşmiş ben hala bazen dıyırum ya erkekse diye :)bende denizliliyim o yüzden ege ismini çok istiyorum.sorma arkadaşım ya 20.haftaya kadar doktorlar kız dedi bana bizde kız elbiseleri aldık kız isimleri düşündük falan.sonra da bize sürpriz yapınca oğlan öylece kalakaldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?