- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
tamam bayramdan sonra görüşürüz o zaman
Maşallah baya varız . Benım bildiğim abc ,duygu da var aklıma gelen .. Kızlar düşünemedim bi anda bebişlerle beraber neresi alır bizi :) artık hepimiz bi emzirme önlüğüyle lak lak ederiz :) bebişlerle zor olur sanki de bebişlerden önce de bi buluşma olsa guzel olmaz mı ki ???
Normalde de zaten 40 hafta olarak hesaplıyorlar ya gebeliği. Normali 40 yani. Benim çevremde 4 bebiş 40 haftasını geçirdi. Hatta birisi abartıp 42. haftaya kadar bekledi41+5 te doğuma gitti.
KıZlar. Ben şimdi bebişimn kırkı cıkınca mevlüt yapıcam inş. Ozaman logusa serbetı gelenlere susler falan bi sürü sey yapmayı duşunuyrm. Dogumuma pek kımse gelemıcek ailem dışında cunku uzagm herkeze. İşte arkdslarm falan gelı. Ben yınede gelenlere 20 30 adetlik bişey yaptrp vermk istyrm. Bu ne olabilir fikir verırmsnz.
merhabalar annecikler... şimdi doktordan geldim kendime harika bir doktor buldum kendime biraz kalabalık başı ama herkes çok memnun.. bebeğim ters di normale dönmüş normalde 28 hafta 5 günlük olmam lazım ama 30 hafta 5 gün çıktı bebeğin önde 2 hafta dedi 1.575 gr 40 cm boyu dedi baya iri bir bebek dedi :) bir sürü hediyeler verdi çok memnun ayrıldım.. senin doğumunu ben yaptırmak isterim dedi.. çok sevdim baya bir ilgilendi sağolsun.. çok güler yüzlü idi :) böyle giderse kasım annesi olabilirmişim :)
Medium deyince aklıma geldi. Anlatmazsam çatlarım
Bir mağzaya girdik. Pijama takımı bakıyoruz doğumdan sonrası için krem olsun uzun kollu falan filan isteklerimizi dile getirdik ki olmayacak şeyler çıkarıp bizi de kendini de yormasın diye. Bir model açtı L beden. Kalıbı da büyük. Ben dedim aa bu çok büyük kadın tutmuş iki yanında benim bedenime ölçmeye çalışıyor. Ben şokAblam kardeşim şu an hamile doğumdan sonra bu göbeği olmayacak s- ya da m bedene bakalım diyor. Kadın ısrarla ama göbek kalacak diyor. Ben ablama baktım şok olmuş vaziyette sonra göbeğime. Ablam direk yok artık bu kadar kalmayacak varsa bakalım yoksa uğraşmayalım dedi. Yokmuş çıktık
Hayır zaten hormonlarım dengesiz oracıkta ağlayacaktım bu kadar göbek kalır deyince
Allah tan ablam yanımdaydı.
tabi canım 20 ye kadar alışveriş yapmaya başlıyoruz. hepimiz yaptık aldık ufak tefek şeyler. ilk bebeğin mi peki?[/QUOTE
ilk bebeğim canım.ya senin ?ondan sonra hiçbir şey almadım.sadece kız elbiselerimiz var bol bol :)
yok yok artık rahat olalım ya.değişmez 27.haftaya geldik.doğurcaz nerdeyse :)Aaa ne guzel hemşeri sayılırız benımde eşim Denizlili .. Off baya sonra netleşmiş ben hala bazen dıyırum ya erkekse diye :)
Bir sen bir ben kaldik bu bulantilari devam eden, benimde ilk zamanki kadar sık olmasada devam ediyor. En son 2 gun once istifra ettim. O gün balık yemisttim omu dokundu anlamadim. Bide bende dr un kan yapsin diye verdigi solüsyon sonrasi asiri bulanti oluyor. Birde fena halde mide yanmasi oluyor oda baharatli ve salcali yemeklerden ve hamur islerinden sonra tavan yapiyor. Deli gibi reny tablet iciyorum. O olmasa dayanamam herhalde bu mide yanmalarina bu arada ben 10 gunde 3 kilo almisimkızlar ya benim bulantılarım devam ediyor demiştim daha önce, birkaç gündür fark ediyorum da yemek yedikten sonra midem daha çok bulanıyor. yediklerimi gözden geçirdim, salça ve baharatı kestim. pirinç yaramıyor gibi geldi pilav ve dolma tarzı şeyleri kestim. e hala devam ediyor, doktoruma söylüyorum normal diyor ama acaba ben yine de bi gastroloji uzmanına mı görünsem
çok korkuyorum doğumdan sonra da devam edecek diye
Canım mevlutu için duşundum baya bişey. Ama dogumdan sonrada bişeyler yapsammı dıye duşunuyrm. Cok gelen olamıcagı için ufak az sayıda bişeyler düşünüyrmbiliyorum canım ama işte bizde 40a kadar sabreden bebek olmadı hiç :) yiğenlerim biri 5 gün önce biri 10 gün önce doğdu. yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı onlar da erken hep. 40ı geçirirsem ben telaş yaparım bu saat oldu niye gelmedi acaba başına bi'şey mi geldi diye41+5 de iyiymiş yani, sevmiş yerini demek ki :)
canım ben minik şeker kutuları yaptım bir de magnet yapıyorum daha önce paylaşmıştım tekrar gönderirim sana fotoları. swift sabun yapıyordu bak o da güzel bir fikir. geçen instagramda çok güzel kutular gördüm mevlit şekeri için külah gibi, öyle bir şey de olabilir. çok seçenek var kafası karışıyor insanın :)
Öyle mi diyorsunyok yok bende S dim ama medium aldım bunlarıkendimizi kandırmayalım
Biliyorum canım. İşte herkesin bir işi oldu. Artık yenisine kısmet :)benımd ebaza gelıcek dedıler kızlar yoksa gelıcektım
hmm doğru olabilir.Agizdan gelmesi sanirim o anda uzaniyordum o yuzden kalkinca durdu burnumdan geldi bi suree.
Benim doktorda içilen su ile alakası yok. SAğlıklı bir plesanta suyunu ayarlar kendisi zaten dedi.Allah Allah bana da belli olmaz onunla alakalı değil erken sancının gelmesi dedibende su içiyorum ama su içmenin o suyla alakası da yokmuş bana da öyle dedi doktorum genetiktir bebeğin önde gitmesi ve suyun fazla olması dedi şeker yoksa eğer tabi. vücut kendi üretir o suyu dedi. benim annemin çocukları da hep kilolu olmuş çünkü genetik diye düşündük sonra şeker çıkmayınca. test yapmadı daha bekleyelim dedi. tutmadı senin doktorla benim doktorun dedikleri ya kafam karıştı
Ben sabun yaptım mesela. Şeker kavanozları, kolonya şişeleri, deniz tuzları, şeker kutuları,lokum kutuları, dolap magnetleri dünya kadar çeşit var.KıZlar. Ben şimdi bebişimn kırkı cıkınca mevlüt yapıcam inş. Ozaman logusa serbetı gelenlere susler falan bi sürü sey yapmayı duşunuyrm. Dogumuma pek kımse gelemıcek ailem dışında cunku uzagm herkeze. İşte arkdslarm falan gelı. Ben yınede gelenlere 20 30 adetlik bişey yaptrp vermk istyrm. Bu ne olabilir fikir verırmsnz.
Hafta içi isteyin mobilyayı :) Denk gelmemesi için uğraşalım.olur cnm bnm mobılya ısı denk gelmesınde
Yok be canım sonradan devam etmez. Her şey hamişliktekızlar ya benim bulantılarım devam ediyor demiştim daha önce, birkaç gündür fark ediyorum da yemek yedikten sonra midem daha çok bulanıyor. yediklerimi gözden geçirdim, salça ve baharatı kestim. pirinç yaramıyor gibi geldi pilav ve dolma tarzı şeyleri kestim. e hala devam ediyor, doktoruma söylüyorum normal diyor ama acaba ben yine de bi gastroloji uzmanına mı görünsem
çok korkuyorum doğumdan sonra da devam edecek diye
Evet bayabi sevmiş. Çıkmak istemedi paşabiliyorum canım ama işte bizde 40a kadar sabreden bebek olmadı hiç :) yiğenlerim biri 5 gün önce biri 10 gün önce doğdu. yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı onlar da erken hep. 40ı geçirirsem ben telaş yaparım bu saat oldu niye gelmedi acaba başına bi'şey mi geldi diye41+5 de iyiymiş yani, sevmiş yerini demek ki :)
canım ben minik şeker kutuları yaptım bir de magnet yapıyorum daha önce paylaşmıştım tekrar gönderirim sana fotoları. swift sabun yapıyordu bak o da güzel bir fikir. geçen instagramda çok güzel kutular gördüm mevlit şekeri için külah gibi, öyle bir şey de olabilir. çok seçenek var kafası karışıyor insanın :)
Ben hala o gerçeklerle yüzleşemedimya ben de öyleyim sanki hemen 36 beden olacakmışım gibi. geçen gün kıyafetlerimi düzenlerken birkaç tane gömleğime baktım 36 beden hepsi, kaldırmamıştım doğumdan sonra giyerim diye ama artık yavaş yavaş gerçeklerle yüzleşmeye başlayınca onları da kaldırdım
Allah bağışlasın canım şimdiden evladını.sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kesin artık bu defa.hem bende gördüm.hani gözümle görmesem inanmazdım derler ya hakkaten öyle.benimde ilk canım benimki 11. haftada erkek olacağı belliydi zaten. peki erkeğe kesin mi dediler? değişmesin yine
Çok sevimli güle güle kullanın inş Allah.Kızlar cici yatağımız geldi, dayanamadım kurdum, henüz almamış olanlara şiddetle tavsiye ederim, Gittigidiyordan 169 tl ye aldım. e-bebek mağazasının ürünü .Pierre Cardin marka. Bayağı da büyük. Benim 5 yaşındaki kızım bile sığar içine şu an.Eki Görüntüle 1252914
bende düşünüyorum canım yaş araları fazla olmasın istiyorum hatta. inş. ikincileri kız olurda 2 tane ile kalırızama 2. de erkek olursa belki kız için 3. yüde düşünürüm diyorum ama ya o da erkek olursa 3 erkek çok zor olur mu diyorum
Bir sen bir ben kaldik bu bulantilari devam eden, benimde ilk zamanki kadar sık olmasada devam ediyor. En son 2 gun once istifra ettim. O gün balık yemisttim omu dokundu anlamadim. Bide bende dr un kan yapsin diye verdigi solüsyon sonrasi asiri bulanti oluyor. Birde fena halde mide yanmasi oluyor oda baharatli ve salcali yemeklerden ve hamur islerinden sonra tavan yapiyor. Deli gibi reny tablet iciyorum. O olmasa dayanamam herhalde bu mide yanmalarina bu arada ben 10 gunde 3 kilo almisim(( 74 olmusum. Toplamda 6 kilo almisim
aynı şeyleri düşünmüşüz canım hatta eşime de söledim kızı bulmak için 3 ü düşünürüm ama o da erkek olursa işte o zaman sıkıntılı die konuşmuştukhayırlısı ama benimde içimden geçen çok çok az yaş farkı olması 2 -3 olsun tamamdır ..
Çok şık sevimli bir yatak bence ama genişlik 70 cm de çok fazla uzun dönem yatamaz gibi geliyor. Bebekken sorun değil biraz daha büyüyünce dar gelir gibi. Tabi karar senin ama model çok şık.KIZLAR BU YATAK NASIL SİZCE? 70*130 KÜÇÜK HALİ BÜYÜYÜNCE 70*170 OLUYOR. BEN KARASIZIM. SADECE YATAK ALACAĞIM. BU İYİ Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?