2014 Aralık Anneleri

kızlar ya benim bulantılarım devam ediyor demiştim daha önce, birkaç gündür fark ediyorum da yemek yedikten sonra midem daha çok bulanıyor. yediklerimi gözden geçirdim, salça ve baharatı kestim. pirinç yaramıyor gibi geldi pilav ve dolma tarzı şeyleri kestim. e hala devam ediyor, doktoruma söylüyorum normal diyor ama acaba ben yine de bi gastroloji uzmanına mı görünsem
çok korkuyorum doğumdan sonra da devam edecek diye

ben de varım ankara da beni de ekleyin

Normalde de zaten 40 hafta olarak hesaplıyorlar ya gebeliği. Normali 40 yani. Benim çevremde 4 bebiş 40 haftasını geçirdi. Hatta birisi abartıp 42. haftaya kadar bekledi 41+5 te doğuma gitti.

biliyorum canım ama işte bizde 40a kadar sabreden bebek olmadı hiç :) yiğenlerim biri 5 gün önce biri 10 gün önce doğdu. yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı onlar da erken hep. 40ı geçirirsem ben telaş yaparım bu saat oldu niye gelmedi acaba başına bi'şey mi geldi diye 41+5 de iyiymiş yani, sevmiş yerini demek ki :)

canım ben minik şeker kutuları yaptım bir de magnet yapıyorum daha önce paylaşmıştım tekrar gönderirim sana fotoları. swift sabun yapıyordu bak o da güzel bir fikir. geçen instagramda çok güzel kutular gördüm mevlit şekeri için külah gibi, öyle bir şey de olabilir. çok seçenek var kafası karışıyor insanın :)

ne güzel hastaneden gülerek ve mutlu ayrılman hangi şehirdesin hangi hastaneye gidiyosun

ya ben de öyleyim sanki hemen 36 beden olacakmışım gibi. geçen gün kıyafetlerimi düzenlerken birkaç tane gömleğime baktım 36 beden hepsi, kaldırmamıştım doğumdan sonra giyerim diye ama artık yavaş yavaş gerçeklerle yüzleşmeye başlayınca onları da kaldırdım

Bir sen bir ben kaldik bu bulantilari devam eden, benimde ilk zamanki kadar sık olmasada devam ediyor. En son 2 gun once istifra ettim. O gün balık yemisttim omu dokundu anlamadim. Bide bende dr un kan yapsin diye verdigi solüsyon sonrasi asiri bulanti oluyor. Birde fena halde mide yanmasi oluyor oda baharatli ve salcali yemeklerden ve hamur islerinden sonra tavan yapiyor. Deli gibi reny tablet iciyorum. O olmasa dayanamam herhalde bu mide yanmalarina bu arada ben 10 gunde 3 kilo almisim(( 74 olmusum. Toplamda 6 kilo almisim

Canım mevlutu için duşundum baya bişey. Ama dogumdan sonrada bişeyler yapsammı dıye duşunuyrm. Cok gelen olamıcagı için ufak az sayıda bişeyler düşünüyrm

ne güzel hastaneden gülerek ve mutlu ayrılman hangi şehirdesin hangi hastaneye gidiyosun

istanbuldayım canım doğa hospitala gidiyorum :)

benimde ilk canım benimki 11. haftada erkek olacağı belliydi zaten. peki erkeğe kesin mi dediler? değişmesin yine

yok yok bende S dim ama medium aldım bunları kendimizi kandırmayalım
Öyle mi diyorsun Moralimi bozdun bak şimdi. Çıtı pıtı bir kızdım diyeceğim olmayacak çıta gibiydim de sadece enden boydan değil Neyse en azında M alırız canım. L den daha iyi
benımd ebaza gelıcek dedıler kızlar yoksa gelıcektım
Biliyorum canım. İşte herkesin bir işi oldu. Artık yenisine kısmet :)
Agizdan gelmesi sanirim o anda uzaniyordum o yuzden kalkinca durdu burnumdan geldi bi suree.
hmm doğru olabilir.
Benim doktorda içilen su ile alakası yok. SAğlıklı bir plesanta suyunu ayarlar kendisi zaten dedi.
Ben sabun yaptım mesela. Şeker kavanozları, kolonya şişeleri, deniz tuzları, şeker kutuları,lokum kutuları, dolap magnetleri dünya kadar çeşit var.
olur cnm bnm mobılya ısı denk gelmesınde
Hafta içi isteyin mobilyayı :) Denk gelmemesi için uğraşalım.
Yok be canım sonradan devam etmez. Her şey hamişlikte

Evet bayabi sevmiş. Çıkmak istemedi paşa
Ben hala o gerçeklerle yüzleşemedim İlk hamile kaldığımda tüm olmayanları vermiştim yeğenime. Demekki o zaman daha kabul etmişim. Şimdi şiştikçe kabul edemiyorum. Onun üzerinde görüyorum şimdi de doğumdan sonra alacağım diyorum

benimde ilk canım benimki 11. haftada erkek olacağı belliydi zaten. peki erkeğe kesin mi dediler? değişmesin yine
Allah bağışlasın canım şimdiden evladını.sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kesin artık bu defa.hem bende gördüm.hani gözümle görmesem inanmazdım derler ya hakkaten öyle.

Çok sevimli güle güle kullanın inş Allah.

KIZLAR BU YATAK NASIL SİZCE? 70*130 KÜÇÜK HALİ BÜYÜYÜNCE 70*170 OLUYOR. BEN KARASIZIM. SADECE YATAK ALACAĞIM. BU İYİ Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Eklentiler

• 99b64740bbadf9d039cf28aec5d519d62.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 74

aynı şeyleri düşünmüşüz canım hatta eşime de söledim kızı bulmak için 3 ü düşünürüm ama o da erkek olursa işte o zaman sıkıntılı die konuşmuştuk hayırlısı ama benimde içimden geçen çok çok az yaş farkı olması 2 -3 olsun tamamdır ..

ne enteresan şu gebelik. normal insanın 10 günde 3 kilo alması için kilo kilo tatlı hamurişi kızartma yemesi laızm. ama gebeler az yiyerek alıyor :) ödemdir bacım o. mimkin değil 10 günde 3 kilo.

bizde oyle düşündük, oğlum 2 yaşını 2 ay geçti gebe kaldım. 3yaştan 1 ay eksik olacak doğunca. ama 3.yü yapamam. yaparım da okutamam 3 çocuğu. Allahım oğullarıma sağlıklı uzun ömürler versin, neydek bizde gelinleri severiz kız niyetine:)))

KIZLAR BU YATAK NASIL SİZCE? 70*130 KÜÇÜK HALİ BÜYÜYÜNCE 70*170 OLUYOR. BEN KARASIZIM. SADECE YATAK ALACAĞIM. BU İYİ Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Çok şık sevimli bir yatak bence ama genişlik 70 cm de çok fazla uzun dönem yatamaz gibi geliyor. Bebekken sorun değil biraz daha büyüyünce dar gelir gibi. Tabi karar senin ama model çok şık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…