2014 Aralık Anneleri

70 cm kulağa göze az gibi geliyor belki ama yatıyorlar valla. yatanlar da minik şekerim onu da düşün. benim oğlan haftasonları hala park yatakta yatıyor ve de sığıyor. 33 aylık iri bir oğlan olmasına rağmen.

Çok şık sevimli bir yatak bence ama genişlik 70 cm de çok fazla uzun dönem yatamaz gibi geliyor. Bebekken sorun değil biraz daha büyüyünce dar gelir gibi. Tabi karar senin ama model çok şık.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. KARASIZ KALDIM. HOŞ GÖZÜKÜYOR. BENİ İLK OKULA KADAR GÖTÜRSE YETER. SONRA ERKEK ÇOCUK BİR ARABA GİBİ YATAK ALIRIZ ADETTENDİR :)

iyi canım sen nasıl oldun? yatıyorsun dimi hala? az kaldı artık zaten
Maalesef canim hala yatiyorum gerçekten de az mi kaldi ben buna inanmakta güçlük cekiyorum:) çünkü bana hic de öyle gelmiyor.... Su sayili günler de hayirlisyla bir gecsee

KÜÇÜK YATAKLAR 60*120 OLUYOR BİDE.ZATEN ALDIĞIM UYKU SETİ 70*135 YANİ İYİCE BİR BAKAYIM. İÇİNE GİREN YATAK DA ÖNEMLİ. BU DIŞ MOBİLYASI MI İÇİNE DAHA KÜÇÜK MÜ GİRİYOR. KAFAMI KARIŞTIEIYOR BU ÖLÇÜLER BENİM :s

İÇ EBAT DIŞ EBAT DİYE Bİ AÇIKLAMA OLMALI.

Tünaydın canım.
Ben geçmişi okumaktan iş yapamıyorum işte. Sözde çalışıyorum
Biz iyiyiz siz nasılsınız. Doktora gittiniz mi yakın bir zamanda ?
Hehehh isteki tek hobin biziz o zamann biz de olmayaydik ne yapardinnŞükür canimm...enn son 1 hafta önce gittim doktora... Ayni şeye tam gaz devam...

Hayırlı olsu canım. Bizde bunun gibi birşeyler bakıyoruz :)

Yaa kizlarr sizin bebisler masallahh iyi ya da benimki kucukk.26.haftada 640 gr demisti.bide gayet normal demisti.ama sizi okuyunca normal degil diyorum.somdi enn fazla sizin 26.haftalariniz kadar olmustur diye dusunuyormm;( niye normal defi ki doktor yaa??

cok güzel cabim güle güle buyut bebisini içinde:) e çok iyiymis bu fiyata boyle güzel bir şey...

Canım 26+2 de dra gittik . 1000gr dedi doktor. Bılemedim belirli Aralık var sanırım seninde o Aralık'ta ise normdldemiştir ...

Sıkıntı etme canım bizimde 25. haftada 600gr idi.
Dün gittiğimizde 1200 civarı olmuş demişti. yarı yarıya artmış birden. O gün gittiğimizde kaburgaları sayılıyorken şimdi tombiş tombiş yanaklarını gördük. İçin rahat olsun takma hiç kafana gayet normal. Şuan 27+6yız

Canım benimde burada kimsem yok neredeyse onun için cok bişi yapmıycam doğumda .. Gelse gelse eşimin bir iki arkadaşı gelir . Odada çikolata bulundurcam bide gelenlere anı süs gibi bişi olucak .. Onun ne olacağını bulamadım işte magnetlrte bakıyorum .. Bide şerbet hoşuma gıdıyor . Bardakları süslü falan iktamlık hoş olur . Aslında daha önce vosvos araba koymuştum burada . Ama uygun bi turlu bulamadım

bilemedim sever miyiz oğluşuma en güzel gelini bulcam die şimdiden sayıklıorum kıskanabilirim de ben şimdi bilemedim hiç allahım şaka gibi yılllaaaaar sorasının hayallerini kuruyoruz Allahım nasip etsin babaannee olmayı da

Benimde ailem. Kaynana. Ikı üç arkadasm yanı toplamda en fazla 15 kişi zıyaretıme gelebilir bellide olmaz ıkı saatlık uzaklıktym. Nırmalde gelenım olmaz hiç. Bende şundan yaptrcam. Pembesını tabi. 20 25 adet

Eklentiler

• image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 115
Iyo icim rahatladi canim insallh benimki de oyledir

Bi arkadasim da oyleydi. 9 ay cikardi. Bi suru ikac verdiler hic bi ise yaramadi. Dogumdan sonra gecti ama korkma yani gecer.

Canim.kuzenim yaptirdi bundan cokk sirin gorunuyolar.bi de cok guzel kokuyodu.ama pahali galiba oyle biliyorum.

Doğru aslında yatan da minik
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. KARASIZ KALDIM. HOŞ GÖZÜKÜYOR. BENİ İLK OKULA KADAR GÖTÜRSE YETER. SONRA ERKEK ÇOCUK BİR ARABA GİBİ YATAK ALIRIZ ADETTENDİR :)
belli bir yaştan sonra istiyorlar haklısın
Kesinlikle ayrıntılı açıklamalı olmalı. Böyle düşün düşün nereye kadar. Ara sor firmaya olmazsa
Hehehh isteki tek hobin biziz o zamann biz de olmayaydik ne yapardinnŞükür canimm...enn son 1 hafta önce gittim doktora... Ayni şeye tam gaz devam...
Aynen tek hobim sizsiniz. Arada işler çok yoğunlaınca böyle kaçırıyorum birde sonra sinir oluyorum
Yok yok rekor benim 55 ile hamıle kaldım şimdi 70
Arkanızdan geliyorum 12 kilo ile
Ben kıskanırım valla Ben turşusunu kuracağım oğlumun
Çok güzel bu bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…