Çok şık sevimli bir yatak bence ama genişlik 70 cm de çok fazla uzun dönem yatamaz gibi geliyor. Bebekken sorun değil biraz daha büyüyünce dar gelir gibi. Tabi karar senin ama model çok şık.
Maalesef canim hala yatiyorum gerçekten de az mi kaldi ben buna inanmakta güçlük cekiyorum:) çünkü bana hic de öyle gelmiyor.... Su sayili günler de hayirlisyla bir gecseeiyi canım sen nasıl oldun? yatıyorsun dimi hala? az kaldı artık zaten
70 cm kulağa göze az gibi geliyor belki ama yatıyorlar valla. yatanlar da minik şekerim onu da düşün. benim oğlan haftasonları hala park yatakta yatıyor ve de sığıyor. 33 aylık iri bir oğlan olmasına rağmen.
Hehehh isteki tek hobin biziz o zamannTünaydın canım.
Ben geçmişi okumaktan iş yapamıyorum işte. Sözde çalışıyorum
Biz iyiyiz siz nasılsınız. Doktora gittiniz mi yakın bir zamanda ?
Hayırlı olsu canım. Bizde bunun gibi birşeyler bakıyoruz :)Kızlar cici yatağımız geldi, dayanamadım kurdum, henüz almamış olanlara şiddetle tavsiye ederim, Gittigidiyordan 169 tl ye aldım. e-bebek mağazasının ürünü .Pierre Cardin marka. Bayağı da büyük. Benim 5 yaşındaki kızım bile sığar içine şu an.Eki Görüntüle 1252914
Yok yok rekor benim 55 ile hamıle kaldım şimdi 7014 kilo alarak rekor bende heralde.....60 hamile kaldim 74 oldum daha ne kadar alirin ki son iki ay....
cok güzel cabim güle güle buyut bebisini içinde:) e çok iyiymis bu fiyata boyle güzel bir şey...Kızlar cici yatağımız geldi, dayanamadım kurdum, henüz almamış olanlara şiddetle tavsiye ederim, Gittigidiyordan 169 tl ye aldım. e-bebek mağazasının ürünü .Pierre Cardin marka. Bayağı da büyük. Benim 5 yaşındaki kızım bile sığar içine şu an.Eki Görüntüle 1252914
Canım 26+2 de dra gittik . 1000gr dedi doktor. Bılemedim belirli Aralık var sanırım seninde o Aralık'ta ise normdldemiştir ...Yaa kizlarr sizin bebisler masallahh iyi ya da benimki kucukk.26.haftada 640 gr demisti.bide gayet normal demisti.ama sizi okuyunca normal degil diyorum.somdi enn fazla sizin 26.haftalariniz kadar olmustur diye dusunuyormm;( niye normal defi ki doktor yaa??
Sıkıntı etme canım bizimde 25. haftada 600gr idi.Yaa kizlarr sizin bebisler masallahh iyi ya da benimki kucukk.26.haftada 640 gr demisti.bide gayet normal demisti.ama sizi okuyunca normal degil diyorum.somdi enn fazla sizin 26.haftalariniz kadar olmustur diye dusunuyormm;( niye normal defi ki doktor yaa??
Canım benimde burada kimsem yok neredeyse onun için cok bişi yapmıycam doğumda .. Gelse gelse eşimin bir iki arkadaşı gelir . Odada çikolata bulundurcam bide gelenlere anı süs gibi bişi olucak .. Onun ne olacağını bulamadım işte magnetlrte bakıyorum .. Bide şerbet hoşuma gıdıyor . Bardakları süslü falan iktamlık hoş olur . Aslında daha önce vosvos araba koymuştum burada . Ama uygun bi turlu bulamadımKıZlar. Ben şimdi bebişimn kırkı cıkınca mevlüt yapıcam inş. Ozaman logusa serbetı gelenlere susler falan bi sürü sey yapmayı duşunuyrm. Dogumuma pek kımse gelemıcek ailem dışında cunku uzagm herkeze. İşte arkdslarm falan gelı. Ben yınede gelenlere 20 30 adetlik bişey yaptrp vermk istyrm. Bu ne olabilir fikir verırmsnz.
ne enteresan şu gebelik. normal insanın 10 günde 3 kilo alması için kilo kilo tatlı hamurişi kızartma yemesi laızm. ama gebeler az yiyerek alıyor :) ödemdir bacım o. mimkin değil 10 günde 3 kilo.
bizde oyle düşündük, oğlum 2 yaşını 2 ay geçti gebe kaldım. 3yaştan 1 ay eksik olacak doğunca. ama 3.yü yapamam. yaparım da okutamam 3 çocuğu. Allahım oğullarıma sağlıklı uzun ömürler versin, neydek bizde gelinleri severiz kız niyetine:)))
Benimde ailem. Kaynana. Ikı üç arkadasm yanı toplamda en fazla 15 kişi zıyaretıme gelebilir bellide olmaz ıkı saatlık uzaklıktym. Nırmalde gelenım olmaz hiç. Bende şundan yaptrcam. Pembesını tabi. 20 25 adetCanım benimde burada kimsem yok neredeyse onun için cok bişi yapmıycam doğumda .. Gelse gelse eşimin bir iki arkadaşı gelir . Odada çikolata bulundurcam bide gelenlere anı süs gibi bişi olucak .. Onun ne olacağını bulamadım işte magnetlrte bakıyorum .. Bide şerbet hoşuma gıdıyor . Bardakları süslü falan iktamlık hoş olur . Aslında daha önce vosvos araba koymuştum burada . Ama uygun bi turlu bulamadım
Iyo icim rahatladi canim insallh benimki de oyledirSıkıntı etme canım bizimde 25. haftada 600gr idi.
Dün gittiğimizde 1200 civarı olmuş demişti. yarı yarıya artmış birden. O gün gittiğimizde kaburgaları sayılıyorken şimdi tombiş tombiş yanaklarını gördük. İçin rahat olsun takma hiç kafana gayet normal. Şuan 27+6yız
Bi arkadasim da oyleydi. 9 ay cikardi. Bi suru ikac verdiler hic bi ise yaramadi. Dogumdan sonra gecti ama korkma yani gecer.kızlar ya benim bulantılarım devam ediyor demiştim daha önce, birkaç gündür fark ediyorum da yemek yedikten sonra midem daha çok bulanıyor. yediklerimi gözden geçirdim, salça ve baharatı kestim. pirinç yaramıyor gibi geldi pilav ve dolma tarzı şeyleri kestim. e hala devam ediyor, doktoruma söylüyorum normal diyor ama acaba ben yine de bi gastroloji uzmanına mı görünsem
çok korkuyorum doğumdan sonra da devam edecek diye
Canim.kuzenim yaptirdi bundan cokk sirin gorunuyolar.bi de cok guzel kokuyodu.ama pahali galiba oyle biliyorum.Benimde ailem. Kaynana. Ikı üç arkadasm yanı toplamda en fazla 15 kişi zıyaretıme gelebilir bellide olmaz ıkı saatlık uzaklıktym. Nırmalde gelenım olmaz hiç. Bende şundan yaptrcam. Pembesını tabi. 20 25 adet
Doğru aslında yatan da minik70 cm kulağa göze az gibi geliyor belki ama yatıyorlar valla. yatanlar da minik şekerim onu da düşün. benim oğlan haftasonları hala park yatakta yatıyor ve de sığıyor. 33 aylık iri bir oğlan olmasına rağmen.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. KARASIZ KALDIM. HOŞ GÖZÜKÜYOR. BENİ İLK OKULA KADAR GÖTÜRSE YETER. SONRA ERKEK ÇOCUK BİR ARABA GİBİ YATAK ALIRIZ ADETTENDİR :)
Kesinlikle ayrıntılı açıklamalı olmalı. Böyle düşün düşün nereye kadar. Ara sor firmaya olmazsaKÜÇÜK YATAKLAR 60*120 OLUYOR BİDE.ZATEN ALDIĞIM UYKU SETİ 70*135 YANİ İYİCE BİR BAKAYIM. İÇİNE GİREN YATAK DA ÖNEMLİ. BU DIŞ MOBİLYASI MI İÇİNE DAHA KÜÇÜK MÜ GİRİYOR. KAFAMI KARIŞTIEIYOR BU ÖLÇÜLER BENİM :s
İÇ EBAT DIŞ EBAT DİYE Bİ AÇIKLAMA OLMALI.
Aynen tek hobim sizsiniz. Arada işler çok yoğunlaınca böyle kaçırıyorum birde sonra sinir oluyorumHehehh isteki tek hobin biziz o zamannbiz de olmayaydik ne yapardinn Şükür canimm...enn son 1 hafta önce gittim doktora... Ayni şeye tam gaz devam...
Arkanızdan geliyorum 12 kilo ileYok yok rekor benim 55 ile hamıle kaldım şimdi 70
Ben kıskanırım vallabilemedim sever miyizoğluşuma en güzel gelini bulcam die şimdiden sayıklıorum kıskanabilirim de ben şimdi bilemedim hiç allahım şaka gibi yılllaaaaar sorasının hayallerini kuruyoruz Allahım nasip etsin babaannee olmayı da
Çok güzel bu bebişlerBenimde ailem. Kaynana. Ikı üç arkadasm yanı toplamda en fazla 15 kişi zıyaretıme gelebilir bellide olmaz ıkı saatlık uzaklıktym. Nırmalde gelenım olmaz hiç. Bende şundan yaptrcam. Pembesını tabi. 20 25 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?