2014 Aralık Anneleri

kızlar tacımı yapmıstım bugunde terlıklerımı yaptım ellerımı yaka yakada olsa bıtırebıldım nasıl olmus Eki Görüntüle 1253034
Harikasın çok güzel olmuşlar. Ben de bu tarz yapacağım. SAdece belki babet süslerim diyorum. Senin terlikler çok hoşmuş nerden aldın. Benim baktıklarım incecik.

Harikasın çok güzel olmuşlar. Ben de bu tarz yapacağım. SAdece belki babet süslerim diyorum. Senin terlikler çok hoşmuş nerden aldın. Benim baktıklarım incecik.

saol canım valla terlık cok aradım carsıda yoktu hıc guzel normal dandıklerden vardı gıttıgdyrda buldum kalıtesı fln cok guzel bende cok begendım

kızlar tacımı yapmıstım bugunde terlıklerımı yaptım ellerımı yaka yakada olsa bıtırebıldım nasıl olmus Eki Görüntüle 1253034

huhuuuu ellerine sağlık kuzu malzemelerini nerden aldın çok beğendim ya
bende yapmayı planlıorum ama daha bakmadım hiç oysho da terlikler indirime giriyor oraya bakcam biara sen gg da hangi satıcıdan aldın hatırlıo musunn

Kızlar niye kendinizi yoruyosunuznette birebir aynısı var kendiniz yapınca daha maliyetli olmuyomu.

kızlar yaa dün kınaya gittim arkadaşın herkes doğum ne zaman die sordu karnım sipsivri cidden anladım artık yapacak bişey yok ama daha ne kadar sivrileşecek 2aydan fazla var yani .. ayrıca oynamicam dedim ama kendimi tutamayıp kalktım roman oynadım başka bi hamiş arkadaşımla hemde ikimizde topukluyla .. çok ii geldi valla ama sora korktum ya bişey olsaydı die nie böle ergen gibi davrandım bilmiorum ama annem de bişey olmaz dedi .. dengesizlik geldi buara yaptıklarından pişman olan bi insan diilim ama söz konusu Yusufumuz olunca olay bambaşka oluyorr

canım malzemelerı bursadan aldım cok bısey tutmuo malzemelrı ya terlık 16 lıraydı bıde kargosu vardı satıcıda egembebepozcu canım

Kızlar niye kendinizi yoruyosunuznette birebir aynısı var kendiniz yapınca daha maliyetli olmuyomu.

tabıkı tutumuo cnm daha uyguna gelıyo terlık 20 lıra 10 lırada malzeme desen kı bnm evde vardı cogu malzmeme okadar bıle tutmadı 50 ye fln satıolar nette.kendı yapabılcegım bıseyse nıye hazır alıp daha fazla para verıyımkı

Asıl son iki ayda çıkıyo o göbek :)))

kesinlikle bu bilgiler şart bende Tracy Hogg un seti var onu okudum srkasından bilmem ne klinik doktorlarının seti var amerikan basımı onu da okudum zaten aşağı yukarı doktorlar aynı kanıda birleşiyor.. bu kitabı sahafta gördüm şöyle bi inceledim bende dolu olmasa alırdım okumak için. kitaba harcanan parayı benim gözüm görmüyor yani ne bileyim israf gibi algılamıyorum.

canım benim 25 haftalıkken 830 ggramdı belki de o kadar değişiklik olur bilemedim şimdi ama birden artar yyaa sıkma canıını bi dahaki gitmene sor bakalım ne kadar nomal mi

Sabunlarda cok tatlı .. Ayy insan karar veremıyor napıcağını

kızlar mevlüt için yaprak sarmasını pişirip mi buzluğa atıcaksınız yoksa çiğden mi koyacaksınız
canım Mevlüt için değilde ,başka turlü gelecek misafirler için yaprak sarması sarıp pişermeden dolaba atıyıroruz biz .. Mevlüt'e bizde pilav üstü et ve tatlı olur ..

En son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…