- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
Harikasın çok güzel olmuşlar. Ben de bu tarz yapacağım. SAdece belki babet süslerim diyorum. Senin terlikler çok hoşmuş nerden aldın. Benim baktıklarım incecik.kızlar tacımı yapmıstım bugunde terlıklerımı yaptım ellerımı yaka yakada olsa bıtırebıldım nasıl olmusEki Görüntüle 1253034
Harikasın çok güzel olmuşlar. Ben de bu tarz yapacağım. SAdece belki babet süslerim diyorum. Senin terlikler çok hoşmuş nerden aldın. Benim baktıklarım incecik.
Tanesı 3 lira cnmCanim.kuzenim yaptirdi bundan cokk sirin gorunuyolar.bi de cok guzel kokuyodu.ama pahali galiba oyle biliyorum.
kızlar tacımı yapmıstım bugunde terlıklerımı yaptım ellerımı yaka yakada olsa bıtırebıldım nasıl olmusEki Görüntüle 1253034
Ben netten aldm bunun pembelisini 35 liraHarikasın çok güzel olmuşlar. Ben de bu tarz yapacağım. SAdece belki babet süslerim diyorum. Senin terlikler çok hoşmuş nerden aldın. Benim baktıklarım incecik.
Kızlar niye kendinizi yoruyosunuznette birebir aynısı var kendiniz yapınca daha maliyetli olmuyomu.huhuuuu ellerine sağlık kuzu malzemelerini nerden aldın çok beğendim ya
bende yapmayı planlıorum ama daha bakmadım hiç oysho da terlikler indirime giriyor oraya bakcam biara sen gg da hangi satıcıdan aldın hatırlıo musunn
huhuuuu ellerine sağlık kuzu malzemelerini nerden aldın çok beğendim ya
bende yapmayı planlıorum ama daha bakmadım hiç oysho da terlikler indirime giriyor oraya bakcam biara sen gg da hangi satıcıdan aldın hatırlıo musunn
Kızlar niye kendinizi yoruyosunuznette birebir aynısı var kendiniz yapınca daha maliyetli olmuyomu.
Ben netten aldm bunun pembelisini 35 lira
Asıl son iki ayda çıkıyo o göbek :)))bebekprensçıkıyor st: 37069649 .!.:kızlar yaa dün kınaya gittim arkadaşın herkes doğum ne zaman die sordu karnım sipsivri cidden anladım artık yapacak bişey yok ama daha ne kadar sivrileşecek 2aydan fazla var yani .. ayrıca oynamicam dedim ama kendimi tutamayıp kalktım roman oynadım başka bi hamiş arkadaşımla hemde ikimizde topukluyla .. çok ii geldi valla ama sora korktum ya bişey olsaydı die nie böle ergen gibi davrandım bilmiorum ama annem de bişey olmaz dedi .. dengesizlik geldi buara yaptıklarından pişman olan bi insan diilim ama söz konusu Yusufumuz olunca olay bambaşka oluyorr
çokk güzell olmuşş canımm güle güle giyersinn inşallahh:)kızlar tacımı yapmıstım bugunde terlıklerımı yaptım ellerımı yaka yakada olsa bıtırebıldım nasıl olmusEki Görüntüle 1253034
kesinlikle bu bilgiler şart bende Tracy Hogg un seti var onu okudum srkasından bilmem ne klinik doktorlarının seti var amerikan basımı onu da okudum zaten aşağı yukarı doktorlar aynı kanıda birleşiyor.. bu kitabı sahafta gördüm şöyle bi inceledim bende dolu olmasa alırdım okumak için. kitaba harcanan parayı benim gözüm görmüyor yani ne bileyim israf gibi algılamıyorum.harikasın kuzumm kıyafet yerine buara kitaplara odaklanmak istiyorum bende kendime bunu sipariş ettim dün ;
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=693455&sa=177381662
size sevdiğim bi blogtan da alıntı yapıorumm güzellll anneleeerr
http://www.melinasmom.com/site/2014/06/13/40i-ucana-kadar-tam-anlamiyla-bir-basucu-kitabi/
“40’ı UÇANA KADAR” Tam anlamıyla bir başucu Kitabı…
melinasmom/ BEBEK BAKIM, carousel/ Leave a Comment/ 0
“40’ı UÇANA KADAR” Tam anlamıyla bir başucu Kitabı…
Hani bazı anlar vardır, kendinizi bilgisayar başında, bebeğinizle ilgili endişeli bir şekilde, bir konuyu araştırırken bulursunuz. Genellemiyorum, ama çoğu ‘taze anne’, bebeğinin kırkı çıkana kadar en az birkaç kere bu araştırma girişiminde bulunmuştur diye düşünüyorum. İşte şimdi, tam da lohusalık döneminde kafanızdan geçebilecek tüm endişelerinizin cevabını bulabileceğiniz, Dr. Gökhan Mamur’un kaleminden çıkmış bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Geçenlerde, Lansman’ına katılamamış olsam da, sonradan kitabını edinip okudum ve gerçekten faydalı buldum…
Kısaca bahsetmem gerekirse; “Bebeğimi nasıl emzireceğim? Hangi pozisyonda tutmalıyım? Süt nasıl artacak? İlk banyo? Gaz sorununla nasıl baş edeceğim? Ateşlendiğinde ne yapmalıyım? Ev kazalarında, kazanın durumuna göre ilk müdahalem nasıl olmalı?” gibi bir çok merak edilen konuda verdiği bilgilerle, hem hamileler, hem de taze anneler için gerçekten, tam anlamıyla bir baş ucu kitabı! Dr. Göhan Mamur’un, Gün Yayıncılık’la çıkardığı bu kitap, hamilelik sırasında veya ilk aylarda alınmalı ve gerçekten evin bir köşesinde durmalı. En azından, her hastalık ve durum karşısında kafa karıştıran, insanı buhrana sürükleyen yersiz yorum ve endişelerden kurtulmuş olunur diye düşünüyorum. Haksız mıyım?
Sevgiler,
çokk güzell olmuşş canımm güle güle giyersinn inşallahh:)
canım benim 25 haftalıkken 830 ggramdı belki de o kadar değişiklik olur bilemedim şimdi ama birden artar yyaa sıkma canıını bi dahaki gitmene sor bakalım ne kadar nomal miYaa kizlarr sizin bebisler masallahh iyi ya da benimki kucukk.26.haftada 640 gr demisti.bide gayet normal demisti.ama sizi okuyunca normal degil diyorum.somdi enn fazla sizin 26.haftalariniz kadar olmustur diye dusunuyormm;( niye normal defi ki doktor yaa??
Sabunlarda cok tatlı .. Ayy insan karar veremıyor napıcağınıBenimde ailem. Kaynana. Ikı üç arkadasm yanı toplamda en fazla 15 kişi zıyaretıme gelebilir bellide olmaz ıkı saatlık uzaklıktym. Nırmalde gelenım olmaz hiç. Bende şundan yaptrcam. Pembesını tabi. 20 25 adet
canım Mevlüt için değilde ,başka turlü gelecek misafirler için yaprak sarması sarıp pişermeden dolaba atıyıroruz biz .. Mevlüt'e bizde pilav üstü et ve tatlı olur ..kızlar mevlüt için yaprak sarmasını pişirip mi buzluğa atıcaksınız yoksa çiğden mi koyacaksınız
Cok beğendim ellerine saglıkkızlar tacımı yapmıstım bugunde terlıklerımı yaptım ellerımı yaka yakada olsa bıtırebıldım nasıl olmusEki Görüntüle 1253034
En son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicemne enteresan şu gebelik. normal insanın 10 günde 3 kilo alması için kilo kilo tatlı hamurişi kızartma yemesi laızm. ama gebeler az yiyerek alıyor :) ödemdir bacım o. mimkin değil 10 günde 3 kilo.
bizde oyle düşündük, oğlum 2 yaşını 2 ay geçti gebe kaldım. 3yaştan 1 ay eksik olacak doğunca. ama 3.yü yapamam. yaparım da okutamam 3 çocuğu. Allahım oğullarıma sağlıklı uzun ömürler versin, neydek bizde gelinleri severiz kız niyetine:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?