Sizin bebişdemi ters duruyordu karıştırmadım dimi sayfalarıbenimde 1 hafta önden gidiyor canım ama erken olmayabilir dedi. biz senin sat ı baz alıcaz o senin doğum günün diye düşünücez dedi. sezaryen içinde acele etmeyiz o haftaları bekleriz dedi doktorumbende önden gidince erken doğum olur sanıyordum ama belli olmaz o dedi. onla alakalı değil gününde giden bebekte de erken doğum sancısı olup doğum olabilir dedi. sana neden kasım dedi ki? sezaryen mı kesin
bana tam 2 hafta önde dedi nts bağlan hemogram testi idrar testi yapalım diyeceğim ama ağrın sancın yok dedi bebeğin çok hareketli dedi evet bende onu soracaktım çok hareketli dedim harektli bebekten korkma dedi :) ben çok su içiyorum o yüzden olabilirmi dedim tabi ki olabilir dedi.. şuan normal doğum dedi.. 2 hafta önde olduğun için kasım da da sancın tutabilir dedi..
Haberdar et bizi canım buradan .. Bişi yoktur umarım tecrubesiz olunca bi yorum yapamıyorumEn son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicem
aman canımm ihmal etme takip et sürekli kendinii,inşallahh önemli bişi değidir yaaEn son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicem
Aman ihmal etme ya önemli bişey Allah korusun kesin su ise açılma olması şart değil hem biz anlayamayız açılmayı erken falan doğacak olursa önlemini alırlarEn son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicem
Yaa kizlarr sizin bebisler masallahh iyi ya da benimki kucukk.26.haftada 640 gr demisti.bide gayet normal demisti.ama sizi okuyunca normal degil diyorum.somdi enn fazla sizin 26.haftalariniz kadar olmustur diye dusunuyormm;( niye normal defi ki doktor yaa??
En son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicem
Kızlar daha oncede sordum ama bebek arabası naptınız ?? Karşılaştırdınız mı
En son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicem
Ohh topuklu giyebiliyorsan ne mutlu.kızlar yaa dün kınaya gittim arkadaşın herkes doğum ne zaman die sordu karnım sipsivri cidden anladım artık yapacak bişey yok ama daha ne kadar sivrileşecek 2aydan fazla var yani .. ayrıca oynamicam dedim ama kendimi tutamayıp kalktım roman oynadım başka bi hamiş arkadaşımla hemde ikimizde topukluyla .. çok ii geldi valla ama sora korktum ya bişey olsaydı die nie böle ergen gibi davrandım bilmiorum ama annem de bişey olmaz dedi .. dengesizlik geldi buara yaptıklarından pişman olan bi insan diilim ama söz konusu Yusufumuz olunca olay bambaşka oluyorr
Canım ne oldu merak ettim. Gittin mi doktora ? Bir daha geldi mi ? Hayırlı zamanda gelsin tüm bebişler inş Allah.En son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicem
Günaydın canım. Aynen ben şimdi okudum. Çok merak ettim ne yaptı. İnş Allah önemli bir şey değildir.Günaydın kızlar babylove arkadaşımız naptı acaba bir haber var mı merak ettim inşalah her şey yolundadır
Döner inş merak etme. benimki de tersti. son kontrolde dönmüştü.Sizin bebişdemi ters duruyordu karıştırmadım dimi sayfalarıBenimki ters duruyor ve rahmi zorluyormuş,döner mi normal pozisyona yaa
Hiç hafife alınacak bişeye benzemiyor. umarım kötü bişey değildir.En son dr kontrolunde 71 gelmistim simdi bir haftadir izinddeyim istnbulda annemlerdeyim deli gibi yiyorum cok normal almam. Ödemmi okadarini bilemem ama ayaklarim ve ellerimde sisme var cnm. bide kizlr yarim saat once benden su geldi bildiginiz bacaklarimdan akti gitti. Sancim falan yok, oyle acilma falanda yok zannimca. Napsak bilemesik esimle bekliyorum bidaha gelirse hemen gidicem
İnşallah ya daha çok erken Zamanında gelsin bütün bebişlerGünaydın canım. Aynen ben şimdi okudum. Çok merak ettim ne yaptı. İnş Allah önemli bir şey değildir.
Amin canım inş Allah. Kasım annelerinden ilk bebiş haberi geldi bu arada erken oldu 34+2 de. Bebiş şimdi küvezdeymiş. Suyu azaldığı için mecbur sezaryen olmuş. Ama annenin morali iyi gibi duruyor. allah'ım tüm bebişlere şifa versin ve zamanında gelsin tüm bebişler.İnşallah ya daha çok erken Zamanında gelsin bütün bebişler
Günaydın canım.Gunaydın tum annişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?