2014 Aralık Anneleri

Sizin bebişdemi ters duruyordu karıştırmadım dimi sayfalarıBenimki ters duruyor ve rahmi zorluyormuş,döner mi normal pozisyona yaa

Haberdar et bizi canım buradan .. Bişi yoktur umarım tecrubesiz olunca bi yorum yapamıyorum

Kızlar lohusa sepeti.com dan alışveriş yapan varmı hiç ,pijama siparişi verdim ne gelecek çok merak ediyorum, resimdeki gibidir inşallah ürünleri

aman canımm ihmal etme takip et sürekli kendinii,inşallahh önemli bişi değidir yaa

Aman ihmal etme ya önemli bişey Allah korusun kesin su ise açılma olması şart değil hem biz anlayamayız açılmayı erken falan doğacak olursa önlemini alırlar

Asla kıyas yapma canım, Her gebelik kendine özgüdür, doktorun normal diyorsa normaldir.

Sakin ihmal etme canim acil dr.a gorun. Dr.lar hep ayni seyi diyo suyun gelirse, kanaman olursa, sancin artarsa hemen gel diye.. acilma oldugunu anlayamazsin. Sanci da olmayabilir. Allah yardimcin olsun.

kimsecikler yok, benim minik gece hayatini seviyor, uyutmadi. benim de kafam dolu, uyuyasim yok.

Akupunkturla vajinal dogum tecrübesi olan var mi? Ya da bu metodu kullanmayi düsünen?

naptın canım gittinizmi dr? merakta bırakma bizi? iyimisiniz?

Günaydın kızlar babylove arkadaşımız naptı acaba bir haber var mı merak ettim inşalah her şey yolundadır

Günaydın Anneler ve sevimli kuzucukları,
Biz dün gece yorucu bir gece geçirdik. Zamanında uyduyu oturma odasında kullanıyorduk, şimdi orası çocuk odası olacağı için salona taşımamız gerekti. Ama kablolar apartmanın içinde geçmeli ve bizi aşan bir durum. Döşeyen çocuk geldi yaptı ama baya uğraştı. Salonu yani yeni oturma odamızı yerleştirmek, dekorasyonu ile ilgilenmek kaldı. Birde o telaşla uğraşırken üşüttüm herhalde karnım ağrıdı. Yatışlara geçtim hemen SAğolsun eşim ben uyurken halletmiş kalanı süpriz oldu bana Artık Eymen Paşa'nın odası için hazırlıklara başlayacağız. Odadaki koltukları da gönderdik mi , badana boya inş Allah.
Ohh topuklu giyebiliyorsan ne mutlu. Ben cesaret edemiyorum valla, eşimde giydirmez zaten Çok zıplamamışındır canım Bir şey olmamıştır. Merak etme.
Canım ne oldu merak ettim. Gittin mi doktora ? Bir daha geldi mi ? Hayırlı zamanda gelsin tüm bebişler inş Allah.

Hiç hafife alınacak bişeye benzemiyor. umarım kötü bişey değildir.

İnşallah ya daha çok erken Zamanında gelsin bütün bebişler
Amin canım inş Allah. Kasım annelerinden ilk bebiş haberi geldi bu arada erken oldu 34+2 de. Bebiş şimdi küvezdeymiş. Suyu azaldığı için mecbur sezaryen olmuş. Ama annenin morali iyi gibi duruyor. allah'ım tüm bebişlere şifa versin ve zamanında gelsin tüm bebişler.
Gunaydın tum annişlere
Günaydın canım.

Günaydın güzel annler
Nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz çok şükür. Diyete devam ediyoruz şeker düzenim de bi iki gündür daha iyi çok şükür. İnşallah hayırlısıyla atlatırız şu son kalan zamanı da.
Haftaya doktor kontrolüm var bebişimi çook özledim görmek istiyorum artık oğlumu Bakalım nasıl olmuş büyümüş mü yüzü gözü kime benzemiş aklımdaki sorular bunlar İnşallah annesiyle babasına güzel bir poz verir sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…