2014 Aralık Anneleri

Ayyaş kıOTE="_swift_, post: 37077197, member: 284461"]Amin canım inş Allah. Kasım annelerinden ilk bebiş haberi geldi bu arada erken oldu 34+2 de. Bebiş şimdi küvezdeymiş. Suyu azaldığı için mecbur sezaryen olmuş. Ama annenin morali iyi gibi duruyor. allah'ım tüm bebişlere şifa versin ve zamanında gelsin tüm bebişler.

Günaydın canım.[/QUOTE]
Ayy kıyamam durumu iyidir inşallah neyse ki ciğer gelişimini tamamladığı haftada doğmuş rabbim uzun ömür versin Canım bu arada fananay bitter falan nerelerde hiç görmüyorum onları

Günaydın kızlar,

aynen canım hem bulantım hem de yanmam var. sen ilk doğumunda 7. ayda geçti demiştin bunda da geçer belki yakın zamanda.
aslında toplamda aldığın kilo çok değil, ben de hiç almamıştım geçen ay 4 kilo birden aldım şimdi normal gidiyor, haftada 500 gr falan. senin de öyle olur muhtemelen, toplamda çok değil yani takma kafana.

Bi arkadasim da oyleydi. 9 ay cikardi. Bi suru ikac verdiler hic bi ise yaramadi. Dogumdan sonra gecti ama korkma yani gecer.

hadi ya, inşallah benim de öyle olur canım. hiç bir yediğimden tat almıyorum inan yemek yediğimin bile farkında değilim. normalde çok severim, iştahla yerim, inşallah yine dönerim o zamanlarıma :)

kızlar tacımı yapmıstım bugunde terlıklerımı yaptım ellerımı yaka yakada olsa bıtırebıldım nasıl olmus Eki Görüntüle 1253034

harika olmuş ellerine sağlık :) uygun terlik bulabilirsem ben de yapacağım bulamazsam hazır alacağım artık.

ohhh sefan olsun valla hiç üzülme neden yaptım diye :) ben geçen bi düğüne gittim, oynamaya da bayılırım ama beyefendi izin vermedi kalkamadım, oturduğum yerden omuzlarımla ayaklarımla tempo tuttum

canım dikkat et, arasaydın doktorunu yine de. sen tecrübelisin doğum öncesini az çok biliyorsun ama Allah korusun yine de bütün ihtimalleri düşünmek lazım. iyi misin şimdi?

hadi gözün aydın :) sen hazırlıkları bitirene kadar zaten oda da gelmiş olur, yerleştirirsin bi güzel. ama dikkat et canım havalar da soğudu, ben de sabahtan beri hapşırıyorum ne yapsam bilemedim

günaydın canım, biz de haftaya gideceğiz ya bu sefer uzun geldi sanki çok merak ediyorum kızımızı :) büyümüşlerdir, her şey yolundadır inşallah

günaydın canım, biz de haftaya gideceğiz ya bu sefer uzun geldi sanki çok merak ediyorum kızımızı :) büyümüşlerdir, her şey yolundadır inşallah
Evet bu sefer bana da geçmedi sanki aylar oldu görmeyeli bebeğimi. Özledim çok Bakalım ne kadar büyüdüler iyilerdir inşallah her şeyleri normaldir. Allaha emanet kuzucuklar

Günaydın sana da :)
Benim de kontrolüm 1 Ekim de. Bende senin gibi merak içindeyim. Görsekte rahatlasak :)
Ayy kıyamam durumu iyidir inşallah neyse ki ciğer gelişimini tamamladığı haftada doğmuş rabbim uzun ömür versin Canım bu arada fananay bitter falan nerelerde hiç görmüyorum onları
Amin canım. Onlar genelde telden giriyorlardı malum artık girilmiyor ya. O yüzden sanırsam gözükmüyorlar. Bana da hiç denk gelmiyor.
Aynen ben hazırlıkları anca bitireceğim zaten Havalar serinlemiş resmen. Ayakta koştururken anlamadım ama cıbıl cıbıl dolaşırsan etrafta öyle olur. Zaten badilerim de kirlinin badileri gibi göbeğimi örtmüyor. Göbek açıkta kalıyor
Limonlu şeyler tüket C vitamini al bol bol :)

Günaydın sana da :)
Benim de kontrolüm 1 Ekim de. Bende senin gibi merak içindeyim. Görsekte rahatlasak :)
Benimki de 2 Ekim'de. Evet görsek bebişlerimizi rahatlasak. Bazen çok az hareket ediyor benim bu oğlum tembel olacak galiba endişelendiriyo annesini eşek :) Merak ediyorum o yüzden her şeyi normal mi diye. İnşallah hepsi sağlıklı sıhhatlidir :)

2 hafta sonra geceleri uyutmayacak bebişin seni. Hatırlatırım bu sözlerini sana sonra. Bak benim kuzucuğum bu aralar o kadar hareketli ki. Hele geceleri. Bizde kendimizi dinliyoruz ya o yüzden geceleri pek bir faaliyet var içerde. PArti mi veriyor ne yapıyor anlamadım gitti

Kızlar 170 hatıını arayıp çalışabilir raporunu 32+2 de alırsam sorun olup olmayacağını sordum. 32 .hafta dolmadan almak gerekiyormuş. Benim resmi tatile geldiği için adamın şahsi görüşüne göre sorun olmaz ama bağlı bulunduğunuz sgk dan tam bilgi alın dedi. REsmi tatile gelmiyorsa 32+2 ya da 32 den sonrası için sgk eksik ödeme yapar dedi. Bilginiz var mı bu konuda ?

Sizin bebişdemi ters duruyordu karıştırmadım dimi sayfalarıBenimki ters duruyor ve rahmi zorluyormuş,döner mi normal pozisyona yaa

evet 24. haftamda bebişim tersti 28. haftamda düzeldi :) hiç merak etme canım şuan yerlerinde duramıyorlar zaten :) seninki de düzelir inşallah allahın izniyle :)

Kızlar daha oncede sordum ama bebek arabası naptınız ?? Karşılaştırdınız mı
ben chicco lite way plus trawel sistem alacagim nasipse canim. Son kararim artik bu araba konusu beni delirtti çok zorlandim secim yapmakta ama en kullanisli bebek arabasi buymus hicbir anneden şikayet yok aldim hayatim kurtuldu diyor anneler bende tecrübelere güveniyorum :) o agir hantal pahali trawel sistemleri alanlar bebek agirlasinca baston puset aliyorlarmis mecburen yazik o kadar paraya ki demedim gerçekten cok agirlar içinde bebek yokken bile. Ama chicco alinca boyle bir sorunum o lmaz hem baston hem anakucakli kullanım :)

Kızlar daha oncede sordum ama bebek arabası naptınız ?? Karşılaştırdınız mı
bizimde aklımıza lite way var ama kafamı bişi kurcalıyor.. çift yon kullanım yok lite wayda. ruzgar - gunes durumunda cevıremıyorsun .. yoksa dedigin gibi agır hantal istemıyoruz.birde lite way travel olarak almasak mı dıyorum zaten pusetli olarak 6 ay falan kullanabılıcez sanrım. zaten bebişler kış bebişi yaz cocugu gibi cok cıkılmaz dısarı ki ankara sartlarında baya cıkamam sanırım..lite way pusetsiz olursa yanı travel olmassa baya fiyat dusuyor.. pusetini de ayrı alırım. araba için sart daha uygun yollu olur dıyorum kfam iyice karısoyo :)benim bi ara kraft buklede hoşuma gidiyordu ama eşim lite waycı.. bu arada daha kimse bebek arabası almadı mı yada ne almak istiyır.. sordum 2 kişi yazdı...

canim endişe etme benim de ilk bebeğim olduğu için hangi haftada kaç kilo olması normal bilemiyorum ama 21+6 da detayli ultrasonda 434gr cikti cok zayifti tabi kucuktu o zaman sonra 27+0 da 1090 gr cikti siyah beyaz ultrason da bile tombul yanaklariyla gayet sevimli gördük hatta doktorumuz bile dedi çok sevimli görünüyor diye. Bence sen gebelik.org diye bi site var doktor kağan kocatepenin orda haftalara gore bebeğin boy kilo tablosu var en düşük ve en yuksek aralik seklinde oraya bir bak o araliktaysa normal demiştir doktorun yani her bebegin gelişimi bir olmuyor kimi 2.500 doğuyor kimi 4 kg :)

ana kucakli olarak kullnimda bebek sana bakiyor ve arabanın tentesiyle anakucaginin tentesini bir araya getirdiğinde rüzgardan korunuyo bebis hem de yenidoğan biraz ilgi yoğun oluyor bakmak falan istiyorlar avm lerde onu da önlemiş oluyosun bebis hic görünmüyor çünkü :) sonra zaten disariya ilgileri artiyomus etrafi izlemek istiyolarmis. O yüzden sorun olmaz bu çift yon olati diye düşünüyorum ki zaten çift yönlü arabalarda aslında bütün tekerleklerin 360 derece dönmesi lazimmis ama hep ön tekerleri dönüyor manevra yapmasi zor oluyormuş yaptim mi düzgün yapmiyorlarki canim gidip alalim yani dört dörtlük bir araba yokmuş bunu anladim bir özellikten fedakarlık etmek zorundayız benim için de bu çift yon oldu malesef. Ana kucakli almadan da olur aslında tam yatiyo zaten doğumdan itibaren kullanilan bir araba ama yine de bir yerlere gideriz canimiz sikilinca diye ben almayi düşünüyorum. Bi de bize sayisi alacak arabayi o yüzden de çok pahali şeylere bakmadik hem kullanisli hem orta yollu birşey istedik chicco da iyi bir marka en azindan krafttan kaliteli bence

Günaydın kizlarr yarin bebisimi gorucem inşallah cok ozledim yavrusumuubu arada gece bebisi hickirik tuttu ilk basta anlayamadim elimi karnima koyuyorum kalp atışı gibi surekli bayada uzun surdu bide bi hareketlendi icimden cikcak nerdeyse sinir oldu heralde gecmeyince korktum arastirdim hickirikmis buyumuste hickirik tutarmiss sizinde oluyomu

tabi kraftdan daha iyi oldugunu guvenilir bi tanıdıkdan da ogrendık.. buyuk bir ihtimalle bizimde lite way olacak .. birde o kadar cok dikkatımı cekıyor ki gezerken herkesde sanki lite way var. hatta eşim avmde durdurdu birini sordu memnunmusunuz diye cok memnınız dedi hatta sorduklarımız öncesinde pierre cardin travel almıs.. kız dıyorkı kullanamadım tek basıma ben.. onu azcık kullanıp lite way almıslar.. bizimde dayısı alacakmıs sanırım sorup duruyordu ben ne alıyım diye.babamda bizden habersiz arabasını al oplum demiş.. saolsunlar.. karar değişmesse lite way olacak sanırım..

2 GÜN EKSİK ÖDEME ALIRSIN CANIM ALABİLİOSAN ÖNCE AL GÜN EKSİK OLMAZ FAZLA OLUR

Kızlar burun aspıratöru aldnzmı. Varsa resım atarmsnz. Benm hç bilgm yok o konuda

Bence travel al canım çok rahat oluyor zaten araba için puset almak zorundasın niye monte edilenden olmasın ki .Ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum pahalı diye jokerin 250 ye 50tl hediye kampanyasına denk geldi ucuza gelmişti. Acele etme kampanyaları bekleyebilirsin. Çok rahat oluyor alışveriş merkezinde falan rahat rahat uyuyorlar. Sadece arabasını kullanmak zor olur ilk başta söyliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…