2014 Aralık Anneleri

Kızlar burun aspıratöru aldnzmı. Varsa resım atarmsnz. Benm hç bilgm yok o konuda
canım ben almadım ama otribebeyi hem buradan arkadaslar hemen bi tanıdıgım onerdi.. hortumluymus sen hortumu cekınce mınıgın burnundan alıyor :) ondan almayı dusunuyorum bende

bende travel düşünüyorum kızlar. ilk önce lite way düşünüyordum. ama yön değiştirmiyor. birde ön barı yok. yine travel olup hem yön değiştiren hemde ön barı ve hafif olan :)) bir öneriniz var mı?

Kızlar daha oncede sordum ama bebek arabası naptınız ?? Karşılaştırdınız mı.

biz de lite way plus alacağız canım. en başta quinny e niyetlenmiştim zapp2 modeline ama 2 arkadaşım 3 tekerlekli alma dedi. sonra pierre cardin in yeni modeline baktım o da hoşuma gitti ama o da puset üzerindeyken kapanmıyor, o yüzden ondan da vazgeçtik. en son lite way e baktık, birkaç kişiye sorduk herkes memnun olduğunu söyledi. onu alacağız inş.

çift yon için lite way bişi diyemıycem evet o ozellik yok maalesef ama on barını alabılıyorsunuz.. 40 tl mı neydi yanlıs hattırlamıyorsam.. benım lite way dısında kraft buklede cok hosuma gıdıyor. çift yon ozelligi falan var arabaya koyarken tekerleri falanda cıkıyordu travellera gore cok yer kaplamıyor.

canım ben almadım ama otribebeyi hem buradan arkadaslar hemen bi tanıdıgım onerdi.. hortumluymus sen hortumu cekınce mınıgın burnundan alıyor :) ondan almayı dusunuyorum bende

hortumlu olanları yiğenimin doktoru önermemişti canım, kılcal damarlara zarar verebiliyormuş basınç yaptığı için. serum fizyolojikle yumuşatın sonra hafifçe temizleyin demişti. ben de öyle yapacağım. tabi ki karar senin yine de

ön barını ayrıca alabiliyorsun canım o benim de kafama takılmıştı ama varmış. çift yön özelliği yok evet maalesef, ama çift yön özelliği olan iyi arabaların hiç biri de üzerinde puset varken kapanmıyor

yazdıgın iyi oldu canım buradan ogrenıyoruz bi çok seyı saol..o zaman onu listeden cıkaralım.. ama diger asamaları yapabılırmıyım acaba tecrubesizlik kotu sey.. bişi sorucam bilgin varmıdır ? bebedorun falan var ya hortumsuz onlar nasıl olur acaba ??

bende travel düşünüyorum kızlar. ilk önce lite way düşünüyordum. ama yön değiştirmiyor. birde ön barı yok. yine travel olup hem yön değiştiren hemde ön barı ve hafif olan :)) bir ön

ne zormuş araba modeli seçmek ne yapcaz ya

ayy yasasin burada da lite wayciler varmis içim bir kez daha rahatladı umarim bizde memnun kaliriz canimm :)

merhaba annişlerr biz muayenemizi olduk geldik:)
herşey yolunda çok şükür. suyumuz boyumuz kilomuz gayet iyiymiş. sat a göre 29+6 usg ye göre 31+0. yani bir hafta ilerde görünüyormuş. 1715 gr 40 cm olmuş minik kelebeğim. yanakları tombiş tombiş olmuş.
buraya kadar herşey güzel tabi ama muayene bitip de iş benim tartıma tansiyonuma bakma sırasına gelince durum değişti. şimdiye kadar kilo aldım diye sevinen dr um tırnaklarını çıkardı resmen bugün banatam 4 kg almışım 1 ayda. naptın böyle ne yedin bu ödem olamaz dedi. (toplamda 12 kg aldım.) toplamda aldığın kilo normal sayılır ama 1 ayda 4 kg çok fazla tansiyonunu bile etkiler dedi. tansiyonum normal çıktı gerçi. ya bu ay ardarda doğum günü partileri, kahvaltı davetleri falan oldu biraz ölçüyü kaçırdım kabul ediyorum ama 4 kg alacak kadar da abartmadım baya moralim bozuldu. ben böyle 4 er 4 er alırsam yine 20 kg yla tamamlıcam. makarna hamur işi pilav yasak. makarna çok canım çekerse haftada 1 kepekli olandan. ekmek sadece kahvaltıda o da mümkünse kızarmış olsun dedi.öğün aralarında açlık hissedince 1 bardak süt iç açlığını bastırır dedi. birkaç grissini vb. çayın yanında bisküvi çikolata yok. birkaç fındık badem kayısı vb...
bi tarafım diyo ki evet bu kurallara harfiyen uyayım min kg la bitireyim. bi tarafım da (sol taraf:)) amaaan zaten şekerim falan yok nasılsa veriyorum kızımda da 20 kg aldım verdim bebeğim zayıf kalır belki diyo.

soran arkadaşlar vardı. saç boyasını sordum 6. aydan sonra bitkisel olanlara izin veriyoruz çok istiyorsan boyatabilirsin dedi.doğumdan kısa süre önce boyatıcam galiba. karnımın çok büyük olması nedeniyle önceki dikişlerime zarar verir mi dedim hayır rahat ol dedi. 32. haftam ctesi ye denk geldiği için 32+2 de alacağım raporumu. yani 13 ekimde onun için de muayene olucam ve o tarihten sonra 15 günde bir göreyim dedi. dışarda yürüyemediğim için koşu bandında yürüyüşü soracaktım unutmuşum ilk aylarda izin vermemişti. şu kilo muhabbetinden sonra hafif tempoda yürümeyi düşünüyorum.

işte böyle annişler çok uzattım :)

ben de onlardan almayı düşünüyorum canım, şu altı minik balon gibi renkli olanlardan bahsediyorsun değil mi? yani belki hortumlular kadar iyi temizliyordur ama onun kadar da zarar vermeyecektir sonuçta.

ne zormuş araba modeli seçmek ne yapcaz ya

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri araba bakıyorum içinden çıkamadığım için iyi özelliği en fazla olanı seçtim ben canım, o da chicco lite way plus. yine burada tecrübeli anneler var, onlar da yazarlar belki fikirlerini

ayy yasasin burada da lite wayciler varmis içim bir kez daha rahatladı umarim bizde memnun kaliriz canimm :)

inşallah :) baktığım bazı arabalar fiyat olarak lite way in iki katıydı ve memnun kalmama ihtimali yüksek olan arabalardı. bu hem uygun hem kullanışlı olduğu söyleniyor, memnun kalırız diye düşünüyorum :)

cnm benim çevremdekiler hep hortumlu kullanıyo şu anda. chicco nunkini aldım ben ama kullanır mıyım bilmiyorum. şu kılcal damar olayını ben de duydum çünkü. kızımda bebedorun pompalı basit aspiratörünü aldım bi kere bile kullanamadım. hem burnuna sokturmuyo bebek hem de hiç çekmiyor.

lite wayin ön barını ekstradan temin edebiliyorsunuz 35-40 TL gibi bir fiyata ama evet çift yon değil maalesef. Bende senin istediğin özelliklerde araba ariyordum ama öğrendim ki öyle bir araba yokmuş yani bir özellik olsa diğeri olmuyomus. Ona gore düşünmek lazim yani mesela senin için hangisi daha önemli çift yon mu yoksa kimseye muhtaç olmadan bebeginle rahat gezip acip kapayabilecegin tasiyabilecegin hafif bir araba mi? Ben hafiflikten yana kullanarak lite way plus da karar kildim üzerinde puset varken kapanmayan arabalar benim için çok saçma birer üretim hatasi olarak görüyorum onlari hafif arabalar genelde baston tarzi oluyor canim bende çok arastirdim az mi video özledim cildirmak uzereydim ama keşke bir oneride bulunabilsem ama aradigin özellikte arabayi bende bulamadim en mantikli lite way geldi bi de maclarenin arabalarından herkes çok memnun cok hafifmis 5 kilo falan ama onlar da baston tarzi çift yon yok ama ciddi anlamda memnun herkes. Fiyati da biraz tuzlu tabi ona gore bir yandan da düşünüyorum biz böyle arabalarda bile buyumedik ama şükür biseyimiz yok çok da incelememek lazim işin içinden cikamadim ben çünkü :)

Yesinler onun hıçkırığınıda kendisinide Benim hiç olmadı ya da anlamadım bilmiyorum
2 GÜN EKSİK ÖDEME ALIRSIN CANIM ALABİLİOSAN ÖNCE AL GÜN EKSİK OLMAZ FAZLA OLUR
Doktorum kendisi dedi 32+2 de gel o zaman diye. O yüzden de şimdi çok kararsız kaldım.
1 Ekim de 31+2 oluyorum ve randevum var o güne. O gün mü alsam ki ya da arefe günü 3 Ekim'de çalışıyorsa 31+4 te mi alsam. KArıştım iyice valla
Oyy maş Allah kuzucuğa. Önden önden gidiyor. Toplamda 12 kilo iyi dediğin gibi bende 12 aldım şimdiye kadar. Benim son ayda kilo alımım durdu sizin tam gaz devam hatta hiç almadığınız kadar çok alıyorsunuz :) Amaan şekerinde yokmuş ye gitsin. Nasılsa vereceğiz
Şu rapor işini doktorun mu söyledi 32+2 de verelim diye. Bana da doktorum 32+2 de gel dedi. Bayram dönüşü ama sgk 2 gün eksik ödeme yaparmış 32 dolduğu için. O yüzden ben büyük ihtimalle önceden alacağım.31+2 ya da 31+4 te bayramdan önce.

kızlar video cok şirin bi bakın derim ..

çok tatlı ya, duygulandım

maşallah canım sevindim kuzucuğun iyi omasına :)
kilo konusunda ben de öyle 1 ayda 4 kilo aldım sonra biraz dikkat ettim dediğin şekilde beslendim sayılır. sadece makarna konusunda kendime engel olamıyorum çok seviyorum :) ama pilav ve beyaz ekmek yemiyorum. arada da tatlıyı kaçırıyorum yine de kilo alımım normale döndü, 3 hafta oldu 1,3 kilo falan aldım o da normalmiş zaten :)
sen daha önce 20 kilo alıp vermişsin bile, bu da gider çok kolay hiç merak etme.

benimde izlediğim videonun sayısını bende bilmiyorum. lite wayden herkes memnun. ya birde bişey sorcam çok cahilcemi olacak bilmiyorum ama :) treavel sistemde hani puset varya aynı zamanda araba koltugu olarak kullanılıyo değilmi:)

Parti yapıyo olabilir evet ne de olsa içerde ekmek elden ohh rahat o parti yapmasın da kim yapsın:)))

off valla sorma cnm ya bu haftalarda kilo alımı yavaşlarmış aslında ama ben her zamankinden daha çok almışım evdeki tartımın pili bitmişti günde kırk defa çıkmaktan :) 10-15 gündür tartılamamıştım evde. bana da şok oldu bugün. işin garibi kilo almışım gibi de durmuyo. dr bile şaşırdı. amaaan napim 2 çocukla veririm elbet.
evet cnm önce 32+0 da gel dedi. sonra baktı takvime ctesi. ptesi gel o zaman vereyim dedi. bayrama denk gelmesi kötü oldu senin için evet. ama sen çalışmaya devam edeceğin için sorun yok.

canım ben aldım bu arabayı. ben travel sistem istiyordum hep ama üstüne oturtulanları beğenmiyordum. büyük kısmının çıkıp puset takılması önemliydi benim için. bi mağaza bana öyle üstüne puset oturtulan arabalar çok güvenli değil demişti bide o şekilde üst üste hoşuma gitmedi zaten araba aslında o zaman ağırlaşıyordu bende böyle aldım. 1 yaşına kadar pusetiyle kullanıcaz daha sonra bu şekilde yataklı olana geçicez. bide yataklı olan kısmın tam yatmasına özen gösterin bazıları yarım yatıyo bebek rahat edip uyuyamıyormuş. kambur duruyorlar içinde. ben 1.000 TL ye aldım.

http://www.ilkebebe.com/Travel-Sist...wist-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Kirmizi.aspx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…