2014 Aralık Anneleri

valla moral oldun canım çok sağol. 3 haftada 1.3 kg süper. ama ben ne yapsam da almaya devam edeceğim gibi geliyo. tatlı ve beyaz ekmek falan da hiç yemiyorum aslında.
evet kızıma hamileyken 20 kg aldım 22 kg verdim 6 ayda. inş bunda da hepsini çabuk çabuk veririm:)

estagfurullah :) puseti bende araba koltuğu zannediyorum ama meğer arabanin oturma bölümüne puset, üzerine takilan hastaneden bebisimizi cikarirken kullancagimiz minik tasima koltuğuna ana kucagi deniyormuş araba arastirirken öğrendim bende ana kucagi 1 yasina kadar araba koltuğu olarak kullanilabiliyomus ondan sonra büyüklerinden alinacakmis

hmm :)) yeni bir şey daha öğrendim. Peki bu lite way modelindeki ana kucağı mı puset mi :)

ya arkadaşlar travellarda çok yer kaplamıyoki kapanınca. bizim arabamız HB. büyük değil yani. ama puseti çıaınca katlarken arabnın ayakları teklekleri içine katnaıyo bizim küçücük bagaja bile rahat sığıyor.

ya canım doktorlar her hastasına veriyordur bu raporu. böyle bişey çıksa vermez o haftada ya. mutlaka hastalarından geri dönüş olurdu geçerli değilmiş falan diye. doktorlar biliyordur bence ona güven derim.

ayy maşallah kuzuna canım çook kocaman olmuş ya .. bende 1 ayda 4 kg alınca doktor çıldırmıştı uzun süre istifra ettin o ara az kilo aldın die kızamıorum die tatlıya bağlamıştı ama şimdi çarşamba randevum var 2 kiloyu geçmemem lazım gidene kadar bakalım nasıl olacak tartı her gün değişiyor bazen azalıyor anlamıyorum sanırım her gün aynı saatte tartılmak lazımmışş

Kızlar niye kendinizi yoruyosunuznette birebir aynısı var kendiniz yapınca daha maliyetli olmuyomu.

canım setlerini 60-70 e satıolar instagramda kendim yapmayı planlıorum bi de çengelli iğneyle tutturulabilir yapcam pembe ve mavi pijamalarıma uygun olarak aynı terlikle bikaç farklı model olcak inş

verirsin verirsin, 2 tane kuzuyla kilo vermek hiç zor olmayacaktır :) ben kilo alınca çok ağır hissediyorum kendimi, huy işte takıyorum kafama ister istemez o yüzden kendi psikolojimi bozmamak için dikkat etmeye başladım :)

Parti yapıyo olabilir evet ne de olsa içerde ekmek elden ohh rahat o parti yapmasın da kim yapsın:)))
Yani değil mii O kilo alsın diye yemediğimiz şey kalmadı. Vitamin topu oldum sayesinde Vitamin topu da neyse
Ben her sabah iş yerimde tartılıyorum valla. Evimde tartı yok Artık doğumdan sonra tartılamayacağım
Yani verirsin tabi ki.
Evet kötü oldu gerçekten. Çalışmaya devam edeceğim evet aa doğru benim zaten doğum param sonrası için yatacak değil mi ? Çalışamaz aldıktan sonrası için hesaplanacak. Ayy ben bunu niye düşünemedim.
İyi ki varsın ve varsınız

Ee öyle izin vermezlerse oynamaya onlardan ayrı oynarız gene oynarız iyi yapmışsın canım.
Topuklularla yine de iyi oynayabilmişsin sana kocaman bir alkış Korkarım ben bu göbişle topuklu üzerinde dengemi kuramam
ya canım doktorlar her hastasına veriyordur bu raporu. böyle bişey çıksa vermez o haftada ya. mutlaka hastalarından geri dönüş olurdu geçerli değilmiş falan diye. doktorlar biliyordur bence ona güven derim.
Kesinlikle evet bende güveniyorum aslında ama yinede soru işaretleri kaldı kafamda. Sağolsun elifim aydınlattı beni. Çalışacağım için problem olmaz benim için doktorum da bunun farkında olduğu için 32+2 de çağarmış ya zaten ohh rahatladım

Arkadaslar bayanlar aralarinda bebek bakim ürünleri hakkinda konusmuslar. Bubchen penaten vs... her hangi marka olursa olsun onerilmiyor. Ben almanyadayim ve buradaki ebeler dogal sogukpress zeytinyağı ve bebe yagindan baska bir sey onermiyorlar.bebeyagida weleda marka olanindan. Ben islak mendil bile kullanmayi düşünmüyorum. Ilik su ve pamuk en iyi yöntem. Bebeğinizin kokusunu degistirmeyin derim.hersey dogal olsun derim..sadece fikirlerimi söylemek istedim

bu ayda noldu acaba bize :) benimde gecen haftaydı dr kontrolum son bi ayda 5 kılo almısım .. bi ayda insan nasıl bu kadar kılo alır bılemıyorum ki .. benım bide cok şükür elim ayagım hiç şişmedi.. hatta hamılelik onccesi 7 kılo vermıstım kılo verdıkden sonra yuzuklerımı takamıyordum. şimdi denıyorum toplamda 15 kılo almısım hala yuzuk olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…