valla moral oldun canım çok sağol. 3 haftada 1.3 kg süper. ama ben ne yapsam da almaya devam edeceğim gibi geliyo. tatlı ve beyaz ekmek falan da hiç yemiyorum aslında.çok tatlı ya, duygulandım
maşallah canım sevindim kuzucuğun iyi omasına :)
kilo konusunda ben de öyle 1 ayda 4 kilo aldım sonra biraz dikkat ettim dediğin şekilde beslendim sayılır. sadece makarna konusunda kendime engel olamıyorum çok seviyorum :) ama pilav ve beyaz ekmek yemiyorum. arada da tatlıyı kaçırıyorumyine de kilo alımım normale döndü, 3 hafta oldu 1,3 kilo falan aldım o da normalmiş zaten :)
sen daha önce 20 kilo alıp vermişsin bile, bu da gider çok kolay hiç merak etme.
estagfurullah :) puseti bende araba koltuğu zannediyorum ama meğer arabanin oturma bölümüne puset, üzerine takilan hastaneden bebisimizi cikarirken kullancagimiz minik tasima koltuğuna ana kucagi deniyormuş araba arastirirken öğrendim bende ana kucagi 1 yasina kadar araba koltuğu olarak kullanilabiliyomus ondan sonra büyüklerinden alinacakmisbenimde izlediğim videonun sayısını bende bilmiyorum. lite wayden herkes memnun. ya birde bişey sorcam çok cahilcemi olacak bilmiyorum ama :) treavel sistemde hani puset varya aynı zamanda araba koltugu olarak kullanılıyo değilmi:)
estagfurullah :) puseti bende araba koltuğu zannediyorum ama meğer arabanin oturma bölümüne puset, üzerine takilan hastaneden bebisimizi cikarirken kullancagimiz minik tasima koltuğuna ana kucagi deniyormuş araba arastirirken öğrendim bende ana kucagi 1 yasina kadar araba koltuğu olarak kullanilabiliyomus ondan sonra büyüklerinden alinacakmis
ayy çok seker çok duygulandim ya bi de ogluşmuş benim de oğlum olucak oyy yesinler onu çok tatlikızlar video cok şirin bi bakın derim ..
çift yon için lite way bişi diyemıycem evet o ozellik yok maalesef ama on barını alabılıyorsunuz.. 40 tl mı neydi yanlıs hattırlamıyorsam.. benım lite way dısında kraft buklede cok hosuma gıdıyor. çift yon ozelligi falan var arabaya koyarken tekerleri falanda cıkıyordu travellera gore cok yer kaplamıyor.
üstüne takilani ana kucagi canim 1 yasina kadar hem arabanizda hem evde hem de bebek arabasına takili olarak kullanabilirsin :)hmm :)) yeni bir şey daha öğrendim. Peki bu lite way modelindeki ana kucağı mı puset mi :)
Günaydın Anneler ve sevimli kuzucukları,
Biz dün gece yorucu bir gece geçirdik. Zamanında uyduyu oturma odasında kullanıyorduk, şimdi orası çocuk odası olacağı için salona taşımamız gerekti. Ama kablolar apartmanın içinde geçmeli ve bizi aşan bir durum. Döşeyen çocuk geldi yaptı ama baya uğraştı. Salonu yani yeni oturma odamızı yerleştirmek, dekorasyonu ile ilgilenmek kaldı. Birde o telaşla uğraşırken üşüttüm herhalde karnım ağrıdı. Yatışlara geçtim hemenSAğolsun eşim ben uyurken halletmiş kalanı süpriz oldu bana Artık Eymen Paşa'nın odası için hazırlıklara başlayacağız. Odadaki koltukları da gönderdik mi , badana boya inş Allah.
Ohh topuklu giyebiliyorsan ne mutlu.Ben cesaret edemiyorum valla, eşimde giydirmez zaten Çok zıplamamışındır canım Bir şey olmamıştır. Merak etme.
canım topuklu soradan sıkınca arabada çıkardım zaten haftasonu düğünde eşim oynamama izin vermemişti nasıl içimde kaldıysa kınada attım kendimi piste Yusuf bey keyifli maşallah tekmeler her gün sertleşio ama cici yapıo o swift teyzesi annesine
Yesinler onun hıçkırığınıda kendisinideBenim hiç olmadı ya da anlamadım bilmiyorum
Doktorum kendisi dedi 32+2 de gel o zaman diye. O yüzden de şimdi çok kararsız kaldım.
1 Ekim de 31+2 oluyorum ve randevum var o güne. O gün mü alsam ki ya da arefe günü 3 Ekim'de çalışıyorsa 31+4 te mi alsam. KArıştım iyice valla
Oyy maş Allah kuzucuğa. Önden önden gidiyor. Toplamda 12 kilo iyi dediğin gibi bende 12 aldım şimdiye kadar. Benim son ayda kilo alımım durdu sizin tam gaz devam hatta hiç almadığınız kadar çok alıyorsunuz :) Amaan şekerinde yokmuş ye gitsin. Nasılsa vereceğiz
Şu rapor işini doktorun mu söyledi 32+2 de verelim diye. Bana da doktorum 32+2 de gel dedi. Bayram dönüşü ama sgk 2 gün eksik ödeme yaparmış 32 dolduğu için. O yüzden ben büyük ihtimalle önceden alacağım.31+2 ya da 31+4 te bayramdan önce.
dün ben de izledim bunu çok hoşşşşş :)
üstüne takilani ana kucagi canim 1 yasina kadar hem arabanizda hem evde hem de bebek arabasına takili olarak kullanabilirsin :)
merhaba annişlerr biz muayenemizi olduk geldik:)
herşey yolunda çok şükür. suyumuz boyumuz kilomuz gayet iyiymiş. sat a göre 29+6 usg ye göre 31+0. yani bir hafta ilerde görünüyormuş. 1715 gr 40 cm olmuş minik kelebeğim. yanakları tombiş tombiş olmuş.
buraya kadar herşey güzel tabi ama muayene bitip de iş benim tartıma tansiyonuma bakma sırasına gelince durum değişti. şimdiye kadar kilo aldım diye sevinen dr um tırnaklarını çıkardı resmen bugün banatam 4 kg almışım 1 ayda. naptın böyle ne yedin bu ödem olamaz dedi. (toplamda 12 kg aldım.) toplamda aldığın kilo normal sayılır ama 1 ayda 4 kg çok fazla tansiyonunu bile etkiler dedi. tansiyonum normal çıktı gerçi. ya bu ay ardarda doğum günü partileri, kahvaltı davetleri falan oldu biraz ölçüyü kaçırdım kabul ediyorum ama 4 kg alacak kadar da abartmadım baya moralim bozuldu. ben böyle 4 er 4 er alırsam yine 20 kg yla tamamlıcam . makarna hamur işi pilav yasak. makarna çok canım çekerse haftada 1 kepekli olandan. ekmek sadece kahvaltıda o da mümkünse kızarmış olsun dedi.öğün aralarında açlık hissedince 1 bardak süt iç açlığını bastırır dedi. birkaç grissini vb. çayın yanında bisküvi çikolata yok. birkaç fındık badem kayısı vb...
bi tarafım diyo ki evet bu kurallara harfiyen uyayım min kg la bitireyim. bi tarafım da (sol taraf:)) amaaan zaten şekerim falan yok nasılsa veriyorum kızımda da 20 kg aldım verdim bebeğim zayıf kalır belki diyo.
soran arkadaşlar vardı. saç boyasını sordum 6. aydan sonra bitkisel olanlara izin veriyoruz çok istiyorsan boyatabilirsin dedi.doğumdan kısa süre önce boyatıcam galiba. karnımın çok büyük olması nedeniyle önceki dikişlerime zarar verir mi dedim hayır rahat ol dedi. 32. haftam ctesi ye denk geldiği için 32+2 de alacağım raporumu. yani 13 ekimde onun için de muayene olucam ve o tarihten sonra 15 günde bir göreyim dedi. dışarda yürüyemediğim için koşu bandında yürüyüşü soracaktım unutmuşumilk aylarda izin vermemişti. şu kilo muhabbetinden sonra hafif tempoda yürümeyi düşünüyorum.
işte böyle annişler çok uzattım :)
Kızlar niye kendinizi yoruyosunuznette birebir aynısı var kendiniz yapınca daha maliyetli olmuyomu.
valla moral oldun canım çok sağol. 3 haftada 1.3 kg süper. ama ben ne yapsam da almaya devam edeceğim gibi geliyo. tatlı ve beyaz ekmek falan da hiç yemiyorum aslında.
evet kızıma hamileyken 20 kg aldım 22 kg verdim 6 ayda. inş bunda da hepsini çabuk çabuk veririm:)
vuruldum canım bende 2. dozukızlar beni ikinci tetanoz aşısı için çağırdılar? siz ikinciyi vuruldunuz mu?
Yani değil miiParti yapıyo olabilir evet ne de olsa içerde ekmek elden ohh rahat o parti yapmasın da kim yapsın:)))
Ben her sabah iş yerimde tartılıyorum valla.off valla sorma cnm ya bu haftalarda kilo alımı yavaşlarmış aslında ama ben her zamankinden daha çok almışımevdeki tartımın pili bitmişti günde kırk defa çıkmaktan :) 10-15 gündür tartılamamıştım evde. bana da şok oldu bugün. işin garibi kilo almışım gibi de durmuyo. dr bile şaşırdı. amaaan napim 2 çocukla veririm elbet.
evet cnm önce 32+0 da gel dedi. sonra baktı takvime ctesi. ptesi gel o zaman vereyim dedi. bayrama denk gelmesi kötü oldu senin için evet. ama sen çalışmaya devam edeceğin için sorun yok.
Kesinlikle evet bende güveniyorum aslında ama yinede soru işaretleri kaldı kafamda. Sağolsun elifim aydınlattı beni. Çalışacağım için problem olmaz benim için doktorum da bunun farkında olduğu için 32+2 de çağarmış ya zaten ohh rahatladımya canım doktorlar her hastasına veriyordur bu raporu. böyle bişey çıksa vermez o haftada ya. mutlaka hastalarından geri dönüş olurdu geçerli değilmiş falan diye. doktorlar biliyordur bence ona güven derim.
bu ayda noldu acaba bize :) benimde gecen haftaydı dr kontrolum son bi ayda 5 kılo almısım .. bi ayda insan nasıl bu kadar kılo alır bılemıyorum ki .. benım bide cok şükür elim ayagım hiç şişmedi.. hatta hamılelik onccesi 7 kılo vermıstım kılo verdıkden sonra yuzuklerımı takamıyordum. şimdi denıyorum toplamda 15 kılo almısım hala yuzuk olmuyomerhaba annişlerr biz muayenemizi olduk geldik:)
herşey yolunda çok şükür. suyumuz boyumuz kilomuz gayet iyiymiş. sat a göre 29+6 usg ye göre 31+0. yani bir hafta ilerde görünüyormuş. 1715 gr 40 cm olmuş minik kelebeğim. yanakları tombiş tombiş olmuş.
buraya kadar herşey güzel tabi ama muayene bitip de iş benim tartıma tansiyonuma bakma sırasına gelince durum değişti. şimdiye kadar kilo aldım diye sevinen dr um tırnaklarını çıkardı resmen bugün banatam 4 kg almışım 1 ayda. naptın böyle ne yedin bu ödem olamaz dedi. (toplamda 12 kg aldım.) toplamda aldığın kilo normal sayılır ama 1 ayda 4 kg çok fazla tansiyonunu bile etkiler dedi. tansiyonum normal çıktı gerçi. ya bu ay ardarda doğum günü partileri, kahvaltı davetleri falan oldu biraz ölçüyü kaçırdım kabul ediyorum ama 4 kg alacak kadar da abartmadım baya moralim bozuldu. ben böyle 4 er 4 er alırsam yine 20 kg yla tamamlıcam . makarna hamur işi pilav yasak. makarna çok canım çekerse haftada 1 kepekli olandan. ekmek sadece kahvaltıda o da mümkünse kızarmış olsun dedi.öğün aralarında açlık hissedince 1 bardak süt iç açlığını bastırır dedi. birkaç grissini vb. çayın yanında bisküvi çikolata yok. birkaç fındık badem kayısı vb...
bi tarafım diyo ki evet bu kurallara harfiyen uyayım min kg la bitireyim. bi tarafım da (sol taraf:)) amaaan zaten şekerim falan yok nasılsa veriyorum kızımda da 20 kg aldım verdim bebeğim zayıf kalır belki diyo.
soran arkadaşlar vardı. saç boyasını sordum 6. aydan sonra bitkisel olanlara izin veriyoruz çok istiyorsan boyatabilirsin dedi.doğumdan kısa süre önce boyatıcam galiba. karnımın çok büyük olması nedeniyle önceki dikişlerime zarar verir mi dedim hayır rahat ol dedi. 32. haftam ctesi ye denk geldiği için 32+2 de alacağım raporumu. yani 13 ekimde onun için de muayene olucam ve o tarihten sonra 15 günde bir göreyim dedi. dışarda yürüyemediğim için koşu bandında yürüyüşü soracaktım unutmuşumilk aylarda izin vermemişti. şu kilo muhabbetinden sonra hafif tempoda yürümeyi düşünüyorum.
işte böyle annişler çok uzattım :)
ben de onlardan almayı düşünüyorum canım, şu altı minik balon gibi renkli olanlardan bahsediyorsun değil mi? yani belki hortumlular kadar iyi temizliyordur ama onun kadar da zarar vermeyecektir sonuçta.
evet canım o renkli olanlardan dıyorum. benım yegenımde ondan kullanıyorlardı ve memnunlardı..
bende 2. dozu 3. için bile gün verdi doğumdan sonra şubattakızlar beni ikinci tetanoz aşısı için çağırdılar? siz ikinciyi vuruldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?