2014 Aralık Anneleri

maşallah elif bebeğine de sanada. canım şekerin yoksa devam et şimdiki gibi beslenmeye. bir dahamı gebe olacan boşveeer. verirsin nasılsa doğumdan sonra. tabi bu mantıkla her gün pilav börek tatlı makarna yeme. ama bir davete gidince de kasma kendini. naçizane fikrim. şekerim olmasa böyle yapardım ben.

canım sende bizdensin desene.bende burdakileri görünce panik oluyorum.annemler falnda kızıyolar bi doğsun acele etme diye.yavaş yavaş alırız artık:)

Ben her sabah açken yani belli bir saatte tartılırım ama 1,5 aydır hep 69-70 arasıyım. Yemem de normal. Kilo almayınca bebiş gelişmiyor mu diye de düşünüyorsun aslında. Alınca çok aldım almayınca bebiş zayıf mı olacak. Doğurana kadar rahat yok anladım
canım setlerini 60-70 e satıolar instagramda kendim yapmayı planlıorum bi de çengelli iğneyle tutturulabilir yapcam pembe ve mavi pijamalarıma uygun olarak aynı terlikle bikaç farklı model olcak inş
Bizde ablamla terlik ya da babet birde taç yapacağız. Hatta kapı süsümüzü de kendimiz yapacağız. Beğendiğim kapı süsüne 80 TL dediler. Bana 30 TL ye mal edecekmişiz gibi geliyor. Benim paşam'a yaparken ablamınkilere de yapacağız odalarına kalıcı birer kapı süsü olacak.
Bazı şeylere acayip fiyat verebiliyorlar. Elden geliyorsa yapmak daha cuzi bir fiyata mal ediliyor. Hem kendi yaptığının zevki bambaşka

kızlar beni ikinci tetanoz aşısı için çağırdılar? siz ikinciyi vuruldunuz mu?
Bana sağlık ocağı doktorun isterse vururuz demişti. İkinciyi vurmuyoruz demişti. Bende sormayı unuttum arada kaynadık gittik

Selammm kizlarrr muayenemizi olduk geldiiiikkkk cok mutluyummmm :):):) herseyimiz normalmis. Boyumuz, kilomuz vs... durusumuz bas asagi cok sukur. (Her kontrolumde zaten kafasi rahim agzinda) beni bastan beri zorluyo aslinda agri yapiyo ama olsun insallah bu durum degismez. Gecen ay bebegim biraz zayifti ama bu ay cok iyi baktim ona yediklerime dikkat ettim baya bi. Su anda 10 gun kadar onde gidiyormusuzz normalde 29+6 yiz ama usg ye gore 31+3 gunlukmusuz. Kilomuz 1720 gr. Boyumuz 41,50 cm. Masallah pasama ayrica hep yuzunu gizliyodu. Bu sefer yuzunu dondu bizee tostombik olmuss yanaklarii :)) annem benimm yuzunu gorur gormez gozlerimden yaslar bosaldi cok duygulandim bir ayda 2 kilodan fazla almisim dr.um kizdi. 1,5 kiloyu gecmemeye calis dedi. Ya aslinda cok yemiyorum pek hamurisi ve serbetli tatli da yemiyorm ama almisim iste. Toplamda 6 kilo zatn ona iyi dedi. Vitaminlerim bitmsti onlari yeniledi. Hamileligimde hic balik yiyemedimi soyledim. Fena halde tiksiniyrm su an. Onceden cok seviyodum halbuki. Onun icin balik hapi omega yazdi. Sirt agrisinin cok siddetli oldugunu soyledim. Yere egilme duzgun dik otur yorulma dedi. Ama mumkun mu yani ben duramam.. elimde degil.. neyse cok uzattim bizden bu kadar hee bu arada 36 da cati muayenesi yapacakmis

Ohh sonunda yazini bulabildim cok sevindim canim. Bebislerimiz birbirine yakinn:) bnmki de 31+3 gorunuyo. 1720 gr. 41,50 cm. bn de bu ay fazla kilo almisim. Sen kac kilosun cok merak ettim??

ohh keyfe bak Senden mutlusu yok. Bebişini görmüş, hemde tombiş miş yanakları, boyu kilosu her şeyi iyiymiş ohhh ne güzel Nazar değmesin.
Çatı muaynesi için 36 erken değil mi yaa Zaten tırsıyorum ondan Zaman yaklaştıkça
kapı süsü denmiş :)

kendi ellerimle yaptığım oğlumun kapı süsü.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Maharetli hatun seni. Kimbilir daha neler yaparsın o zaman sen

sağol canım :) hepimiz öyleyiz. ana olcaz kolay mı?
çok böyle şeylere hevesim yok canım ama, bir cibindirik yapmayı düşünüyorum birde sabunla buzdalabı süsü. hatıra oluyor neticede :) elimden geldiğince artık :)

Kızlar hala çok hastayım bebeğe geçer diye çok korkuyorum. Sizce böyle bir şey olabilir mi, duydunuz mu? Yarın dr randevum var. İnş o iyidir :,(

Benim çok hevesim var. Her yeri süsleyesim geliyor ama süsleme malzemeleri bebişe aldıklarımızdan daha pahalıya geliyor nerdeyse her yeri süslemek maddi olarak çöküntü yaratabilir
Kesinlikle hatıra hepsi.

Bugün belimde bir ağrı başladı ya. Böbreklerim kasıklarım falan da ağrıyo sanki. Oturunca iyiyim de ayağa kalkınca sızlıyor

maşallah size
ben de balık yemiyorum, balık yağını da kullanamıyorum en küçük tablet bile kocaman. ceviz yiyerek idare ediyorum
ben doktoruma çatı muayenesini sormuştum, önceden yapmaya gerek yok demişti. her şey yolunda giderse doğum için geldiğinde yapacağız zaten veya 40 haftayı geçer de hala sancı falan doğum belirtileri olmazsa o zaman yaparız demişti

Bugün belimde bir ağrı başladı ya. Böbreklerim kasıklarım falan da ağrıyo sanki. Oturunca iyiyim de ayağa kalkınca sızlıyor

kasık ağrısı bende de var canım 2 gündür ya. ayağı kalkınca kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyo. biraz yürüyünce geçiyor. otururken bişey yok. neden oluyo acaba? kasılma denen şey bu mu ki?

Bilmem ki ben de. Bugün bi salak gibiyim valla hiçbir şey yapasım yok pufff

Kızlar hala çok hastayım bebeğe geçer diye çok korkuyorum. Sizce böyle bir şey olabilir mi, duydunuz mu? Yarın dr randevum var. İnş o iyidir :,(

çok geçmiş olsun canım, hastayım derken grip misin?
iyidir inş aklına kötüyü getirme, benim bildiğim kadarıyla yüksek ateş olursa tehlikeli olabiliyor. onun dışında bebeğe geçmesi gibi bir durumu duymadım hiç. yarın doktora gidiyormuşsun zaten canım, o daha güzel bilgi verir sana.

Valla erken degil demek ki canim. Dr.um cok iyi isinde. Surda bisi kalmadi 5 hafta.. belki de bi dahaki ay kontrolde yapar cati muayenesini.. cok korkulacak bisi oldugunu sanmiyorum ya niye dersen gecenlerde cok agrim var diye acile gittim. Alttan bakti. Parmak atti soylemesi ayip biraz bastirdi bakti acilma var mi diye. Ben de cok korkmustum ama bisi olmadi. O da bunun gibi biseydir herhalde..Nihayetinde eslerimizle oluyoruz tatlim bunu soylettin ya yani bisey olmaz heralde.. bi de ben bi dahaki kontrole kadar egzersiz yapicam. Pilates topu var ya her gun bir saat bacaklarimi acarak oturucam. Bi de sandalyeye ters sekilde yine bacaklarimi acarak oturucam. Son iki ay yapmak lazimmis. Normal doguma cok faydasi var. Belki cati muayenesine de katkisi olur ama bana catin dar diyecek gibime geliyo. Ins korktugum gibi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…