- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
maşallah size
ben de balık yemiyorum, balık yağını da kullanamıyorum en küçük tablet bile kocaman. ceviz yiyerek idare ediyorum
ben doktoruma çatı muayenesini sormuştum, önceden yapmaya gerek yok demişti. her şey yolunda giderse doğum için geldiğinde yapacağız zaten veya 40 haftayı geçer de hala sancı falan doğum belirtileri olmazsa o zaman yaparız demişti
Sagol canim ben insallah balik hapini icebilirim.. dogumda cati muayenesi biraz sacma gibi geldi canim yaa sonucta normal doguma musait degilsen onceden sezeryan icin plan yapiliyo. Gerci ben normal dogum yanlisiyim ama dr.um yapicaz derse itiraz edemem guveniyorum ona.
Eline saglık ne guzelEki Görüntüle 1253850 Kizlar bunu da ben yaptim elimden geldigi kadar :) begendinizmi? Sizede fikir olsun. Maliyeti 5 tl. Internetteki fiyati 180 tl
Doktordan geldim şimdi bebişlerim iyi çok şükür biri 1280 diğeri 1260 gram olmuş maşallahnst çekildi sancım çıkmadı ama cinsellik ve yolculuk kesinlikle yasak dedi erken doğumu önleyici adalat verdi. Kontrollerimizde sıklaştı artık 10 günde bir gelmemi istedi
Eki Görüntüle 1253850 Kizlar bunu da ben yaptim elimden geldigi kadar :) begendinizmi? Sizede fikir olsun. Maliyeti 5 tl. Internetteki fiyati 180 tl
Riskin yoksa yasaklamaz canım Bizim ikiz olduğundan heran gelebilirler diyo doktorumuz inşallah 37. haftaları görebiliriz hayırlısıyla :)maşallah canım ya büyüdiyor dobıdıklar
biz bayramda istanbula gidelim dedik ama doktor yolculuğu yasaklamaz inş, sen söyleyince korktum şimdi :)
cok güzell olmuşş:):) çok da şekerr...ellerinee sağlıkk:)Eki Görüntüle 1253850 Kizlar bunu da ben yaptim elimden geldigi kadar :) begendinizmi? Sizede fikir olsun. Maliyeti 5 tl. Internetteki fiyati 180 tl
tahmin ediyorum hafta bitmeden alabilirsin hemen ayın 8 inde ama sormak lazımm burada 30 hafta gösteriyorr nette hesaplıyorum 29+5 diyor hangisi doğruu kafam karıştı yaaa doktorun dediği tarihte 31 haftalık oluyorumm bu durumda benimde bayram haftasına geliyor şimdi ben kaç haftalığım yaaaa offffKızlar raporlarınızı ne zaman alacaksınız. Benim 32. haftam tam bayrama geliyor. Bayram bitişi çarşamba günü 32+2 oluyorum bayram dönüşü gel çalışabilir raporu vereyim. Öncesinde verirsem boşuna gün kaybedersin dedi. Bir bilginiz var mı ? Sorun olur mu 32+2 de alsam.
kapı süsü denmiş :)
kendi ellerimle yaptığım oğlumun kapı süsü.
pardon 31+4 oluyoruzz 32 haftalık mı sayılıyoruzz anlayamadım yaaa
Hmm anladım tırsmayayım boşa. Haha eşle yapılan la aynı mı canımValla erken degil demek ki canim. Dr.um cok iyi isinde. Surda bisi kalmadi 5 hafta.. belki de bi dahaki ay kontrolde yapar cati muayenesini.. cok korkulacak bisi oldugunu sanmiyorum ya niye dersen gecenlerde cok agrim var diye acile gittim. Alttan bakti. Parmak atti soylemesi ayipbiraz bastirdi bakti acilma var mi diye. Ben de cok korkmustum ama bisi olmadi. O da bunun gibi biseydir herhalde..Nihayetinde eslerimizle oluyoruz tatlim bunu soylettin ya yani bisey olmaz heralde.. bi de ben bi dahaki kontrole kadar egzersiz yapicam. Pilates topu var ya her gun bir saat bacaklarimi acarak oturucam. Bi de sandalyeye ters sekilde yine bacaklarimi acarak oturucam. Son iki ay yapmak lazimmis. Normal doguma cok faydasi var. Belki cati muayenesine de katkisi olur ama bana catin dar diyecek gibime geliyo. Ins korktugum gibi olmaz.
Bende sezaryan olacaksa bile sancım geldiğinde olmasını istiyorum. Bebişim kendisi seçsin doğum tarihiniaynen canım bana da öyle gelmişti ama doktorum aynı zamanda yengemin de doktoru ona da öyle yapmıştı. sezaryen de olacaksa normal zamanını beklemek istediğimi söylemiştim aslında ben belki de o yüzden öyle planladı. tam da hatırlamıyorum konuşmamızı. ben de senin gibi doktoruma güveniyorum dedim ve ona bıraktım her şeyi. bakalım, hepimiz için en iyisi olur inş :)
31+4 te 31. haftan bitmiş oluyor. 32. haftanın içinde olmuş oluyorsun.pardon 31+4 oluyoruzz 32 haftalık mı sayılıyoruzz anlayamadım yaaa
29+5 = 29 haftalık 5 günlük yani 29 bitmiş. 30 u bitirmek üzeresin. Bu yüzden 31+ larda rapor almak gerekiyor. Benim bayrama denk geliyor o ayrıtahmin ediyorum hafta bitmeden alabilirsin hemen ayın 8 inde ama sormak lazımm burada 30 hafta gösteriyorr nette hesaplıyorum 29+5 diyor hangisi doğruu kafam karıştı yaaa doktorun dediği tarihte 31 haftalık oluyorumm bu durumda benimde bayram haftasına geliyor şimdi ben kaç haftalığım yaaaa offff
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beğendim yapamam da bundan hazırı varmıdır internet sitelerinde yada nasıl yaptın tarif edermisin
Selammm kizlarrr muayenemizi olduk geldiiiikkkk cok mutluyummmm :):):) herseyimiz normalmis. Boyumuz, kilomuz vs... durusumuz bas asagi cok sukur. (Her kontrolumde zaten kafasi rahim agzinda) beni bastan beri zorluyo aslinda agri yapiyo ama olsun insallah bu durum degismez. Gecen ay bebegim biraz zayifti ama bu ay cok iyi baktim ona yediklerime dikkat ettim baya bi. Su anda 10 gun kadar onde gidiyormusuzznormalde 29+6 yiz ama usg ye gore 31+3 gunlukmusuz. Kilomuz 1720 gr. Boyumuz 41,50 cm. Masallah pasama ayrica hep yuzunu gizliyodu. Bu sefer yuzunu dondu bizee tostombik olmuss yanaklarii :)) annem benimm yuzunu gorur gormez gozlerimden yaslar bosaldi cok duygulandim bir ayda 2 kilodan fazla almisim dr.um kizdi. 1,5 kiloyu gecmemeye calis dedi. Ya aslinda cok yemiyorum pek hamurisi ve serbetli tatli da yemiyorm ama almisim iste. Toplamda 6 kilo zatn ona iyi dedi. Vitaminlerim bitmsti onlari yeniledi. Hamileligimde hic balik yiyemedimi soyledim. Fena halde tiksiniyrm su an. Onceden cok seviyodum halbuki. Onun icin balik hapi omega yazdi. Sirt agrisinin cok siddetli oldugunu soyledim. Yere egilme duzgun dik otur yorulma dedi. Ama mumkun mu yani ben duramam.. elimde degil.. neyse cok uzattim bizden bu kadar hee bu arada 36 da cati muayenesi yapacakmis
bende vuruldum 2. aşıyı bence sende olmalısınkızlar beni ikinci tetanoz aşısı için çağırdılar? siz ikinciyi vuruldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?