2014 Aralık Anneleri

mümkün mertebe kimyasallardan uzak kalmayi düsünüyorum, bu yüzden kumas bez kullanmaya karar verdik. Esimle de konusarak tercihimizi ön katlamali bezlerden yana kullandik, ihtiyac olursa hepsi bir arada tipindekilerden de alirim zamanla. 2 yillik kumas bez stogumu da cok uzuca mal ettim. Pisik vb kumas bezde sorun olmuyor ama onun icin de sadece hindistancevizi yagi kullanimi ya da kullanilacak beze göre kantaron yagi tavsiye ediliyor. Benim de ebem banyosu icin bile süt ve zeytinyagini tavsiye etti, islak mendil vb. sadece arabada mecbur kalirsam kullanirim. Alt temizligi icin boy boy pazenler kestim. Bezlerle beraber onlar da yikanacak. Ben de Almanya'dayim .

Son düzenleme:
6 kilo mu benim yarım kadar almışsın ben 13kg aldım hemde son ay 5kg birden aldım ki abur cubur yemiyorum ben çok kontrollü gidiyorum ama alıyorum tamamiyle genetik kilo alımı tabii aç maymun gibi yememekte gerek son aylarda 3-4 alırsın onu da doğumda verirsin biter gider :)

Kızlar hala çok hastayım bebeğe geçer diye çok korkuyorum. Sizce böyle bir şey olabilir mi, duydunuz mu? Yarın dr randevum var. İnş o iyidir :,(
ne geçirirsen geçir ateş dışında hiç bir şey bebeğe zarar veremiyor hatta gebe kanser bile olsa bebek kök hücre üretir anne için ve hastalığı etkisiz hale getirir. bu diğer hastalıklar için de geçerli grip mesela asla geçmez bebeğe korkma tek korkun enfeksiyon ki bu ateş yapan vücudun ateşlenirse bu virüs var demektir bana geçenlerde oldu dışarıda yediğim sütten yapılmış bi yiyecekten geçti ateşlendim zor indirdik doktorum bile göz kırpmadan bekledi beni kısaca böyle işte

Hangi sehirdesin sen? Ben bez olarak pampers alirim.senin kadar cesaretli degilim malesef bez konusunda.yani beceremem sanirim.yapamayacagim seyide konusmak istemem.ama eskilerin yontemi her zaman bir numara.keske yapabilsem:) en azindan diger konularda hassas olacagim insallah.islak mendil konusundada hemfikiriz.wickeltasche icin mecbur gibi birseyiz

Eskisi gibi akitma gerektiren bezler kullanilmiyor artik, yoksa ben de cesaret edemezdim. Windeln vlies/ diaper liner denen suda eriyen tuvalet kagidi inceliginde bebegin cildini de tahris etmeyen kumasimsi rulolar var, bezin icine onu koyup, hooop sifonla yolluyorsun. Elin falan hic batmiyor bile. Bunlarin organik olup kompost yapilabilenleri de var. Ic bez kirlendiyse islaksa kirli sepetine gidiyor, dis bez temiz oluyor, yeni ic bez yerlestirip icine yine bir parca kagit koyunca hop hazir. Ben kumas bez kullanicam diyince insanlar nedense cok asagiliyor, cok ilkel buluyor. Sanki elde bebek nutellali bez citilicekmisim gibi aciyorlar. Heheh. Ben Münster'e yakin minik bir sehirdeyim.

Sana acimak yerine bebegini kimyasallara boganlar bebeklerine acisinlar bence.uzaktasin ya ben munihteyim.bez konusunu inanki tam anlayamadim.ben istanbuldan uc yil once geldim.boyle bir seyi hic duymadim ilk senden duyuyorum.lutfen iyice aciklamali bi sekilde yazarmisin? Ben de bu hafta sonu gidip bez alacaktim.hemen arastirirm ondan alirim. Anlayamdim inanki yani sebebi benm cahillik :) ta

Kızlar bugun karnmda ince ince acı. Ve gerılme varya. Resmen taş gbı gobegım. Bı rahatszım neden acaba

Ohh sonunda yazini bulabildim cok sevindim canim. Bebislerimiz birbirine yakinn:) bnmki de 31+3 gorunuyo. 1720 gr. 41,50 cm. bn de bu ay fazla kilo almisim. Sen kac kilosun cok merak ettim??
ayy maşallah canım evet baya yakınlar birbirlerine :) canım ben 59 la hamile kaldım şu an 71 kg yum. toplamda 12 kg normal gibi olsa da son 1 ayda 4 kg birden almama kızdı dr haliyle :) nasıl aldım inan ben de bilmiyorum. zaten en çok ona moralim bozuldu. deli gibi yiyip içsem gam yemicem de..

sağol canım teşekkürler..
yok cnm ya ben o saydıklarını haftada 1 bile yemiyorum (makarna hariç onu haftada 2 kere yiyorum). evet evet pazar günü arkadaşlarla kahvaltıya gidicez mesela o öğünü serbest öğün ilan etttim

valla ben de anlamadım nasıl alınır bu kadar kilo. işin ilginci ben hamilelik öncesi beslenmemden farklı da beslenmiyorum. yani eskiden ne ölçüde yiyorsam hemen hemen yine öyle yiyorum ki normalde 300 kcal kadar fazla alınmalı. ee ben normalden de daha az mı yicem az kilo almak için. bu çok saçma.

Kizlar gecmisi okuyamadim tam hala devam ediyorum babylove iyidir insallah haber var mi suyu gelmis biraz okudugum sayfada yaziyodu cok üzüldüm ins iyidir
Kizlar bu arda su hellobaby adli siteden gösüs kalkani mi aliyoruz gögüs koruyucu mu aliyoruz bilemedim her ikisi de mi lazim.olur acaba?bide koruyucu alicaksak kücük ve standart diyo neye göre alicaz gögus ucuna göre mi bilemedim
Ayrica kizlar biz eskisehire anneme geldik haftasonu bursadan dönerken Babymall varmis galiba oraya ugrayalim dedik ama nerede bilmiyoruz tarif eden olursa sevinirim

Kızlar bugun karnmda ince ince acı. Ve gerılme varya. Resmen taş gbı gobegım. Bı rahatszım neden acaba
Canim ayaklarini mi üsüttün mü acaba? Gaz olmus olabilir cnm bnde de oluyo bazen .Semsert oluyo ve aciyo hareket ettikce bazen.Benim de karnim yürüyünce tas gibi oluyo bazen de rahmime simsek cakiyo sanki bebek mi yapiyo bilmiyorum of off

evet canım. ayrılana kadar maaş alıcaksın zaten. ayrıldıktan sonraki kısmı sgk dan alacaksın :)16 hafta yani 112 günlük ödeme alacaksın

teşekkürler canım evet baya serpilmiş görmeyeli :) tabii aynı saatte tartılmalısın. ben mesela hep sabah aç karna wc den sonra iç çamaşırlarımla tartılırım.

Eki Görüntüle 1254019 Kizlar bunlarda el emegim babyshower partimin tatli hediyelikleri.simdide bebek sekerlerimi hazirliyorum evde
ne kadar güzel allahimmm bayildim ellerine sağlık harika olmuşlar maşallah sana bende kendim yapiyorum birşeyler kavanozlar susledim kurabiye de yapicam ama senin kadar marifetli değilim örgü bilmiyorum hic

ne kadar güzel allahimmm bayildim ellerine sağlık harika olmuşlar maşallah sana bende kendim yapiyorum birşeyler kavanozlar susledim kurabiye de yapicam ama senin kadar marifetli değilim örgü bilmiyorum hic
Ben cok seyler yaptim canim.orguyu hic bilmiyordum ama inanki netten video izleye izleye herseyimi kendim ordum.daha neler var ama cildircam resimled gelmiyor dosya boyutu buyuk diyor.resimler profesyonel makina ile cekildi ondan sanirim mb problemi var hepsini gorun fikriniz olsun . Kac aydir ara ara zor oluyor.boylece hepsi bi arada olacakti ama olmuyor ((

kızlaaaarrr neler yapıyorsunuz? nasıl gidiyor hazırlıklar? bakalım kaçımız kasım annesi olucaz ben hep kendimi kasım annesi olacakmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…