Kızlar bugun karnmda ince ince acı. Ve gerılme varya. Resmen taş gbı gobegım. Bı rahatszım neden acaba
ayy sağoll canım çok düşüncelisinSagol canim..turkiyede olsam hepinize yapardim.benim gibi almanyada olan varsa sesini duyursun bana yapar yollarim nolcak zevk aliyorum yaparken
ben kesinnn kasım o da inşallah ekime falan kayma olmaz yaaakızlaaaarrr neler yapıyorsunuz? nasıl gidiyor hazırlıklar? bakalım kaçımız kasım annesi olucaz ben hep kendimi kasım annesi olacakmış gibi hissediyorum
Yaptigim orgulerin malzemelerini annem turkiyeden yolladi ipleri keceleri tulleri vs..kiyafetlerimizi kastediyorsan onlarinda bazilari lcw anneanneden yine.buradan aldim cogunu.onlarda zara sterntaler ve benetton marka.arada h&m ve c&a danda var.arabamiz maxi cosi zaten.simdi cok cici seyler buldum hepsini netten alcam son hazirliklar.odamiz iki haftaya evimizde.artik boya badana kurulum islemlerimiz var.kiyafetlerini yikadim utuledim.tek oldugum icin cok temkinliyimayy sağoll canım çok düşüncelisinbebişler için yapılan her şey çok zevkli oluyor zatenn....canım sen malzemeleri netten falan mı sipariş verdin acaba
evett artıkk son hazırlıklar hepsi de çok güzeldi canım iyi günlerde güle güle kullanın:)babyshower hediye örgülerini kastedmiştim bir de kapı süsünü sen yapmamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum acabaYaptigim orgulerin malzemelerini annem turkiyeden yolladi ipleri keceleri tulleri vs..kiyafetlerimizi kastediyorsan onlarinda bazilari lcw anneanneden yine.buradan aldim cogunu.onlarda zara sterntaler ve benetton marka.arada h&m ve c&a danda var.arabamiz maxi cosi zaten.simdi cok cici seyler buldum hepsini netten alcam son hazirliklar.odamiz iki haftaya evimizde.artik boya badana kurulum islemlerimiz var.kiyafetlerini yikadim utuledim.tek oldugum icin cok temkinliyim
Sana acimak yerine bebegini kimyasallara boganlar bebeklerine acisinlar bence.uzaktasin ya ben munihteyim.bez konusunu inanki tam anlayamadim.ben istanbuldan uc yil once geldim.boyle bir seyi hic duymadim ilk senden duyuyorum.lutfen iyice aciklamali bi sekilde yazarmisin? Ben de bu hafta sonu gidip bez alacaktim.hemen arastirirm ondan alirim. Anlayamdim inanki yani sebebi benm cahillik :) ta
evet canım seninde bayaa yüksek ihtimal kasım annesi olman. aynen canım ekim olmasınlarda kasım olsunlar. benim oğlum hiç öyle aralığa duracakmış gibi gelmiyor zaten sezeryan olursa kesin kasım ama olaki normal olursada aralığı beklemez diye düşünüyorum. kaldıki çokta beklemek istemiyorumben kesinnn kasım o da inşallah ekime falan kayma olmaz yaaa
hayırlı sağlıklı vakti ne zamansa o zaman gelsinler inşallahevet canım seninde bayaa yüksek ihtimal kasım annesi olman. aynen canım ekim olmasınlarda kasım olsunlar. benim oğlum hiç öyle aralığa duracakmış gibi gelmiyor zaten sezeryan olursa kesin kasım ama olaki normal olursada aralığı beklemez diye düşünüyorum. kaldıki çokta beklemek istemiyorum
Aman kendine dikkat et de canım bunlar zaten hayırlısiyla son hazırlıklar diyebiliriz.... Güle güle kullanin cicislerinizi:)Merhaba kizlar dun yazmistim su geldi diye eşimin kuzeni kadin dogumcu onu aradik dun gece sancin ve kanaman yoksa endise etme dedi, bir daha gelirse ara dedi ama bir daha gelmedi. Bebegin hareketlerinide hissedioruz hatta bugun bide ustune kalktim istanbula gelmisken eminonune havuzlu hana gittik. Bebege bikac bisi aldim eksik kalan, bide mevlutte dagitmak uzere lavantali magnetli suslerden aldik, onlari icine koymak icin suslu sepetlerden aldik. Pijama takimlari falan cok şıktı ve envai cesit vardi. istanbulda olanlara tavsiye gidebilirler guzel seyler var .
hepsini tek tek inceledim cok tesekkurler harika yazmissin.simdi dis bez denilen olayi anladim.biraz netten bende baktim.tek kullanimlik kagitlarida anladim ama su kismini anlamadim o su vs geciriyormu? yani o tek kullanimlik olani neden yerlestiriyoruz?bebis cis ve kakasini yaptiginda sadece onu tuvalete atip sifona basmamiz yeterlimi?ic bez kismindada sorum var. bu ic bezlerin on katlamali bez diye adlandirilmasinin sebebi ney?youtubeden nerden izleyebilirim almanca veya turkce olarak bulamadim.pampers urununun de bu ic bezleri varmi?ben dm ve rossmann mallarini cok begenmiyorum esim aldirmaz.bu arada dedigin gibi kisin kurutma problemi cok buyuk.ben bide bezler icin cop kovasi almistim bu durumda onlar bosami cikacak?bide bu yontemi kullanan etrafinda varmi.. ayyhhh ne kadar cok soru sordum kusura bakma.vaktin olunca yazarsan sevinirimTesekkürler, moral oldu. Dedigim gibi kumas bezlerin degisik türleri var. Tek tip birsey yok, markalar, modeller malzemeler degisiyor. Bambu, mikrofiber, yün, pamuklu gibi. Modeller ön katlamali, tek parca, cepli, pedli, ic bezli, dis bezli gibi degisiyor...Ben cok sik camasir yikayamam ve kisin kolay kurutamam diye cabuk kurudugu ve daha ucuz oldugu icin ön katlamali pamuklu ic bez ve 6 tane cepli su sizdirmaz dis bez aldim. Dis bezlerde genelde beden olmuyor, citcitli, bebegin boyuna ve kilosuna göre büyüp kücülüyor; ic bezleri de beden atlamasina bakarak her birinden 24 tane aldim ki 2 günde bir ya da 3 günde bir yikayim diye. Türkiyede yasasam kurutma derdim olmazdi, daha farkli bir tercih yapardim belki, bambu daha zor kuruyor mesela ama gece uykulari ve yolculuklar icin daha kullanisli.
Aldiklarim söyle: http://www.stoffywelt.de/images/product_images/original_images/capri_1_boy_august.jpg
digerlerinden de örnek vereyim.
Mesala su resimde, mikrofiber dis bezle, mikrofiber ped kullanilmis, üzerine bahsettigim kullan at pecete konulmus.
http://i2.photobucket.com/albums/y11/anneg/Blog photos/imse_vimse_diaper_liner_sizes.jpg
su resimde, ön katlamali bez, su gecirmez dis bezle kullanilmis ve yine kullan at pecete ile kullanilmis.
http://vestashop.ca/sites/vestashop.ca/files/imagecache/product_full/bio-soft-liners-placement.png
kullan at kisim yakindan söyle: http://www.runningwithsafetyscissors.com/wp-content/uploads/2014/02/493806122_104.jpg
Biraz karisik oldu ama tek cesit olmadigi icin kalabalik yapmak istemedim. Youtubedan videolara bakip yapip yapamayacagina karar verebilirsin. Söyle söyliyim ben 8 aylik kullan at kismini önden depoladim ve 2 yasina gelene kadar kullanacagi bedendeki bezlerle 300 euroya hallettim isi, 2 senede hazir beze verecegim para 2000 euro civari olurdu.
hepsini tek tek inceledim cok tesekkurler harika yazmissin.simdi dis bez denilen olayi anladim.biraz netten bende baktim.tek kullanimlik kagitlarida anladim ama su kismini anlamadim o su vs geciriyormu? yani o tek kullanimlik olani neden yerlestiriyoruz?bebis cis ve kakasini yaptiginda sadece onu tuvalete atip sifona basmamiz yeterlimi?ic bez kismindada sorum var. bu ic bezlerin on katlamali bez diye adlandirilmasinin sebebi ney?youtubeden nerden izleyebilirim almanca veya turkce olarak bulamadim.pampers urununun de bu ic bezleri varmi?ben dm ve rossmann mallarini cok begenmiyorum esim aldirmaz.bu arada dedigin gibi kisin kurutma problemi cok buyuk.ben bide bezler icin cop kovasi almistim bu durumda onlar bosami cikacak?bide bu yontemi kullanan etrafinda varmi.. ayyhhh ne kadar cok soru sordum kusura bakma.vaktin olunca yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?