2014 Aralık Anneleri

Ben ankara'dayim. Simdilik sadece toplam 5 adet 3 farkli marka hepsi bir arada yikanabilir bez aldim. Onlari da internet kampanyalarindan. En ucuzu 23 tl en pahalisi 59 tl. En begendigim bambino mio oldu, o 40 kusur lira. ama kullaninca netlestiricem.

İslak bez disari cikinca lazim olur diye uni baby'nin yenidogan olanindan aldim. İcinde sadece pamuk ve su var.

Bi de hemen yikanabilir beze gecemezsem diye ilk 30-40 gun icin organik bez mi alsam diyorum ama cok pahali. :S

Acaba atilan bez alip araya organik ara ince bez -liners- mi koysam? Sacma mi olur bilemedim..

Pisik icin aynisefa ve zeytinyagi kullanmayi dusunuyorum. Sabun hic kullanmamayi istiyorum.

Gogusucu icin de lansinoh aldim ama bu bitince doakozmetik'ten shea yagi ve kakao yagi ve bisiler karistirip surcem. Oradan bebise teatree yagi da alcam hastalik icin.

Evrende yalniz degilim!
Ben de göbek düsmeden acaba organik hazir bezlerden kullansam mi diye düsünüyorum, tabi dogumun ne sekil gececegi, hemen kalkip kalkamayacagim gibi faktörler de önemli. Baslarda da cok fazla bez kirletiyorlar. Kimyasalla tensel temasi engellemek icin liner koymak cok iyi bir fikir. Hastanede en azindan onu yapabilirler. Ya da disarida acil durumlarda yapabiliriz.

Gögüs ucu icin de hindistancevizi yagi ve anne sütü diyorlar bakalim, arastirilacak hepsi.

Hepsi bir arada bezlerin kurumasini merak ediyorum, ben de illa ki bir kac tane alicam. Deneyimleri bekleyim =) Kumas bez basta pahali gibi gözüküyor ama ilk 6 ayda kara geciyorsun.

cok cok sagol canim harikasin. ben simdi bu isi esimle konusmaliyim. almancam var ama harika degil yolladiigin siteyi iyice incelemem lazim..bakalim dusuncen cok guzel tabikide ama zor bi is.saglikli yasam kolay degil malesef.karar veririrm yakinda vermek zorundayim hastane cantama eklemem lazim son eksiklerim kaldi.. :)

Canim cok gecmis olsun korkuttun bizi valla Aman Allah korusun fazla gezme dinlen bebisine iyi bak Allah'a emanet olun.

Kizlar bana cevap veren olmamis 2649 da yazmistim gögüs kalkani ve gögüs koruyucu hakkinda hangini alcaz bilenedim hellobaby den?
Birde bursadaki babymall nerede bilen var mi demistim yok mu bilen bursali anneler memlekete dönerken ugrayalim demistik

Cok begendim cok hos görünuyorlar eline saglik.
sagol canim. avent gogus kalakani standart en iyisi ya da genelde m beden aliniyormus.turkiyede olmadigim icin bilgi veremeyecegim tam anlamiyla.ben almadim cunku hastanemizde veriyorlarmis iki adet. ilk vakit onu kullanirim sonra avent alir esim eczaneden

bu arada lansinoh lanolin almalisin gogus kremi olarak en zararsizi oymus kremler arasinda

Canım yıne de dikkat et merak ettik seni .. Hadi gecmiş olsun bu arada bende ist gitmek cok istıyırum aslında kurban bayramından sonra ailem Gebze'de gitmek istıyırum tek basıman.. Bakalım ıyı hissedersem gıdeyım

Evet canım öğretmenim ben de 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah bizim de küçük karyola bodrumda çıkarılıp monte edilecek benim eşim de beceremez öyle işleri babama güveniyorum valla:) kıyafetleri de bayramdan sonra ayarlayıp yerleştircem inşallah çarşı işini bi günde hallederim de dediğin gibi yıka ütüle zor geliyor erken de yapmak istemedim bakalım hayırlısı

Swiftcim cati muayenesi sadece iki parmakla yapiliyomuss. Kaydirici jel de kullaniyo dr. Sen hesapla iste ayni mi degil mi diye biraz kibar olursa dr. Hic sorun olmaz diye dusunuyorumm.

maşallah canımmmmmm benim de çarşamba randevum var çook merak ediorum kaç kilo Yusufumuz ..
çatı muayenesi kısmını okuyunca idrak ettim yaklaştık baya doğuma şafak sayabilirizz vee korktum ilk defa

Insallah seninki de cok iyidir canm mrk etme.. aynn oyle dogum yaklasti hazirlkli olmak lazm kafa olarak..

Ama canim ben kilolu hamile kaldim. 66 yla hamile kaldim. Su an 72 yim. Insallah dedigin gibi olur da 3-4 kilo daha alirim. 76 yla dogum yapsam daha ne isterim ki

Ben 66 yla hamile kaldim ama su an bnm kilomu yakalamissin. Bn de 71-72 arasi gidip geliyorum. Bn 6. Ayima kadar hic kilo almadim ama su an cok hizli aliyorun. Azcik firca yedim bn de cok kafana tkma niye diyeceksin kilo alimi degisiyomus. Mesela onumuzdeki ay 2 kg alman gerekirken belki de sadece 1 kilo alirsin. Bazen az bazen cok yani.. dogumda ve sonrasinda gider ins hepsi uzulme.. bebegin iyi ya sen ona bak. Hem homini girtlak yesen suclu hissedersin ama eminim dikkat de ediyosundur..

Saol cnm bende normalde ankarada oturuyorum ama yillik izindeyim simdi, benim annemlerde tuzlada oturuyor onlari ziyarete geldik. Üsenmedim kalktim tuzladan eminonune hic abartmıyorum trafikte 4 saatde gittim. Neyse cok akıl isi degildi ama yinede degisiklik oldu. Eşim sen bu gezentiliğinle yollarda doğurursun diyor o baska mesele:))

off cok kasiniyorum heryerim kasiniyo uyku resmen haram oldu yaa kan idrar tahlillerimde temiz cikti bu nasıl bisi ya doguma kadar dustan cikmiycakmiyim anlamadim

maşallah canım ya büyümüş bıdıklar
biz bayramda istanbula gidelim dedik ama doktor yolculuğu yasaklamaz inş, sen söyleyince korktum şimdi :)
Ben salı günü sordum bi sıkıntı yok gidrbilirsn dedi uçak yolculuguna bile izin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…