Evrende yalniz degilim!
Ben de göbek düsmeden acaba organik hazir bezlerden kullansam mi diye düsünüyorum, tabi dogumun ne sekil gececegi, hemen kalkip kalkamayacagim gibi faktörler de önemli. Baslarda da cok fazla bez kirletiyorlar. Kimyasalla tensel temasi engellemek icin liner koymak cok iyi bir fikir. Hastanede en azindan onu yapabilirler. Ya da disarida acil durumlarda yapabiliriz.
Gögüs ucu icin de hindistancevizi yagi ve anne sütü diyorlar bakalim, arastirilacak hepsi.
Hepsi bir arada bezlerin kurumasini merak ediyorum, ben de illa ki bir kac tane alicam. Deneyimleri bekleyim =) Kumas bez basta pahali gibi gözüküyor ama ilk 6 ayda kara geciyorsun.
çok geçmiş olsun canım, hastayım derken grip misin?
iyidir inş aklına kötüyü getirme, benim bildiğim kadarıyla yüksek ateş olursa tehlikeli olabiliyor. onun dışında bebeğe geçmesi gibi bir durumu duymadım hiç. yarın doktora gidiyormuşsun zaten canım, o daha güzel bilgi verir sana.
ne geçirirsen geçir ateş dışında hiç bir şey bebeğe zarar veremiyor hatta gebe kanser bile olsa bebek kök hücre üretir anne için ve hastalığı etkisiz hale getirir. bu diğer hastalıklar için de geçerli grip mesela asla geçmez bebeğe korkma tek korkun enfeksiyon ki bu ateş yapan vücudun ateşlenirse bu virüs var demektir bana geçenlerde oldu dışarıda yediğim sütten yapılmış bi yiyecekten geçti ateşlendim zor indirdik doktorum bile göz kırpmadan bekledi beni kısaca böyle işte
Eskisi gibi akitma gerektiren bezler kullanilmiyor artik, yoksa ben de cesaret edemezdim. Windeln vlies/ diaper liner denen suda eriyen tuvalet kagidi inceliginde bebegin cildini de tahris etmeyen kumasimsi rulolar var, bezin icine onu koyup, hooop sifonla yolluyorsun. Elin falan hic batmiyor bile. Bunlarin organik olup kompost yapilabilenleri de var. Ic bez kirlendiyse islaksa kirli sepetine gidiyor, dis bez temiz oluyor, yeni ic bez yerlestirip icine yine bir parca kagit koyunca hop hazir. Ben kumas bez kullanicam diyince insanlar nedense cok asagiliyor, cok ilkel buluyor. Sanki elde bebek nutellali bez citilicekmisim gibi aciyorlar. Heheh. Ben Münster'e yakin minik bir sehirdeyim.
Kızlar, bu bezler pişik yapmıyor mu? normalde kumaş bezler inanılmaz pişİk yapar ama şu liner dediğiniz şey buna engel de oluyor mu??Sana acimak yerine bebegini kimyasallara boganlar bebeklerine acisinlar bence.uzaktasin ya ben munihteyim.bez konusunu inanki tam anlayamadim.ben istanbuldan uc yil once geldim.boyle bir seyi hic duymadim ilk senden duyuyorum.lutfen iyice aciklamali bi sekilde yazarmisin? Ben de bu hafta sonu gidip bez alacaktim.hemen arastirirm ondan alirim. Anlayamdim inanki yani sebebi benm cahillik :) ta
Yaa inanamiyorum benim yapmak istediğim kurabiyeler bunlar :) cok guzel yapmissin canim o fiyonk bir aletle mi cikartiliyor yapmasi kolay bir model mi kaç adet kurabiyeye ne kadar seker hamuru kullandin acaba bende ona gore malzeme alacagim da yardimci olursan çok sevinirim ben 100 tane falan yapmayi düşünüyorum mevlutlerimiz kalabalık olacak bir de hastane için ayirmam gerekEki Görüntüle 1254195 Babyshower partimin kurabiyeleri hemde ilkkk sefer yaptim basarilimi? Paketlenmiş resimlerini atamiyorum bu konuda ya ben beceriksizim ya da ben
BENDE 78 kgyim şimdi bende 64 ile kaldım 14kg aldım üzerine almaya da devam ediyorum aynen dikkat ediyorum ama dikkat etmesem 30kg alırdım yeminleAma canim ben kilolu hamile kaldim. 66 yla hamile kaldim. Su an 72 yim. Insallah dedigin gibi olur da 3-4 kilo daha alirim. 76 yla dogum yapsam daha ne isterim ki
Ayy babylovemmm aşk olsun biz seni burda merak edelim sen çarşılarda pazarlarda gez dolaşMerhaba kizlar dun yazmistim su geldi diye eşimin kuzeni kadin dogumcu onu aradik dun gece sancin ve kanaman yoksa endise etme dedi, bir daha gelirse ara dedi ama bir daha gelmedi. Bebegin hareketlerinide hissedioruz hatta bugun bide ustune kalktim istanbula gelmisken eminonune havuzlu hana gittik. Bebege bikac bisi aldim eksik kalan, bide mevlutte dagitmak uzere lavantali magnetli suslerden aldik, onlari icine koymak icin suslu sepetlerden aldik. Pijama takimlari falan cok şıktı ve envai cesit vardi. istanbulda olanlara tavsiye gidebilirler guzel seyler var .
Ben göğüs kalkanı olarak aldım. O zaten aynı zamanda göğüs ucunu koruyorda.Kizlar bana cevap veren olmamis 2649 da yazmistim gögüs kalkani ve gögüs koruyucu hakkinda hangini alcaz bilenedim hellobaby den?
Birde bursadaki babymall nerede bilen var mi demistim yok mu bilen bursali anneler memlekete dönerken ugrayalim demistik
Swiftcim cati muayenesi sadece iki parmakla yapiliyomuss. Kaydirici jel de kullaniyo dr. Sen hesapla iste ayni mi degil mi diyebiraz kibar olursa dr. Hic sorun olmaz diye dusunuyorumm.
Evet grip oldum ama allahtan ateşim yok hiç. İçimi çok rahatlattınız. Teşekkür ederim. Bugun zaten kontrole gidicem. Deminden beri hıçkırıyor sıpa :):) uykumdan uyandırdı. Eşime dinlentiyorum tekmelerini. Çok hoşuna gitti. Pek yakalayamıyorsuk çünkü.
Günaydın canım. Neden göğüs kalkanı peşindesin neyine karar veremedin ki ? Hadi pompayı erteleyebilirsin. İhtiyaç olduğunda alırsın.günaydın kızlar :)
halen göğüs kalkanı peşindeyim ay bitmeden alayım diyorum artık halen göğüs pompası düşünüyorum.. belki bin kere açtım konuyu poffff içime öküzler oturuyor en iyisi doğumdan sonraya bırakmak baktım ihtiyaç o zaman alaaayım
Günaydın canım.Gunaydn herkezeee
Rahim doğuma hazırlanırken olabilir miş böyle şeyler. Kaçıncı haftandaydın.Kızlar afedersnz seyim cok agrıyo. Sankı boyle açılıyomuş gbi. Korkuyrmya. İlk defa boyle bişey hissedıyrm. Gerılıyo resmen
28+2 canm. Ama fena sızlıyo ya. Acıyomu agrıyomu bilemedm.Rahim doğuma hazırlanırken olabilir miş böyle şeyler. Kaçıncı haftandaydın.
kızlar ben de öğretmenin de, neden 37ye kadar çalışmak istiyosunuz? sonraya bıraktığınız haftaların ikisi zaten sömestr tatiline denk gelmiyo mu? ben 32 dolar dolmaz alıcam rapor. her halükarda maaş yatıyo, zaten ekders de yok bizim okuldaEvet canım öğretmenim ben de 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah bizim de küçük karyola bodrumda çıkarılıp monte edilecek benim eşim de beceremez öyle işleri babama güveniyorum valla:) kıyafetleri de bayramdan sonra ayarlayıp yerleştircem inşallah çarşı işini bi günde hallederim de dediğin gibi yıka ütüle zor geliyor erken de yapmak istemedim bakalım hayırlısı
günaydın kızlar :)
halen göğüs kalkanı peşindeyim ay bitmeden alayım diyorum artık halen göğüs pompası düşünüyorum.. belki bin kere açtım konuyu poffff içime öküzler oturuyor en iyisi doğumdan sonraya bırakmak baktım ihtiyaç o zaman alaaayım
Rahim doğuma hazırlanırken olabilir miş böyle şeyler. Kaçıncı haftandaydın.
Yoktur cnm inşş. Telaşlanma hemen. Banada oluyo sertleşthı zamn cok hareket etmiyo. Ikı gındur cok az oynadı benmkide. Dun butun gunde hiç durmadı maşallh. Arada oluyo oyleKızlar yaş bir şey sorcam çok korkuyorum
Benim karnım bu aralar çok fazla sertleşiyor taş gibi oluyor bir de bebişim çok az atmaya başladı hareketinde azalma oldu bu da genelde sertleşince oluyor
Kötü bir şey yoktur dimi korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?