2014 Aralık Anneleri

ben de ayni duyguya kapildim ya! Yalniz degiliz! :)))

Ben de su disaridan pamuklu kumas olayini arastiraym bakalim. Cunku hepsibir arada olanlar da olanlar da pamuklu degil. Araya liner sart. :)

Belki bizim gibi baskalari da cikar. Bloglarda bir suru var.

Ha bir de temizlik icin dogal sabun ve sirke, domol, frosh falan kullaniyordum. Artik tamamen sabun cevizine gecicem. Bezlerde de onun suyunu kullanmak istiyorum. O da hem hesapli hem dogal.

Evet grip oldum ama allahtan ateşim yok hiç. İçimi çok rahatlattınız. Teşekkür ederim. Bugun zaten kontrole gidicem. Deminden beri hıçkırıyor sıpa :):) uykumdan uyandırdı. Eşime dinlentiyorum tekmelerini. Çok hoşuna gitti. Pek yakalayamıyorsuk çünkü.

Kızlar, bu bezler pişik yapmıyor mu? normalde kumaş bezler inanılmaz pişİk yapar ama şu liner dediğiniz şey buna engel de oluyor mu??

Eki Görüntüle 1254195 Babyshower partimin kurabiyeleri hemde ilkkk sefer yaptim basarilimi? Paketlenmiş resimlerini atamiyorum bu konuda ya ben beceriksizim ya da ben
Yaa inanamiyorum benim yapmak istediğim kurabiyeler bunlar :) cok guzel yapmissin canim o fiyonk bir aletle mi cikartiliyor yapmasi kolay bir model mi kaç adet kurabiyeye ne kadar seker hamuru kullandin acaba bende ona gore malzeme alacagim da yardimci olursan çok sevinirim ben 100 tane falan yapmayi düşünüyorum mevlutlerimiz kalabalık olacak bir de hastane için ayirmam gerek

Ama canim ben kilolu hamile kaldim. 66 yla hamile kaldim. Su an 72 yim. Insallah dedigin gibi olur da 3-4 kilo daha alirim. 76 yla dogum yapsam daha ne isterim ki
BENDE 78 kgyim şimdi bende 64 ile kaldım 14kg aldım üzerine almaya da devam ediyorum aynen dikkat ediyorum ama dikkat etmesem 30kg alırdım yeminle

Günaydın Hanımlar,

Ayy babylovemmm aşk olsun biz seni burda merak edelim sen çarşılarda pazarlarda gez dolaş
Bir daha gelmemesine çok sevindim. Zamanında gelsin tüm bebişler bizleri böyle korkutmasınlar.
Ohhh alışverişinizi de yapmışsınız ne güzel. Artık resimleri de paylaşırsın bir ara.
Ben göğüs kalkanı olarak aldım. O zaten aynı zamanda göğüs ucunu koruyorda.
Bu arada babymall benim bildiğim Bursa'da yok canım. Açıldıysa da benim haberim yok.
Swiftcim cati muayenesi sadece iki parmakla yapiliyomuss. Kaydirici jel de kullaniyo dr. Sen hesapla iste ayni mi degil mi diye biraz kibar olursa dr. Hic sorun olmaz diye dusunuyorumm.
Göreceğiz bakalım

maşallah annesi ne güzel hıçkırması sağlıklı olduğunu gösteriyor :)
korkma sen hiç ama bol sıvı alman gerek grip ilaç içsende 7 gün içmesende 7 gün sürüyor ama sen sakın gıdasız vitaminsiz kalma. bol su iç taze meyve hatta gerçek meyve suyu atlatırsın evel Allah. dediğim gibi sadece enfeksiyon bebeği kötü etkiler o da bakteri işte. grip virüs grubu. bir de ateşlenme gerisini Allah a bırak bol bol dinlen bir de sakın greyfurt ve nar suyu içme ikisi doğumu tetikleyen meyve grubundan. yine aklına takılan olursa sor :) ben biraz fazla okuyorum doktorumu da çok arıyorum her konuda bıktırdım iyice :) ama merak ve tasa işte

günaydın kızlar :)
halen göğüs kalkanı peşindeyim ay bitmeden alayım diyorum artık halen göğüs pompası düşünüyorum.. belki bin kere açtım konuyu poffff içime öküzler oturuyor en iyisi doğumdan sonraya bırakmak baktım ihtiyaç o zaman alaaayım

Kızlar afedersnz seyim cok agrıyo. Sankı boyle açılıyomuş gbi. Korkuyrmya. İlk defa boyle bişey hissedıyrm. Gerılıyo resmen

Günaydın canım. Neden göğüs kalkanı peşindesin neyine karar veremedin ki ? Hadi pompayı erteleyebilirsin. İhtiyaç olduğunda alırsın.
Gunaydn herkezeee
Günaydın canım.

kızlar ben de öğretmenin de, neden 37ye kadar çalışmak istiyosunuz? sonraya bıraktığınız haftaların ikisi zaten sömestr tatiline denk gelmiyo mu? ben 32 dolar dolmaz alıcam rapor. her halükarda maaş yatıyo, zaten ekders de yok bizim okulda

Ben de gogus pompasini simdi almicam. Dogumdan sonra baktik sut gelmiyo cocuk da tutamiyo, cekemiyo ya da bi sure hastanede kalmasi gerekirse bebisin vs.. (Allah korusun!!!) Bunlar kotu ihtimaller tabi.. o zaman esimi gonderip en iyisini aldiririm diyorum. Ama iyi dusunelim ya simdiden stres yapmayalim. "Normal dogum yapicam. Dogumdan cikinca goguslerim dolu dolu olacak. hemen sutum gelecek." INSALLAH Yarabbim!! :) boyle dusun..

Rahim doğuma hazırlanırken olabilir miş böyle şeyler. Kaçıncı haftandaydın.

Canimcim alakasiz olacak ama bisi sorcam. Sen de gogus kalkani almistin ya sana sorayim dedim :) gogus koruyucu sadece gogus ucu yaralari icin dimi yani hassaslik oluyo kremi suruyosun snra da koruyucuyu koyuyosun ki hem krem silinmesin hem de gogus uclari hic bi yere degmesin diye dimi? Ama gogus kalkani hem korumak icin hem de silikon gogus ucu gibi emzirirken de kullaniliyo dimi? Ben hep karistiriyorum da bnm gogus uclarim kucuk cunku. Silikon uca ihtiyacim olacak. Gerci dogumda ve sonrasinda buyuyomus ama isimi garantiye alayim anlamak icin detayli yazdim :)

Kızlar yaş bir şey sorcam çok korkuyorum
Benim karnım bu aralar çok fazla sertleşiyor taş gibi oluyor bir de bebişim çok az atmaya başladı hareketinde azalma oldu bu da genelde sertleşince oluyor
Kötü bir şey yoktur dimi korkmaya başladım

Yoktur cnm inşş. Telaşlanma hemen. Banada oluyo sertleşthı zamn cok hareket etmiyo. Ikı gındur cok az oynadı benmkide. Dun butun gunde hiç durmadı maşallh. Arada oluyo oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…