2014 Aralık Anneleri

Canım bende pompa almayacaktım ama şunu duydum . Ilk iki hafta gelen süt ilaç gibiymiş onu sağmak gerekir dedi arkadaslarım . Hatta ilk 2 hafta gelen süt rengi daha sarımsı olurmuş . Kafamı karıştırdı bu durum .

canım sende bizdensin desene.bende burdakileri görünce panik oluyorum.annemler falnda kızıyolar bi doğsun acele etme diye.yavaş yavaş alırız artık:)
Aynen öle panik olmaya gerek olmadığını anladım aslında arkadaşlar da haklı ağırlaşınca zor oluruz telaşındalar ancak toplu nakit para olursa 1 günde hal olabileceğini düşünenler Denim.listemizi yapalım parayı koyalım cebe sora kimse tutamaz bizimobilya kafamda belli Sakarya'ya gidicem ordan hazır mobilya alıcam sora kıyafet işi en heyecanlı kısmı o minik minik şeyler gece 11 r kdr açık heryer sabah erken çıksak hal olunur bakalım hayırlısı öle abartma ya gerek yok kış bebekleri zaten ben elbise türü pek almam 6 .Ayda yaza çıkıcak ve ozman kilosu boyu nasıl olur bilemeyiz ozman lar da da bi alışveriş yaparız tamam işte

Yoktur cnm inşş. Telaşlanma hemen. Banada oluyo sertleşthı zamn cok hareket etmiyo. Ikı gındur cok az oynadı benmkide. Dun butun gunde hiç durmadı maşallh. Arada oluyo oyle
Benim karnında çok fazla sertleşme oluyo öylemi patlıcak derecede genel bi durum demekki ilk başlarda çokk panik oldum ama doktor bişe olmaz rahim Hazırlıklar da dio iyi bakalım hazırlansın

Benmde gobek deliğim felaket kasiniyor yaff
sadece göbek deliğim olsa yine iyi bacaklarım falanda kaşınıyor karaciğer testlerimin hepsi normal çıktı. gebeliğe bağlı vücut gerginliğinden olabilir dedi doktor bol bol yağlan nemlendir vücudunu dedi yinede bir alerji hapı verdi çok azdığı durumlarda 1 tane içersin dedi. demir hapımla magnezyumu hiç düzenli kullanmıyodum testlerde açığa çıktı yaramazlık yapmış çocuk giib utandım yakalandık diye

Yasadigin seyin adi Braxton Hicks Kasilmalari ... rahim egzersiz yapiyor diye düsün. Saatte 5 6dan fazla olursa, doktoruna haber ver. 16. haftadan beri hissediyorum, bazilari 3. trimesterda hissetmeye baslar.

Ben de eve kimyasal deterjan, mümkün mertebe kozmetik bile sokmam. Temizlik icin evde buharli temizleyici, sirke, karbonat ve boraks kullaniyorum. 3 yildir sabun cevizi , gerekliyse leke cikarici olarak da soda kullaniyorum camasirlara ama bebek bezinde cok basarili olmadigini okudum, daha denemedim tabi. Sabun cevizinin suyunu hic cikarmadim, hep keseyle camasirlarin icine atiyorum. Bez yikamak icin bez icin üretilen organik deterjan alabilirim, diger deterjanlar birikme yapabilirmis organik de olsa ama basta sabun ceviziyle denerim kasik mamaya gecene kadar zaten sorun olmaz diye okudum.

xkko diye Cek bir marka var. prefold kumas ic bezleri , bambu ve pamuklu turkuruk bezlerini oradan aldim, dis kasiyici, tabak, catal vb gibi seyleri de zamani gelince oradan alicam, ekolojik, geri dönüsebilir, ham maddesi misir (nisastasi) olan plastik bebek ürünleri var. Biraz pahali tabi.

Ayy cok guzel olmuslarr ellerine saglikk bayildimmm ama bnm oglum olacak bunlarin mavisini yapsam olur mu ki? Bu malzemelerin hepsini ayni yerden mi aldin? Bir de tarifini yazsan cok minnettar kalirim sna cnm :)
sagolll.oncelikle bi kalip secmelisin.secimini biberondan yana kullanabilirsin.benimki zibindi fiyonk felan kiza daha cok yakisir sankimmm.ama sen bilirsin bazilari herseyi cinsiyete baglamayi uygun bulmuyor.ben dogumdada biberon yapacagim.mesela biberon alip mavi ve beyaz seker hamuru alip kaplayabilirsin.hamurlar seker & sugar markasindan(tek helal marka). netten alip anneme yollattim annem buraya yolladi bana. eline alip biraz oyna o zaman yumusuyo.kurabiyeyi bi gun onceden yapmalisin.tarifini butik kurabiye hamuru yaz hemen cikio aynisini uyguladim.kesinlikle kabartma tozu kullanma.diger malzemelerim amazon.de diye bi siteden almanca bi site.annem o kadarindan anlamaz diye buradan almayi tercih ettim.ama eminonunde hepsi varmis.netten seker hamuru kurabiyesi ve suslemesi ile ilgili tum videolari izledim.izlemeden yapma.gorsellerdende kendine bi model sec onun gibi yap canim.yapincada resmini at merakta birakma..hic zor degil para vermeye degmez.heleki 100 tanesi 400 tl abowww yani

Cok sagol canim valla cok yardimci oldun. Malzemeleri alayimm doguma yakin yapmayi planliyorum. Cok haklisin 400 tl cok abarti.. yapar yapmaz burda paylasicam ins.

Yok canım benim 8 haftalık izin normal şartlarda tam 2. Dönemin ilk günü bitiyor yani 9 Şubat'ta başlamam lazım aktarınca Mart 15 e kadar devam edecek iznim ki ben dönemi kapatmayı planlıyorum o yüzden ne kadar evde kalırsam o kadar iyi analık izniyle tabi şartlar ne gösterir Allah biliyor hayırlısı

Oyy yasasin yeni bilgiler! Xkko'ya baktim simdi ama alibaba ve ebay'de satiyo. Onlar da benim icin cok alengirli, zor siteler. Bloglardan arastirayim biraz.

Ankara'da da bi tane var benim bildigim hassas magaza organikleri satan. Orgu oyuncak bi tek orada gordum, ben de denemeye basladim simdi yavastan. :) bebe yunu ile bi iki bisi orecegim.
Ahtapot vs yapip icine cingirak koymak istiyorum. Bir de tahta halkalar var satilan onlara da orgu ile doku yapilabilirmis cok guzel gorunuu.

Bugun de instagramda akademisyenanne cok guzel siyahbeyaz keseler paylasmisti. İcine boncuk, bakliyat vs koymus onlar da aklimda. :)

Ev temizliginde biz de buharli kullaniyoruz deterjansiz yer fayanslari icin. Esimin teyzesi hemsire. Onun esi hasta ve koltuga idrar kacirmisti. Teyzemiz hemen buhar makinesiyle koltuga daldi deterjansiz gozlerime inanamamistim. Sonra kosa kosa biz de ondan aldik. Harika bisi cidden.
Boraks aldim ama denemedim. Lavabo temizliginde banyoda onden karbonat dokup sonra sirkeyle etkilesime geciriyoruz, mis gibi yapiyo.

Kizlar kahverengi bi akinti geldi nisan mi acaaba agri sizi hocbisi yok evdekilerede solemedim panik olmasinlar diye cok korkuyorum...nolur zamaninda gelsib rabbbim yavrularimizi hayirlisiyla bizlere bagislar insallah...

Kizlar kahverengi bi akinti geldi nisan mi acaaba agri sizi hocbisi yok evdekilerede solemedim panik olmasinlar diye cok korkuyorum...nolur zamaninda gelsib rabbbim yavrularimizi hayirlisiyla bizlere bagislar insallah...
Korkma canim nisan oldugunu zannetmiyorum.o daha kan gibi olmali.ilk gebeligim oldugu icin cokda bisey diyemicem ama bebeginin hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur insallah.her ihtimale karsi kontrol et kendinive doktorunu ara yarin yada pazartesi..gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…