Canım bende pompa almayacaktım ama şunu duydum . Ilk iki hafta gelen süt ilaç gibiymiş onu sağmak gerekir dedi arkadaslarım . Hatta ilk 2 hafta gelen süt rengi daha sarımsı olurmuş . Kafamı karıştırdı bu durum .günaydın kızlar :)
halen göğüs kalkanı peşindeyim ay bitmeden alayım diyorum artık halen göğüs pompası düşünüyorum.. belki bin kere açtım konuyu poffff içime öküzler oturuyor en iyisi doğumdan sonraya bırakmak baktım ihtiyaç o zaman alaaayım
Aynen öle panik olmaya gerek olmadığını anladım aslında arkadaşlar da haklı ağırlaşınca zor oluruz telaşındalar ancak toplu nakit para olursa 1 günde hal olabileceğini düşünenler Denim.listemizi yapalım parayı koyalım cebe sora kimse tutamaz bizicanım sende bizdensin desene.bende burdakileri görünce panik oluyorum.annemler falnda kızıyolar bi doğsun acele etme diye.yavaş yavaş alırız artık:)
Benim karnında çok fazla sertleşme oluyo öylemi patlıcak derecede genel bi durum demekki ilk başlarda çokk panik oldum ama doktor bişe olmaz rahim Hazırlıklar da dio iyi bakalım hazırlansınYoktur cnm inşş. Telaşlanma hemen. Banada oluyo sertleşthı zamn cok hareket etmiyo. Ikı gındur cok az oynadı benmkide. Dun butun gunde hiç durmadı maşallh. Arada oluyo oyle
sadece göbek deliğim olsa yine iyi bacaklarım falanda kaşınıyor karaciğer testlerimin hepsi normal çıktı. gebeliğe bağlı vücut gerginliğinden olabilir dedi doktor bol bol yağlan nemlendir vücudunu dedi yinede bir alerji hapı verdi çok azdığı durumlarda 1 tane içersin dedi. demir hapımla magnezyumu hiç düzenli kullanmıyodum testlerde açığa çıktı yaramazlık yapmış çocuk giib utandım yakalandık diyeBenmde gobek deliğim felaket kasiniyor yaff
Suan disardayim eve gidince hemen yazacagimAyy cok guzel olmuslarr ellerine saglikk bayildimmmama bnm oglum olacak bunlarin mavisini yapsam olur mu ki? Bu malzemelerin hepsini ayni yerden mi aldin? Bir de tarifini yazsan cok minnettar kalirim sna cnm :)
Kızlar yaş bir şey sorcam çok korkuyorum
Benim karnım bu aralar çok fazla sertleşiyor taş gibi oluyor bir de bebişim çok az atmaya başladı hareketinde azalma oldu bu da genelde sertleşince oluyor
Kötü bir şey yoktur dimi korkmaya başladım
ben de ayni duyguya kapildim ya! Yalniz degiliz! :)))
Ben de su disaridan pamuklu kumas olayini arastiraym bakalim. Cunku hepsibir arada olanlar da olanlar da pamuklu degil. Araya liner sart. :)
Belki bizim gibi baskalari da cikar. Bloglarda bir suru var.
Ha bir de temizlik icin dogal sabun ve sirke, domol, frosh falan kullaniyordum. Artik tamamen sabun cevizine gecicem. Bezlerde de onun suyunu kullanmak istiyorum. O da hem hesapli hem dogal.
sagolll.oncelikle bi kalip secmelisin.secimini biberondan yana kullanabilirsin.benimki zibindi fiyonk felan kiza daha cok yakisir sankimmm.ama sen bilirsin bazilari herseyi cinsiyete baglamayi uygun bulmuyor.ben dogumdada biberon yapacagim.mesela biberon alip mavi ve beyaz seker hamuru alip kaplayabilirsin.hamurlar seker & sugar markasindan(tek helal marka). netten alip anneme yollattim annem buraya yolladi bana. eline alip biraz oyna o zaman yumusuyo.kurabiyeyi bi gun onceden yapmalisin.tarifini butik kurabiye hamuru yaz hemen cikio aynisini uyguladim.kesinlikle kabartma tozu kullanma.diger malzemelerim amazon.de diye bi siteden almanca bi site.annem o kadarindan anlamaz diye buradan almayi tercih ettim.ama eminonunde hepsi varmis.netten seker hamuru kurabiyesi ve suslemesi ile ilgili tum videolari izledim.izlemeden yapma.gorsellerdende kendine bi model sec onun gibi yap canim.yapincada resmini at merakta birakma..hic zor degil para vermeye degmez.heleki 100 tanesi 400 tl abowww yaniAyy cok guzel olmuslarr ellerine saglikk bayildimmmama bnm oglum olacak bunlarin mavisini yapsam olur mu ki? Bu malzemelerin hepsini ayni yerden mi aldin? Bir de tarifini yazsan cok minnettar kalirim sna cnm :)
sagolll.oncelikle bi kalip secmelisin.secimini biberondan yana kullanabilirsin.benimki zibindi fiyonk felan kiza daha cok yakisir sankimmm.ama sen bilirsin bazilari herseyi cinsiyete baglamayi uygun bulmuyor.ben dogumdada biberon yapacagim.mesela biberon alip mavi ve beyaz seker hamuru alip kaplayabilirsin.hamurlar seker & sugar markasindan(tek helal marka). netten alip anneme yollattim annem buraya yolladi bana. eline alip biraz oyna o zaman yumusuyo.kurabiyeyi bi gun onceden yapmalisin.tarifini butik kurabiye hamuru yaz hemen cikio aynisini uyguladim.kesinlikle kabartma tozu kullanma.diger malzemelerim amazon.de diye bi siteden almanca bi site.annem o kadarindan anlamaz diye buradan almayi tercih ettim.ama eminonunde hepsi varmis.netten seker hamuru kurabiyesi ve suslemesi ile ilgili tum videolari izledim.izlemeden yapma.gorsellerdende kendine bi model sec onun gibi yap canim.yapincada resmini at merakta birakma..hic zor degil para vermeye degmez.heleki 100 tanesi 400 tl abowww yani
Yok canım benim 8 haftalık izin normal şartlarda tam 2. Dönemin ilk günü bitiyor yani 9 Şubat'ta başlamam lazım aktarınca Mart 15 e kadar devam edecek iznim ki ben dönemi kapatmayı planlıyorum o yüzden ne kadar evde kalırsam o kadar iyi analık izniyle tabi şartlar ne gösterir Allah biliyor hayırlısıkızlar ben de öğretmenin de, neden 37ye kadar çalışmak istiyosunuz? sonraya bıraktığınız haftaların ikisi zaten sömestr tatiline denk gelmiyo mu? ben 32 dolar dolmaz alıcam rapor. her halükarda maaş yatıyo, zaten ekders de yok bizim okulda
Oyy yasasin yeni bilgiler! Xkko'ya baktim simdi ama alibaba ve ebay'de satiyo. Onlar da benim icin cok alengirli, zor siteler. Bloglardan arastirayim biraz.Ben de eve kimyasal deterjan, mümkün mertebe kozmetik bile sokmam. Temizlik icin evde buharli temizleyici, sirke, karbonat ve boraks kullaniyorum. 3 yildir sabun cevizi , gerekliyse leke cikarici olarak da soda kullaniyorum camasirlara ama bebek bezinde cok basarili olmadigini okudum, daha denemedim tabi. Sabun cevizinin suyunu hic cikarmadim, hep keseyle camasirlarin icine atiyorum. Bez yikamak icin bez icin üretilen organik deterjan alabilirim, diger deterjanlar birikme yapabilirmis organik de olsa ama basta sabun ceviziyle denerim kasik mamaya gecene kadar zaten sorun olmaz diye okudum.
xkko diye Cek bir marka var. prefold kumas ic bezleri , bambu ve pamuklu turkuruk bezlerini oradan aldim, dis kasiyici, tabak, catal vb gibi seyleri de zamani gelince oradan alicam, ekolojik, geri dönüsebilir, ham maddesi misir (nisastasi) olan plastik bebek ürünleri var. Biraz pahali tabi.
Korkma canim nisan oldugunu zannetmiyorum.o daha kan gibi olmali.ilk gebeligim oldugu icin cokda bisey diyemicem ama bebeginin hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur insallah.her ihtimale karsi kontrol et kendinive doktorunu ara yarin yada pazartesi..gecmis olsunKizlar kahverengi bi akinti geldi nisan mi acaaba agri sizi hocbisi yok evdekilerede solemedim panik olmasinlar diye cok korkuyorum...nolur zamaninda gelsib rabbbim yavrularimizi hayirlisiyla bizlere bagislar insallah...
Ayy cnm cok guzel.bende boyle bisey yapicam ama bizim cevrede malzeme bulamadim.enak post: 37069264 .!.:kızlar tacımı yapmıstım bugunde terlıklerımı yaptım ellerımı yaka yakada olsa bıtırebıldım nasıl olmusEki Görüntüle 1253034
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?