- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Ohooo gelin bana sorunHerkese mutlu pazarlar kizlar çatlaklara basi dertte olan var mi ya ben çok catladim karnimda iki çatlak oldu belim bacaklarim hep catladi çok moralin bozuk napucam ben ya şimdiden boyleyse 9.ayda mahvolucam demektir gerçekten çok üzülüyorum aynaya bakasim gelmiyor artik
Evet tam hamislere gore bir mevsim sonbahar... Ben fotoğraf çekimini çok istiyorum ama maalesef cekinemeyecegiz... Cekinsem bile anca yattigim yerden olurHanimlar sonbaharin tadini cikarmayi unutmayin.bi hafta sonu esinizle hamis karninizi onunuze alip fotograf cekimine gidin.almanyada bugun gunesli bi hava vardi.rengarenk yapraklarin icinde o kadar guzel pozlar yakaldikki. Dogunca kizima sana sekiz aylik hamileyken boyleydim diyecegim
İyi gecelerİyi geceler kizlar herkes gitti galibaa
aaaa olmadı şimdi,hani o fotodan da bi tane paylaşaydın iyiydiHanimlar sonbaharin tadini cikarmayi unutmayin.bi hafta sonu esinizle hamis karninizi onunuze alip fotograf cekimine gidin.almanyada bugun gunesli bi hava vardi.rengarenk yapraklarin icinde o kadar guzel pozlar yakaldikki. Dogunca kizima sana sekiz aylik hamileyken boyleydim diyecegim
Aynen Oyle ben de yatak istirahatindeyim... mecburiyetten yatinca oyalanack bir şeyler bulamiyorum foruma geliyorum ama kimsecikler olmuyor :)İyi gecelerPazar günü forumda kimsecikler yok, normalde beni de kimse tutamazdı tatil günü ama mecburi istirahat olunca kaldım evde
Sende mi bendensin canim,Aynen Oyle ben de yatak istirahatindeyim... mecburiyetten yatinca oyalanack bir şeyler bulamiyorum foruma geliyorum ama kimsecikler olmuyor :)
Benim plasenta previa var canim yani plasenta ondee....Sende mi bendensin canim,senin sıkıntın ne ,neden yatiyorsun?
Benim de rahim agzi boyu 3 cm sınırdaymis bebek baski yapiyormus, erken dogum olmadin diye doktor ilac verdi dinlen dedi ,cuma gunu kontrol var eger bebek durusu duzelmisse ise baslayabilirsin dedi doktor,Amin canim Allah yardimcimiz olsun gercekten,hastaneye yatmam gerekmez insallahBenim plasenta previa var canim yani plasenta ondee....1 ayim bitti ben hala 24 saat yatiyorum ve doguma kadar da boyle devam edecek Allah yardimcimiz olsun... Senin sıkıntin neydii
Aminn canim benim de plasenta tam kapatiyor ya o yüzden doğumdan önce kanama riski var bu yuzden erken dogum riski de oluyorBenim de rahim agzi boyu 3 cm sınırdaymis bebek baski yapiyormus, erken dogum olmadin diye doktor ilac verdi dinlen dedi ,cuma gunu kontrol var eger bebek durusu duzelmisse ise baslayabilirsin dedi doktor,Amin canim Allah yardimcimiz olsun gercekten,hastaneye yatmam gerekmez insallah
Hic olumsuz düsünme canim insallah sag salim kucagimiza alacagiz bebeklerimizi ben inaniyorum,cogu gitti azi kaldi zaman oyle cabuk geciyorki ilerde bugunlerimizi bir dogum hikayesi olarak anlatacagiz,ederim dua bol bol vaktimiz varAminn canim benim de plasenta tam kapatiyor ya o yüzden doğumdan önce kanama riski var bu yuzden erken dogum riski de oluyorkanama geç olsun diye yatiyorum bir de doğumda ( sezeryan olacak) da kanama riski var yani Doğumum da çok riskli...Allah yavrularimiza sağ salim hayirlisiyla saglikla hayirli vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah... Birbirimize bol bol dua da edelim oluur muu???
Amin insallah canim ben de cok dua ediyorum ,hayirli saglikli dogumlar diliyorum hepimizeAllah yardimcimiz olsun kizlar slvboylum ve memurnur arkadaslarim.ins saglikla aliriz kucaklarimiza bebislerimizi dualarimi tüm heyecanla karninda bebislerini bekleyen anneler icinde okuyorum ben Rabbim kabul etsin.
Canım bende pompa almayacaktım ama şunu duydum . Ilk iki hafta gelen süt ilaç gibiymiş onu sağmak gerekir dedi arkadaslarım . Hatta ilk 2 hafta gelen süt rengi daha sarımsı olurmuş . Kafamı karıştırdı bu durum .
benımki baya minikken pıt pıt atardı hep .. Şimdi dırekt balık gibi hareketli dışarıdan bıle farkedılıyır .. Sürekli hareket halinde minik hamsim :)
Hickirik bebegin akcigerlerinin gelistiginin isareti.bendede ilk zamanlar haftada bi olurdu suan gunde uc kere oldugu bile oluyor.o kadar eglenceliki cok mutlu oluyorum.konus bol bol bebisinle.sesine alissin.bizim kipirdak pamugun hareketleri artik disardan bile belli yer degistiriyo pamugum..
çok teşekkür ederimm canımmm aminn inşallahAllah yardimcimiz olsun kizlar slvboylum ve memurnur arkadaslarim.ins saglikla aliriz kucaklarimiza bebislerimizi dualarimi tüm heyecanla karninda bebislerini bekleyen anneler icinde okuyorum ben Rabbim kabul etsin.
inşalllahhh canımm... tedirgin olmamak elde değil ama ne yapalım pozitif düşünmemiz lazımmm:)Hic olumsuz düsünme canim insallah sag salim kucagimiza alacagiz bebeklerimizi ben inaniyorum,cogu gitti azi kaldi zaman oyle cabuk geciyorki ilerde bugunlerimizi bir dogum hikayesi olarak anlatacagiz,ederim dua bol bol vaktimiz var
Ben memnunum kızlar lite vay travel almıştık kızımda oğlumda da kullanacağız. Bizim bagaj sıkıntımız olduğu için tercih etmiştik aslında sürüşü de rahat çok az yer kaplıyor tekerlekleri de çıkabiliyor. tavsiye ederim. Ön barını almadım ben gerek duymadım bağlıyorum kzım biniyor şuanda ama kısa zamanda ona hafif bi baston alacağız. Çünkü arabasını kardeşine devredecek :) Biçok kişi hantal araba alıp ön koltukta taşımak zorunda kalıyor. Araba işi önemli her yönden düşünün.bende travel düşünüyorum kızlar. ilk önce lite way düşünüyordum. ama yön değiştirmiyor. birde ön barı yok. yine travel olup hem yön değiştiren hemde ön barı ve hafif olan :)) bir ön
ne zormuş araba modeli seçmekne yapcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?