2014 Aralık Anneleri

Hanimlar sonbaharin tadini cikarmayi unutmayin.bi hafta sonu esinizle hamis karninizi onunuze alip fotograf cekimine gidin.almanyada bugun gunesli bi hava vardi.rengarenk yapraklarin icinde o kadar guzel pozlar yakaldikki. Dogunca kizima sana sekiz aylik hamileyken boyleydim diyecegim

Ohooo gelin bana sorun daha sekiz haftaliktik basladi kirmizi kirmizi.doktora sordum etin cok siki dedi annende catlamissa catlayacaksin kafana takma uzumle dede.en kaliteli yaglarida kullansan dogal urunde kullansan eger catlayacagin varsa catliyorsun.benim gobek deligimin sagida soluda doldu iyice kipkirmiziii. Kizimdan bana yadigar olacak onlar.degmezmi bebegime.tesetturlu oldugum icinde biraz rahatim sanirim.yani bikini felan giyecek olsaydim evet sorun yapilabilinir ama yapmayin ya gogsunuzu gere gere ben dogurdum senden bi kat ondeyim deyin :)

Evet tam hamislere gore bir mevsim sonbahar... Ben fotoğraf çekimini çok istiyorum ama maalesef cekinemeyecegiz... Cekinsem bile anca yattigim yerden olur

aaaa olmadı şimdi,hani o fotodan da bi tane paylaşaydın iyiydi en azından yaprakları göreydikk

İyi geceler Pazar günü forumda kimsecikler yok, normalde beni de kimse tutamazdı tatil günü ama mecburi istirahat olunca kaldım evde
Aynen Oyle ben de yatak istirahatindeyim... mecburiyetten yatinca oyalanack bir şeyler bulamiyorum foruma geliyorum ama kimsecikler olmuyor :)

Sende mi bendensin canim,senin sıkıntın ne ,neden yatiyorsun?
Benim plasenta previa var canim yani plasenta ondee.... 1 ayim bitti ben hala 24 saat yatiyorum ve doguma kadar da boyle devam edecekAllah yardimcimiz olsun... Senin sıkıntin neydii

Benim plasenta previa var canim yani plasenta ondee.... 1 ayim bitti ben hala 24 saat yatiyorum ve doguma kadar da boyle devam edecekAllah yardimcimiz olsun... Senin sıkıntin neydii
Benim de rahim agzi boyu 3 cm sınırdaymis bebek baski yapiyormus, erken dogum olmadin diye doktor ilac verdi dinlen dedi ,cuma gunu kontrol var eger bebek durusu duzelmisse ise baslayabilirsin dedi doktor,Amin canim Allah yardimcimiz olsun gercekten,hastaneye yatmam gerekmez insallah

Aminn canim benim de plasenta tam kapatiyor ya o yüzden doğumdan önce kanama riski var bu yuzden erken dogum riski de oluyorkanama geç olsun diye yatiyorum bir de doğumda ( sezeryan olacak) da kanama riski var yani Doğumum da çok riskli...Allah yavrularimiza sağ salim hayirlisiyla saglikla hayirli vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah... Birbirimize bol bol dua da edelim oluur muu???

Hic olumsuz düsünme canim insallah sag salim kucagimiza alacagiz bebeklerimizi ben inaniyorum,cogu gitti azi kaldi zaman oyle cabuk geciyorki ilerde bugunlerimizi bir dogum hikayesi olarak anlatacagiz,ederim dua bol bol vaktimiz var

Allah yardimcimiz olsun kizlar slvboylum ve memurnur arkadaslarim.ins saglikla aliriz kucaklarimiza bebislerimizi dualarimi tüm heyecanla karninda bebislerini bekleyen anneler icinde okuyorum ben Rabbim kabul etsin.

Allah yardimcimiz olsun kizlar slvboylum ve memurnur arkadaslarim.ins saglikla aliriz kucaklarimiza bebislerimizi dualarimi tüm heyecanla karninda bebislerini bekleyen anneler icinde okuyorum ben Rabbim kabul etsin.
Amin insallah canim ben de cok dua ediyorum ,hayirli saglikli dogumlar diliyorum hepimize

Biliyorum canim bnmki de saglam tekmeler atiyo karnim cikiyo iniyo. Bnm tarif ettigim pit pit eden hickirik tutmasi. Gunde 2-3 kez olmaya basladi. Hem artik hamsiligi gectiler canimm kocaman oldular :) yuzme hareketlerini bn de hissediyrm. Hatta ne tarafa dondugunu bile anliyrm artk

Bu aralar gunde 2-3 kere rahat oluyo canm endiselendim. Ama sanirim sevinmeliyim o zamn :) konusuyorum konusmaz miyim.. sesime tepki veriyo tekmeliyo beni bazen karnim oyle dalgalanip cikip iniyo ki sasiriyorumm :)

çok teşekkür ederimm canımmm aminn inşallah

Hic olumsuz düsünme canim insallah sag salim kucagimiza alacagiz bebeklerimizi ben inaniyorum,cogu gitti azi kaldi zaman oyle cabuk geciyorki ilerde bugunlerimizi bir dogum hikayesi olarak anlatacagiz,ederim dua bol bol vaktimiz var
inşalllahhh canımm... tedirgin olmamak elde değil ama ne yapalım pozitif düşünmemiz lazımmm:)

Günaydın kızlar,
Gece çok az uyudum, resmen sabaha karşı daldım ve şu an sersem gibiyim. Evime gidip uyumak istiyorum

Ben memnunum kızlar lite vay travel almıştık kızımda oğlumda da kullanacağız. Bizim bagaj sıkıntımız olduğu için tercih etmiştik aslında sürüşü de rahat çok az yer kaplıyor tekerlekleri de çıkabiliyor. tavsiye ederim. Ön barını almadım ben gerek duymadım bağlıyorum kzım biniyor şuanda ama kısa zamanda ona hafif bi baston alacağız. Çünkü arabasını kardeşine devredecek :) Biçok kişi hantal araba alıp ön koltukta taşımak zorunda kalıyor. Araba işi önemli her yönden düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…