- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
cok kokossunuz masallah kızlar ya :) hıc aklıma gelmez bole seyler belkıde turbanlı oldugumdan bılmıorum ama masallah sızeAyy cnm cok guzel.bende boyle bisey yapicam ama bizim cevrede malzeme bulamadim.
benimde baldırlarda çatlaklar varrr,birde göbeğimin tam altında göbişden görünmüyo tabi ama 2 tarafda var az, daha fazla olsun istemiyırumHerkese mutlu pazarlar kizlar çatlaklara basi dertte olan var mi ya ben çok catladim karnimda iki çatlak oldu belim bacaklarim hep catladi çok moralin bozuk napucam ben ya şimdiden boyleyse 9.ayda mahvolucam demektir gerçekten çok üzülüyorum aynaya bakasim gelmiyor artik
sana da iyi pazarlar canımmmmMerhaba kizlar herkese musmutlu pazarlar:)
Yok cnm yaaa hiçç kokoşdegilim sırf bu yuzden lahusa geceligi bulamiyorum.dantelli süslü püslü seyleri hiçç sevmem ama bu terlikler hosuma gitti nette buldugum bir iki tane daha varr[/QUOTE][QUOh kızlar ya :) hıc aklıma gelmez bole seyler belkıde turbanlı oldugumdan bılmıorum ama masallah sıze
Herkese mutlu pazarlar kizlar çatlaklara basi dertte olan var mi ya ben çok catladim karnimda iki çatlak oldu belim bacaklarim hep catladi çok moralin bozuk napucam ben ya şimdiden boyleyse 9.ayda mahvolucam demektir gerçekten çok üzülüyorum aynaya bakasim gelmiyor artik
Kizlar kahverengi bi akinti geldi nisan mi acaaba agri sizi hocbisi yok evdekilerede solemedim panik olmasinlar diye cok korkuyorum...nolur zamaninda gelsib rabbbim yavrularimizi hayirlisiyla bizlere bagislar insallah...
Doktor bana bunu önerdi phytolastil gel 200 mlcanim keske catlaklarimin fotosunu cekip koysam bende kasik denen bisi kalmamis göbegin alti cizgi cizgi yan bögürlere kadar dünyanin kremini yagini kullandigim halde halada kullaniyorum :) inada bindim
Kızlar pardon hemoroidi olan varmı.bende hamilelik oncesinden vardı. Buaralar acayıp agrım var. Resmen oturamıyrm ya. Aynı problemi yaşayan varmı
canim keske catlaklarimin fotosunu cekip koysam bende kasik denen bisi kalmamis göbegin alti cizgi cizgi yan bögürlere kadar dünyanin kremini yagini kullandigim halde halada kullaniyorum :) inada bindim
Canım bende pompa almayacaktım ama şunu duydum . Ilk iki hafta gelen süt ilaç gibiymiş onu sağmak gerekir dedi arkadaslarım . Hatta ilk 2 hafta gelen süt rengi daha sarımsı olurmuş . Kafamı karıştırdı bu durum .günaydın kızlar :)
halen göğüs kalkanı peşindeyim ay bitmeden alayım diyorum artık halen göğüs pompası düşünüyorum.. belki bin kere açtım konuyu poffff içime öküzler oturuyor en iyisi doğumdan sonraya bırakmak baktım ihtiyaç o zaman alaaayım
benımki baya minikken pıt pıt atardı hep .. Şimdi dırekt balık gibi hareketli dışarıdan bıle farkedılıyır .. Sürekli hareket halinde minik hamsim :)Kizlar su bikac gundur bebegimi cok hickirik tutuyo yaa.. seyimin az ust tarafinda dakikalarca pit pit pit atiyo.. sizde de oluyo mu??
Cok sagol cnm. Öncedende vardı iki gundur fena haldym oturamıyrm şuan. Bayramdan sonra kontrolum var. Doktoruma soylicm ama utanıyrm. Ya bakmak isterse. Afedersnz eşime bile gosteremıyrm.Gecmis olsun, soguk hamamelis suyu ile (cadi findigi) kompres yapabilirsin, sisligin ve kasintin varsa hafifletir, agriyi azaltir. Karbonatli oturma banyosu da rahatlatir. Günde bir kasik elma sirkesi ve tansiyon problemin yoksa 1 -2 dis sarimsak tüketerek icerden de savasabilirsin. Ic mi dis mi bahsetmemissin, dissa deniz tuzlu burun spreyi sisligi indiriyor, sonra bol vazelinle geldigi yere itekle tipi, iceride olunca hareket ederken acimaz. Malesef hic kabizlik vs. sorunu cekmedigim halde bir kac hafta önce basima geldi, bir kac gün nefes almak bile eziyetti, dogumda tekrarlayacak diye simdiden homoepatik yaglari, damlalari topluyorum. Dogumdan cok bundan korkuyorum. Sol tarafina yat, ne cok otur, ne cok yürü , kantaron yagini pamuga batirip arada bir tamponla masaj yapabilirsin.
Giittim cnm sabahta pembe akintibende nisani tamamen kan olarak biliyorum ins degildir zamanini doldurupta gelsin ..ama ihmal etme kesinlikle söle evdekilerede ve bi an önce git hastahaneye
bende nisani tamamen kan olarak biliyorum ins degildir zamanini doldurupta gelsin ..ama ihmal etme kesinlikle söle evdekilerede ve bi an önce git hastahaneye
Geçmiş olsun canim islerin yolunda olmasina çok sevindim... Sen de dikkat et kendineGiittim cnm sabahta pembe akinti
Giittim cnm sabahta pembe akinti gelince iyice panik oldum... bebek doğum kanalina girmemwis suyu iyi nst sancim cikmadi... progeston verdi her ihtimale karsi...
Hickirik bebegin akcigerlerinin gelistiginin isareti.bendede ilk zamanlar haftada bi olurdu suan gunde uc kere oldugu bile oluyor.o kadar eglenceliki cok mutlu oluyorum.konus bol bol bebisinle.sesine alissin.bizim kipirdak pamugun hareketleri artik disardan bile belli yer degistiriyo pamugum..Kizlar su bikac gundur bebegimi cok hickirik tutuyo yaa.. seyimin az ust tarafinda dakikalarca pit pit pit atiyo.. sizde de oluyo mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?