2014 Aralık Anneleri

[QUOh kızlar ya :) hıc aklıma gelmez bole seyler belkıde turbanlı oldugumdan bılmıorum ama masallah sıze [/QUOTE]
Yok cnm yaaa hiçç kokoşdegilim sırf bu yuzden lahusa geceligi bulamiyorum.dantelli süslü püslü seyleri hiçç sevmem ama bu terlikler hosuma gitti nette buldugum bir iki tane daha varr

Eklentiler

• 2014-ve-2015-Lohusa-Terliği-Lohusa-Tacı-Modelleri-1.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 81
Herkese mutlu pazarlar kizlar çatlaklara basi dertte olan var mi ya ben çok catladim karnimda iki çatlak oldu belim bacaklarim hep catladi çok moralin bozuk napucam ben ya şimdiden boyleyse 9.ayda mahvolucam demektir gerçekten çok üzülüyorum aynaya bakasim gelmiyor artik

benimde baldırlarda çatlaklar varrr,birde göbeğimin tam altında göbişden görünmüyo tabi ama 2 tarafda var az, daha fazla olsun istemiyırum birde bacaklarımda 1 aydır var nerdeyse hala rengi değişmedi öle kırmızı kırmızı çizgiler yaaa

Merhabalar kizlar o kadar yogun geciyorki gunlerim sizlere ozeniyorum valla bende bayramdan sinra kollari sivicam insallah hersey kafamda hazir gidip alip yerlestirmesi var bi tek zaten park yatak alacagim icin acele etmiyorum kutularimi yapmaya basladim bakalim kapi susumuzde yengem yapacak en guzellerinden cok marifetlidir kendisi kiyafet iaimiz tmm zaten utulu hazir bekliyolr ablasinin dolabinda :) bide banyo bakimlarimi var telas etmedim hic ama sizi okudukca aksam eyvah dedim esime herkes haIr bekliyo gec kaldik rapor felan gunlari sayinca esim bile inanamadi bisi kalmamis ya diyor bayram gecsinn telase cok buyuk allah hayirlisiyla zamaninda almayi nasip etsin bide kocakari lafi derler ya erkek cocuklar gununu doldururmus kizlar biraz daha erken gelirmia derler inananlari yada sahit olanlari oylayalim kizlar 40i uzamasinn :) tum annisleri ve bebisleri opuyorumm

[QUOh kızlar ya :) hıc aklıma gelmez bole seyler belkıde turbanlı oldugumdan bılmıorum ama masallah sıze
Yok cnm yaaa hiçç kokoşdegilim sırf bu yuzden lahusa geceligi bulamiyorum.dantelli süslü püslü seyleri hiçç sevmem ama bu terlikler hosuma gitti nette buldugum bir iki tane daha varr[/QUOTE]
Nerden buldun canim bunu cok guzelmis gercekten. Taci ile birlikte takim galiba

Kızlar pardon hemoroidi olan varmı.bende hamilelik oncesinden vardı. Buaralar acayıp agrım var. Resmen oturamıyrm ya. Aynı problemi yaşayan varmı

canim keske catlaklarimin fotosunu cekip koysam bende kasik denen bisi kalmamis göbegin alti cizgi cizgi yan bögürlere kadar dünyanin kremini yagini kullandigim halde halada kullaniyorum :) inada bindim

Kizlar kahverengi bi akinti geldi nisan mi acaaba agri sizi hocbisi yok evdekilerede solemedim panik olmasinlar diye cok korkuyorum...nolur zamaninda gelsib rabbbim yavrularimizi hayirlisiyla bizlere bagislar insallah...

bende nisani tamamen kan olarak biliyorum ins degildir zamanini doldurupta gelsin ..ama ihmal etme kesinlikle söle evdekilerede ve bi an önce git hastahaneye

Kızlar pardon hemoroidi olan varmı.bende hamilelik oncesinden vardı. Buaralar acayıp agrım var. Resmen oturamıyrm ya. Aynı problemi yaşayan varmı

Gecmis olsun, soguk hamamelis suyu ile (cadi findigi) kompres yapabilirsin, sisligin ve kasintin varsa hafifletir, agriyi azaltir. Karbonatli oturma banyosu da rahatlatir. Günde bir kasik elma sirkesi ve tansiyon problemin yoksa 1 -2 dis sarimsak tüketerek icerden de savasabilirsin. Ic mi dis mi bahsetmemissin, dissa deniz tuzlu burun spreyi sisligi indiriyor, sonra bol vazelinle geldigi yere itekle tipi, iceride olunca hareket ederken acimaz. Malesef hic kabizlik vs. sorunu cekmedigim halde bir kac hafta önce basima geldi, bir kac gün nefes almak bile eziyetti, dogumda tekrarlayacak diye simdiden homoepatik yaglari, damlalari topluyorum. Dogumdan cok bundan korkuyorum . Sol tarafina yat, ne cok otur, ne cok yürü , kantaron yagini pamuga batirip arada bir tamponla masaj yapabilirsin.

canim keske catlaklarimin fotosunu cekip koysam bende kasik denen bisi kalmamis göbegin alti cizgi cizgi yan bögürlere kadar dünyanin kremini yagini kullandigim halde halada kullaniyorum :) inada bindim

Kizlar bnde de mevcut maaleseff.. artik olacak yani cok dogal. Catlayacagi varsa catliyo emin olun. Krem, yag vs. Fayda etmiyo bi yerden snra.. bnm karnimda hic yok. Basindan beri yaglaniyrm ama unutuyorum her gun yapmiyorum. Ama popom ve baldirlar fenaaa sayamiyorum bile.. bi de yanlarimda da var. Dogumdan sonra bi kismi gider diyolar ama bakalimm

Kizlar su bikac gundur bebegimi cok hickirik tutuyo yaa.. seyimin az ust tarafinda dakikalarca pit pit pit atiyo.. sizde de oluyo mu??

Canım bende pompa almayacaktım ama şunu duydum . Ilk iki hafta gelen süt ilaç gibiymiş onu sağmak gerekir dedi arkadaslarım . Hatta ilk 2 hafta gelen süt rengi daha sarımsı olurmuş . Kafamı karıştırdı bu durum .
Kizlar su bikac gundur bebegimi cok hickirik tutuyo yaa.. seyimin az ust tarafinda dakikalarca pit pit pit atiyo.. sizde de oluyo mu??
benımki baya minikken pıt pıt atardı hep .. Şimdi dırekt balık gibi hareketli dışarıdan bıle farkedılıyır .. Sürekli hareket halinde minik hamsim :)

Cok sagol cnm. Öncedende vardı iki gundur fena haldym oturamıyrm şuan. Bayramdan sonra kontrolum var. Doktoruma soylicm ama utanıyrm. Ya bakmak isterse. Afedersnz eşime bile gosteremıyrm.

bende nisani tamamen kan olarak biliyorum ins degildir zamanini doldurupta gelsin ..ama ihmal etme kesinlikle söle evdekilerede ve bi an önce git hastahaneye
Giittim cnm sabahta pembe akinti

Giittim cnm sabahta pembe akinti gelince iyice panik oldum... bebek doğum kanalina girmemwis suyu iyi nst sancim cikmadi... progeston verdi her ihtimale karsi...

Giittim cnm sabahta pembe akinti

Giittim cnm sabahta pembe akinti gelince iyice panik oldum... bebek doğum kanalina girmemwis suyu iyi nst sancim cikmadi... progeston verdi her ihtimale karsi...
Geçmiş olsun canim islerin yolunda olmasina çok sevindim... Sen de dikkat et kendine

Hickirik bebegin akcigerlerinin gelistiginin isareti.bendede ilk zamanlar haftada bi olurdu suan gunde uc kere oldugu bile oluyor.o kadar eglenceliki cok mutlu oluyorum.konus bol bol bebisinle.sesine alissin.bizim kipirdak pamugun hareketleri artik disardan bile belli yer degistiriyo pamugum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…