- 26 Mayıs 2013
- 163
- 33
- 53
Burun aspiratörüne hiç gerek duymadım kızlar arkadaşım kullanıyordu çocuk hortumu görünce bağırmaya başlıyor. Serum fizyolojik damlatıyorduk genelde kendi kendine çıkarıyor ama çıkaramazsa küçük çatal iğnenin arkasıyla alıveriyorduk. Tabi tercih size kalmış.canım ben almadım ama otribebeyi hem buradan arkadaslar hemen bi tanıdıgım onerdi.. hortumluymus sen hortumu cekınce mınıgın burnundan alıyor :) ondan almayı dusunuyorum bende
Günaydın kızlar,
Gece çok az uyudum, resmen sabaha karşı daldım ve şu an sersem gibiyim. Evime gidip uyumak istiyorum
Günaydın canım, aynen bel ağrısından zaten uyuyamadım. SAdece sol tarafım ağrıyor. Gece neredeyse eşimi uyandırıp dönmeme yardım etsene arkadan ittiriver diyecektim. Ne yapacağız hiç bilmiyorum vallagünaydın Canım. uykular deliksiz değil artık bende bel ağrısıyla kalkmaya başladım artık. sanırım göbişler bele baskı yapıyo yatarkende
Günaydın kızlar,
Gece çok az uyudum, resmen sabaha karşı daldım ve şu an sersem gibiyim. Evime gidip uyumak istiyorum
Yok be canım bel ağrısı. Belimin sola tarafım baya şiddetli ağrıdı. Dönerken falan çok ızdırap veriyor. Yattım mı kalkması problem resmen. Eve girince kapının üst kilidini çeviriyorum ne olur ne olmaz evde yalnızım diye. eşim benden sonra geliyor eve. Geldi anahtarla açamadı kilitli olduğu için. Ben kalkana kadar 2-3 defa zile bastı. Tospağ hızında kalkıyorum resmenGunaydin canim bebis mi uyutmadi?? Swiftcim bn de 31. Haftaya girdim dun cok az kaldi yaa korkmaya basladim tuhaf bi duygusen yarin 32'ye gireceksin galiba ayyyy
Ahhh ahhh yaşayan bilirgünaydın kızlarr dönerken bende aynı durumdayım valla nasıl bi eziyettirr
Günaydın canım. 2 adım atınca yorulup kalıyorum bende. Yürüyüş şart ta yapmıyorum bendegünaydın annelerrr bende gaz sancısı çekiyorum yürümek iyi gelir diyolar ama adım atıcak cesareti dahi bulamıyorum((
Senin çok erken başlamış. Benim daha 2-3 gündür var.uykusuz geceler,dinmeyen bacak ağrıları,bitmeyen gaz sancıları,durdurulamayan iştah.allak bullak oldum artık ben
Yok be canım bel ağrısı. Belimin sola tarafım baya şiddetli ağrıdı. Dönerken falan çok ızdırap veriyor. Yattım mı kalkması problem resmen. Eve girince kapının üst kilidini çeviriyorum ne olur ne olmaz evde yalnızım diye. eşim benden sonra geliyor eve. Geldi anahtarla açamadı kilitli olduğu için. Ben kalkana kadar 2-3 defa zile bastı. Tospağ hızında kalkıyorum resmen
Evet yarın 31+1 olacağım. 32. haftama gireceğim. Artık çoraplarımı kendim giyemiyorumOnun haricinde bir sıkıntım yok çok şükür.
Ahhh ahhh yaşayan bilir
Günaydın canım. 2 adım atınca yorulup kalıyorum bende. Yürüyüş şart ta yapmıyorum bende
uykusuz geceler,dinmeyen bacak ağrıları,bitmeyen gaz sancıları,durdurulamayan iştah.allak bullak oldum artık ben
günaydın kızlar,
haftasonu dip köşe güzel bi temizlik yaptık. evleneli daha 1 yıl olacak ama evden resmen o kadar çok atılacak eşya çıktı ki şaştık kaldık eşimle biz ne ara bu kadar biriktirdik diyebebiş için hazırlayacağımız odayı boşalttık, perde sipariş etmiştim o da geldi takıldı. mobilyaları bekliyoruz artık :)
kızlar bu arada dünden beri kafama bişey takıldı, son kontolümde bebek 750 gr dedi doktor ve bir sonraki gelişinizde iki katına çıkmış olur dedi. yani 750 gr alacak ve bebeğin 750 gr alması benim en az 1,5 kilo almam anlamına gelmiyor mu? ben 1,2 kilo falan aldım. bebeğim alması gereken kiloyu alamamış demek ki bu, yoksa yanlış hesap mı yapıyorum? çarşamba sabah kontrolümüz var öğreneceğim zaten ama yine de kafama takıldı
böyle düz hesap olur mu canım benim. ben ağustosta 4-5 kilo aldım. eylül de 1 kilo verdim. o zaman bebeğim hiç büyümedi mi bu ay?
ama ben toplamda da almadım çok fazla, nereye doğru büyüyor bu çocuk anlamıyorum :)
ne olduysa son 1 haftada oldu ya bende anlamadım.gayet iyi gidiyordu bir anda alt üst oldum.sabır başka yapacak bişey yokSenin çok erken başlamış. Benim daha 2-3 gündür var.
Yapacak bir şey de yok. Sabır. anne olmak kolay değilmiş :)
canım ama kramp değil ki bu benim dizlerim çok ağrıyor.sızlıyor yattığım yerde.ani bi kasılma falan hiç bir şey yok.ağrısından duramıyorum akşamları.canım bende genelde yatakta gerilirken kramp giriyor. o yüzden bana gerilirken bi bacağını kıvır diğerini uzat öyle gerin dediler. hakkaten öyle yapınca kramp girmiyor.birde kramp girince hemen ayağı kalkın yavaşta basmaya başlayın ayağınızın üstüne kramp geçiyor hemen. acısıda kalmıyor
yan komşu ile beraber gebe idik oğlumda. ben 14 kilo ile oğlumu doğurdum o eksi 7 ile kızını doğurdu. benimki 4 kilo onunki 3800:) bünye meselesi
eksi 7anladım canım. benim bulantılarım kusmalarım tam bitti derken yeniden şiddetlendi, bebeğe bakamıyormuşum gibi hissediyorum. herkes dikkat ediyorum onu yiyorum bunu yiyorum diyor ama ben maalesef hala istediğim gibi beslenemiyorum. biraz da vicdan azabı çekiyorum o yüzden.
ama tabi bir de senin dediğin gibi örnekler var, inşallah o örneklerden olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?