Kızlar çok ağrım var.geve hiç yatamadım. Ağrı tam olarak sırt kısmında kaburga kemiğimde.geçiyor gibi oluyor yine başlıyor. böyle kas ağrısı gibi değil. sanki içten geliyor. aynı şeyı yaşıyan var mı?
Günaydın kızlar,
Gece çok az uyudum, resmen sabaha karşı daldım ve şu an sersem gibiyim. Evime gidip uyumak istiyorum
Ben memnunum kızlar lite vay travel almıştık kızımda oğlumda da kullanacağız. Bizim bagaj sıkıntımız olduğu için tercih etmiştik aslında sürüşü de rahat çok az yer kaplıyor tekerlekleri de çıkabiliyor. tavsiye ederim. Ön barını almadım ben gerek duymadım bağlıyorum kzım biniyor şuanda ama kısa zamanda ona hafif bi baston alacağız. Çünkü arabasını kardeşine devredecek :) Biçok kişi hantal araba alıp ön koltukta taşımak zorunda kalıyor. Araba işi önemli her yönden düşünün.
uykusuz geceler,dinmeyen bacak ağrıları,bitmeyen gaz sancıları,durdurulamayan iştah.allak bullak oldum artık ben
Aynen canım ya. Çok şükür halimize bebişlerimizi bekliyoruz. En fazla 2-2,5 ay daha çekeceğiz sonra gelecek kuzucuklarımız inş Allah sağlıkla.hayatımda bu kadar aciz olduğum dönem hatırmalıyorum ama diğer sayfalarda anne olmak isteyipte evlat sahibi olmayanlarıda okuyunca şükrediyorum herbir ağrı için
Günaydın canım, Ohh sizin hazırlıklar tam gaz devam :)günaydın kızlar,
haftasonu dip köşe güzel bi temizlik yaptık. evleneli daha 1 yıl olacak ama evden resmen o kadar çok atılacak eşya çıktı ki şaştık kaldık eşimle biz ne ara bu kadar biriktirdik diyebebiş için hazırlayacağımız odayı boşalttık, perde sipariş etmiştim o da geldi takıldı. mobilyaları bekliyoruz artık :)
kızlar bu arada dünden beri kafama bişey takıldı, son kontolümde bebek 750 gr dedi doktor ve bir sonraki gelişinizde iki katına çıkmış olur dedi. yani 750 gr alacak ve bebeğin 750 gr alması benim en az 1,5 kilo almam anlamına gelmiyor mu? ben 1,2 kilo falan aldım. bebeğim alması gereken kiloyu alamamış demek ki bu, yoksa yanlış hesap mı yapıyorum? çarşamba sabah kontrolümüz var öğreneceğim zaten ama yine de kafama takıldı
Bende direkt kalkar üstüne basarım ama acısı hemen geçmiyor yaaacanım bende genelde yatakta gerilirken kramp giriyor. o yüzden bana gerilirken bi bacağını kıvır diğerini uzat öyle gerin dediler. hakkaten öyle yapınca kramp girmiyor.birde kramp girince hemen ayağı kalkın yavaşta basmaya başlayın ayağınızın üstüne kramp geçiyor hemen. acısıda kalmıyor
Aynen benimde şu son 2-3 gündür.ne olduysa son 1 haftada oldu ya bende anlamadım.gayet iyi gidiyordu bir anda alt üst oldum.sabır başka yapacak bişey yok
Ah canım ah ben jet hızıyla hamile kalanlardanım. Kızım 1 yaşına giriyor bu ay.dar falan değil içi memnunum gayet hafif bi araba ikinci bebiş gelmeseydi daha kullanacaktık yani ama tekrar ikinci bi araba almaktansa kızıma hafif bir baston alalım diyoruz.günaydın canım, izin alıp eve gidemez misin? veya iş yerinde dinlenebileceğin bir yer varsa öğlen arasında uzansan biraz iyi gelir belki.
kızın kaç yaşında canım? ben de lite way düşünüyorum da çocuk büyüyünce de içince rahat edebiliyor değil mi? benim baktığım bazı arabalar için içinin dar olduğunu çocukların büyüyünce rahat edemediğini söylemişlerdi, bunda öyle bir şey duymadım ama sen tecrübelisin bir de senin deneyimlerini alalım :)
ah ah hepimiz aynı durumdayız canım, az kaldı inşallah şu 2 ay da çabucak geçsin de kucaklarımıza alalım kuzucuklarımızı :)
Sadece uykusuzluk var şuan. Bel ağrım yatarken oluyor. Kendimi kötü hissedersem giderim zaten. Bakalım öğleni bir yapalım da uykum açılır herhalde :)günaydın canım, izin alıp eve gidemez misin? veya iş yerinde dinlenebileceğin bir yer varsa öğlen arasında uzansan biraz iyi gelir belki.
kızın kaç yaşında canım? ben de lite way düşünüyorum da çocuk büyüyünce de içince rahat edebiliyor değil mi? benim baktığım bazı arabalar için içinin dar olduğunu çocukların büyüyünce rahat edemediğini söylemişlerdi, bunda öyle bir şey duymadım ama sen tecrübelisin bir de senin deneyimlerini alalım :)
ah ah hepimiz aynı durumdayız canım, az kaldı inşallah şu 2 ay da çabucak geçsin de kucaklarımıza alalım kuzucuklarımızı :)
İnş Allah anlık artış yaşanmıştır. 100 lükte düşük çıkar canım ya.kızlarrr 50 lik şeker yüklemem 145 çıktı.yarın 100 lük yükleme yapıcaklar.çok korkuyorum.umarım çıkmazz
Canım karnında ki sertlik ara ara mı oluyor. Sürekli mi ? birde bölgesel mi genel mi ?Gunaydin kizlarr benim Karnim hala tas gibi ve bu sertlik gecmiyorr
Tartıya her çıktığında farklı olmuyor mu canım benim öyle çıkıyor cok hassas değil tartılar bence almıştır bebişin için rahat olsun.günaydın kızlar,
haftasonu dip köşe güzel bi temizlik yaptık. evleneli daha 1 yıl olacak ama evden resmen o kadar çok atılacak eşya çıktı ki şaştık kaldık eşimle biz ne ara bu kadar biriktirdik diyebebiş için hazırlayacağımız odayı boşalttık, perde sipariş etmiştim o da geldi takıldı. mobilyaları bekliyoruz artık :)
kızlar bu arada dünden beri kafama bişey takıldı, son kontolümde bebek 750 gr dedi doktor ve bir sonraki gelişinizde iki katına çıkmış olur dedi. yani 750 gr alacak ve bebeğin 750 gr alması benim en az 1,5 kilo almam anlamına gelmiyor mu? ben 1,2 kilo falan aldım. bebeğim alması gereken kiloyu alamamış demek ki bu, yoksa yanlış hesap mı yapıyorum? çarşamba sabah kontrolümüz var öğreneceğim zaten ama yine de kafama takıldı
canım ben şerbetli tatlı yiyip gitmiştim.doktora dedim onun etkisi olmuştur diye.ama o olsun yinede bakalım dedii.4 kez kan alcaklaramışşşş çok stresliiiSadece uykusuzluk var şuan. Bel ağrım yatarken oluyor. Kendimi kötü hissedersem giderim zaten. Bakalım öğleni bir yapalım da uykum açılır herhalde :)
İnş Allah anlık artış yaşanmıştır. 100 lükte düşük çıkar canım ya.
Çok güldüm hesabınaBen 2 haftada 300 gram almışım bebişim 320 gram almış. Onlar bir şekilde beslenip büyüyor. Düşünme öyle bakamadım falan diye.
canım 2 haftada nasıl 300 gr aldın ya valla bravo.ben haftada yarım kiloyu garantiledim artık.toplam ne kadar kilo aldın hamilelik boyunca peki?
Günaydın canım, Ohh sizin hazırlıklar tam gaz devam :)
Çok güldüm hesabınaBen 2 haftada 300 gram almışım bebişim 320 gram almış. Onlar bir şekilde beslenip büyüyor. Düşünme öyle bakamadım falan diye.
Ah canım ah ben jet hızıyla hamile kalanlardanım. Kızım 1 yaşına giriyor bu ay.dar falan değil içi memnunum gayet hafif bi araba ikinci bebiş gelmeseydi daha kullanacaktık yani ama tekrar ikinci bi araba almaktansa kızıma hafif bir baston alalım diyoruz.
o bayan da 9 ay kustu canım. ya neler neler var şükretmek gerek gerçekten.
dün kuaföre gittim, ağda esnasında kadın dedi karnında çatlak yok ben harita gibiyim iki gebelikle. krem sürmedinmi vs derken sohbete başladık. çok nadir görülen bir durumu varmış. 2 rahim 4 yumurtalık varmış. bir rahimde bebek büyürken boş rahimde de su doluyormuş gebelik ilerledikçe. 32. haftada aldılar iki bebeği de çünkü birinde bebek diğerinde su benim karnım 3üz 4düz bekler gibiydim nefes alamıyordum hareket edemiyordum diyor.
yan yatmazsam oluyor o ağrı. sırt üstü yatınca yük bele sırta biniyor. yan yatarsam sorun yok. sen naısl yatıyordun?
Onun da etkisi olmuştur. Bildiğim kadarıyla streste etkiliyor. Rahat ol. Hayırlısıyla ver kanlarını temiz çıkar inş allah.canım ben şerbetli tatlı yiyip gitmiştim.doktora dedim onun etkisi olmuştur diye.ama o olsun yinede bakalım dedii.4 kez kan alcaklaramışşşş çok stresliii
Hıçkırığı hiç yaşamadım yaşadıysamda farkına varmadım. Düzenli olarak pıt pıt şeklindeymiş.Kızlar bebiş oynuyomu hıçkırıyomu onu nasıl ayrt edıyosunuz. Benm buaralar tam seyımın üstünde minik minik pıtpıtlar oluyo. Onun dışında donuşler tekmeler aynı.
Oluyor işte. Görürsün bak bebeğinin kilosu gayet iyidir. Tabi kaşar, patetes, süt ve ürünleri yemeye dikkat et. Bebişe kilo aldıran besleyen şeylermiş.Gülme ya yediğimin bana faydası yok ki bebeğe nasıl faydası olacak diye düşünüyorum işte ister istemezAllah'a emanet ya büyüyordur herhalde ne bileyim :)
ay maşallah, ikiz gibi olacaklar :) birçok kişiye sordum hep memnunum dediler bakalım inşallah biz de memnun kalırız :)
Canım bakma sonra hafta öyle olduğuna toplamda 12 kilo aldım ben
Benim hiç kusma bulantı problemim olmadı hep yedim sürekli yedim :) Başlarda çok aldım 1-1,5 aydır 69-70 arası gidip geliyorum. Totale vurduğumda hiç azımsanmayacak bir kilo alışım var yani 12 kg. 15 ile bitirmek istiyorum da kısmet artık.
demek ki vücut dengeliyor ya bende çifter çifter atıyorum son 2 aydır tartıda tek rakamları görmeden bi bakıyorum çift olmuş.bi de haftada falan oluyor bu garip bi şekilde :) bende diyorum en fazla 5 kg daha alıp bitirsem ama sanmam parlak değil gidişat
canım ama kramp değil ki bu benim dizlerim çok ağrıyor.sızlıyor yattığım yerde.ani bi kasılma falan hiç bir şey yok.ağrısından duramıyorum akşamları.
swiftcim saolasın.inşallahh çıkmaz dua edinnnOnun da etkisi olmuştur. Bildiğim kadarıyla streste etkiliyor. Rahat ol. Hayırlısıyla ver kanlarını temiz çıkar inş allah.
Canım bakma sonra hafta öyle olduğuna toplamda 12 kilo aldım ben
Benim hiç kusma bulantı problemim olmadı hep yedim sürekli yedim :) Başlarda çok aldım 1-1,5 aydır 69-70 arası gidip geliyorum. Totale vurduğumda hiç azımsanmayacak bir kilo alışım var yani 12 kg. 15 ile bitirmek istiyorum da kısmet artık.
Hıçkırığı hiç yaşamadım yaşadıysamda farkına varmadım. Düzenli olarak pıt pıt şeklindeymiş.
Oluyor işte. Görürsün bak bebeğinin kilosu gayet iyidir. Tabi kaşar, patetes, süt ve ürünleri yemeye dikkat et. Bebişe kilo aldıran besleyen şeylermiş.
Aynen canım ya. Çok şükür halimize bebişlerimizi bekliyoruz. En fazla 2-2,5 ay daha çekeceğiz sonra gelecek kuzucuklarımız inş Allah sağlıkla.
Günaydın canım, Ohh sizin hazırlıklar tam gaz devam :)
Bende direkt kalkar üstüne basarım ama acısı hemen geçmiyor yaaaGeçende ablamların arabasına biniyordum. Araba biraz yüksek rand roverlardan. Eee hamişiz bizde ayağımızı kaldırıyoruz da çok değil Biraz zor bindim. Ablam kapımı kapattı ben cama vuruyorum aç aç diye. Çocuk kilidi var arka kapılarda içten açamıyorum da. Hemen açtı resmen atladım arabadan aağıya. Öyle bir kramp girdi ki. Çocuklar bile teyze ne oldu diye panikledi ALışveriş merkezine gidecektim. Dolaştık tüm gece orda ama kramp giren yer resmen zonkladı tüm gece.
Ablamda enişteme kaynadı. Kız zaten hamiş birde bu arabayla gelmişsin diyenasıl ayağını atsın diyor. Yazık o da üzüldü sonradan Zor valal bizde durumlar. Çoraplarımı giyemez oldum.
Aynen benimde şu son 2-3 gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?