2014 Aralık Anneleri

yan yatmazsam oluyor o ağrı. sırt üstü yatınca yük bele sırta biniyor. yan yatarsam sorun yok. sen naısl yatıyordun?

Günaydın kızlar,
Gece çok az uyudum, resmen sabaha karşı daldım ve şu an sersem gibiyim. Evime gidip uyumak istiyorum

günaydın canım, izin alıp eve gidemez misin? veya iş yerinde dinlenebileceğin bir yer varsa öğlen arasında uzansan biraz iyi gelir belki.

kızın kaç yaşında canım? ben de lite way düşünüyorum da çocuk büyüyünce de içince rahat edebiliyor değil mi? benim baktığım bazı arabalar için içinin dar olduğunu çocukların büyüyünce rahat edemediğini söylemişlerdi, bunda öyle bir şey duymadım ama sen tecrübelisin bir de senin deneyimlerini alalım :)

uykusuz geceler,dinmeyen bacak ağrıları,bitmeyen gaz sancıları,durdurulamayan iştah.allak bullak oldum artık ben

ah ah hepimiz aynı durumdayız canım, az kaldı inşallah şu 2 ay da çabucak geçsin de kucaklarımıza alalım kuzucuklarımızı :)

hayatımda bu kadar aciz olduğum dönem hatırmalıyorum ama diğer sayfalarda anne olmak isteyipte evlat sahibi olmayanlarıda okuyunca şükrediyorum herbir ağrı için
Aynen canım ya. Çok şükür halimize bebişlerimizi bekliyoruz. En fazla 2-2,5 ay daha çekeceğiz sonra gelecek kuzucuklarımız inş Allah sağlıkla.
Günaydın canım, Ohh sizin hazırlıklar tam gaz devam :)
Çok güldüm hesabına Ben 2 haftada 300 gram almışım bebişim 320 gram almış. Onlar bir şekilde beslenip büyüyor. Düşünme öyle bakamadım falan diye.
Bende direkt kalkar üstüne basarım ama acısı hemen geçmiyor yaaa Geçende ablamların arabasına biniyordum. Araba biraz yüksek rand roverlardan. Eee hamişiz bizde ayağımızı kaldırıyoruz da çok değil Biraz zor bindim. Ablam kapımı kapattı ben cama vuruyorum aç aç diye. Çocuk kilidi var arka kapılarda içten açamıyorum da. Hemen açtı resmen atladım arabadan aağıya. Öyle bir kramp girdi ki. Çocuklar bile teyze ne oldu diye panikledi ALışveriş merkezine gidecektim. Dolaştık tüm gece orda ama kramp giren yer resmen zonkladı tüm gece.
Ablamda enişteme kaynadı. Kız zaten hamiş birde bu arabayla gelmişsin diye nasıl ayağını atsın diyor. Yazık o da üzüldü sonradan Zor valal bizde durumlar. Çoraplarımı giyemez oldum.
ne olduysa son 1 haftada oldu ya bende anlamadım.gayet iyi gidiyordu bir anda alt üst oldum.sabır başka yapacak bişey yok
Aynen benimde şu son 2-3 gündür.

Ah canım ah ben jet hızıyla hamile kalanlardanım. Kızım 1 yaşına giriyor bu ay.dar falan değil içi memnunum gayet hafif bi araba ikinci bebiş gelmeseydi daha kullanacaktık yani ama tekrar ikinci bi araba almaktansa kızıma hafif bir baston alalım diyoruz.

Gunaydin kizlarr benim Karnim hala tas gibi ve bu sertlik gecmiyorr

Sadece uykusuzluk var şuan. Bel ağrım yatarken oluyor. Kendimi kötü hissedersem giderim zaten. Bakalım öğleni bir yapalım da uykum açılır herhalde :)
kızlarrr 50 lik şeker yüklemem 145 çıktı.yarın 100 lük yükleme yapıcaklar.çok korkuyorum.umarım çıkmazz
İnş Allah anlık artış yaşanmıştır. 100 lükte düşük çıkar canım ya.

Gunaydin kizlarr benim Karnim hala tas gibi ve bu sertlik gecmiyorr
Canım karnında ki sertlik ara ara mı oluyor. Sürekli mi ? birde bölgesel mi genel mi ?
Mesela benim geceleri yemekten ve çok su içtikten sonra her tarafıı acayip gergin olur patlayacakmış gibi. Bastırınca da daha sert olur normal haline göre. Onlara dikkat et bakalım sende.

Tartıya her çıktığında farklı olmuyor mu canım benim öyle çıkıyor cok hassas değil tartılar bence almıştır bebişin için rahat olsun.

canım ben şerbetli tatlı yiyip gitmiştim.doktora dedim onun etkisi olmuştur diye.ama o olsun yinede bakalım dedii.4 kez kan alcaklaramışşşş çok stresliii

Kızlar bebiş oynuyomu hıçkırıyomu onu nasıl ayrt edıyosunuz. Benm buaralar tam seyımın üstünde minik minik pıtpıtlar oluyo. Onun dışında donuşler tekmeler aynı.

Gülme ya yediğimin bana faydası yok ki bebeğe nasıl faydası olacak diye düşünüyorum işte ister istemez Allah'a emanet ya büyüyordur herhalde ne bileyim :)

ay maşallah, ikiz gibi olacaklar :) birçok kişiye sordum hep memnunum dediler bakalım inşallah biz de memnun kalırız :)

hadi ya öyle tabi canım çok şükür öyle sıkıntılarımız yok ama işte hem ilk olunca hem de bazı kötü örnekler duyunca kafaya takıyor insan. yoksa tabi ki ne dertler var, Allah yardımcısı olsun sıkıntı çekenlerin.

canım ben şerbetli tatlı yiyip gitmiştim.doktora dedim onun etkisi olmuştur diye.ama o olsun yinede bakalım dedii.4 kez kan alcaklaramışşşş çok stresliii
Onun da etkisi olmuştur. Bildiğim kadarıyla streste etkiliyor. Rahat ol. Hayırlısıyla ver kanlarını temiz çıkar inş allah.
Canım bakma sonra hafta öyle olduğuna toplamda 12 kilo aldım ben
Benim hiç kusma bulantı problemim olmadı hep yedim sürekli yedim :) Başlarda çok aldım 1-1,5 aydır 69-70 arası gidip geliyorum. Totale vurduğumda hiç azımsanmayacak bir kilo alışım var yani 12 kg. 15 ile bitirmek istiyorum da kısmet artık.
Kızlar bebiş oynuyomu hıçkırıyomu onu nasıl ayrt edıyosunuz. Benm buaralar tam seyımın üstünde minik minik pıtpıtlar oluyo. Onun dışında donuşler tekmeler aynı.
Hıçkırığı hiç yaşamadım yaşadıysamda farkına varmadım. Düzenli olarak pıt pıt şeklindeymiş.
Oluyor işte. Görürsün bak bebeğinin kilosu gayet iyidir. Tabi kaşar, patetes, süt ve ürünleri yemeye dikkat et. Bebişe kilo aldıran besleyen şeylermiş.

canım ama kramp değil ki bu benim dizlerim çok ağrıyor.sızlıyor yattığım yerde.ani bi kasılma falan hiç bir şey yok.ağrısından duramıyorum akşamları.

hamilelikte menisküste görülebiliyormuş. bi doktoruna sor istersen yönlendirebilir seni.

swiftcim saolasın.inşallahh çıkmaz dua edinnn

bana hep tecrübeli anneler 32. haftayı sınır koyuyorlar. 32. haftaya kadar herşey güllük gülistanlık 32 den sonrası zorlaşıyor artık diye. boşu boşuna 32 den sonra rapor hakkın başlamıyor diyolar ama bazen kasık ağrım falan olunca erken mi başlıcak bence acaba diye endişeleniyorum ama 32 den sonra belki bunları bile arıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…