2014 Aralık Anneleri

Bende de var aynı ağrı Beş dk ayakta kalsam sırt ağrısından duramıyorum

Ben aldığım kiloyu çok takmıyorum. Veririz bir şekilde diyorum. Boşver sağlıklı olsunlar da veririz biz :)
hamilelikte menisküste görülebiliyormuş. bi doktoruna sor istersen yönlendirebilir seni.
Hamilelikte görülmeyen tek bir şey söylesin biri bana Herşey hamişlikte görülüyor mübarek
swiftcim saolasın.inşallahh çıkmaz dua edinnn
Amin canım etmezmiyiz ederiz tabii.
Ben de bu haftaya gelene kadar gayet mutlu mesuttum Ama dün yorucu geçti benim için onun etkisi de olabilir benim bel ağrım. Ama basit bir şey değil ki be kuzum yaşadığımız. Tüm vücudun dengesi değişiyor ağrıyacak tabi. En az ağrı ve hasarla atlatmayı nasip etsin RAbbim.

Bn de ayni durumdayim canim ya dun gece fena sancilar giriyodu alttan. Bebis bi tuhaf hareket yapiyodu sanki asagiya bastirir gibi anlik dayanilmaz sancilar giriyodu. Uc dort defa oldu. Siklassaydi dr.a gidecektim. Yatakta ben de donmekte zorlaniyorum. Belim sirtim ve kalcam fena agriyo ve rahmim zorlaniyo. O yuzden genelde sol yanima yatiyorm. Artik az biseyde yoruluyrm. Zor yuruyorm kalcamdan dolayi Yuruyus yapmamiz lazim egzersiz yapmamiz lazim pofff... dr.um sirt agrisi icin sirtini gevsetecek egzersizlr yap dedi. Kendini yorma bi tutulursun bi daha kalkamazsin dedi cok korktum simdi cok agrim oluyo desem kvalidem gel bizde kal dicek. bana gelmek yerine oraya gitmemi istiyolar. evlerimz yakin.Insan evinde daha rahat ediyo. Bn de kimseye bisi demiyorm. Isimi gucumu cok zorlansam da kendim yapiyrm. Bu da ayri bi dert. Bunaldim bu ara.

saolasın canımcımmmm

Kizlar bisi danisicam size.. su an gittigim dr.dan ve hastaneden cok memnunum. ama hastanede gece dogum ekibi su an icin yok. Gece dogum olursa baska bi subelerine ambulansla sevk ediyolar. Orasi da bize baya uzak. Es-dost gelmkte zorlanir. Bi de ayri bi stres bnm icin. Bn de diyorum ki gunduz olursa giderim kendi dr.uma. ama geceye denk gelirse onceki hastaneme gidiyim diyorum. 5 ay oraya gittim ama dr yuzunden hastanemi degistrdim bi de cok yogundu orasi. Gece dr.lari gunduz dr.lari oldugu icin gece gider orda dogum yaparim diyorum. Bi de evimize yakin. Gece olursa oraya mi gitsem?? Kabul ederler mi acaba? Bi akil verin kizlar bu konuda cok bunaldim.. yksa eski hastaneye mi doneyim tekrar? Karar veremedim..

CANIM ACİL DOĞUMA GİTTİĞİNDE MECBUR KABUL EDERLER YANİ HASTANEYİ ARA Bİ SOR ACİL DOĞUMA GELDİĞİMDE NE YAPIYOSUNUZ DE BAKAKLIM NE CEVAP VERECEKLER

Magnezyum içmiyordum. Bu gün alıp başlayacağım. Benim sancım ya da alttan vurma baskı gibi şeyler yok sadece bel ve kalçada oda yalnızca sol tarafta ve sadece yatarken var. Her gün muz yemeye çalışıyorum da aslında ama yetmiyor demek ki.
Canım özel değil mi gittiğin hastane anlamadım ta olarak. Doktorun sen ne zaman doğurursan gelmeyecek mi ?

KIZIMDA VALLA DOĞUMA KADAR ÇOK RAHATTİM YAZDI SICAKTAN BIKMIŞTIM SADECE AMA İKİZLER RESMEN ÇEKTİRİYO DESEM YERİ İLK HAMİLELİĞİMDE YAŞAMADIĞIM HERŞEYİ FAZLASIYLA YAŞIYORUM 3 HAFTADIR AYAKTA BULAŞIK BİLE YIKAYAMIYORUMDOKTORA DEDİM BOŞUNAMI 30.HAFTADA RAPOR VERİYORUZ DEDİ

Geçmiş olsun canım. Benimde bu gün uykusuzluktan resmen başım ağrıyor. Bende senin gibi akşam olsa da evime gitsem derdindeyim
DÜN SABAHA KARŞI 5 DE UYUYABİLDİM BENİM CADI SABAH 7 DE TEPEME DİKİLDİ ANNE KALK KAHVALTI YAPALIM DİYODÜN GECE YİNE UYUYAMADIM DİYORUM YARABBİM DOĞUMDAN SONRA ZATEN UYKU YÜZÜ YOK BARİ ŞİMDİ UYKU NASİP ET DİYE

benim gittiğim hastanede gece nöbetçi doktor ve hemşireler var ama ben doktorumuz çok seviyorum onunla doğum yapmak istiyorum ama maalesef gece olursa mesai saatleri dişina geldiği için hangi doktor nobetciyse o giriyor doğumuna ya bende düşünüyorum bu konuyu çok geriliyorum inşallah doktorum nöbetçi olur diye dua ediyorum allah hayirli kişilerle karsilastirsin bizi inşallah

DÜN ABLAMA GİTTİM BEBİŞLERİN KIYAFETLERİNE BAKTIK BAYA BİŞEY ÇIKTI BATTANİYE AYAKLI TULUM ÇITÇITLI BADİ FELAN MAŞALLAH 3 ÇOCUK BÜYÜTTÜK HİÇ ESKİME YOK 0 YAŞ ÜRÜNLERİNDE

Canm bnm dr. Magnezyumu gunde 2 defaya cikardi bilgin olsun.. muz kesinlkle yetmez.
Hastaneye gelince evet ozel hastane ama dr.um gece gelmiyo. Gece nobetci dr. kimse o ve ekibi dogum yaptiriyo. Burda cogu ozel hastane bu sekilde. Aslnda evime yakin olan bi hastane var dr hangi saatte olursa olsun doguma geliyo ama butcemi cok asiyo acikcasi. 3-4 bin lira.. bu arada eski hastanemi aradim acil dogum icin geldiginizde kimlikle beraber gelin hemen yatisiniz yapilir dedi muhasebeci. Diyorum ki acaba 36-37 de gitsem bi muayene olsam mi orda da? Gece orda dogum yaparsam sabah gelip kontrol edecek olan dr.u en azindan secmis olurum. Aman bilmiyorum ya kafam allak bullak..

Amin canim amin.. bebislerimiz saglikla gelsin de bunlar da gecer gider ins..

CANIM BENDE BAŞKENTTE EBRU TARIMA GİDİYORUM ACİL Bİ DURUMDA BEN HASTANEDE OLMAZSAM EKİBİM HASTANEDE OLUR SENİNLE İLGİLENİRLER DOĞUMA YETİŞEBİLİRSEM BEN GİRERİM YETİŞEMEZSEM EKİBİMDEKİ DOKTORLARDAN BİRİ YAPTIRI DEDİ GÜVENEBİLİRSİN HEPSİ İŞİNDE UZMAN KİŞİLER DEDİ

kızlar çarşamba kontrolüm varrrr öğlen 12 de yani tam 48 saat kaldııııı Yusufumuz kaç kilo kaç cm çook merak ediorum .. ya benim sırt ve kuyruk sokumu ağrılarım başladı minibüsten indikten sora 10-12 dk yürüyorum ondan mı oluyor anlamadım cuma da olmuştu

Kesinlikle bebiş gelince zaten yok ama şimdi de yok
DÜN ABLAMA GİTTİM BEBİŞLERİN KIYAFETLERİNE BAKTIK BAYA BİŞEY ÇIKTI BATTANİYE AYAKLI TULUM ÇITÇITLI BADİ FELAN MAŞALLAH 3 ÇOCUK BÜYÜTTÜK HİÇ ESKİME YOK 0 YAŞ ÜRÜNLERİNDE
0-3 aylık ürünlerde özellikle hiç eskime olmuyor. Birden büyüdükleri için :)
Ablamdan allah razı olsun dünya kadar kıyafet verdi. Çoğu ya bir kere giyilmiş ya etiketiyle duruyor. Biz biraz fazla abartmışız ilk yeğenler diye :) Bana yaradı hepsi :)
Yetmiyor canım zaten. Kasılmam falan yok diyordum ama ağrıya da etkiliymiş o yüzden bu gün alacağım eczaneden iş çıkışı.
Çok ilginçmiş. Benim doktorum gece saat kaç olursa olsun geliyor. Ben hastaneye giriş yapınca durumum hakkında bilgi veriliyor doktoruma ve oda hemen yola çıkıyor.
Madem sizde durumlar farklı o zaman boşuna kafana takma. Gündüz olursa doktoruna gidersin. Gece olursa diğerine gidersin. Zaten pat diye bebiş hemen gelmiyor ki. Kaç saatte açılıyor rahim. Gece sancılanırsan sabaha kadar evde oyalanmaya çalışırsın. Olmadı o zaman diğer hastaneye gidersiniz. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize.

AAAA benimde Çarşamba günü kontrolüm hemde sabah 9:30 da. hadi bir an önce çarşamba olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…