- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
kızlar çarşamba kontrolüm varrrr öğlen 12 de yani tam 48 saat kaldıııııYusufumuz kaç kilo kaç cm çook merak ediorum .. ya benim sırt ve kuyruk sokumu ağrılarım başladı minibüsten indikten sora 10-12 dk yürüyorum ondan mı oluyor anlamadım cuma da olmuştu
Geçmiş olsun cnm dikkat et yorma kendiniBENİM BUGÜN ACAYİP ÇARPINTIM VAR Bİ AKŞAM OLAYDIDA EVİME GİDEYDİM YAWWWW
Maş Allah bebişine. SAğlıklı ya doğduktan sonra bol bol baksın artık :)selam kızlar cumartesı kontrolumuz vardı ama beyefendı kendını hıc gostermedııbas asagıda duruyo zaten yuzunu dayaıs rahım duvarına resmen emıo doktoro dıorum bu parmagını emıo yok dedı rahım duvarına dayamıs sonra 2 sanıyelıgıne dondu yuzunu gosterdı gene yapıstı artık napalım gormeedık ama saglıklı cok sukur 1550 gr olmusuz 44 cm maşallah oglusuma artık 3 hafta sonra gorucez ınş
bu arada gecelık pijama ıısnıde hallettım cok sukur artık bişey kalmadı
Geçmiş olsun canım senin ikizdi galiba oyüzden olabilir. İlaçlarını sakın aksatma sen iki çocuk birden besliyorsun valla kolay değil.BENİM BUGÜN ACAYİP ÇARPINTIM VAR Bİ AKŞAM OLAYDIDA EVİME GİDEYDİM YAWWWW
Kesinlikle bebiş gelince zaten yok ama şimdi de yok
0-3 aylık ürünlerde özellikle hiç eskime olmuyor. Birden büyüdükleri için :)
Ablamdan allah razı olsun dünya kadar kıyafet verdi. Çoğu ya bir kere giyilmiş ya etiketiyle duruyor. Biz biraz fazla abartmışız ilk yeğenler diye :) Bana yaradı hepsi :)
Yetmiyor canım zaten. Kasılmam falan yok diyordum ama ağrıya da etkiliymiş o yüzden bu gün alacağım eczaneden iş çıkışı.
Çok ilginçmiş. Benim doktorum gece saat kaç olursa olsun geliyor. Ben hastaneye giriş yapınca durumum hakkında bilgi veriliyor doktoruma ve oda hemen yola çıkıyor.
Madem sizde durumlar farklı o zaman boşuna kafana takma. Gündüz olursa doktoruna gidersin. Gece olursa diğerine gidersin. Zaten pat diye bebiş hemen gelmiyor ki. Kaç saatte açılıyor rahim. Gece sancılanırsan sabaha kadar evde oyalanmaya çalışırsın. Olmadı o zaman diğer hastaneye gidersiniz. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
AAAA benimde Çarşamba günü kontrolüm hemde sabah 9:30 da. hadi bir an önce çarşamba olsun ...
Doktorum ekstra bir ücret almıyor. Hastaneye bağlı. Normal 1250 TL sezeryan 1.780 birde kampanyalı oda diye tabir ettikleri odalar var orda normal 650 tl sezeryan 950 tl + epidural farkı 250 TLAmin canim.. ben osteocare kullaniyorum. Kalsiyum, magnezyum, cinko icerikli bi ilac.. bi de bisi sorcam senin dr.un hangi saat olursa olsn geliyomus ya peki dogum ucreti ne kadar?
Doktorum ekstra bir ücret almıyor. Hastaneye bağlı. Normal 1250 TL sezeryan 1.780 birde kampanyalı oda diye tabir ettikleri odalar var orda normal 650 tl sezeryan 950 tl + epidural farkı 250 TL
Kampanyalı oda dedikleri biraz daha küçük diğerlerine bakış. Birde kliması yok.
Aynen valla benim doktorumun muayne ücretleri 2 ay içinde 2 kez arttı mesela. Ama bu aydan sonra doktor değiştirmeyi düşünemiyorsun ki. Sırf doğumuma da o girecek diye devam ediyorum. O girmeyecekse devamlı aynı doktora gitmenin bir mantığıda yok. Kim denk gelirse ona git. Benim ki gece gündüz geliyor. 3 arkadaşım bunda doğum yaptı. şimdi bir tanıdığımda 38 haftalık aynı doktora gidiyoruz. Bakalım ona da bir doğum yaptırsın daha da netleşecek her şey :)bende ilk başta sormuştum normal doğuma giriyor musunuz diye tabikide ben giricem başkası yaptırmayacak doğumunu demişti. ama gece gündüz fark eder mi ki? onu hiç sormadım ben. gece olunca nöbetçi doktor girecek derdi o zaman dimi? kafama takıldı şimdi ya. o kadar gidiyoruz doktora pat diye gece sancım gelirse belki beğenmediğim başka doktor girince doğuma ne anladım ben o işten.bende sorayım bari bu durumu doktoruma.
kilo mu verdim dedin :) şeker diyetinden dolayı dimi. şu sizin linkiniz neydi beni de dahil edin o gruba :)böyle düz hesap olur mu canım benim. ben ağustosta 4-5 kilo aldım. eylül de 1 kilo verdim. o zaman bebeğim hiç büyümedi mi bu ay?
Aynen valla benim doktorumun muayne ücretleri 2 ay içinde 2 kez arttı mesela. Ama bu aydan sonra doktor değiştirmeyi düşünemiyorsun ki. Sırf doğumuma da o girecek diye devam ediyorum. O girmeyecekse devamlı aynı doktora gitmenin bir mantığıda yok. Kim denk gelirse ona git. Benim ki gece gündüz geliyor. 3 arkadaşım bunda doğum yaptı. şimdi bir tanıdığımda 38 haftalık aynı doktora gidiyoruz. Bakalım ona da bir doğum yaptırsın daha da netleşecek her şey :)
Senin hastanen de doğum fiyatları ne kadar ?
kilo mu verdim dedin :) şeker diyetinden dolayı dimi. şu sizin linkiniz neydi beni de dahil edin o gruba :)
Bana da sadece doğum fiyatlarında yaşanan zamlardan etkilenmeyeceğimi söylediler. Doğum ücretleri de zamlandı ama bana verdikleri fiyat geçerli. Muayne ücretleri zaten bir tek benim doktorumun değişti. Sırf hasta yoğunluğunu azaltmak için olduğunu bile dile getirdi yönetim. Hasta kabul edemiyoruz deme gibi bir lüksümüz yok o yüzden mecbur zam yapmaya karar verdik dedi açık açık. Olan bize oldu da neyse :) Doktorumu seviyorum Allah'tan.bana ilk başladığımda fiyatları verdiklerinde yıl içerisinde oluşan fiyat değişiklikleri sizi etkilemez dediler. 1 yıl içinde doğum ücretleride değişebiliyormuş muayene ücretleride ama doğum için gelen hastalarımıza bunu yansıtmıyoruz dedi. ne ile başlarsan onunla devam ediyorsun. canım jimerde sezaryen 3.500 TL, normal 3.000 tl dediler. epidural ücreti de 500 TL miş ama bşından itibaren o hastaneye gidersen epidural istersne o ücretide almıyormuş. epidural yaptırsamda yaptırmasamda bu fiyatlar yani. büyük ihtimalle isticem ama ben epidural.
off çok zor ya allah kolaylık sabır dayanma gücü sağlık versin ne diyim arkadaşım..heee verdim ama ne bir tane üzüm ne bir dilim karpuz ne biber dolması ne yoğurtlu çorbada pirinç. muz yok havuç patates tek damla pirinç yok. oğlum hasta iştahsız diye browni yaptım ctesi. bi lokma yiyemedim.
bugün öğle yemeğinde patates püresi vardı en sevdiğim şey . almadım tabağıma. aşureyi başka arkadaşa verdim. gerçekten zor gebe iken diyet yapmak.
doğum yapayım livadan pastalar getirticem hastaneye. kış günü aoç dondurma yiyecem. Edirne'den acıbadem ezmesi sipariş ettim bayramda Edirne'ye gidecek bir arkadaşa. iyi değilim gerçekten. vücuduma tam buğday ekmeğindne başka karbonhidrat girmiyor. deprasyondayıııııııııııııııım
selam kızlar cumartesı kontrolumuz vardı ama beyefendı kendını hıc gostermedııbas asagıda duruyo zaten yuzunu dayaıs rahım duvarına resmen emıo doktoro dıorum bu parmagını emıo yok dedı rahım duvarına dayamıs sonra 2 sanıyelıgıne dondu yuzunu gosterdı gene yapıstı artık napalım gormeedık ama saglıklı cok sukur 1550 gr olmusuz 44 cm maşallah oglusuma artık 3 hafta sonra gorucez ınş
bu arada gecelık pijama ıısnıde hallettım cok sukur artık bişey kalmadı
Yok bir daha gelmemiş. Hatta gidip alışverişler falan yaptı. İYiydi yani en son.kızlar babylovedan haber varmı? su gelmişti en son?
Bana da sadece doğum fiyatlarında yaşanan zamlardan etkilenmeyeceğimi söylediler. Doğum ücretleri de zamlandı ama bana verdikleri fiyat geçerli. Muayne ücretleri zaten bir tek benim doktorumun değişti. Sırf hasta yoğunluğunu azaltmak için olduğunu bile dile getirdi yönetim. Hasta kabul edemiyoruz deme gibi bir lüksümüz yok o yüzden mecbur zam yapmaya karar verdik dedi açık açık. Olan bize oldu da neyse :) Doktorumu seviyorum Allah'tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?