selam kızlar cumartesı kontrolumuz vardı ama beyefendı kendını hıc gostermedııbas asagıda duruyo zaten yuzunu dayaıs rahım duvarına resmen emıo doktoro dıorum bu parmagını emıo yok dedı rahım duvarına dayamıs sonra 2 sanıyelıgıne dondu yuzunu gosterdı gene yapıstı artık napalım gormeedık ama saglıklı cok sukur 1550 gr olmusuz 44 cm maşallah oglusuma artık 3 hafta sonra gorucez ınş
bu arada gecelık pijama ıısnıde hallettım cok sukur artık bişey kalmadı
75 TL canım. Aslında çok değilde diğerleri aynı kalıp bu artınca ister istemez sinir oluyorsun :)ne kadar oldu muayene ücreti canım şimdi?
senle aynıyız cnm aynı tarih dogumumuz bızımkı 1550 gr ydı bakalım sneınkı nekadar olmus
Kesinlikle bebiş gelince zaten yok ama şimdi de yok
AAAA benimde Çarşamba günü kontrolüm hemde sabah 9:30 da. hadi bir an önce çarşamba olsun ...
heee verdim ama ne bir tane üzüm ne bir dilim karpuz ne biber dolması ne yoğurtlu çorbada pirinç. muz yok havuç patates tek damla pirinç yok. oğlum hasta iştahsız diye browni yaptım ctesi. bi lokma yiyemedim.
bugün öğle yemeğinde patates püresi vardı en sevdiğim şey . almadım tabağıma. aşureyi başka arkadaşa verdim. gerçekten zor gebe iken diyet yapmak.
doğum yapayım livadan pastalar getirticem hastaneye. kış günü aoç dondurma yiyecem. Edirne'den acıbadem ezmesi sipariş ettim bayramda Edirne'ye gidecek bir arkadaşa. iyi değilim gerçekten. vücuduma tam buğday ekmeğindne başka karbonhidrat girmiyor. deprasyondayıııııııııııııııım
Canim bende 29. Haftamdayim.ve eksi dort kilodayim.alti kilo vermistim.iki kiloyu aldim almadim tam alamadim yani gram sayiyoruz bizde.ustelik hic kusmadim ama midem bulandi ilk baslarda..ayrica kilolu oldugum icin cok mutluyum iuiki kilo almadim.bebis cok iyi hatta som kontrolde uc gun onden gidiyordu.kafaya takmagünaydın kızlar,
haftasonu dip köşe güzel bi temizlik yaptık. evleneli daha 1 yıl olacak ama evden resmen o kadar çok atılacak eşya çıktı ki şaştık kaldık eşimle biz ne ara bu kadar biriktirdik diyebebiş için hazırlayacağımız odayı boşalttık, perde sipariş etmiştim o da geldi takıldı. mobilyaları bekliyoruz artık :)
kızlar bu arada dünden beri kafama bişey takıldı, son kontolümde bebek 750 gr dedi doktor ve bir sonraki gelişinizde iki katına çıkmış olur dedi. yani 750 gr alacak ve bebeğin 750 gr alması benim en az 1,5 kilo almam anlamına gelmiyor mu? ben 1,2 kilo falan aldım. bebeğim alması gereken kiloyu alamamış demek ki bu, yoksa yanlış hesap mı yapıyorum? çarşamba sabah kontrolümüz var öğreneceğim zaten ama yine de kafama takıldı
75 TL canım. Aslında çok değilde diğerleri aynı kalıp bu artınca ister istemez sinir oluyorsun :)
AYNEEEEENNNN. 2.Cİ ELMAYA HASRET KALDIM. ÜZÜME BAKIYORUM ÜZÜM BANA BAKIYOR. KIZARTMAYA HASRETİM. HERHALDE DOĞUM YAPSAM EVE GELDİĞİMDE İLK İŞİM SARIMSAKLI YOĞURTLA KIZARTMA YEMEK OLUR. ÖĞÜNÜM O KADAR MİNİK Kİ
AMA HERŞEY OĞLUM İÇİN. Bİ LOKMADAN BİŞEY OLMAZ BİLE DİYEMİYOR İNSAN. HAMİLEYKEN DİYET ZOR. BACAKLARIM İNCELİYOR. KARNIM ŞİŞİYOR. BENİ GÖREN DOĞUM YAKIN DİYOR.HALBUKİ 6 AY YENİ BİTTİ.
İlk baş şu akşamı yapalım. Bu gün nedense hem başım ağrıyor hem halsizlik hem uykusuzluk. Çarşamba günü izin almayacak olsam çoktan izin alıp gitmiştim. Sonra da bir an çnce çarşamba olsun inşAllah.aynen hemencecik çarşamba olsun canımm yaa
Gizem Yıldırım canım. Bizim kide öyle. Sonuçları için ben hiç gitmem hep telde konuşuruz niye boşuna gidip bekleyeyim.Zaten sekreteri sonuçları alıp doktora sorup, çıkıp cevaplıyor. Ben de akıllık yapıp telden kendisi ile ayrıntılı konuşuyorum :)benimde 75 TL. hangi doktordu senin? yoğunluk olunca bi doktora ücretini arttırabiliyorlar. Jimerde de Cenk Bey'i duymuşsundur. onun ücreti yüksek mesela ama adam koridorlarda koştura koştura muayene ediyor
Ayy böyle anlatınca size hiç kıyamıyorum ama az kaldı dayanın azcık daha sonra doya doya o parmakları da yalarsın kaşık kaşık ta yersin inş Allah.yaşamayan anlamaz gerçekten zor canım. pazara gittik dün incirler üzümler offf offf. kahvaltıya pişi yaptım eşimle oğluma, oğlum o minnacık elleriyle pekmeze banıp nasıl yiyor karşımda 5 parmak tırnaklar komple pekmez. oğlumun parmaklarını yalasam o bile yetecekti bana. kalktım sofradan gittim ütü yaptım gözüm görmesin diye.
çok çok güzeller yaaa,Eki Görüntüle 1256582 Eki Görüntüle 1256583 Eki Görüntüle 1256584 Eki Görüntüle 1256586 Kizlar tesetturlu oldugum icin bu kadar cok tatli fotograflar cekindik
yaşamayan anlamaz gerçekten zor canım. pazara gittik dün incirler üzümler offf offf. kahvaltıya pişi yaptım eşimle oğluma, oğlum o minnacık elleriyle pekmeze banıp nasıl yiyor karşımda 5 parmak tırnaklar komple pekmez. oğlumun parmaklarını yalasam o bile yetecekti bana. kalktım sofradan gittim ütü yaptım gözüm görmesin diye.
Ayyy ben de tatlıya hasretim 3 hafta olacakAYNEEEEENNNN. 2.Cİ ELMAYA HASRET KALDIM. ÜZÜME BAKIYORUM ÜZÜM BANA BAKIYOR. KIZARTMAYA HASRETİM. HERHALDE DOĞUM YAPSAM EVE GELDİĞİMDE İLK İŞİM SARIMSAKLI YOĞURTLA KIZARTMA YEMEK OLUR. ÖĞÜNÜM O KADAR MİNİK Kİ
AMA HERŞEY OĞLUM İÇİN. Bİ LOKMADAN BİŞEY OLMAZ BİLE DİYEMİYOR İNSAN. HAMİLEYKEN DİYET ZOR. BACAKLARIM İNCELİYOR. KARNIM ŞİŞİYOR. BENİ GÖREN DOĞUM YAKIN DİYOR.HALBUKİ 6 AY YENİ BİTTİ.
Sagol canim dedigim gibi herseyi koyamiyorum ben buraya.whatsappden konustugum arkadaslar var onlsra atabiliyorum.ama olurda buradan alinti olur diye guvenemiyorumçok çok güzeller yaaa,o salıncak falan çok hoş olmuş
Ayyy ben de tatlıya hasretim 3 hafta olacakEşime her gün ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı. Geçen gün kurufasulye pilav yaptım ama nasıl canım çekti bi iki tane kurufasulyeden aldım sadece. Bir de sütlü tatlı yemek istiyorum acayip bir şekilde. Çok ama çok canım çekiyor. Hele dışarıda bir pastanenin önünden falan geçerken offf Neyse oğluşlarımız doğsun da inşallah ondan sonra yeriz inşallah..
yanii,kimseyi tam anlamıyla tanımıyoruz,birde herkes görüyo bu sayfalarıSagol canim dedigim gibi herseyi koyamiyorum ben buraya.whatsappden konustugum arkadaslar var onlsra atabiliyorum.ama olurda buradan alinti olur diye guvenemiyorum
Ayyy ben de tatlıya hasretim 3 hafta olacakEşime her gün ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı. Geçen gün kurufasulye pilav yaptım ama nasıl canım çekti bi iki tane kurufasulyeden aldım sadece. Bir de sütlü tatlı yemek istiyorum acayip bir şekilde. Çok ama çok canım çekiyor. Hele dışarıda bir pastanenin önünden falan geçerken offf Neyse oğluşlarımız doğsun da inşallah ondan sonra yeriz inşallah..
Oluyor işte. Görürsün bak bebeğinin kilosu gayet iyidir. Tabi kaşar, patetes, süt ve ürünleri yemeye dikkat et. Bebişe kilo aldıran besleyen şeylermiş.
heee verdim ama ne bir tane üzüm ne bir dilim karpuz ne biber dolması ne yoğurtlu çorbada pirinç. muz yok havuç patates tek damla pirinç yok. oğlum hasta iştahsız diye browni yaptım ctesi. bi lokma yiyemedim.
bugün öğle yemeğinde patates püresi vardı en sevdiğim şey . almadım tabağıma. aşureyi başka arkadaşa verdim. gerçekten zor gebe iken diyet yapmak.
doğum yapayım livadan pastalar getirticem hastaneye. kış günü aoç dondurma yiyecem. Edirne'den acıbadem ezmesi sipariş ettim bayramda Edirne'ye gidecek bir arkadaşa. iyi değilim gerçekten. vücuduma tam buğday ekmeğindne başka karbonhidrat girmiyor. deprasyondayıııııııııııııııım
Canim bende 29. Haftamdayim.ve eksi dort kilodayim.alti kilo vermistim.iki kiloyu aldim almadim tam alamadim yani gram sayiyoruz bizde.ustelik hic kusmadim ama midem bulandi ilk baslarda..ayrica kilolu oldugum icin cok mutluyum iuiki kilo almadim.bebis cok iyi hatta som kontrolde uc gun onden gidiyordu.kafaya takma
Eki Görüntüle 1256582 Eki Görüntüle 1256583 Eki Görüntüle 1256584 Eki Görüntüle 1256586 Kizlar tesetturlu oldugum icin bu kadar cok tatli fotograflar cekindik
aaa kurufasulye de mi yasak? kuru baklagil serbest değil mi hatta faydalı gebelere. ben geçen perşembe akşam kurufasulye piyaz yedim. cuma da öğlen şirkette çıktı kurufasulye onu da yedim. önceki hafta yeşil mercimek yedim vs.
o kadar yiyecek saymasaydın iyiydibişey kalmadı canım bebeiş doğar doğmaz heeepsini yersin inşallah, ben de senin gibiyim doğumu bekliyorum şekerden değil de bulantıdan yiyemiyorum işte ben de
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?