2014 Aralık Anneleri

oh mis canım herşeyini halletmen süper bende artık bayram geçsin biraz yoğunlaşcam .. maşallahh bebişin kocaman olmuş ya uzun boylu mu olacak acabaa 44 cm bana kocaman geldi 2.5 ayımız var daha 55 i görür inş .. 1550 gr da kocaman onun suyu fln 3-4 kilo vardır valla benim son bikaçgündür yorgunluğum zirve yaptı .. uykum gelio sırtım kuyruk sokumum ağrıoo bebişimiz ağırlaşıodur inş..

AYNEEEEENNNN. 2.Cİ ELMAYA HASRET KALDIM. ÜZÜME BAKIYORUM ÜZÜM BANA BAKIYOR. KIZARTMAYA HASRETİM. HERHALDE DOĞUM YAPSAM EVE GELDİĞİMDE İLK İŞİM SARIMSAKLI YOĞURTLA KIZARTMA YEMEK OLUR. ÖĞÜNÜM O KADAR MİNİK Kİ

AMA HERŞEY OĞLUM İÇİN. Bİ LOKMADAN BİŞEY OLMAZ BİLE DİYEMİYOR İNSAN. HAMİLEYKEN DİYET ZOR. BACAKLARIM İNCELİYOR. KARNIM ŞİŞİYOR. BENİ GÖREN DOĞUM YAKIN DİYOR. HALBUKİ 6 AY YENİ BİTTİ.

Canim bende 29. Haftamdayim.ve eksi dort kilodayim.alti kilo vermistim.iki kiloyu aldim almadim tam alamadim yani gram sayiyoruz bizde.ustelik hic kusmadim ama midem bulandi ilk baslarda..ayrica kilolu oldugum icin cok mutluyum iuiki kilo almadim.bebis cok iyi hatta som kontrolde uc gun onden gidiyordu.kafaya takma

75 TL canım. Aslında çok değilde diğerleri aynı kalıp bu artınca ister istemez sinir oluyorsun :)

benimde 75 TL. hangi doktordu senin? yoğunluk olunca bi doktora ücretini arttırabiliyorlar. Jimerde de Cenk Bey'i duymuşsundur. onun ücreti yüksek mesela ama adam koridorlarda koştura koştura muayene ediyor

yaşamayan anlamaz gerçekten zor canım. pazara gittik dün incirler üzümler offf offf. kahvaltıya pişi yaptım eşimle oğluma, oğlum o minnacık elleriyle pekmeze banıp nasıl yiyor karşımda 5 parmak tırnaklar komple pekmez. oğlumun parmaklarını yalasam o bile yetecekti bana. kalktım sofradan gittim ütü yaptım gözüm görmesin diye.

aynen hemencecik çarşamba olsun canımm yaa
İlk baş şu akşamı yapalım. Bu gün nedense hem başım ağrıyor hem halsizlik hem uykusuzluk. Çarşamba günü izin almayacak olsam çoktan izin alıp gitmiştim. Sonra da bir an çnce çarşamba olsun inşAllah.
benimde 75 TL. hangi doktordu senin? yoğunluk olunca bi doktora ücretini arttırabiliyorlar. Jimerde de Cenk Bey'i duymuşsundur. onun ücreti yüksek mesela ama adam koridorlarda koştura koştura muayene ediyor
Gizem Yıldırım canım. Bizim kide öyle. Sonuçları için ben hiç gitmem hep telde konuşuruz niye boşuna gidip bekleyeyim.Zaten sekreteri sonuçları alıp doktora sorup, çıkıp cevaplıyor. Ben de akıllık yapıp telden kendisi ile ayrıntılı konuşuyorum :)
Ayy böyle anlatınca size hiç kıyamıyorum ama az kaldı dayanın azcık daha sonra doya doya o parmakları da yalarsın kaşık kaşık ta yersin inş Allah.

ANLIOM CANIM SENİ. BEN REKLAMLARI İZLEYEMİYORUM
GEÇEN CANIM İKRAM BİSKÜVİ ÇEKTİ. ONLAR YEDİKÇE BENİMDE YEMİCEĞİM ŞEYLERİ YİYESİM GELİO. ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN, DOĞUMDAN SONRA GEÇSİNDE. SABRETCEZ YAPCAK BİŞİ YOK

Ayyy ben de tatlıya hasretim 3 hafta olacak Eşime her gün ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı. Geçen gün kurufasulye pilav yaptım ama nasıl canım çekti bi iki tane kurufasulyeden aldım sadece. Bir de sütlü tatlı yemek istiyorum acayip bir şekilde. Çok ama çok canım çekiyor. Hele dışarıda bir pastanenin önünden falan geçerken offf Neyse oğluşlarımız doğsun da inşallah ondan sonra yeriz inşallah..

aaa kurufasulye de mi yasak? kuru baklagil serbest değil mi hatta faydalı gebelere. ben geçen perşembe akşam kurufasulye piyaz yedim. cuma da öğlen şirkette çıktı kurufasulye onu da yedim. önceki hafta yeşil mercimek yedim vs.

CANIM KURU FASULYE SERBEST DEĞİL Mİ? KURU BAKLAGİL ŞEKERİ DÜŞÜRÜYOR BİLGİN OLSUN. YANINDA MARUL SALATASI İLE YEDİĞİMDE BENDE YÜKSELİŞ ÇOK AZ OLUYOR. EVDE KURU FASULYE, BARBUNYA YER OLDUK. SALATASIZ YEMEK ÖĞÜNÜMÜZ YOK ARTIK. BEN EŞİMİ KENDİME UYARLADIM. BEN NE YERSEM O DA ONU YİYOR.

Oluyor işte. Görürsün bak bebeğinin kilosu gayet iyidir. Tabi kaşar, patetes, süt ve ürünleri yemeye dikkat et. Bebişe kilo aldıran besleyen şeylermiş.

hadi ya bak buna sevindim. kahvaltıda kaşar peynir yiyorum daha çok ve patates de zaten midemi bastırdığı için en çok yediklerim arasında :) çarşamba göreceğiz artık bizim hanfendi büyümüş mü :)

o kadar yiyecek saymasaydın iyiydi bişey kalmadı canım bebeiş doğar doğmaz heeepsini yersin inşallah, ben de senin gibiyim doğumu bekliyorum şekerden değil de bulantıdan yiyemiyorum işte ben de

inşallah öyledir canım maşallah senin bebişe de, abla olacak bizimkilere :)

sizin patiğinizi sevsinler :) çok güzel olmuş canım. biz de bayramdan sonra çekeceğiz inşallah. aslında oda hazırolunca istiyordum ben, odada da çok güzel fotoğraflar çekiyorlar ama o zamana kadar hem hava kötüleşir hem de çok geç olur diye onu sonra ayrıca çekeceğiz. zaten kardeşimle arkadaşı çekecekler, rahatım o yüzden :)

BENDE AYNISINI YAZDIM :)

KURUBAKLAGİL ŞEKERİ DÜŞÜRÜYOR. NE VAR NE YOK ARAŞTIRDIĞIM İÇİN ÖĞÜNLERİMİ ONA GÖRE ORGANİZE EDİYORUM. YEŞİL YAPRAKLILARDA DÜŞÜRÜYOR.

o kadar yiyecek saymasaydın iyiydi bişey kalmadı canım bebeiş doğar doğmaz heeepsini yersin inşallah, ben de senin gibiyim doğumu bekliyorum şekerden değil de bulantıdan yiyemiyorum işte ben de

:)

ay kıyamam canın mı çekti. git al ye. miden bulanırsa çıkarırsın olur biter. ben napam. şafak sayıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…