2014 Aralık Anneleri

ay kıyamam canın mı çekti. git al ye. miden bulanırsa çıkarırsın olur biter. ben napam. şafak sayıyorum resmen

yok yok neyse ki canım bişey çekmiyor, karnım doysa bulantım olmasa çıkarmasam yeter bana :) Allah yardımcın olsun canım, senin daha az kalmış çabucak geçer inşallah

Valla benim diyetisyen kurubaklagil konusunda yiyebilirsin falan demedi ben de o yüzden pek yaklaşmadım bi iki kere aldım sadece ama zaten pilavsiz da bir şeye benzemiyor.
Ben valla her gün eşime ayrı kendime ayrı yemek hazırlıyorum napıyım

Bencede çok hızlı şu haftasonları. Valla kimse kusura bakmasın ben eşime 1 ay önce dedim tamamdır benim misafir ağırlama olayım doğuma kadar bitmiştir. Zaten sağolsun annem ablam yapıyor da ne gerek var boşuna onları da yormaya. Sen de ev sahibi olarak hep ayakta kalıyorsun olmuyor. Zaten işten geliyoruz. Herkes bizi çağırsın boşver.

boyu uzun olsun babası 192 ben 174 benımkıde cok hareketlı bu aralar bıde kuvvetlendı maşallah vurdumu vuruyo yanibendede yorgunluk var cnm ıkı yureyım hmn ayaklarıma vuruo ayaklarım çok ağırıo artık ağırlaştık normal.senınkıde saglıklı saatlıdır ıns canımm

ya şimdi kurban bayramı geliyor.. kayınvalidemlerde oluyoruz gelen giden of ya amaaaannn
hahaaaa önceden bende böyle düşünerek ama saygımdan gık demeyerek giderdim. şimdi bebelerin ikiside oğlan olunca artık bu düşünceleri de attım kafamdan. ektiğimi biçerim inşallah bizede gelir gelinler:))))
seninki kız mı ?

İstanbul'daki arkadaşlar, eminönündeki mağazalar bayramın 4. günü açık olur mu biliyor musunuz? net bir bilgi bulamadım ya kapalı diyen var açık diyen var

ya şimdi kurban bayramı geliyor.. kayınvalidemlerde oluyoruz gelen giden of ya amaaaannn

ayy evet bir de kurban bayramı, yemek de verilecek gelenlere. bizi çalıştırmazlar bu halimizle ama yine de yorucu olur muhtemelen. bayram sonrası da hemen işe dönülecek, of of yarama tuz bastın :)

Aynen odada da cekinecegim bende :) iki haftaya oda gelecek iki haftayada ancak yerlesim isi olur.herseyimiz hazir yani kiyafetler utulu askida bekliyor.34 haftalik gibiyken resimleri korum herkese fikir olur hemde :).

KLİMASIZDA OLMAZKİ CANIM BEBİŞ HASTA OLUR VALLA KIŞ GÜNÜ BİDE

ayy evet bir de kurban bayramı, yemek de verilecek gelenlere. bizi çalıştırmazlar bu halimizle ama yine de yorucu olur muhtemelen. bayram sonrası da hemen işe dönülecek, of of yarama tuz bastın :)
AYNEN CANIM CUMA TAM GÜN ÇALIŞIYORUZ BİDE YAWWWWWW

AYNEN CANIM BİZDE FAZLA ABARTMIŞIZ ABLAMA DEDİM SEN BUNLARDAN ÜMİDİNİ KES ARTIK BENİM İKİZLER BUNLARI ESKİTİR ARTIK SEN DOĞURURSAN YENİ CİCİLER ALIRIZ
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİNİZ CANIM ŞAKA MAKA ARTIK SAYILI GÜNLER KALDI ARTIK 15 GÜNDE BİR GİDİYORUZ DOKTORA 8 EKİMDE RAPORUMU ALICAM 6 HAFTA KALMIŞ OLCEK DOĞUMA HAYIRLISIYLA VAKİTLİCE GELİRLE İNŞALLAHHHHH

bu birkaç gündür hep öyle canım taş gibi... yani bu ara sürekli böyle yaaa

Aynen odada da cekinecegim bende :) iki haftaya oda gelecek iki haftayada ancak yerlesim isi olur.herseyimiz hazir yani kiyafetler utulu askida bekliyor.34 haftalik gibiyken resimleri korum herkese fikir olur hemde :).

evet bekliyoruz, bizim oda 35. haftamda falan hazır olacak biraz geç oluyor inşallah sürpriz yapmaz bebiş :) bu arada tahmini doğum tarihimiz aynı seninle :)

KLİMASIZDA OLMAZKİ CANIM BEBİŞ HASTA OLUR VALLA KIŞ GÜNÜ BİDE
Ben zaten diğer odayı tercih edeceğim ama klimayı ben yinede açamam ki. Bebişe gelir. Kışın ne zaman gitsem hep sıcaktır hastane o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
boşver yenileri alınır o zaman da
Bende artık 2 hafta da bir gidiyorum. Baya azaldı bakalım hayırlısı. Heycan dorukta
evet bekliyoruz, bizim oda 35. haftamda falan hazır olacak biraz geç oluyor inşallah sürpriz yapmaz bebiş :) bu arada tahmini doğum tarihimiz aynı seninle :)
Aynı sorun bende de var 36. haftamda mobilya gelecek ama napalım yerleşeceğiz bir şekilde. Bebişlerle bol bol konuşup zamanında gelmelerini söyleyelim

Aynı sorun bende de var 36. haftamda mobilya gelecek ama napalım yerleşeceğiz bir şekilde. Bebişlerle bol bol konuşup zamanında gelmelerini söyleyelim

ben tarih seçtim o tarihte gelmesi için telkinde bulunuyorum senin de mobilyaları havalandırman gerekecek mi canım? benim bi de o olacak, 1 hafta kadar daha beklemem gerekecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…