ay kıyamam canın mı çekti. git al ye. miden bulanırsa çıkarırsın olur biter. ben napam. şafak sayıyorum resmen
Valla benim diyetisyen kurubaklagil konusunda yiyebilirsin falan demedi ben de o yüzden pek yaklaşmadım bi iki kere aldım sadece ama zaten pilavsiz da bir şeye benzemiyor.CANIM KURU FASULYE SERBEST DEĞİL Mİ? KURU BAKLAGİL ŞEKERİ DÜŞÜRÜYOR BİLGİN OLSUN. YANINDA MARUL SALATASI İLE YEDİĞİMDE BENDE YÜKSELİŞ ÇOK AZ OLUYOR. EVDE KURU FASULYE, BARBUNYA YER OLDUK. SALATASIZ YEMEK ÖĞÜNÜMÜZ YOK ARTIK. BEN EŞİMİ KENDİME UYARLADIM. BEN NE YERSEM O DA ONU YİYOR.
İlk baş şu akşamı yapalım. Bu gün nedense hem başım ağrıyor hem halsizlik hem uykusuzluk. Çarşamba günü izin almayacak olsam çoktan izin alıp gitmiştim. Sonra da bir an çnce çarşamba olsun inşAllah.
Ya bende çok halsizim neden acaba .. eşimde akşama şunu çağıralım bunu çağıralım die tribe giriyor ki dün kahvaltıda büyük halasını kızını ağırladık öğleden sora ablaları geldi akşamına dayımlar geldi .. misafir severiz ikimizde ama bu akşam diil dedim ki hala eve gelince ii olursam çaya çağıralım diorum bende de iş yok yat uzan ayaklarını dik tepeyee pooff daa mesainin bitmesine 3 saat varpoffff şu cumartesi pazar neden bu kdr hızlı hala çözemedim ..
oh mis canım herşeyini halletmen süper bende artık bayram geçsin biraz yoğunlaşcam .. maşallahh bebişin kocaman olmuş ya uzun boylu mu olacak acabaa 44 cm bana kocaman geldi 2.5 ayımız var daha 55 i görür inş .. 1550 gr da kocaman onun suyu fln 3-4 kilo vardır valla benim son bikaçgündür yorgunluğum zirve yaptı .. uykum gelio sırtım kuyruk sokumum ağrıoo bebişimiz ağırlaşıodur inş..
hahaaaa önceden bende böyle düşünerek ama saygımdan gık demeyerek giderdim. şimdi bebelerin ikiside oğlan olunca artık bu düşünceleri de attım kafamdan. ektiğimi biçerim inşallah bizede gelir gelinler:))))ya şimdi kurban bayramı geliyor.. kayınvalidemlerde oluyoruz gelen giden of ya amaaaannn
ya şimdi kurban bayramı geliyor.. kayınvalidemlerde oluyoruz gelen giden of ya amaaaannn
Aynen odada da cekinecegim bende :) iki haftaya oda gelecek iki haftayada ancak yerlesim isi olur.herseyimiz hazir yani kiyafetler utulu askida bekliyor.34 haftalik gibiyken resimleri korum herkese fikir olur hemde :).hadi ya bak buna sevindim. kahvaltıda kaşar peynir yiyorum daha çok ve patates de zaten midemi bastırdığı için en çok yediklerim arasında :) çarşamba göreceğiz artık bizim hanfendi büyümüş mü :)
o kadar yiyecek saymasaydın iyiydibişey kalmadı canım bebeiş doğar doğmaz heeepsini yersin inşallah, ben de senin gibiyim doğumu bekliyorum şekerden değil de bulantıdan yiyemiyorum işte ben de
inşallah öyledir canımmaşallah senin bebişe de, abla olacak bizimkilere :)
sizin patiğinizi sevsinler :) çok güzel olmuş canım. biz de bayramdan sonra çekeceğiz inşallah. aslında oda hazırolunca istiyordum ben, odada da çok güzel fotoğraflar çekiyorlar ama o zamana kadar hem hava kötüleşir hem de çok geç olur diye onu sonra ayrıca çekeceğiz. zaten kardeşimle arkadaşı çekecekler, rahatım o yüzden :)
SAĞOL CANIMGeçmiş olsun canım senin ikizdi galiba oyüzden olabilir. İlaçlarını sakın aksatma sen iki çocuk birden besliyorsun valla kolay değil.
KLİMASIZDA OLMAZKİ CANIM BEBİŞ HASTA OLUR VALLA KIŞ GÜNÜ BİDEDoktorum ekstra bir ücret almıyor. Hastaneye bağlı. Normal 1250 TL sezeryan 1.780 birde kampanyalı oda diye tabir ettikleri odalar var orda normal 650 tl sezeryan 950 tl + epidural farkı 250 TL
Kampanyalı oda dedikleri biraz daha küçük diğerlerine bakış. Birde kliması yok.
AYNEN CANIM CUMA TAM GÜN ÇALIŞIYORUZ BİDE YAWWWWWWayy evet bir de kurban bayramı, yemek de verilecek gelenlere. bizi çalıştırmazlar bu halimizle ama yine de yorucu olur muhtemelen. bayram sonrası da hemen işe dönülecek, of of yarama tuz bastın :)
ÖĞLE ARASI 1 SAAT DİNLENDİM BİRAZ KENDİME GELDİMGeçmiş olsun cnm dikkat et yorma kendini
AYNEN CANIM BİZDE FAZLA ABARTMIŞIZ ABLAMA DEDİM SEN BUNLARDAN ÜMİDİNİ KES ARTIK BENİM İKİZLER BUNLARI ESKİTİR ARTIK SEN DOĞURURSAN YENİ CİCİLER ALIRIZKesinlikle bebiş gelince zaten yok ama şimdi de yok
0-3 aylık ürünlerde özellikle hiç eskime olmuyor. Birden büyüdükleri için :)
Ablamdan allah razı olsun dünya kadar kıyafet verdi. Çoğu ya bir kere giyilmiş ya etiketiyle duruyor. Biz biraz fazla abartmışız ilk yeğenler diye :) Bana yaradı hepsi :)
AAAA benimde Çarşamba günü kontrolüm hemde sabah 9:30 da. hadi bir an önce çarşamba olsun ...
AYNEN CANIM CUMA TAM GÜN ÇALIŞIYORUZ BİDE YAWWWWWW
bu birkaç gündür hep öyle canım taş gibi... yani bu ara sürekli böyle yaaaCanım karnında ki sertlik ara ara mı oluyor. Sürekli mi ? birde bölgesel mi genel mi ?
Mesela benim geceleri yemekten ve çok su içtikten sonra her tarafıı acayip gergin olur patlayacakmış gibi. Bastırınca da daha sert olur normal haline göre. Onlara dikkat et bakalım sende.
Aynen odada da cekinecegim bende :) iki haftaya oda gelecek iki haftayada ancak yerlesim isi olur.herseyimiz hazir yani kiyafetler utulu askida bekliyor.34 haftalik gibiyken resimleri korum herkese fikir olur hemde :).
Ben zaten diğer odayı tercih edeceğim ama klimayı ben yinede açamam ki. Bebişe gelir. Kışın ne zaman gitsem hep sıcaktır hastane o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.KLİMASIZDA OLMAZKİ CANIM BEBİŞ HASTA OLUR VALLA KIŞ GÜNÜ BİDE
AYNEN CANIM BİZDE FAZLA ABARTMIŞIZ ABLAMA DEDİM SEN BUNLARDAN ÜMİDİNİ KES ARTIK BENİM İKİZLER BUNLARI ESKİTİR ARTIK SEN DOĞURURSAN YENİ CİCİLER ALIRIZ
İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİNİZ CANIM ŞAKA MAKA ARTIK SAYILI GÜNLER KALDI ARTIK 15 GÜNDE BİR GİDİYORUZ DOKTORA 8 EKİMDE RAPORUMU ALICAM 6 HAFTA KALMIŞ OLCEK DOĞUMA HAYIRLISIYLA VAKİTLİCE GELİRLE İNŞALLAHHHHH
Aynı sorun bende de var 36. haftamda mobilya gelecek ama napalım yerleşeceğiz bir şekilde. Bebişlerle bol bol konuşup zamanında gelmelerini söyleyelimevet bekliyoruz, bizim oda 35. haftamda falan hazır olacak biraz geç oluyor inşallah sürpriz yapmaz bebiş :) bu arada tahmini doğum tarihimiz aynı seninle :)
Aynı sorun bende de var 36. haftamda mobilya gelecek ama napalım yerleşeceğiz bir şekilde. Bebişlerle bol bol konuşup zamanında gelmelerini söyleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?