2014 Aralık Anneleri

Kızlar bugün sağlık ocağında tahlilim vardı sonuçları aldım az önce karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı erken doğum riski yüzünden progestan ve adalat kullanıyorum sanırım yan etkisi oldu ilaçların Arayıp sorucam bakalım doktoruma

ben tarih seçtim o tarihte gelmesi için telkinde bulunuyorum senin de mobilyaları havalandırman gerekecek mi canım? benim bi de o olacak, 1 hafta kadar daha beklemem gerekecek sanırım
Su zmparasa yapacaklarmış gerek kalmayacak havalandırmaya dedi ama gelince daha net belli olacak tabi. Zaten İçini sirkeli su ile falan silip kapaklarını açık tutunca 1-2 güne kokusu gider diyorum. Göreceğiz bakalım. Biz ya odaları yerleştirip doğuma ya da doğumdan oda yerleştirmeye geçeceğiz

Sor bakalım ne diyecek. İnş Allah herşey yolundadır. Problem edilecek bir durum yoktur.

hahaaaa önceden bende böyle düşünerek ama saygımdan gık demeyerek giderdim. şimdi bebelerin ikiside oğlan olunca artık bu düşünceleri de attım kafamdan. ektiğimi biçerim inşallah bizede gelir gelinler:))))
seninki kız mı ?

bizimkiler de iş yaptırmaz da zaten kayınvalidem bana temizliğe gelir hep sağolsun.. ama kurbana birlikte girdiğimiz akrabalar hep bize geliyor kesim yeri bize yakın die.. eşleride geliyor erkekler kahvaltı edip gidiyorlar kadınlar kalıyor.. şimdi oturmazsan olmaz onlarla kayınvalide yalnız kalıyor.. bende Allahtan cuma izinliyim.. evet kızımız olacak inşallah.. vay seni hain kaynana :)

evet bekliyoruz, bizim oda 35. haftamda falan hazır olacak biraz geç oluyor inşallah sürpriz yapmaz bebiş :) bu arada tahmini doğum tarihimiz aynı seninle :)
Evet canim biz bi gun buyuguz :) bakalim hangimizinki saborsiz cikacak.bizimki hic durmuyor daha simdiden boyleyse isim var benim karnim surekli hop hop hopluyo..bizim odada biraz gec oluyor bence. Yeni mobilya olunca is zor.bide almanyada malesef heryer ikea sistemi.yani al getir ve kur.bu halimle kimsemde yok burada esimle yapcaz bakalim.allahtan kilo almadigim icin agirlasmadim cok aktifim.su felanda hic toplamadim.bi bol gobek buyutuyom.

aman dur öyle deme ya mobilyalar bi' gelse yerleştirmek 1 günlük iş, senin de annen yanında benim de öyle halledeceğiz artık birlikte :)

aman dur öyle deme ya mobilyalar bi' gelse yerleştirmek 1 günlük iş, senin de annen yanında benim de öyle halledeceğiz artık birlikte :)
Ayy canım annem ve ablam olmasa zaten gözümde büyütürdüm. Çok şükür onlar var da yaparlar benim halim olmasa bile :)

ya çok üzüldüm size bir lokma dahi mi yiyemiuosunuz ya hamile birine bu kadar yasak koymak bana yanlis geliyor seker hastalari bile azicik yiyebiliyolar ben tabiki doktor kadar iyi bilemem ama bu kadari da fazla geliyor yazik bence ya allah yardimxiniz olsun

İstanbul'daki arkadaşlar, eminönündeki mağazalar bayramın 4. günü açık olur mu biliyor musunuz? net bir bilgi bulamadım ya kapalı diyen var açık diyen var

canım bende açık olur diye tahmin ediyorum.. denemekte fayda var havuzlu hana gideceksen birkaç mağazayı arayıp sor istersen..

huhuuu maşallah size canım eet bu aralar bizim prens de çok hareketli ama benim bu sırt ağrım fena çarşamba sorcam bakalım ne diyecek bizim doktor..

doğru sölüosun kuzu gelince arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar zaten ama sonuçta ev sahibi sensin ve ayagını uzatıp gerinemiyorsun bile bu gece şu ayaklarımı tepeye uzatma olayına gircem ya hu geç bile kaldım sanırım ..

Kizlar oğluna tahta oyuncaklar aldim hic koku yok birşey yok ilk oyuncaklari plastik tüylü falan olmasin dedim nasillar sizce

Eklentiler

• 20140929_181446.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 94
Maş Allah bebişine. SAğlıklı ya doğduktan sonra bol bol baksın artık :)
Nereden aldın pijama-geceliklerini. Ben hala beğenip alamadım ya. Sanırım Akdemdeki modellerden alacağım am tam karar da veremedim.
Maş Allah bebişine. SAğlıklı ya doğduktan sonra bol bol baksın artık :)
Nereden aldın pijama-geceliklerini. Ben hala beğenip alamadım ya. Sanırım Akdemdeki modellerden alacağım am tam karar da veremedim.

cnm ben gecelıgı akdemden aldım pijama takımını başka yerden aldım toptancıdan tanıdıktıda normal perakndesı yok.ozdılekte flnda var bak ıstersen

Canım buradan bi arkadasın doktor tanıdığı hortumlu olanların burunda kılcal damarlara zarar verdiğini söyledi . Hemen vazgeçtim bende

Canım bende senin gibi üst kılıdı takıyordum ama artık yapmıyorum .. Hatta evde yalnızken dusa da gıtmıyorum .. Tansiyon hassas bu zamanlarda kılıc olayını bırak lütfen ..felaket tellalı gıbı oldum ama

Kıyamam canım yaa ama annelik işte başka zaman olsa kim bilir kendin için tutmazsın kendini .. Az daha sabır

Bugün kontrolümüzden geldik 30+2 bebgim 1700 gr 4o cm yakinmis .. simdiye kadar dogum pozisyonundaydi kafa assagidaydi simdi geri dönmüs ters duruyor dönmezse sezeryan olunacakmis ama bellide olmazmis 35. haftaya kadar bebisler süpriz yapiyomus …valla ben sezeryana daha cok sevincem nerdeyse yurtdisinda istege bagli yapmiyolar cünkü ..sadece mecburi .. baslarda cok istemistim sezeryani psikyatriden rapor almam lazimmis panik atak falan filan die ugrasmadim normale hazirladim kendimi simdide böle bisi cikti artik hayirlisi doguma kadar bisi belli olmuyomus onu anladim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…