- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Su zmparasa yapacaklarmış gerek kalmayacak havalandırmaya dedi ama gelince daha net belli olacak tabi. Zaten İçini sirkeli su ile falan silip kapaklarını açık tutunca 1-2 güne kokusu gider diyorum. Göreceğiz bakalım. Biz ya odaları yerleştirip doğuma ya da doğumdan oda yerleştirmeye geçeceğizben tarih seçtim o tarihte gelmesi için telkinde bulunuyorumsenin de mobilyaları havalandırman gerekecek mi canım? benim bi de o olacak, 1 hafta kadar daha beklemem gerekecek sanırım
Sor bakalım ne diyecek. İnş Allah herşey yolundadır. Problem edilecek bir durum yoktur.Kızlar bugün sağlık ocağında tahlilim vardı sonuçları aldım az önce karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı erken doğum riski yüzünden progestan ve adalat kullanıyorum sanırım yan etkisi oldu ilaçlarınArayıp sorucam bakalım doktoruma
İnşallah canımSor bakalım ne diyecek. İnş Allah herşey yolundadır. Problem edilecek bir durum yoktur.
Evet canim biz bi gun buyuguzevet bekliyoruz, bizim oda 35. haftamda falan hazır olacak biraz geç oluyor inşallah sürpriz yapmaz bebiş :) bu arada tahmini doğum tarihimiz aynı seninle :)
Su zmparasa yapacaklarmış gerek kalmayacak havalandırmaya dedi ama gelince daha net belli olacak tabi. Zaten İçini sirkeli su ile falan silip kapaklarını açık tutunca 1-2 güne kokusu gider diyorum. Göreceğiz bakalım. Biz ya odaları yerleştirip doğuma ya da doğumdan oda yerleştirmeye geçeceğiz
Ayy canım annem ve ablam olmasa zaten gözümde büyütürdüm. Çok şükür onlar var da yaparlar benim halim olmasa bile :)aman dur öyle demeya mobilyalar bi' gelse yerleştirmek 1 günlük iş, senin de annen yanında benim de öyle halledeceğiz artık birlikte :)
ya çok üzüldüm size bir lokma dahi mi yiyemiuosunuz ya hamile birine bu kadar yasak koymak bana yanlis geliyor seker hastalari bile azicik yiyebiliyolar ben tabiki doktor kadar iyi bilemem ama bu kadari da fazla geliyor yazik bence ya allah yardimxiniz olsunAyyy ben de tatlıya hasretim 3 hafta olacakEşime her gün ayrı yemek yapıyorum kendime ayrı. Geçen gün kurufasulye pilav yaptım ama nasıl canım çekti bi iki tane kurufasulyeden aldım sadece. Bir de sütlü tatlı yemek istiyorum acayip bir şekilde. Çok ama çok canım çekiyor. Hele dışarıda bir pastanenin önünden falan geçerken offf Neyse oğluşlarımız doğsun da inşallah ondan sonra yeriz inşallah..
İstanbul'daki arkadaşlar, eminönündeki mağazalar bayramın 4. günü açık olur mu biliyor musunuz? net bir bilgi bulamadım ya kapalı diyen var açık diyen var
boyu uzun olsun babası 192 ben 174benımkıde cok hareketlı bu aralar bıde kuvvetlendı maşallah vurdumu vuruyo yani bendede yorgunluk var cnm ıkı yureyım hmn ayaklarıma vuruo ayaklarım çok ağırıo artık ağırlaştık normal.senınkıde saglıklı saatlıdır ıns canımm
Bencede çok hızlı şu haftasonları. Valla kimse kusura bakmasın ben eşime 1 ay önce dedim tamamdır benim misafir ağırlama olayım doğuma kadar bitmiştir. Zaten sağolsun annem ablam yapıyor da ne gerek var boşuna onları da yormaya. Sen de ev sahibi olarak hep ayakta kalıyorsun olmuyor. Zaten işten geliyoruz. Herkes bizi çağırsın boşver.
çok güzeller yaaa,eskileri hatırlattı banaKizlar oğluna tahta oyuncaklar aldim hic koku yok birşey yok ilk oyuncaklari plastik tüylü falan olmasin dedim nasillar sizce
Maş Allah bebişine. SAğlıklı ya doğduktan sonra bol bol baksın artık :)
Nereden aldın pijama-geceliklerini. Ben hala beğenip alamadım ya. Sanırım Akdemdeki modellerden alacağım am tam karar da veremedim.
Maş Allah bebişine. SAğlıklı ya doğduktan sonra bol bol baksın artık :)
Nereden aldın pijama-geceliklerini. Ben hala beğenip alamadım ya. Sanırım Akdemdeki modellerden alacağım am tam karar da veremedim.
Canm ben seker bayramnda gtmiştm son günü kapalıydı cogu yer eminönünde.canım bende açık olur diye tahmin ediyorum.. denemekte fayda var havuzlu hana gideceksen birkaç mağazayı arayıp sor istersen..
Canım buradan bi arkadasın doktor tanıdığı hortumlu olanların burunda kılcal damarlara zarar verdiğini söyledi . Hemen vazgeçtim bendeBurun aspiratörüne hiç gerek duymadım kızlar arkadaşım kullanıyordu çocuk hortumu görünce bağırmaya başlıyor. Serum fizyolojik damlatıyorduk genelde kendi kendine çıkarıyor ama çıkaramazsa küçük çatal iğnenin arkasıyla alıveriyorduk. Tabi tercih size kalmış.
Canım bende senin gibi üst kılıdı takıyordum ama artık yapmıyorum .. Hatta evde yalnızken dusa da gıtmıyorum .. Tansiyon hassas bu zamanlarda kılıc olayını bırak lütfen ..felaket tellalı gıbı oldum amaYok be canım bel ağrısı. Belimin sola tarafım baya şiddetli ağrıdı. Dönerken falan çok ızdırap veriyor. Yattım mı kalkması problem resmen. Eve girince kapının üst kilidini çeviriyorum ne olur ne olmaz evde yalnızım diye. eşim benden sonra geliyor eve. Geldi anahtarla açamadı kilitli olduğu için. Ben kalkana kadar 2-3 defa zile bastı. Tospağ hızında kalkıyorum resmen
Evet yarın 31+1 olacağım. 32. haftama gireceğim. Artık çoraplarımı kendim giyemiyorumOnun haricinde bir sıkıntım yok çok şükür.
Ahhh ahhh yaşayan bilir
Günaydın canım. 2 adım atınca yorulup kalıyorum bende. Yürüyüş şart ta yapmıyorum bende
Kıyamam canım yaa ama annelik işte başka zaman olsa kim bilir kendin için tutmazsın kendini .. Az daha sabırheee verdim ama ne bir tane üzüm ne bir dilim karpuz ne biber dolması ne yoğurtlu çorbada pirinç. muz yok havuç patates tek damla pirinç yok. oğlum hasta iştahsız diye browni yaptım ctesi. bi lokma yiyemedim.
bugün öğle yemeğinde patates püresi vardı en sevdiğim şey . almadım tabağıma. aşureyi başka arkadaşa verdim. gerçekten zor gebe iken diyet yapmak.
doğum yapayım livadan pastalar getirticem hastaneye. kış günü aoç dondurma yiyecem. Edirne'den acıbadem ezmesi sipariş ettim bayramda Edirne'ye gidecek bir arkadaşa. iyi değilim gerçekten. vücuduma tam buğday ekmeğindne başka karbonhidrat girmiyor. deprasyondayıııııııııııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?