2014 Aralık Anneleri

selam kızlar yokum kaç gündür
pompa konusunda karar verdim doğumdan sonra ihtiyaç olursa alıcam
malum biraz da ekonomi yapayım diyorum ama tabii ihtiyaç olursa el mahkum
umarım herkes çok çok iyidir biz de iyiyiz ama yorgunuz çok :)

Kizlar oğluna tahta oyuncaklar aldim hic koku yok birşey yok ilk oyuncaklari plastik tüylü falan olmasin dedim nasillar sizce
iyi günlerde kullanın ama tahta plastiğe göre daha fazla bakteri üretiyor mümkün olduğunca kuru tutman gerekli ahşapgiller ıslandıkça bakteri ürer üzerinde. artık restorant mutfaklarında da tahta kaşık araç ve gereçler yasak sadece suya tutulmayan malzemelere izin var

Adalat ın yan etkilerinde yazıyordu karaciğer olayı ben de kasılmalarım için kullanıyorum ama için rahat değil bırakıp magnezyum mu devam etsem diyorum ama bu sefer de Allah korusun erken gelir falan Allah'a emanetiz

sakın ihmal etme bir an önce doktorunla görüş karaciğer sıkıntısı seni daha çok etkiler.. yeni kullanmaya başladığın bir ilaç mı yaptı acaba? habersiz bırakma bizi

ben elevit ve coraspin dışında bir şey kullanmıyorum magnezyumu doktor eğğer kramplar ayaklarında artarsa kullanacaksın dedi karnım kasılıyor bazen doktoruma söylüyorum ısrarla sakın magnezyumu çok kullanma diyor bir de kanım 11 çıktı alt sınıra çok yakın yine ısrarla kan hapı vermiyor.. dediğin gibi Allah a emanetiz

Doktorumu arayıp sordum ilaçları bırak dedi canım ama ağrım olursa hemen arıcam benimde kasılmam var ve ikiz gebelik olduğu için erken doğum riskimizde var Rabbim korusun bebeklerimizi

sakın ihmal etme bir an önce doktorunla görüş karacbir er sıkıntısı seni daha çok etkiler.. yeni kullanmaya başladığın bir ilaç mı yaptı acaba? habersiz bırakma bizi
Aradım canım progestanda adalat da yükseltirmiş deperleri şimdi bıraktık bakalım kullanmayı inşallah bi sıkıntı olmaz erken doğumdan çok korkuyorum bebeklerim daha 1,5 kilo bile değiller

Benim kasılmalarım geçen hafta çok arttı 5 -10 dakikada bir ağrılı olunca ve nst de çıkınca verdi adalat kesilmezse serum dedi çok şükür azaldı ertesi güne, magnezyum kullan demişti baştan ama kasılmaları görünce adalata çevirdi onun dışında hipotroidi için eutrox kanım hep düşük santafer, vitamin elime ne geçerse içiyorum buna da şükür napalım

İyi geceler kizlarr herkes uyudu galibaa o zaman Allah rahatlik versin sizee... bizee dee:)

Kırmızı et ye kuru siyah üzüm de ye dikkat et Allah hepimizin yardımcısı olsun bir de kasılmalar için muz ye potasyum var içinde krampları azaltır.

ne kadar vicdansız bu özel sektör ya bizim de yarım gün ama ben izin alacağım, bayram trafiğine kalmayalım diye perşembe akşamı yola çıkacağız inşallah
Sadece adana bolgesi eczaneler acik olacakmis buda benim sanssizligim varya
simdisen iyi yolculuklar canim dikkatli gidin gelin insallah

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BEBİŞLER NASIL BUGÜN HAVA SOĞUK 3 GÜNDÜR YAĞIŞLIYDI KURU SOĞUĞU KALDI

Günaydın Canlarım
İnsanın uykusunu alarak uyanması ne kadar güzel bir şeymiş. Ohhh be Dün kolumu kaldıracak gücüm yoktu çok şükür bu gün iyiyim.
24 saat sonra bebişimle buluşmamız var. Bakalım kaç kg olmuşuz. Merakla yarın olsun diye bekliyorum.
Kizlar oğluna tahta oyuncaklar aldim hic koku yok birşey yok ilk oyuncaklari plastik tüylü falan olmasin dedim nasillar sizce
Çok güzeller. Güle güle kullansın miniğimiz
cnm ben gecelıgı akdemden aldım pijama takımını başka yerden aldım toptancıdan tanıdıktıda normal perakndesı yok.ozdılekte flnda var bak ıstersen
Ayy kim gidecek Özdilek'e. Beni yine Akdem paklar. 2 model beğendim orda birde cumhuriyet cad. bir mağza bayramdan sonra çok şık takımlarım gelecek dedi. Onu bekliyorum sonra karar verip alacağım artık.
Yok artık bende yapmıyorum. Ben kapıyı açana kadar ben içerde eşim dışarda deliriyor
Haklısın valla tek başımıza hareket ederken dikkatli davranmalıyız artık.
ohh maş Allah Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin de sezeryan ya da normal fark etmez artık. Yurt dışında doğumlar daha kurallara bağlı. Ne gerekliyse o. Normal yapma şansı varsa kolay kolay sezeryana almıyorlar.
Selam canım. Yani ihtiyacın olursa doğumdan sonra da alabilirsin. Her yerde satılıyor artık.
Biz iyiyiz çok şükür sizin de iyi olmanıza sevindim :)

Doktorumu arayıp sordum ilaçları bırak dedi canım ama ağrım olursa hemen arıcam benimde kasılmam var ve ikiz gebelik olduğu için erken doğum riskimizde var Rabbim korusun bebeklerimizi
Aradım canım progestanda adalat da yükseltirmiş deperleri şimdi bıraktık bakalım kullanmayı inşallah bi sıkıntı olmaz erken doğumdan çok korkuyorum bebeklerim daha 1,5 kilo bile değiller
Ben vitamin ve demir hapı kullanıyorum. gün aşırıda magnezyum. Yine de demir hapı hariç diğerlerini arada bırak. Karaciğere aşırı yük binmesin diyor. Dinlensin diyor. İster istemez tüm ilaçlar karaciğere yük oluyor. Ki senin bahsettiğin ilaçlar daha kuvvetli. İnş Allah kasılmaların falan olmaz sağlıkla zamanında gelir bebişlerin. Maden suyu doğal mineral içerdiği için belki faydalı olabilir.. Her gün içmeye çalışsan belki kasılmalarına fayda sağlar. Mesela benim muz yemeyi unuttuğum gece kramp girer ayağıma. Demek ki dengeliyor diyorum bende. Amin canım Rabbim korusun inş Allah. ERken doğumu da aklına getirme. İnş Allah zamanında gelecek kuzucukların.
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BEBİŞLER NASIL BUGÜN HAVA SOĞUK 3 GÜNDÜR YAĞIŞLIYDI KURU SOĞUĞU KALDI
Günaydın canım. İyiyiz siz nasılsınız. Bursa'da sanki güneşli olacak gibi ama belli de olmaz
günaydın aralık anneleri bolll tekmişli bir gün dilerim hepimize
Günaydın canım. Aminn inş Allah :)

Günaydın kızlar,

canım bende açık olur diye tahmin ediyorum.. denemekte fayda var havuzlu hana gideceksen birkaç mağazayı arayıp sor istersen..

nereye gideceğimi çok bilmiyordum canım sen söyleyince havuzlu hana baktım bebek mağazaları hep oradaymış zaten ama kapalıymış gidebilirsem cuma giderim, olmazsa bostancıdaki şu büyük bebek mağazasına gideceğim. aslında her yerde fiyatlar da çeşitler de aynı diyorlar ama merak etmiştim yine de :)

Sadece adana bolgesi eczaneler acik olacakmis buda benim sanssizligim varya
simdisen iyi yolculuklar canim dikkatli gidin gelin insallah

saol canımm, sizin de hayırlı işleriniz olsun, bereketli olsun da çalıştığına pişman olmazsın inşallah

uzun bir süreden sonra hepinize selamlar bacılar. inşallah hepiniz bebişlerinizle beraber çok çok iyisinizdir. alışverişler nasıl gidiyor.. biz hala acaba odasında mı yatırsak yoksa park yatak alıp kendi yanımızda odada mı yatırsak kararsısız. tecrübeli anneciklerin fikrine ihtiyacımız var odasında yatarsa karyolasının alt yatağı var ben de orda yatacam bebekle ama ya duymassam sesini ağlayınca ???
ne etsek bilemedik. bu günlerde canımda çok sıkkın

Amin canım inşallah Benim sürekli kullandığım 7 tane ilaç olmuştu şuan kan hapı vitamin ve magnezyuma devam edicem sadece, doktorumda aynısını söyledi karaciğerlerin dinlensin kasılmalar artarsa o zaman devam ederiz dedi. Bende muz yemeye başladım bir haftadır kabızlıkdan korktuğum için yemiyordum hiç inşallah faydası olur maden suyunuda içiyorum hergün Artık rabbime emanet zamanından önce gelmesin bebişler :)

Günaydın herkese. Güzel bir güne daha uyandık bebişlerimizle. İnşallah ilerleyen saatleri daha da güzel geçer.
Oğluşum dün baya hareketliydi sağdan sağdan tekme atıp durdu sürekli bir de arada dönüyo mu napıyo bilmiyorum nasıl gıdıklandım evin içinde kendi kendime gülüp durdum minikim benim ya yerim onun tekme atan minik ayaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…