iyi günlerde kullanın ama tahta plastiğe göre daha fazla bakteri üretiyor mümkün olduğunca kuru tutman gerekli ahşapgiller ıslandıkça bakteri ürer üzerinde. artık restorant mutfaklarında da tahta kaşık araç ve gereçler yasak sadece suya tutulmayan malzemelere izin varKizlar oğluna tahta oyuncaklar aldim hic koku yok birşey yok ilk oyuncaklari plastik tüylü falan olmasin dedim nasillar sizce
Adalat ın yan etkilerinde yazıyordu karaciğer olayı ben de kasılmalarım için kullanıyorum ama için rahat değil bırakıp magnezyum mu devam etsem diyorum ama bu sefer de Allah korusun erken gelir falan Allah'a emanetizKızlar bugün sağlık ocağında tahlilim vardı sonuçları aldım az önce karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı erken doğum riski yüzünden progestan ve adalat kullanıyorum sanırım yan etkisi oldu ilaçlarınArayıp sorucam bakalım doktoruma
sakın ihmal etme bir an önce doktorunla görüş karaciğer sıkıntısı seni daha çok etkiler.. yeni kullanmaya başladığın bir ilaç mı yaptı acaba? habersiz bırakma biziKızlar bugün sağlık ocağında tahlilim vardı sonuçları aldım az önce karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı erken doğum riski yüzünden progestan ve adalat kullanıyorum sanırım yan etkisi oldu ilaçlarınArayıp sorucam bakalım doktoruma
ben elevit ve coraspin dışında bir şey kullanmıyorum magnezyumu doktor eğğer kramplar ayaklarında artarsa kullanacaksın dedi karnım kasılıyor bazen doktoruma söylüyorum ısrarla sakın magnezyumu çok kullanma diyor bir de kanım 11 çıktı alt sınıra çok yakın yine ısrarla kan hapı vermiyor.. dediğin gibi Allah a emanetizAdalat ın yan etkilerinde yazıyordu karaciğer olayı ben de kasılmalarım için kullanıyorum ama için rahat değil bırakıp magnezyum mu devam etsem diyorum ama bu sefer de Allah korusun erken gelir falan Allah'a emanetiz
Doktorumu arayıp sordum ilaçları bırak dedi canım ama ağrım olursa hemen arıcam benimde kasılmam var ve ikiz gebelik olduğu için erken doğum riskimizde var Rabbim korusun bebeklerimiziAdalat ın yan etkilerinde yazıyordu karaciğer olayı ben de kasılmalarım için kullanıyorum ama için rahat değil bırakıp magnezyum mu devam etsem diyorum ama bu sefer de Allah korusun erken gelir falan Allah'a emanetiz
Aradım canım progestanda adalat da yükseltirmiş deperleri şimdi bıraktık bakalım kullanmayı inşallah bi sıkıntı olmaz erken doğumdan çok korkuyorum bebeklerim daha 1,5 kilo bile değillersakın ihmal etme bir an önce doktorunla görüş karacbir er sıkıntısı seni daha çok etkiler.. yeni kullanmaya başladığın bir ilaç mı yaptı acaba? habersiz bırakma bizi
Allah korusunAradım canım progestanda adalat da yükseltirmiş deperleri şimdi bıraktık bakalım kullanmayı inşallah bi sıkıntı olmaz erken doğumdan çok korkuyorum bebeklerim daha 1,5 kilo bile değiller
Benim kasılmalarım geçen hafta çok arttı 5 -10 dakikada bir ağrılı olunca ve nst de çıkınca verdi adalat kesilmezse serum dedi çok şükür azaldı ertesi güne, magnezyum kullan demişti baştan ama kasılmaları görünce adalata çevirdi onun dışında hipotroidi için eutrox kanım hep düşük santafer, vitamin elime ne geçerse içiyorumben elevit ve coraspin dışında bir şey kullanmıyorum magnezyumu doktor eğğer kramplar ayaklarında artarsa kullanacaksın dedi karnım kasılıyor bazen doktoruma söylüyorum ısrarla sakın magnezyumu çok kullanma diyor bir de kanım 11 çıktı alt sınıra çok yakın yine ısrarla kan hapı vermiyor.. dediğin gibi Allah a emanetiz
Kırmızı et ye kuru siyah üzüm de ye dikkat et Allah hepimizin yardımcısı olsun bir de kasılmalar için muz ye potasyum var içinde krampları azaltır.Benim kasılmalarım geçen hafta çok arttı 5 -10 dakikada bir ağrılı olunca ve nst de çıkınca verdi adalat kesilmezse serum dedi çok şükür azaldı ertesi güne, magnezyum kullan demişti baştan ama kasılmaları görünce adalata çevirdi onun dışında hipotroidi için eutrox kanım hep düşük santafer, vitamin elime ne geçerse içiyorumbuna da şükür napalım
Sadece adana bolgesi eczaneler acik olacakmis buda benim sanssizligim varyane kadar vicdansız bu özel sektör ya bizim de yarım gün ama ben izin alacağım, bayram trafiğine kalmayalım diye perşembe akşamı yola çıkacağız inşallah
Çok güzeller. Güle güle kullansın miniğimizKizlar oğluna tahta oyuncaklar aldim hic koku yok birşey yok ilk oyuncaklari plastik tüylü falan olmasin dedim nasillar sizce
Ayy kim gidecek Özdilek'e. Beni yine Akdem paklar. 2 model beğendim orda birde cumhuriyet cad. bir mağza bayramdan sonra çok şık takımlarım gelecek dedi. Onu bekliyorum sonra karar verip alacağım artık.cnm ben gecelıgı akdemden aldım pijama takımını başka yerden aldım toptancıdan tanıdıktıda normal perakndesı yok.ozdılekte flnda var bak ıstersen
Yok artık bende yapmıyorum. Ben kapıyı açana kadar ben içerde eşim dışarda deliriyorCanım bende senin gibi üst kılıdı takıyordum ama artık yapmıyorum .. Hatta evde yalnızken dusa da gıtmıyorum .. Tansiyon hassas bu zamanlarda kılıc olayını bırak lütfen ..felaket tellalı gıbı oldum ama
ohh maş AllahBugün kontrolümüzden geldik 30+2 bebgim 1700 gr 4o cm yakinmis .. simdiye kadar dogum pozisyonundaydi kafa assagidaydi simdi geri dönmüs ters duruyor dönmezse sezeryan olunacakmis ama bellide olmazmis 35. haftaya kadar bebisler süpriz yapiyomus …valla ben sezeryana daha cok sevincem nerdeyse yurtdisinda istege bagli yapmiyolar cünkü ..sadece mecburi .. baslarda cok istemistim sezeryani psikyatriden rapor almam lazimmis panik atak falan filan die ugrasmadim normale hazirladim kendimi simdide böle bisi cikti artik hayirlisi doguma kadar bisi belli olmuyomus onu anladim ..
Selam canım. Yani ihtiyacın olursa doğumdan sonra da alabilirsin. Her yerde satılıyor artık.selam kızlar yokum kaç gündür
pompa konusunda karar verdim doğumdan sonra ihtiyaç olursa alıcam
malum biraz da ekonomi yapayım diyorum ama tabii ihtiyaç olursa el mahkum
umarım herkes çok çok iyidir biz de iyiyiz ama yorgunuz çok :)
Doktorumu arayıp sordum ilaçları bırak dedi canım ama ağrım olursa hemen arıcam benimde kasılmam var ve ikiz gebelik olduğu için erken doğum riskimizde var Rabbim korusun bebeklerimizi
Ben vitamin ve demir hapı kullanıyorum. gün aşırıda magnezyum. Yine de demir hapı hariç diğerlerini arada bırak. Karaciğere aşırı yük binmesin diyor. Dinlensin diyor. İster istemez tüm ilaçlar karaciğere yük oluyor. Ki senin bahsettiğin ilaçlar daha kuvvetli. İnş Allah kasılmaların falan olmaz sağlıkla zamanında gelir bebişlerin. Maden suyu doğal mineral içerdiği için belki faydalı olabilir.. Her gün içmeye çalışsan belki kasılmalarına fayda sağlar. Mesela benim muz yemeyi unuttuğum gece kramp girer ayağıma. Demek ki dengeliyor diyorum bende. Amin canım Rabbim korusun inş Allah. ERken doğumu da aklına getirme.Aradım canım progestanda adalat da yükseltirmiş deperleri şimdi bıraktık bakalım kullanmayı inşallah bi sıkıntı olmaz erken doğumdan çok korkuyorum bebeklerim daha 1,5 kilo bile değiller
Günaydın canım. İyiyiz siz nasılsınız. Bursa'da sanki güneşli olacak gibi ama belli de olmazGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BEBİŞLER NASIL BUGÜN HAVA SOĞUK 3 GÜNDÜR YAĞIŞLIYDI KURU SOĞUĞU KALDI
Günaydın canım. Aminn inş Allah :)günaydın aralık anneleri bolll tekmişli bir gün dilerim hepimize
canım bende açık olur diye tahmin ediyorum.. denemekte fayda var havuzlu hana gideceksen birkaç mağazayı arayıp sor istersen..
Sadece adana bolgesi eczaneler acik olacakmis buda benim sanssizligim varya
simdisen iyi yolculuklar canim dikkatli gidin gelin insallah
Amin canım inşallah Benim sürekli kullandığım 7 tane ilaç olmuştu şuan kan hapı vitamin ve magnezyuma devam edicem sadece, doktorumda aynısını söyledi karaciğerlerin dinlensin kasılmalar artarsa o zaman devam ederiz dedi. Bende muz yemeye başladım bir haftadır kabızlıkdan korktuğum için yemiyordum hiç inşallah faydası olur maden suyunuda içiyorum hergün Artık rabbime emanet zamanından önce gelmesin bebişler :)Günaydın Canlarım
İnsanın uykusunu alarak uyanması ne kadar güzeleymiş. Ohhh beDün kolumu kaldıracak gücüm yoktu çok şükür bu gün iyiyim.
24 saat sonra bebişimle buluşmamız. var. Bakalım kaç kg olmuşuz. Merakla yarın olsun diye bekliyorum.
Çok güzeller. Güle güle kullansın miniğimiz
Ayy kim gidecek Özdilek'e. Beni yine Akdem paklar. 2 model beğendim orda birde cumhuriyet cad. bir mağza bayramdan sonra çok şık takımlarım gelecek dedi. Onu bekliyorum sonra karar verip alacağım artık.
Yok artık bende yapmıyorum. Ben kapıyı açana kadar ben içerde eşim dışarda deliriyor
Haklısın valla tek başımıza hareket ederken dikkatli davranmalıyız artık.
ohh maş AllahHayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin de sezeryan ya da normal fark etmez artık. Yurt dışında doğumlar daha kurallara bağlı. Ne gerekliyse o. Normal yapma şansı varsa kolay kolay sezeryana almıyorlar.
Selam canım. Yani ihtiyacın olursa doğumdan sonra da alabilirsin. Her yerde satılıyor artık.
Biz iyiyiz çok şükür sizin de iyi olmanıza sevindim :)
Ben vitamin ve demir hapı kullanıyorum. gün aşırıda magnezyum. Yine de demir hapı hariç diğerlerini arada bırak. Karaciğere aşırı yük binmesin diyor. Dinlensin diyor. İster istemez tüm ilaçlar karaciğere yük oluyor. Ki senin bahsettiğin ilaçlar daha kuvvetli. İnş Allah kasılmaların falan olmaz sağlıkla zamanında gelir bebişlerin. Maden suyu doğal mineral içerdiği için belki faydalı olabilir.. Her gün içmeye çalışsan belki kasılmalarına fayda sağlar. Mesela benim muz yemeyi unuttuğum gece kramp girer ayağıma. Demek ki dengeliyor diyorum bende. Amin canım Rabbim korusun inş Allah. ERken doğumu da aklına getirme.İnş Allah zamanında gelecek kuzucukların.
Günaydın canım. İyiyiz siz nasılsınız. Bursa'da sanki güneşli olacak gibi ama belli de olmaz
Günaydın canım. Aminn inş Allah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?