2014 Aralık Anneleri

Kızlar bir şey soracağım. Bu zamana kadar doktorlarımız hep ayda bir muayeneye çağırıyorlardı ya bizi, bundan sonra daha mı sık çağıracaklar? Benden önde giden annişler daha iyi bilir tabi. Sizi daha mı sık çağırıyor artık doktorunuz?

hoşgeldin canım dün aklımdan geçmiştin :) zaten aynı odada ve hemen alt yatağında yatacakmışsın sesini duymaman mümkün mü ki orada ben tecrübeli değilim tabi, tecrübeli anneler daha iyi yardımcı olur.
canın neden sıkkın hayırdır?

günaydın canım, az kaldı o ayakları yemeye inşallah
ben çok hareket hissetmiyorum hala. yani öyle günde birkaç defa hissediyorum ama kısa kısa hepsi. bizim kız tembelleşti mi ne yaptı acaba :)

günaydın canım, az kaldı o ayakları yemeye inşallah
ben çok hareket hissetmiyorum hala. yani öyle günde birkaç defa hissediyorum ama kısa kısa hepsi. bizim kız tembelleşti mi ne yaptı acaba :)
Evet az kaldı inşallah canım :) Dışarıda bebekler görüyorum annelerinin babalarının kucaklarında dişlerimi sıkıyorum valla :) bi aralık ayı gelse de miniklerimizi kucaklarımıza alsak artık :) Benim oğlum da arada bir coşuyo çok hareketli oluyo bazen de inanılmaz tembel. Geçen hafta çok tembeldi mesela doğru düzgün kıpırdamadı bile ama dün çıldırdı içerde resmen

canım bizim senle haftamız aynı önden giden anne adayı değilim ama doktora sordum ben bunu:) 32.haftaya kadar ayda 1 gelirsin,32-36 arası 15 günde 1 gelmen yeterli.36dan sonra haftada 1 geleceksin demişti 26.haftada gittiğimde

Öncelikle deneyimli bir anne değilim, deneyimli teyzeyim Ablam 6 ay gibi bir süre yanında beşik te daha sonra odalarına yatırdı. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten odalarımız yan yana. Tedirgin yatacağız ister istemez duymama ihtimali olacağını pek sanmıyorum. Birde eşimden ayrı yatmayı da istemiyorum ben. Biz nereye bebiş oraya ilk 6 ay sonrasında herkes odasını bilsin Tabi hastalık falan olur o ayrı o zaman hep birlikte :) Ama 9. aydan sonra kesinlikle bebişlerin odaları ayrı olmalı. anne babanın yanında yatmamalı.
OOO 7 ilaç ister istemez yük bindiriyor hemde fazla fazla. Dinlensin bakalım. İnş Allah olmaz kasılma falan.
Birde muz kabızlık yapar diyorlarya. Benim hemorid rahatsızlığım vardı bekarlığımda, hemoroid hala var ama beni rahatsız etmiyor. Kendi halinde takılıyor. Kabız olmamak gerek malum. Yaklaşık 2 aydır her gün düzenli olarak 1 muz yerim 2 litre de su içerim çok şükür hiç kabız olmadım. Bol su iç sende inş allah kabız olmadan magnezyum-potasyum dengesini kurar vücudun.
Günaydın canım. Onlar vurdukça suratımızda anlamsız bir gülümseme ile kalakalıyoruz resmen. Rabbim korusun tüm bebişleri.
Beni 28. haftamdan itibaren 2 haftada 1 çağırmaya başladı. Ama aslına bakarsan bizim ki çok erken başladı. 32 den sonra başlamaları daha uygun bence eğer herhangi bir riski yoksa tabi. Bizde risk yoktu çok şükür ama tedbirli bizim ki ne olur ne olmaz dedi :) Gerçi benim de işime yaradı bol bol sık sık bebişimi görüyorum

Canım ben 3 haftada bir gidiyordum artık 2 haftada bir gelmemi istedi doktorum

Aynen canım bende de hemoroid olduğu için yemiyordum ama düzenli beslenip bol su içince bir tane muzdan bişey olmuyor sanırım

merhaba anneler, benim durumumda olanlar yada fikri olanlar lütfen yazsın

27 haftalığım. doktordan geldim. dün akıntımda ince damar şeklinde kan gelmişti. bugünkü muayenemde söyledim ve çatı muayenesi yaptı. ıkındığımda açılmam olduğunu söyledi. erken doğum riskim olduğu için heyet raporu düzenleyelim dedi. ben istemedim.
2 hafta sonra muyanemiz var. ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama 32 de çıkarırım dedi.
çatı muayenesi olan bu konu ile karşılaşan var mı?
bebeğim 1180 gram.

ben bu aralar çok hareketliyim ondan da hissetmiyor olabilirim, neyse ki arada kıpırtısı oluyor yoksa hissetmemek çok kötü bir durum ya aklına her şey geliyor insanın

canım emin misin kapalı olduğuna .. bikaç mağazayı arasan ya .. yalnız şöle bişey var forum istanbul da bayrampaşa da bi sürü bebek magazası var ve fiyatlar nerdeyse havuzluhan gibi .. zaten avmler bayramda açık oluyor bence oraya da mutlaka bak canım

Aynen canım bende de hemoroid olduğu için yemiyordum ama düzenli beslenip bol su içince bir tane muzdan bişey olmuyor sanırım
Aynen düzenli beslenme ve bol su içince bir şey olmuyor. Yani bende olmadı :) Sende de olmaz inş allah.
Senin ve bebişin sağlığı en önemlisi. Yazsaydı heyet raporunu dinlenirdin evinde.
Belki de 2 hafta sonraki muayne de her şey yoluna girmiş olur. Hayırlısı olsun. Zamanında gelsin tüm bebişler.
Gunaydinlar herkese,
Hep bursali hamisler var galiba izmirden kimse yok mu:)
Günaydın canım sanada, yok kız Bursaliların sayısı anca bir elin parmakları kadardır İzmirden de vardı sanki ama kim

ya bende dün ilk defa gıdıklandımm sen anneyi mi gıdıklıosun Yusuf die şapşal şapşal konuştumm yaa bi sürü eksik var bayram geçsin artık 3 haftada fln herşeyi halletmem lazım göbeğim sipsivri 37 . haftada işten ayrılcam ama 37 ye kadar nasıl olcam kimbilirr

canım ben yarın kontrole gidicem mesela şuana kadar ayda 1 di .. bundan sora 15te 1 olacak dedi doktorum sonra da zaten ayın 20 sinde gidip 32.-37. haftalar çalışabilir raporumu alacağım inş ..

aradım canım tek bi telefon no.su var zaten , han toptan kapalı dedi çok da hoşuma gitmişti ya netteki fotoğraflarda her şey var gibi görünüyor.
şimdi avm desem avm ankara'da da var buradan alıp götürmeye gerek yok diyecek benim sevgili eşim çok iyi biliyorum

Eşekler annelerini gıdıklıyolar bi de :)) Bi de babası da diyo oğlum hadi anneyi gıdıkla bakalım diyo babasıyla iş birliği yapıyo benimki şimdiden Benim de bir sürü eksiğim var bayramdan sonra annemler gelecekler ayrı şehirlerdeyiz, onlarla birlikte hazırlıklarımızı tamamlayacağız biz de inşallah :) Bakalım 37'de nasıl olacağız

canım ben yarın kontrole gidicem mesela şuana kadar ayda 1 di .. bundan sora 15te 1 olacak dedi doktorum sonra da zaten ayın 20 sinde gidip 32.-37. haftalar çalışabilir raporumu alacağım inş ..
Anladım canım. Demek bundan sonra 15de bir çağıracak. Bunu da şunun için soruyorum. Ağdaya gidecektim normalde bugün. Perşembe günü randevum var ama 15 gün sonra çağıracaksa o zaman giderim daha da uzar o zamana

Tamam canım sağol :)

ben bu aralar çok hareketliyim ondan da hissetmiyor olabilirim, neyse ki arada kıpırtısı oluyor yoksa hissetmemek çok kötü bir durum ya aklına her şey geliyor insanın
Aynen canım. Biraz kıpırdamasa bir şey mi oldu yoksa diye düşünüyorum hemen. Annelik iştee

Canim ben de muayene oldum rahim agzi boyuna bakti doktor ,tam sınırdaymıs eger biraz daha acilirsa hep yatmak zorunda kalirsin dedi doktor,ilac basladim ve ise gitmiyorum evde istirahatteyim,doktor nasil uygun göruyorsa oyle yap bence riske atma kendini ,Allah korusun bebek erken gelirse cok daha kotu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…