uzun bir süreden sonra hepinize selamlar bacılar. inşallah hepiniz bebişlerinizle beraber çok çok iyisinizdir. alışverişler nasıl gidiyor.. biz hala acaba odasında mı yatırsak yoksa park yatak alıp kendi yanımızda odada mı yatırsak kararsısız. tecrübeli anneciklerin fikrine ihtiyacımız var odasında yatarsa karyolasının alt yatağı var ben de orda yatacam bebekle ama ya duymassam sesini ağlayınca ???
ne etsek bilemedik. bu günlerde canımda çok sıkkın
Günaydın herkese. Güzel bir güne daha uyandık bebişlerimizle. İnşallah ilerleyen saatleri daha da güzel geçer.
Oğluşum dün baya hareketliydi sağdan sağdan tekme atıp durdu sürekli bir de arada dönüyo mu napıyo bilmiyorum nasıl gıdıklandım evin içinde kendi kendime gülüp durdumminikim benim ya yerim onun tekme atan minik ayaklarını
Evet az kaldı inşallah canım :) Dışarıda bebekler görüyorum annelerinin babalarının kucaklarında dişlerimi sıkıyorum valla :) bi aralık ayı gelse de miniklerimizi kucaklarımıza alsak artık :) Benim oğlum da arada bir coşuyo çok hareketli oluyo bazen de inanılmaz tembel. Geçen hafta çok tembeldi mesela doğru düzgün kıpırdamadı bile ama dün çıldırdı içerde resmengünaydın canım, az kaldı o ayakları yemeye inşallah
ben çok hareket hissetmiyorum hala. yani öyle günde birkaç defa hissediyorum ama kısa kısa hepsi. bizim kız tembelleşti mi ne yaptı acaba :)
canım bizim senle haftamız aynı önden giden anne adayı değilim ama doktora sordum ben bunu:) 32.haftaya kadar ayda 1 gelirsin,32-36 arası 15 günde 1 gelmen yeterli.36dan sonra haftada 1 geleceksin demişti 26.haftada gittiğimdeKızlar bir şey soracağım. Bu zamana kadar doktorlarımız hep ayda bir muayeneye çağırıyorlardı ya bizi, bundan sonra daha mı sık çağıracaklar? Benden önde giden annişler daha iyi bilir tabi. Sizi daha mı sık çağırıyor artık doktorunuz?
Öncelikle deneyimli bir anne değilim, deneyimli teyzeyimuzun bir süreden sonra hepinize selamlar bacılar. inşallah hepiniz bebişlerinizle beraber çok çok iyisinizdir. alışverişler nasıl gidiyor.. biz hala acaba odasında mı yatırsak yoksa park yatak alıp kendi yanımızda odada mı yatırsak kararsısız. tecrübeli anneciklerin fikrine ihtiyacımız var odasında yatarsa karyolasının alt yatağı var ben de orda yatacam bebekle ama ya duymassam sesini ağlayınca ???
ne etsek bilemedik. bu günlerde canımda çok sıkkın
OOO 7 ilaç ister istemez yük bindiriyor hemde fazla fazla. Dinlensin bakalım. İnş Allah olmaz kasılma falan.Amin canım inşallah Benim sürekli kullandığım 7 tane ilaç olmuştu şuan kan hapı vitamin ve magnezyuma devam edicem sadece, doktorumda aynısını söyledi karaciğerlerin dinlensin kasılmalar artarsa o zaman devam ederiz dedi. Bende muz yemeye başladım bir haftadır kabızlıkdan korktuğum için yemiyordum hiç inşallah faydası olur maden suyunuda içiyorum hergün Artık rabbime emanet zamanından önce gelmesin bebişler :)
Günaydın canım. Onlar vurdukça suratımızda anlamsız bir gülümseme ile kalakalıyoruz resmen. Rabbim korusun tüm bebişleri.Günaydın herkese. Güzel bir güne daha uyandık bebişlerimizle. İnşallah ilerleyen saatleri daha da güzel geçer.
Oğluşum dün baya hareketliydi sağdan sağdan tekme atıp durdu sürekli bir de arada dönüyo mu napıyo bilmiyorum nasıl gıdıklandım evin içinde kendi kendime gülüp durdumminikim benim ya yerim onun tekme atan minik ayaklarını
Beni 28. haftamdan itibaren 2 haftada 1 çağırmaya başladı. Ama aslına bakarsan bizim ki çok erken başladı. 32 den sonra başlamaları daha uygun bence eğer herhangi bir riski yoksa tabi. Bizde risk yoktu çok şükür ama tedbirli bizim ki ne olur ne olmaz dedi :) Gerçi benim de işime yaradı bol bol sık sık bebişimi görüyorumKızlar bir şey soracağım. Bu zamana kadar doktorlarımız hep ayda bir muayeneye çağırıyorlardı ya bizi, bundan sonra daha mı sık çağıracaklar? Benden önde giden annişler daha iyi bilir tabi. Sizi daha mı sık çağırıyor artık doktorunuz?
Canım ben 3 haftada bir gidiyordum artık 2 haftada bir gelmemi istedi doktorumKızlar bir şey soracağım. Bu zamana kadar doktorlarımız hep ayda bir muayeneye çağırıyorlardı ya bizi, bundan sonra daha mı sık çağıracaklar? Benden önde giden annişler daha iyi bilir tabi. Sizi daha mı sık çağırıyor artık doktorunuz?
Aynen canım bende de hemoroid olduğu için yemiyordum ama düzenli beslenip bol su içince bir tane muzdan bişey olmuyor sanırımÖncelikle deneyimli bir anne değilim, deneyimli teyzeyimAblam 6 ay gibi bir süre yanında beşik te daha sonra odalarına yatırdı. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten odalarımız yan yana. Tedirgin yatacağız ister istemez duymama ihtimali olacağını pek sanmıyorum. Birde eşimden ayrı yatmayı da istemiyorum ben. Biz nereye bebiş oraya ilk 6 ay sonrasında herkes odasını bilsin Tabi hastalık falan olur o ayrı o zaman hep birlikte :) Ama 9. aydan sonra kesinlikle bebişlerin odaları ayrı olmalı. anne babanın yanında yatmamalı.
OOO 7 ilaç ister istemez yük bindiriyor hemde fazla fazla. Dinlensin bakalım. İnş Allah olmaz kasılma falan.
Birde muz kabızlık yapar diyorlarya. Benim hemorid rahatsızlığım vardı bekarlığımda, hemoroid hala var ama beni rahatsız etmiyor. Kendi halinde takılıyor. Kabız olmamak gerek malum. Yaklaşık 2 aydır her gün düzenli olarak 1 muz yerim 2 litre de su içerim çok şükür hiç kabız olmadım. Bol su iç sende inş allah kabız olmadan magnezyum-potasyum dengesini kurar vücudun.
Günaydın canım. Onlar vurdukça suratımızda anlamsız bir gülümseme ile kalakalıyoruz resmen. Rabbim korusun tüm bebişleri.
Beni 28. haftamdan itibaren 2 haftada 1 çağırmaya başladı. Ama aslına bakarsan bizim ki çok erken başladı. 32 den sonra başlamaları daha uygun bence eğer herhangi bir riski yoksa tabi. Bizde risk yoktu çok şükür ama tedbirli bizim ki ne olur ne olmaz dedi :) Gerçi benim de işime yaradı bol bol sık sık bebişimi görüyorum
Evet az kaldı inşallah canım :) Dışarıda bebekler görüyorum annelerinin babalarının kucaklarında dişlerimi sıkıyorum valla :) bi aralık ayı gelse de miniklerimizi kucaklarımıza alsak artık :) Benim oğlum da arada bir coşuyo çok hareketli oluyo bazen de inanılmaz tembel. Geçen hafta çok tembeldi mesela doğru düzgün kıpırdamadı bile ama dün çıldırdı içerde resmen
Günaydın kızlar,
nereye gideceğimi çok bilmiyordum canım sen söyleyince havuzlu hana baktım bebek mağazaları hep oradaymış zaten ama kapalıymışgidebilirsem cuma giderim, olmazsa bostancıdaki şu büyük bebek mağazasına gideceğim. aslında her yerde fiyatlar da çeşitler de aynı diyorlar ama merak etmiştim yine de :)
saol canımm, sizin de hayırlı işleriniz olsun, bereketli olsun da çalıştığına pişman olmazsın inşallah
Aynen düzenli beslenme ve bol su içince bir şey olmuyor. Yani bende olmadı :) Sende de olmaz inş allah.Aynen canım bende de hemoroid olduğu için yemiyordum ama düzenli beslenip bol su içince bir tane muzdan bişey olmuyor sanırım
Senin ve bebişin sağlığı en önemlisi. Yazsaydı heyet raporunu dinlenirdin evinde.merhaba anneler, benim durumumda olanlar yada fikri olanlar lütfen yazsın
27 haftalığım. doktordan geldim. dün akıntımda ince damar şeklinde kan gelmişti. bugünkü muayenemde söyledim ve çatı muayenesi yaptı. ıkındığımda açılmam olduğunu söyledi. erken doğum riskim olduğu için heyet raporu düzenleyelim dedi. ben istemedim.
2 hafta sonra muyanemiz var. ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama 32 de çıkarırım dedi.
çatı muayenesi olan bu konu ile karşılaşan var mı?
bebeğim 1180 gram.
Günaydın canım sanada, yok kız Bursaliların sayısı anca bir elin parmakları kadardırGunaydinlar herkese,
Hep bursali hamisler var galiba izmirden kimse yok mu:)
Günaydın herkese. Güzel bir güne daha uyandık bebişlerimizle. İnşallah ilerleyen saatleri daha da güzel geçer.
Kızlar bir şey soracağım. Bu zamana kadar doktorlarımız hep ayda bir muayeneye çağırıyorlardı ya bizi, bundan sonra daha mı sık çağıracaklar? Benden önde giden annişler daha iyi bilir tabi. Sizi daha mı sık çağırıyor artık doktorunuz?
canım emin misin kapalı olduğuna .. bikaç mağazayı arasan ya .. yalnız şöle bişey var forum istanbul da bayrampaşa da bi sürü bebek magazası var ve fiyatlar nerdeyse havuzluhan gibi .. zaten avmler bayramda açık oluyor bence oraya da mutlaka bak canım
Eşekler annelerini gıdıklıyolar bi de :)) Bi de babası da diyo oğlum hadi anneyi gıdıkla bakalım diyo babasıyla iş birliği yapıyo benimki şimdidenya bende dün ilk defa gıdıklandımm sen anneyi mi gıdıklıosun Yusuf die şapşal şapşal konuştumm yaa bi sürü eksik var bayram geçsin artık 3 haftada fln herşeyi halletmem lazımgöbeğim sipsivri 37 . haftada işten ayrılcam ama 37 ye kadar nasıl olcam kimbilirr
Anladım canım. Demek bundan sonra 15de bir çağıracak. Bunu da şunun için soruyorum. Ağdaya gidecektim normalde bugün. Perşembe günü randevum var ama 15 gün sonra çağıracaksa o zaman giderim daha da uzar o zamanacanım ben yarın kontrole gidicem mesela şuana kadar ayda 1 di .. bundan sora 15te 1 olacak dedi doktorum sonra da zaten ayın 20 sinde gidip 32.-37. haftalar çalışabilir raporumu alacağım inş ..
Tamam canım sağol :)canım bizim senle haftamız aynı önden giden anne adayı değilim ama doktora sordum ben bunu:) 32.haftaya kadar ayda 1 gelirsin,32-36 arası 15 günde 1 gelmen yeterli.36dan sonra haftada 1 geleceksin demişti 26.haftada gittiğimde
Aynen canım. Biraz kıpırdamasa bir şey mi oldu yoksa diye düşünüyorum hemen. Annelik işteeben bu aralar çok hareketliyim ondan da hissetmiyor olabilirim, neyse ki arada kıpırtısı oluyor yoksa hissetmemek çok kötü bir durum ya aklına her şey geliyor insanın
Canim ben de muayene oldum rahim agzi boyuna bakti doktor ,tam sınırdaymıs eger biraz daha acilirsa hep yatmak zorunda kalirsin dedi doktor,ilac basladim ve ise gitmiyorum evde istirahatteyim,doktor nasil uygun göruyorsa oyle yap bence riske atma kendini ,Allah korusun bebek erken gelirse cok daha kotu olabilir.merhaba anneler, benim durumumda olanlar yada fikri olanlar lütfen yazsın
27 haftalığım. doktordan geldim. dün akıntımda ince damar şeklinde kan gelmişti. bugünkü muayenemde söyledim ve çatı muayenesi yaptı. ıkındığımda açılmam olduğunu söyledi. erken doğum riskim olduğu için heyet raporu düzenleyelim dedi. ben istemedim.
2 hafta sonra muyanemiz var. ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama 32 de çıkarırım dedi.
çatı muayenesi olan bu konu ile karşılaşan var mı?
bebeğim 1180 gram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?