2014 Aralık Anneleri

canim bebeğimizin illaki önde olucak diye birşey yok takma kafana benimde ya tam gününde görünüyor ya da iki üc gün geri. Hic öyle bir hafta gibi önde olmadi kilosu suyu da gayet iyi ben hic takmiyorum. Doktorunun yaptigi ölçümlerin ciktisinda zaten maksimum ve minimum değerler yaziyor eğer o araliktaysa hic sorun etmiyorum sende etme önemli olan sagliginin yerinde olmasi hic sıkma canini

Maşallah size :) Büyümüş bıdıkın Bizde kasımda bekliyoruz bakalım hayırlısı

kızlaarrr moralim çok bozuk doktorum hastaneden ayrılmış. hatta başka şehire gidiyormuş eşinin işi dolayısıyla. dün belli olmuş bugün sonmuş hatta hastanede çalışma günü. sabahtan beri ağlıyorum napıcam bennn

şaka gibi canım ya en başından beri gittiğin doktorsa tabiki zor olur ama sıkma canını bende sana benzer durumdayım bende doktor değiştiricem

şaka gibi canım ya en başından beri gittiğin doktorsa tabiki zor olur ama sıkma canını bende sana benzer durumdayım bende doktor değiştiricem

evet hatta hamile kalmadan önce gittiğim doktorumdu. çokta memnundum çok seviyodum. başka hastaneye bile gitmemiştim hiç bu bölüm için. napıcam şimdi hiç bilmiyorum. bursada başka bi hastaneye gitse peşinden gidicem ama o da değil. şehir değiştiriyormuş. aynı hastanede başka bi doktor var meşhur kendisi biraz. sadece onu tavsiye ediyorum sana dedi. ama adam zaten yoğun bir doktordu. şimdi bunun hastalrınıda alırsa nasıl olacak hiç bilmiyorum yaa. kafam allak bullak. başka hastanede denesemmi sizce kızlar

Sagol canimm simdilik bu odada idare etsin minik adamm.. az buyuyunce kardesi de olunca buyuk odaya alirim

sayfadaki bursalı arkadaşlar sana yardımcı olacaktır canım bana İstanbullular pek yardımcı olmadı ama :)

sayfadaki bursalı arkadaşlar sana yardımcı olacaktır canım bana İstanbullular pek yardımcı olmadı ama :)

şansıma da bursalılar yok bugün çok kötü bir durummuş ya. 32. haftadan sonrada doktorların hasta kabul etmeme hakkı varmış.

Kızlar drago bebek arabası markasını duyan varmı. Bi arkadaşım onerdıde. Ben hiç duymadm. Netten araştrdm bi şikayet yok

Masallah canim nasil da büyümüs doktorun da ne güzel ayrintili ayrintili anlatmis.Son aylarda magnezyum mu alinmali canim ben de doktoruma sormali miyim acaba?Bu sefer gidince ben de kilosunu siracam.Görusmeler kac haftada bir olucak simdi canim?
Canim üzülme belki de böylesi daha hayirli olucak senin icin hic aglayipta bebigini üzme.Ben de her seye sulu zirtlak agliyorum sonra bebegimi üzüyorum diye üzülüyorum.Aglamamamiz lazim.Belki de hayir gördügün sey ser olabilir senin icin o nednle Allah'a dua et hayirli bir doktor nasip eder sana saglam kafayla düsün eminim güzel bir doktor secer alisirsin bile.

saol canım. bilmiyorum işte doktorumu çok seviyodum. ama kızdımda böyle birden gitmesinede. randevu için aradım dün ayrıldı dediler. 1 günde karar vermiş güya. dedim aramasam haberim olmayacakmıydı

öyle tabi çok şükür kalp atışı, baş ölçüsü vs normal dedi zaten canım o içimi rahatlattı. su meselesi kafama takıldı onu da burada konuştukça rahatladım biraz.

canım tabi ki bu haftalarda doktor değiştirmek kimsenin hoşuna gitmez ama dur bakalım yıpratma kendini. önce doktorunun önerdiği doktorla görüş belki de dediğin gibi kalabalık olmaz. eğer hoşuna gitmezse veya çok kalabalıksa bi araştırma yaparsın hemencecik. bursalılar da çok zaten, onlardan da fikir alırsın. seninki keyfi bir durum olmadığı için kabul etmeme durumları olmaz doktorların. bugün benim doktoruma 36 haftalık biri gelmiş, bu haftada almak istemem aslında ama yeni taşınmışlar o yüzden kabul ettim dedi. sen daha 29 haftadasın, kabul ederler merak etme.

SAğol canım
Ayy sorma valla Bulmayadabilir. Odamız gelsin ondan sonra bebiş gelsin Evet birinci ben olacağım böyle giderse. Hayırlısı ile gelsin inş ALlah tüm bebişler.
Maşallah size :) Büyümüş bıdıkın Bizde kasımda bekliyoruz bakalım hayırlısı
Sağol canım evet büyümüş maş Allah. Biz senle KAsım'a sarktık bakalım kimler başka Kasım'a geçecek
Canım bozma moralini elden bir şey gelmez ki. Bırakmış gitmiş. Sen şimdi hangi hastaneye hangi doktora gidebilirsin onu düşün. Önerdiği doktor kim. Benim doktorumda çok yoğun. ama sırf güvendiğim için gidiyorum. Senin 29. haftan alırlar merak etme. Özeller alır. Devlet kabul etmez genelde.
şansıma da bursalılar yok bugün çok kötü bir durummuş ya. 32. haftadan sonrada doktorların hasta kabul etmeme hakkı varmış.
Geldim geldim burdayım. Kasım annelerinden birinin suyu geldide orada takılıyorum haber var mı diye.
Sen öncelikle o hastane de mi kalacaksın ona karar ver.
Evet canım büyüdü Maş Allah. Doktorumdan çok memnunum. Sağolsun anlatıyor ayrıntılı olarak her şeyi. SAçlarını bile gösterdi. SAçlı olacakmış paşam :) Bana 2 hafta önce vermişti içmiyorum dedim. İç dedi. Benim 28. haftamdan beri 2 haftada bir çağırıyor.

bilmiyorum ki hastane değiştirmek mantıklı mı sence canım ya? evime yakın jimer zaten. Aylin hnm'a gidiyordum ya. Cenk Aşkalli ye yönlendirdi. zaten adamın adı duyulmuş diye yoğun diyolardı şimdi Aylin Hnm'ın hastalarıda ona giderse ne olur? gerçi bu adam hakkında da hiç kötü şey duymadım yoğun olmasına rağmen çok güler yüzlü ve sabırlıymış. herşeyi çok güzel anlatıyomuş. aklında soru işareti bırakmıyo falan diyolar. zaten muayene ücretide 120 TL. ben 75 TL veriyordum. Cenk Bey'in ayrıca doğum ücretide 4.500 TL miş. ama sizden almayız 3.500 TL olur dediler. işte kalayım orda diye herhalde. Aylin Hnm' da diyoki şimdi hastane değiştirmeye kalsalksan diğer hastanelerde yeniden tahlilleri yaptırcaklar diyo. sonuçlarını götürsende istiyolar diyo. Hastane değiştirme bu aydan sonra diyo sen duydun mu Cenk bey'i hiç? kötü bişeyini falan.

teyzeleriiiii biz geldik .. Prensimiz 1580 gram 39 cm olmuş doktorumuz gelişimini çok beğendi kemik ölçümlerinde hep 5 gün kadar öndeymişiz güzel gidiyor dedi,tam 70 çıktım tartıda bişey demedi 1 ayda 2.5 kg almışım net henüz doğum şekli almamış ama zaten daha 10 haftamız var dedi Yusuf bey yüzünü hiçç göstermedi sırtını dizini dirseğini gördük sadece .. Çok şükür sağlıklı gidiyoruz.. sırt ağrım için dik otur sakın kambur durma dedi .. iş yerinde yastıgın var mı die sordu ztn uzun zamandır yastıkla çalışıyorum dedim,gynoferrosanol ve osteocare E devam ediorum decavit ve solgarı da kullanmaya devam et ama atlayabilirsin dedi ki ben atlıorum ztn.. buarada muayene ücretimiz 37.5 tl den 52 ye çıkmış bi bozuldum ama doğumu sorduk 1000 tl dediler sgk lıya şok oldumm .. sezeryan de normal dogum da 1000 miş doktorun normal derken sen sezeryan die tutturursan o zaman 1800 oluomuş .. hadi bakalımm hayırlısı canlar 10 haftamızz kaldıııı ..

Canım ben Cenk Bey'i duymadım. Aylin Hanım'ı da duymamıştım. Sen eski hasta olduğun için doğum ücretini aynı alırlar orda doğumunu yap diye. Muayne ücreti 2 katıymış. Onu bütçeniz kaldırır mı siz karar vereceksiniz. Gerçi şurda 2-3 ay var sadece. Yalnız şu konuda Aylin Hanım'a katılmıyorum. Eski testlerin ile gidince hemen hemen hiç bir doktor eski testlerin tekrarını istemez isteyemez. Kalkıp bu aydan sonra şekere mi bakacak tarama testlerini mi isteyecek. Rutin idrar ve kan değerlerine bakar. Onu da hepsi zaten yapıyor. Şöyle söylüyeyim. Yoğun bir doktor ile uğraşmak gerçekten çok zor. Randevulu olarak gidip 3-4 saat beklediğimi bilirim. Yok doğumda yok acil hasta, yok bilmem ne. Bizim kinin de fiyatını arttırdılarda yoğunluk azaldı. Son zamanlarda hafta da bir gidip o yoğunlukta beklemek hiç te kolay olmaz. Başka düşündüğün hastane ve ya önerilen doktor yok mu hiç ? Ben doktorumdan çok memnunum ama sana uzak kalıyor. Çekirge doruk ta Evrim Aydın'ı çok methediyorlar. Birde Medical de bir doktoru çok öneriyorlardı. Selviboylum ona gidiyor du birde enaksesuar. Ahmet yılmaz mıydı neydi.

canımm linki bekliorumm çok saolasın .. bende annemlere dolap beşik mi aldırsam bebek arabası mı kararsızım bayramdan sora inş bi haşim işcan yapcaz Bugün de bi araba beğendik ama değişik bi modeldi ebebekte fln yok bugabo bee di sanırım markası , acaba haşim de stokke var mıdır ya hu onlara da babamızın içi gidio ..

gözün aydın canım maşallah:) 8-10 kişi kadar kasım annesi olucaz gibi görünüyor:)

evet Ahmet Yılmazı duydum canım iyi doktor ama medikale başka şeyler içni gittim hiç memnun kalmadım hastane yönetiminden o yüzden ordan soğudum. Doruk için hastanesine çok kalabalık gitme sakın diyolar. oraya hiç gitmemiştim. seninki hangi hastaneydi? jimerde normalde Aylin Hnm'da hiç randevu zamanım geçmezdi. genelde en fazla 10 dk falan. öyle testler bilmem neler hep saatinde alırlar. çok yoğunluk olmadığı için hastanede. ama Cenk Bey'de nasıl oluyor bilmiyorum. bakalım bugün 6 ya randevu aldım. bi denicem. bana yakın hastaneler acıbadem var ama fiyatı çok uçuk olmaz orası. pembe mavi var. orda da nedret hanımla necdet kırker var. onları önerdiler. ama pembe mavide de yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı bilmiyorum. benim için o da önemli. Medikabilde oktay beye kascım mı gidiyordu canım ya? onu araştırdım o da son doğumlarından birinde geliyorum siz hazırlayın hastayı demiş. szeryen için hazırlamışlar vermişler anesteziyi belden aşağı 2 aat gelmemiş oktay bey. bekletmişler. kadının kocası hastanede kavga falan çıkarmış... ayy napıcam ben her yerden bişey duyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…