- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
canim bebeğimizin illaki önde olucak diye birşey yok takma kafana benimde ya tam gününde görünüyor ya da iki üc gün geri. Hic öyle bir hafta gibi önde olmadi kilosu suyu da gayet iyi ben hic takmiyorum. Doktorunun yaptigi ölçümlerin ciktisinda zaten maksimum ve minimum değerler yaziyor eğer o araliktaysa hic sorun etmiyorum sende etme önemli olan sagliginin yerinde olmasi hic sıkma caninigünaydın kızlar,
kontrolden geldik şimdi, canım sıkıldı. birkaç gün geriden geliyormuş bebeğimiz, bulantılardan ötürü yeterince iyi beslenemediğim için vicdan azabı çekiyordum zaten, bunu duyunca daha kötü oldum. bir de suyu azalmış biraz, dikkat et bol su iç dinlen dedi.
şu an için tehlikeli bir durum yok gibi görünüyormuş ama azalmaya devam ederse sıkıntı olurmuş. su içmenin ve dinlenmenin dışında bunun için yapabileceğim bir şey var mı kızlar biliyor musunuz?
Kızlar doktorumuzdan geldik ayrıntıları yazayım.
32+2 yiz 32+5 gözüktük. Doğum tarihimiz usg ye göre 26 Kasım'a kaydı.
44 cm boyumuz 1863 kilomuz
Başımız ağaıya dönmüş.Geçen kontrolde de dönmüştü zaten. Poposu göğüs boşluğumuz altında. Bana popo atıp duruyormuş :) Çok şükür her şey yolunda. Magnezyuma başlamadım kasılmam yok başlayayım mı dedim. Başla dedi. Bizde durumlar böyle.
Kızlar doktorumuzdan geldik ayrıntıları yazayım.
Başımız ağaıya dönmüş.Geçen kontrolde de dönmüştü zaten. Poposu göğüs boşluğumuz altında. Bana popo atıp duruyormuş :) Çok şükür her şey yolunda. Magnezyuma başlamadım kasılmam yok başlayayım mı dedim. Başla dedi. Bizde durumlar böyle.
kızlaarrr moralim çok bozukdoktorum hastaneden ayrılmış. hatta başka şehire gidiyormuş eşinin işi dolayısıyla. dün belli olmuş bugün sonmuş hatta hastanede çalışma günü. sabahtan beri ağlıyorum napıcam bennn
şaka gibi canım ya en başından beri gittiğin doktorsa tabiki zor olur ama sıkma canını bende sana benzer durumdayım bende doktor değiştiricem
Odanız çok güzel olmuş. Bayıldım. Perde de çok uyumlu olmuş. Çok beğendim valla. Küçük ama sevimli olmuş. Güle güle kullanırsınız inş Allah.
yeğenlerin tadı bir başka :) Hatta geçenlerde yıkadım onları annesine diyorlar biz teyzem ve Eymen le birlikte yıkandık diye :) Sözde Eymen'i ıslattılar benim göbiş sırılsıklam oldu
Evet ablam hep der iyi ki varsın diye. Bende onun için derim. Kardeş çok güzel bir şey.
Maş allah kilosu baya iyi nazar değmesin. Şekerinin çıkmamasına çok sevindim. Olsun boşa değildir yaptığın diyet sana kilo olmamıştır en azından. Benim şekerim olmadığı halde bu gün kontrolümde doktorum bayramda şekerli ve tuzlu şeylerden uzak duruyoruz dediEşine öyle demen iyi olmuş. Yoksa baskı yapıyorlar ye ye diye. Allah'tan benim ki de yanımdaydı duydu doktoru
Günaydın canım, bir kaç günden bir şey olmaz ki niye üzülüyorsun. Bol bol kaşar,patetes, muz ye bebişe kilo yapıyormuş.
Armut yemende suyunu artırıyormuş. Bol bol da su iç. Düzelir merak etme.
Bu teyzeler de olmasa hediye alanımız olmayacak
Çok güzel güle güle kullanın inş allah.
evet hatta hamile kalmadan önce gittiğim doktorumdu. çokta memnundum çok seviyodum. başka hastaneye bile gitmemiştim hiç bu bölüm için.napıcam şimdi hiç bilmiyorum. bursada başka bi hastaneye gitse peşinden gidicem ama o da değil. şehir değiştiriyormuş. aynı hastanede başka bi doktor var meşhur kendisi biraz. sadece onu tavsiye ediyorum sana dedi. ama adam zaten yoğun bir doktordu. şimdi bunun hastalrınıda alırsa nasıl olacak hiç bilmiyorum yaa. kafam allak bullak. başka hastanede denesemmi sizce kızlar
sayfadaki bursalı arkadaşlar sana yardımcı olacaktır canım bana İstanbullular pek yardımcı olmadı ama :)
Masallah canim nasil da büyümüs doktorun da ne güzel ayrintili ayrintili anlatmis.Son aylarda magnezyum mu alinmali canim ben de doktoruma sormali miyim acaba?Bu sefer gidince ben de kilosunu siracam.Görusmeler kac haftada bir olucak simdi canim?Kızlar doktorumuzdan geldik ayrıntıları yazayım.
Canim üzülme belki de böylesi daha hayirli olucak senin icin hic aglayipta bebigini üzme.Ben de her seye sulu zirtlak agliyorum sonra bebegimi üzüyorum diye üzülüyorum.Aglamamamiz lazim.Belki de hayir gördügün sey ser olabilir senin icin o nednle Allah'a dua et hayirli bir doktor nasip eder sana saglam kafayla düsün eminim güzel bir doktor secer alisirsin bile.evet hatta hamile kalmadan önce gittiğim doktorumdu. çokta memnundum çok seviyodum. başka hastaneye bile gitmemiştim hiç bu bölüm için.napıcam şimdi hiç bilmiyorum. bursada başka bi hastaneye gitse peşinden gidicem ama o da değil. şehir değiştiriyormuş. aynı hastanede başka bi doktor var meşhur kendisi biraz. sadece onu tavsiye ediyorum sana dedi. ama adam zaten yoğun bir doktordu. şimdi bunun hastalrınıda alırsa nasıl olacak hiç bilmiyorum yaa. kafam allak bullak. başka hastanede denesemmi sizce kızlar
Masallah canim nasil da büyümüs doktorun da ne güzel ayrintili ayrintili anlatmis.Son aylarda magnezyum mu alinmali canim ben de doktoruma sormali miyim acaba?Bu sefer gidince ben de kilosunu siracam.Görusmeler kac haftada bir olucak simdi canim?
Canim üzülme belki de böylesi daha hayirli olucak senin icin hic aglayipta bebigini üzme.Ben de her seye sulu zirtlak agliyorum sonra bebegimi üzüyorum diye üzülüyorum.Aglamamamiz lazim.Belki de hayir gördügün sey ser olabilir senin icin o nednle Allah'a dua et hayirli bir doktor nasip eder sana saglam kafayla düsün eminim güzel bir doktor secer alisirsin bile.
canim bebeğimizin illaki önde olucak diye birşey yok takma kafana benimde ya tam gününde görünüyor ya da iki üc gün geri. Hic öyle bir hafta gibi önde olmadi kilosu suyu da gayet iyi ben hic takmiyorum. Doktorunun yaptigi ölçümlerin ciktisinda zaten maksimum ve minimum değerler yaziyor eğer o araliktaysa hic sorun etmiyorum sende etme önemli olan sagliginin yerinde olmasi hic sıkma canini
kızlaarrr moralim çok bozukdoktorum hastaneden ayrılmış. hatta başka şehire gidiyormuş eşinin işi dolayısıyla. dün belli olmuş bugün sonmuş hatta hastanede çalışma günü. sabahtan beri ağlıyorum napıcam bennn
SAğol canımKızlar doktorumuzdan geldik ayrıntıları yazayım.
maşallah size..
Ayy sorma valla Bulmayadabilir. Odamız gelsin ondan sonra bebiş gelsinay güldürdün beni :) ikiz bebiş çok güzel ama zorlukları da var işte, Allah kolaylık versin sana canım
geriden gelmesine değil de suya kafam takıldı daha çok, azalma devam ederse tehlikeli çünkü. saolsun arkadaşlar da çok tavsiyede bulundular, hepsini yapmaya çalışacağım :) zaten hep dua ediyorum hepimiz için ama inşallah bir sonraki kontrolde düzelmiş olursa daha çok dua edeceğim size
maşallah canım, belki 26 kasımı bile bulmaz seninki. aralık annelerinin en birincisi sen olacaksın sanırımaralıkta doğmayacak ama olsun
Sağol canım evet büyümüş maş Allah. Biz senle KAsım'a sarktık bakalım kimler başka Kasım'a geçecekMaşallah size :) Büyümüş bıdıkın Bizde kasımda bekliyoruz bakalım hayırlısı
Canım bozma moralini elden bir şey gelmez ki. Bırakmış gitmiş. Sen şimdi hangi hastaneye hangi doktora gidebilirsin onu düşün. Önerdiği doktor kim. Benim doktorumda çok yoğun. ama sırf güvendiğim için gidiyorum. Senin 29. haftan alırlar merak etme. Özeller alır. Devlet kabul etmez genelde.kızlaarrr moralim çok bozukdoktorum hastaneden ayrılmış. hatta başka şehire gidiyormuş eşinin işi dolayısıyla. dün belli olmuş bugün sonmuş hatta hastanede çalışma günü. sabahtan beri ağlıyorum napıcam bennn
Geldim geldim burdayım. Kasım annelerinden birinin suyu geldide orada takılıyorum haber var mı diye.şansıma da bursalılar yok bugünçok kötü bir durummuş ya. 32. haftadan sonrada doktorların hasta kabul etmeme hakkı varmış.
Evet canım büyüdü Maş Allah. Doktorumdan çok memnunum. Sağolsun anlatıyor ayrıntılı olarak her şeyi. SAçlarını bile gösterdi. SAçlı olacakmış paşam :) Bana 2 hafta önce vermişti içmiyorum dedim. İç dedi. Benim 28. haftamdan beri 2 haftada bir çağırıyor.Masallah canim nasil da büyümüs doktorun da ne güzel ayrintili ayrintili anlatmis.Son aylarda magnezyum mu alinmali canim ben de doktoruma sormali miyim acaba?Bu sefer gidince ben de kilosunu siracam.Görusmeler kac haftada bir olucak simdi canim?
Canim üzülme belki de böylesi daha hayirli olucak senin icin hic aglayipta bebigini üzme.Ben de her seye sulu zirtlak agliyorum sonra bebegimi üzüyorum diye üzülüyorum.Aglamamamiz lazim.Belki de hayir gördügün sey ser olabilir senin icin o nednle Allah'a dua et hayirli bir doktor nasip eder sana saglam kafayla düsün eminim güzel bir doktor secer alisirsin bile.
SAğol canım
Ayy sorma valla Bulmayadabilir. Odamız gelsin ondan sonra bebiş gelsinEvet birinci ben olacağım böyle giderse. Hayırlısı ile gelsin inş ALlah tüm bebişler.
Sağol canım evet büyümüş maş Allah. Biz senle KAsım'a sarktık bakalım kimler başka Kasım'a geçecek
Canım bozma moralini elden bir şey gelmez ki. Bırakmış gitmiş. Sen şimdi hangi hastaneye hangi doktora gidebilirsin onu düşün. Önerdiği doktor kim. Benim doktorumda çok yoğun. ama sırf güvendiğim için gidiyorum. Senin 29. haftan alırlar merak etme. Özeller alır. Devlet kabul etmez genelde.
Geldim geldim burdayım. Kasım annelerinden birinin suyu geldide orada takılıyorum haber var mı diye.
Sen öncelikle o hastane de mi kalacaksın ona karar ver.
Evet canım büyüdü Maş Allah. Doktorumdan çok memnunum. Sağolsun anlatıyor ayrıntılı olarak her şeyi. SAçlarını bile gösterdi. SAçlı olacakmış paşam :) Bana 2 hafta önce vermişti içmiyorum dedim. İç dedi. Benim 28. haftamdan beri 2 haftada bir çağırıyor.
öyle tabi çok şükür kalp atışı, baş ölçüsü vs normal dedi zaten canım o içimi rahatlattı. su meselesi kafama takıldı onu da burada konuştukça rahatladım biraz.
canım tabi ki bu haftalarda doktor değiştirmek kimsenin hoşuna gitmez ama dur bakalım yıpratma kendini. önce doktorunun önerdiği doktorla görüş belki de dediğin gibi kalabalık olmaz. eğer hoşuna gitmezse veya çok kalabalıksa bi araştırma yaparsın hemencecik. bursalılar da çok zaten, onlardan da fikir alırsın. seninki keyfi bir durum olmadığı için kabul etmeme durumları olmaz doktorların. bugün benim doktoruma 36 haftalık biri gelmiş, bu haftada almak istemem aslında ama yeni taşınmışlar o yüzden kabul ettim dedi. sen daha 29 haftadasın, kabul ederler merak etme.[/QUOTE
şok oldum birden duyunca birde muayene için randevu alıcaktım. o zaman söylediler. acil olmuş. 1 günde karar verildi falan diyolar. 32. haftadan sonra doktorların hastayı kabul etmeme hakları varmış zaten. hayırlısı böyle demekki. birde benim hastanemde bu önerdiği doktor ünlü bir doktor. çok duyulmuş biri o yüzden doğumuda muayene ücretide daha pahalı. ama böyle bişey olduğu için aynı ücretlerle devam ettirelim falan dediler telefonda ben kızınca. böylesimi hayırlı acaba. Alalh'ım en çok korktuğum şeydi başıma geldi kızlar yaa
Canım ben Cenk Bey'i duymadım. Aylin Hanım'ı da duymamıştım. Sen eski hasta olduğun için doğum ücretini aynı alırlar orda doğumunu yap diye. Muayne ücreti 2 katıymış. Onu bütçeniz kaldırır mı siz karar vereceksiniz. Gerçi şurda 2-3 ay var sadece. Yalnız şu konuda Aylin Hanım'a katılmıyorum. Eski testlerin ile gidince hemen hemen hiç bir doktor eski testlerin tekrarını istemez isteyemez. Kalkıp bu aydan sonra şekere mi bakacak tarama testlerini mi isteyecek. Rutin idrar ve kan değerlerine bakar. Onu da hepsi zaten yapıyor. Şöyle söylüyeyim. Yoğun bir doktor ile uğraşmak gerçekten çok zor. Randevulu olarak gidip 3-4 saat beklediğimi bilirim. Yok doğumda yok acil hasta, yok bilmem ne. Bizim kinin de fiyatını arttırdılarda yoğunluk azaldı. Son zamanlarda hafta da bir gidip o yoğunlukta beklemek hiç te kolay olmaz. Başka düşündüğün hastane ve ya önerilen doktor yok mu hiç ? Ben doktorumdan çok memnunum ama sana uzak kalıyor. Çekirge doruk ta Evrim Aydın'ı çok methediyorlar. Birde Medical de bir doktoru çok öneriyorlardı. Selviboylum ona gidiyor du birde enaksesuar. Ahmet yılmaz mıydı neydi.bilmiyorum ki hastane değiştirmek mantıklı mı sence canım ya? evime yakın jimer zaten. Aylin hnm'a gidiyordum ya. Cenk Aşkalli ye yönlendirdi. zaten adamın adı duyulmuş diye yoğun diyolardı şimdi Aylin Hnm'ın hastalarıda ona giderse ne olur? gerçi bu adam hakkında da hiç kötü şey duymadım yoğun olmasına rağmen çok güler yüzlü ve sabırlıymış. herşeyi çok güzel anlatıyomuş. aklında soru işareti bırakmıyo falan diyolar. zaten muayene ücretide 120 TL. ben 75 TL veriyordum. Cenk Bey'in ayrıca doğum ücretide 4.500 TL miş. ama sizden almayız 3.500 TL olur dediler. işte kalayım orda diye herhalde. Aylin Hnm' da diyoki şimdi hastane değiştirmeye kalsalksan diğer hastanelerde yeniden tahlilleri yaptırcaklar diyo. sonuçlarını götürsende istiyolar diyo. Hastane değiştirme bu aydan sonra diyosen duydun mu Cenk bey'i hiç? kötü bişeyini falan.
Yeğenleri severken öyle demezsiniz amaValla şaka bi yana da kardeşim iyi ki var diyorum hep, ablan da senin için aynı şeyi düşünüyordur eminim
Sığarsınız canım ya hatta boş bile kalıyormuş dolap, bakma biz uyanıklık yaptık da aldık babaannemiz alacak diye almışken tam takım olsun dedikBugün bi beşik gördüm hem uygundu hem çok güzel görünüyordu yarın linkini bulup atarım sana canım fikir olur
Netten aldım canım şimdi cepten giriyorum da, bilgisayarımda kayıtlı yarın bakıp mesaj atarım sana
gözün aydın canım maşallah:) 8-10 kişi kadar kasım annesi olucaz gibi görünüyor:)Kızlar doktorumuzdan geldik ayrıntıları yazayım.
Canım ben Cenk Bey'i duymadım. Aylin Hanım'ı da duymamıştım. Sen eski hasta olduğun için doğum ücretini aynı alırlar orda doğumunu yap diye. Muayne ücreti 2 katıymış. Onu bütçeniz kaldırır mı siz karar vereceksiniz. Gerçi şurda 2-3 ay var sadece. Yalnız şu konuda Aylin Hanım'a katılmıyorum. Eski testlerin ile gidince hemen hemen hiç bir doktor eski testlerin tekrarını istemez isteyemez. Kalkıp bu aydan sonra şekere mi bakacak tarama testlerini mi isteyecek. Rutin idrar ve kan değerlerine bakar. Onu da hepsi zaten yapıyor. Şöyle söylüyeyim. Yoğun bir doktor ile uğraşmak gerçekten çok zor. Randevulu olarak gidip 3-4 saat beklediğimi bilirim. Yok doğumda yok acil hasta, yok bilmem ne. Bizim kinin de fiyatını arttırdılarda yoğunluk azaldı. Son zamanlarda hafta da bir gidip o yoğunlukta beklemek hiç te kolay olmaz. Başka düşündüğün hastane ve ya önerilen doktor yok mu hiç ? Ben doktorumdan çok memnunum ama sana uzak kalıyor. Çekirge doruk ta Evrim Aydın'ı çok methediyorlar. Birde Medical de bir doktoru çok öneriyorlardı. Selviboylum ona gidiyor du birde enaksesuar. Ahmet yılmaz mıydı neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?