2014 Aralık Anneleri

inşallah benim sıkıntım aşağılarda hissetmem geçen hafta kaburgamın altı acıyordu şimdi aşağılarda acile falan mı gitsem ya ?

inşallah benim sıkıntım aşağılarda hissetmem geçen hafta kaburgamın altı acıyordu şimdi aşağılarda acile falan mı gitsem ya ?
Canim telas etme sürekli dönüyorlar son hareketli haftalari ben gecen 3-4 gün önce hep kasiklarimda hissettim idrar torbami mahvetti bu hafta da gögüs kemiklerime dadandiResmen acitiyor. Bence normal cnm ama doktoruna da bi danis yine

Ben de sabahlari kendimi sis bir balon gibi hissediyorum.Tuvalete bike kalkarken kasiklarim aciyo karnim aciyo zor kalkiyorum fazla kilo almasam da bu haldeyim.İlerleyen haftalarda nasil olucaz acaba
SAĞIMDAN SOLUMA DÖNERKEN KABURGAMIN ALTINA BICAK SAPLANIYO GİBİ OLUYO 3 GÜNDÜR DİRSEĞİMLE KENDİMİ DESTEKLEYİP DOĞRULUYORUM SONRA SOLUMA YATIYORUM SİZEDE BÖLE OLUYOMU

amin canım, hepimizi inş.
biz de 2 haftadır haftasonları evle uğraşıyoruz, odayı falan ayarladık temizlik yaptık. yoruldum ben de, ondan da olabilir belki çok ağırlaşmadığım için her şeyi yapabileceğimi sanıyorum, unutuyorum bazen kendimi ama tabi artık daha dikkatli olurum. bugün doktor öyle diyince fark ettim resmen başka bir candan da mesul olduğumu, kendimi kötü hissettim.

inşallah canım, çok saol. ben elimden geleni yapayım diyorum en azından. denerim havuç suyunu da :)

canım bebekler dönmeye başlıyormuş artık. doktor bugün söyledi kasık ağrısı falan olabilirmiş, normal dedi. yine de kendini kötü hissediyorsan git tabi ama sürekli bir ağrı yoksa önemli bir şey yoktur inş.

DOKTORUN DEDİKLERİNİ YAP CANIM İNŞALLAH KISA ZAMANDA DÜZELİR

SAĞIMDAN SOLUMA DÖNERKEN KABURGAMIN ALTINA BICAK SAPLANIYO GİBİ OLUYO 3 GÜNDÜR DİRSEĞİMLE KENDİMİ DESTEKLEYİP DOĞRULUYORUM SONRA SOLUMA YATIYORUM SİZEDE BÖLE OLUYOMU
Oluyo cnm bnde de o tarz bicak saplanmalari hatta tekmeleri acitiyo 3 gündür.Karnimi,kemigimi delcek bu cocuk diyorum.Ne zormus anne olmak

Oluyo cnm bnde de o tarz bicak saplanmalari hatta tekmeleri acitiyo 3 gündür.Karnimi,kemigimi delcek bu cocuk diyorum.Ne zormus anne olmak
GECE UYANDIĞIMDA ACAYİP SANCIM VARDI BİRAZ DURDUM BEKLEEDİM DEVAM ETMEDİ YİNEDE BİRİNİN KAFA AŞAĞIDA BİRİNİN YUKARIDA ÇAPRAZLAMA DALIYOLAR

BEBİŞLERİMİN İLK HEDİYESİ KIZLAR TEYZESİ ALDI KIZLARI BAYA İDARE EDER ARTIK

• Grup 0 + (13 kg’a kadar olan bebekler için)
  • E13 Belgeli (045111)
  • Sallanabilme özelliği
  • 5 Noktalı emniyet kemeri
  • Ayarlanabilir emniyet kemeri askıları
  • 4 farklı pozisyonda ayarlanabilen taşıma kolu
  • Extra destekli boyun koruma bölümü
  • Kullanım yaşı : 0+ ay
  • Taşıma kapasitesi : 13 kg
  • Net ağırlık : 2,75 kg
  • Brüt ağırlık : 3,75 kg

Eklentiler

• 401 DELUXE (2).webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 106
Hayırlı olsun Güle güle kullansnlarr :)

Sagol canimm cok tesekkur ederiz :) kapi susu bitsin hemen paylasicam

canım yatak ve cibindirik çok hışuma gitti. sanırım öndeki tahtanın uzunluğu ve kısalığı ayarlanıyor. mobilya belirli bir marka mı? birde cibindiriği hazır mı aldın?

Ayarlaniyo canim asansorlu o parmaklik. Aymini tasarim takim. Cibinlik ve uyku seti de ayni markanin.

Evet çok şükür gitmiyorum. Gerçi her şey normal olsaydı da gitmiycektik. Bi kere ağzımız yandı bi kurban bayramı yüzünden. Önceki doğumumu kurban bayramında Konya'ya gittiğimizde yapmıştım. Öncesinde eşime çok yalvardım gitmeyelim diye. Ama eşim Dr bişi demedi diye dinlemedi. Sen gitmek istemediğin bahane yapıyosun dedi. Siz de gitmeseniz keşke eşin tmm dese ailesi mırın kırın eder di mi

Daha önceki hamileliğinde erken doğum mu yaptın ? Doktor bana yolculuğu yasakladı ona rağmen eşim kurbanda benide ailesinin yanına götürmek istiyor mesafe kısa bişey olmaz diye 2 saat uzaklıkta oturuyorlar.Ama ben gitmeyi düşünmüyorum riske atamam bebeklerimi

Odanız çok güzel olmuş. Bayıldım. Perde de çok uyumlu olmuş. Çok beğendim valla. Küçük ama sevimli olmuş. Güle güle kullanırsınız inş Allah.
yeğenlerin tadı bir başka :) Hatta geçenlerde yıkadım onları annesine diyorlar biz teyzem ve Eymen le birlikte yıkandık diye :) Sözde Eymen'i ıslattılar benim göbiş sırılsıklam oldu
Evet ablam hep der iyi ki varsın diye. Bende onun için derim. Kardeş çok güzel bir şey.
Maş allah kilosu baya iyi nazar değmesin. Şekerinin çıkmamasına çok sevindim. Olsun boşa değildir yaptığın diyet sana kilo olmamıştır en azından. Benim şekerim olmadığı halde bu gün kontrolümde doktorum bayramda şekerli ve tuzlu şeylerden uzak duruyoruz dedi Eşine öyle demen iyi olmuş. Yoksa baskı yapıyorlar ye ye diye. Allah'tan benim ki de yanımdaydı duydu doktoru
Günaydın canım, bir kaç günden bir şey olmaz ki niye üzülüyorsun. Bol bol kaşar,patetes, muz ye bebişe kilo yapıyormuş.
Armut yemende suyunu artırıyormuş. Bol bol da su iç. Düzelir merak etme.
Bu teyzeler de olmasa hediye alanımız olmayacak
Çok güzel güle güle kullanın inş allah.

Kızlar doktorumuzdan geldik ayrıntıları yazayım.
32+2 yiz 32+5 gözüktük. Doğum tarihimiz usg ye göre 26 Kasım'a kaydı.
44 cm boyumuz 1863 kilomuz
Başımız ağaıya dönmüş.Geçen kontrolde de dönmüştü zaten. Poposu göğüs boşluğumuz altında. Bana popo atıp duruyormuş :) Çok şükür her şey yolunda. Magnezyuma başlamadım kasılmam yok başlayayım mı dedim. Başla dedi. Bizde durumlar böyle.

Kızlar doktorumuzdan geldik ayrıntıları yazayım.
32+2 yiz 32+5 gözüktük. Doğum tarihimiz usg ye göre 26 Kasım'a kaydı.
44 cm boyumuz 1863 kilomuz
Başımız ağaıya dönmüş.Geçen kontrolde de dönmüştü zaten. Poposu göğüs boşluğumuz altında. Bana popo atıp duruyormuş :) Çok şükür her şey yolunda. Magnezyuma başlamadım kasılmam yok başlayayım mı dedim. Başla dedi. Bizde durumlar böyle.

maşallah size..

GECE UYANDIĞIMDA ACAYİP SANCIM VARDI BİRAZ DURDUM BEKLEEDİM DEVAM ETMEDİ YİNEDE BİRİNİN KAFA AŞAĞIDA BİRİNİN YUKARIDA ÇAPRAZLAMA DALIYOLAR

ay güldürdün beni :) ikiz bebiş çok güzel ama zorlukları da var işte, Allah kolaylık versin sana canım

Günaydın canım, bir kaç günden bir şey olmaz ki niye üzülüyorsun. Bol bol kaşar,patetes, muz ye bebişe kilo yapıyormuş.
Armut yemende suyunu artırıyormuş. Bol bol da su iç. Düzelir merak etme.

geriden gelmesine değil de suya kafam takıldı daha çok, azalma devam ederse tehlikeli çünkü. saolsun arkadaşlar da çok tavsiyede bulundular, hepsini yapmaya çalışacağım :) zaten hep dua ediyorum hepimiz için ama inşallah bir sonraki kontrolde düzelmiş olursa daha çok dua edeceğim size

maşallah canım, belki 26 kasımı bile bulmaz seninki. aralık annelerinin en birincisi sen olacaksın sanırım aralıkta doğmayacak ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…