- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
inşallah öyle olur canım. kuru fasulye çok rahatsız ediyor ama nohut öyle değil onu yiyebilirim. yeşil mercimeği çok severim, hiç bilmiyordum yaradığını, yerim ondan bol bol. hatta salatasını da yapabilirim ekşili falan olunca midemi de bulandırmaz muhtemelen. sağol canım bunu duyduğum iyi oldu.
beni de 3 hafta sonra çağırdı kontrole, 22 ekime denk geliyor. o zaman daha net belli olur dedi, inşallah düzelmiş olur canım seninki de benimki de
Canim telas etme sürekli dönüyorlar son hareketli haftalari ben gecen 3-4 gün önce hep kasiklarimda hissettim idrar torbami mahvetti bu hafta da gögüs kemiklerime dadandiinşallah benim sıkıntım aşağılarda hissetmem geçen hafta kaburgamın altı acıyordu şimdi aşağılarda acile falan mı gitsem ya ?
Canim telas etme sürekli dönüyorlar son hareketli haftalari ben gecen 3-4 gün önce hep kasiklarimda hissettim idrar torbami mahvetti bu hafta da gögüs kemiklerime dadandiResmen acitiyor. Bence normal cnm ama doktoruna da bi danis yine
inş canım :)Ayy ne güzel bizim yay erkekleride sakin ve huzurlu olurlar insss
SAĞIMDAN SOLUMA DÖNERKEN KABURGAMIN ALTINA BICAK SAPLANIYO GİBİ OLUYO 3 GÜNDÜR DİRSEĞİMLE KENDİMİ DESTEKLEYİP DOĞRULUYORUM SONRA SOLUMA YATIYORUM SİZEDE BÖLE OLUYOMUBen de sabahlari kendimi sis bir balon gibi hissediyorum.Tuvalete bike kalkarken kasiklarim aciyo karnim aciyo zor kalkiyorum fazla kilo almasam da bu haldeyim.İlerleyen haftalarda nasil olucaz acaba
hiç canını sıkma 22. haftada 1 hafta geriydi bebeğimiz.suyunda azalma var dedi dikkat dedi doktorum.28.haftada 10 gün ilerde göründü usg.de suyu da gayet iyiymiş.bunlar biraz bizim beslenme ve yaşam tarzımızla alakalı galiba.ev taşımıştım.iş yerinde herkes izinliydi tek çalıştım dikkat edemedim kendime.birkaç hafta h.sonları yattım.bol su içtim.bol bol da c vitamini aldım şimdilik iyi.Allah beterinden saklasın arkadaşım.
Canim bol bol dinlen uzat ayaklarini bi de havuc suyu demistiler tvde su azalmasi icin ama yarar mi bilmem bi arastir istersen. Kafana takma ölcümler her doktora göre bebegin durusuna göre degisebilir bence. Bidahakine gününü gecer ins.Muz,badem findik ceviz filan bebege kilo aldirir derler bi dene istersen cnm
inşallah benim sıkıntım aşağılarda hissetmem geçen hafta kaburgamın altı acıyordu şimdi aşağılarda acile falan mı gitsem ya ?
DOKTORUN DEDİKLERİNİ YAP CANIM İNŞALLAH KISA ZAMANDA DÜZELİRgünaydın kızlar,
kontrolden geldik şimdi, canım sıkıldı. birkaç gün geriden geliyormuş bebeğimiz, bulantılardan ötürü yeterince iyi beslenemediğim için vicdan azabı çekiyordum zaten, bunu duyunca daha kötü oldum. bir de suyu azalmış biraz, dikkat et bol su iç dinlen dedi.
şu an için tehlikeli bir durum yok gibi görünüyormuş ama azalmaya devam ederse sıkıntı olurmuş. su içmenin ve dinlenmenin dışında bunun için yapabileceğim bir şey var mı kızlar biliyor musunuz?
Oluyo cnm bnde de o tarz bicak saplanmalari hatta tekmeleri acitiyo 3 gündür.Karnimi,kemigimi delcek bu cocuk diyorum.Ne zormus anne olmakSAĞIMDAN SOLUMA DÖNERKEN KABURGAMIN ALTINA BICAK SAPLANIYO GİBİ OLUYO 3 GÜNDÜR DİRSEĞİMLE KENDİMİ DESTEKLEYİP DOĞRULUYORUM SONRA SOLUMA YATIYORUM SİZEDE BÖLE OLUYOMU
GECE UYANDIĞIMDA ACAYİP SANCIM VARDI BİRAZ DURDUM BEKLEEDİM DEVAM ETMEDİ YİNEDE BİRİNİN KAFA AŞAĞIDA BİRİNİN YUKARIDA ÇAPRAZLAMA DALIYOLAROluyo cnm bnde de o tarz bicak saplanmalari hatta tekmeleri acitiyo 3 gündür.Karnimi,kemigimi delcek bu cocuk diyorum.Ne zormus anne olmak
Hayırlı olsun Güle güle kullansnlarr :)BEBİŞLERİMİN İLK HEDİYESİ KIZLAR TEYZESİ ALDI KIZLARI BAYA İDARE EDER ARTIK
- Grup 0 + (13 kg’a kadar olan bebekler için)
- E13 Belgeli (045111)
- Sallanabilme özelliği
- 5 Noktalı emniyet kemeri
- Ayarlanabilir emniyet kemeri askıları
- 4 farklı pozisyonda ayarlanabilen taşıma kolu
- Extra destekli boyun koruma bölümü
- Kullanım yaşı : 0+ ay
- Taşıma kapasitesi : 13 kg
- Net ağırlık : 2,75 kg
- Brüt ağırlık : 3,75 kg
çok güzel olmusss kutu gibi ne tatli bence perdeniz gayet şık fona gerek yok hem odaniz da küçülmüş daha da kalabalık bir görüntü olur bebek odasina fona gerek yok bence bende yaptirmicam ilerde genç odasina dönüştürünce düşünürüz birşeyler saglikla uyusun bebeğiniz. Kapi susunuzu de görmek isterim :)
canım yatak ve cibindirik çok hışuma gitti. sanırım öndeki tahtanın uzunluğu ve kısalığı ayarlanıyor. mobilya belirli bir marka mı? birde cibindiriği hazır mı aldın?
amin canım, hepimizi inş.
biz de 2 haftadır haftasonları evle uğraşıyoruz, odayı falan ayarladık temizlik yaptık. yoruldum ben de, ondan da olabilir belkiçok ağırlaşmadığım için her şeyi yapabileceğimi sanıyorum, unutuyorum bazen kendimi ama tabi artık daha dikkatli olurum. bugün doktor öyle diyince fark ettim resmen başka bir candan da mesul olduğumu, kendimi kötü hissettim.
bende senin gibiyim canım hamile olduğumu şu an sadece akşamları ortaya çıkan gaz şikayeti ile hatırlıyorum :) öyle olunca işyerinde koşturup duruyorum.bi de şube 2 katlı bi aşağı bi yukarı....gerçekten dikkat etmiyorum bazen.eşim çok kızıyo.görücem ben seni son aylarda bi alış artık ya diyo haklı olarak ama daha dikkat etmek gerek gerçekten.ben bol bol kivi yedim son haftalarda.bi de suyu sabahtan içtim hep.akşam şiş olunca içmek istemiyo insan gerçekten.bi de sütü arttırdım 3 bardak içtim her gün.toparlıyor vücut merak etme.Allah miniklerimizi korusun.onları bize bağışlasın inşallah.tabii tüm annelerin evladını.oda yapma koşturma sırası bende.hazırlığım sıfır.en azından sen biraz hafifletmişsin yükünü.iyice istirahat edersen toplarsın 1-2 haftaya Allahın izniyle
sağol bacım, senden ne haber? bayramda konyaya gitmiyon oh ne güzel, çok gözümde büyüyo bu bayram yaaaa. 3 tane küçükbaş kesilecek, hepsini de eşim kesecek. soğukta o bahçede kurban kesecek , kv kp yanında ıvır zıvır işlerle uğraşacak. ben oğlanı evde nasıl zaptedecem akşama kadar. babam nerde babaya gidelim diye tutturacak. bahçeye indiremeyiz zaten hasta şurup içiyor. poffff.
yay kızı iyi en yakın arkadaşım ve yeğenim yay. amma erkeği nasıl pek bilemedim.
yay erkeği nasıl elifcim?
canım sıkma canını, bu ay geri olur öteki ay ileri çıkar. ölçümden ölçüme de fark eder.
bebeğe yarayan şeyler bakliyat ve et grubu. bunlar bulandırıyormu mideni. mesela kurufasulye nohut. bulandırıyorsa yeşil mercimeği haşla koy tuppera. günde iki kaşık at ağzına. belki bulandırmaz bu bir dene.
Daha önceki hamileliğinde erken doğum mu yaptın ? Doktor bana yolculuğu yasakladı ona rağmen eşim kurbanda benide ailesinin yanına götürmek istiyor mesafe kısa bişey olmaz diye 2 saat uzaklıkta oturuyorlar.Ama ben gitmeyi düşünmüyorum riske atamam bebeklerimiEvet çokyolcul şükür gitmiyorum. Gerçi her şey normal olsaydı da gitmiycektik. Bi kere ağzımız yandı bi kurban bayramı yüzünden. Önceki doğumumu kurba. n bayramında Konya'ya gittiğimizde yapmıştım. Öncesinde eşime çok yalvardım gitmeyelim diye. Ama eşim Dr bişi demedi diye dinlemedi. Sen gitmek istemediğin bahane yapıyosun dedi. Siz de gitmeseniz keşkeeşin tmm dese ailesi mırın kırın eder di mi
Odanız çok güzel olmuş. Bayıldım. Perde de çok uyumlu olmuş. Çok beğendim valla. Küçük ama sevimli olmuş. Güle güle kullanırsınız inş Allah.Kizlar bebisimle biz de odamizin resimlerini koyalim dedik artik duzene girdi biraz.. ama aksesuarlarimiz icin daha alisverise cikamadik. Perdemle halim uydugu icin degistirmedim. Hali zaten antibakteriyel. Uyku setini krem istiyodum ama cok beyaz kalacakti oda. O yuzden renkli tercih ettim. Perdemi renklendirmeli miyim sizce? Mavili bi fon perde olabilir. Bi de perdenin ustune figurler mi yapsam kendim diyorum.. cizgi karakterler fln.. sifonyerin ustune raf almayi planliyrm. Onun ustune pofuduk oyuncaklar koyarim. Duvara da renkli stickerlar alayim diyorm. Onerilerinizi bekliyorm :) (odamiz kucuk oldugu icin ancak boyle goruntu alabildim. Idare edin artik) bu arada cok sirin bi kapi susu yapiyorum. Bitince paylasicam ins. :) lohusa terligi ve taci icin de bu ara alisverise cikicam. Onlari da kendim yapicam. Sizden ozendim
yeğenlerin tadı bir başka :) Hatta geçenlerde yıkadım onları annesine diyorlar biz teyzem ve Eymen le birlikte yıkandık diye :) Sözde Eymen'i ıslattılar benim göbiş sırılsıklam olduYeğenleri severken öyle demezsiniz amaValla şaka bi yana da kardeşim iyi ki var diyorum hep, ablan da senin için aynı şeyi düşünüyordur eminim
Sığarsınız canım ya hatta boş bile kalıyormuş dolap, bakma biz uyanıklık yaptık da aldık babaannemiz alacak diye almışken tam takım olsun dedikBugün bi beşik gördüm hem uygundu hem çok güzel görünüyordu yarın linkini bulup atarım sana canım fikir olur
Netten aldım canım şimdi cepten giriyorum da, bilgisayarımda kayıtlı yarın bakıp mesaj atarım sana
Maş allah kilosu baya iyi nazar değmesin. Şekerinin çıkmamasına çok sevindim. Olsun boşa değildir yaptığın diyet sana kilo olmamıştır en azından. Benim şekerim olmadığı halde bu gün kontrolümde doktorum bayramda şekerli ve tuzlu şeylerden uzak duruyoruz dedidün kontrole gittim arkadaşlar. bebeğim 1 hafta önde. ilki de sezaryan olduğu için 38+3 gibi alırız dedi. 24 kasıma denk geliyor. akrep olsun istiyordum yay olacak hayırlısı. sata göre 30+5 idik, usgye göre 31+5 ve 1900 olmuş danam. maşallah.
gelelim şekerimeeeee. aç gittim kan verdim. kahvaltı edip 1 saat sonra kan verdim.
açlık 95 tokluk 94.
boş yere diyet ettirdiler bana. şekerim dibe vurmuş karbonhidratsızlıktan şekersizlikten. ben yükleme yaptırdığım hafta üzüm kavun dondurma çok yemiştim ve de oğlum kreşe alışamıyor diye stresim çoktu.
eve gider gitmez muz yedim. 20 gündür muz yemiyordum:)
eşime de sınır 130 benim 124 çıktı dedim. diyete devam dedim. uğraşamam şimdi bayramda ye ye ye ye baskılarıyla:)))
Günaydın canım, bir kaç günden bir şey olmaz ki niye üzülüyorsun. Bol bol kaşar,patetes, muz ye bebişe kilo yapıyormuş.günaydın kızlar,
kontrolden geldik şimdi, canım sıkıldı. birkaç gün geriden geliyormuş bebeğimiz, bulantılardan ötürü yeterince iyi beslenemediğim için vicdan azabı çekiyordum zaten, bunu duyunca daha kötü oldum. bir de suyu azalmış biraz, dikkat et bol su iç dinlen dedi.
şu an için tehlikeli bir durum yok gibi görünüyormuş ama azalmaya devam ederse sıkıntı olurmuş. su içmenin ve dinlenmenin dışında bunun için yapabileceğim bir şey var mı kızlar biliyor musunuz?
Bu teyzeler de olmasa hediye alanımız olmayacakBEBİŞLERİMİN İLK HEDİYESİ KIZLAR TEYZESİ ALDI KIZLARI BAYA İDARE EDER ARTIK
- Grup 0 + (13 kg’a kadar olan bebekler için)
- E13 Belgeli (045111)
- Sallanabilme özelliği
- 5 Noktalı emniyet kemeri
- Ayarlanabilir emniyet kemeri askıları
- 4 farklı pozisyonda ayarlanabilen taşıma kolu
- Extra destekli boyun koruma bölümü
- Kullanım yaşı : 0+ ay
- Taşıma kapasitesi : 13 kg
- Net ağırlık : 2,75 kg
- Brüt ağırlık : 3,75 kg
GECE UYANDIĞIMDA ACAYİP SANCIM VARDI BİRAZ DURDUM BEKLEEDİM DEVAM ETMEDİ YİNEDE BİRİNİN KAFA AŞAĞIDA BİRİNİN YUKARIDA ÇAPRAZLAMA DALIYOLAR
Günaydın canım, bir kaç günden bir şey olmaz ki niye üzülüyorsun. Bol bol kaşar,patetes, muz ye bebişe kilo yapıyormuş.
Armut yemende suyunu artırıyormuş. Bol bol da su iç. Düzelir merak etme.
Kızlar doktorumuzdan geldik ayrıntıları yazayım.
32+2 yiz 32+5 gözüktük. Doğum tarihimiz usg ye göre 26 Kasım'a kaydı.
44 cm boyumuz 1863 kilomuz
Başımız ağaıya dönmüş.Geçen kontrolde de dönmüştü zaten. Poposu göğüs boşluğumuz altında. Bana popo atıp duruyormuş :) Çok şükür her şey yolunda. Magnezyuma başlamadım kasılmam yok başlayayım mı dedim. Başla dedi. Bizde durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?