- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
oYY MaşAllah size. Gelişimi çok iyi nazar değmesin. Valla sinir olsan da sesini çıkaramıyorsun ki muayne ücretlerine, çıkarsan da bir şey olmuyor yani. Bu aylarda doktor değiştirmeyi gözün yemiyor. Benim 75 Tl ye çıktı son 2 ay içinde 47,50 tl den. 2 kez zam aldı. Ama mecbur halen paşa paşa gidiyorum. Çünkü doktorumu seviyorum :) Hayırlısı olsun hakkımızda :)teyzeleriiiii biz geldik .. Prensimiz 1580 gram 39 cm olmuş doktorumuz gelişimini çok beğendi kemik ölçümlerinde hep 5 gün kadar öndeymişiz güzel gidiyor dedi,tam 70 çıktım tartıda bişey demedi 1 ayda 2.5 kg almışım net henüz doğum şekli almamış ama zaten daha 10 haftamız var dedi Yusuf bey yüzünü hiçç göstermedi sırtını dizini dirseğini gördük sadece .. Çok şükür sağlıklı gidiyoruz.. sırt ağrım için dik otur sakın kambur durma dedi .. iş yerinde yastıgın var mı die sordu ztn uzun zamandır yastıkla çalışıyorum dedim,gynoferrosanol ve osteocare E devam ediorum decavit ve solgarı da kullanmaya devam et ama atlayabilirsin dedi ki ben atlıorum ztn.. buarada muayene ücretimiz 37.5 tl den 52 ye çıkmış bi bozuldum ama doğumu sorduk 1000 tl dediler sgk lıya şok oldumm .. sezeryan de normal dogum da 1000 miş doktorun normal derken sen sezeryan die tutturursan o zaman 1800 oluomuş .. hadi bakalımm hayırlısı canlar 10 haftamızz kaldıııı..
Bence de oluruz kesin o kadar. Sağol canım.gözün aydın canım maşallah:) 8-10 kişi kadar kasım annesi olucaz gibi görünüyor:)
Çekirge doruk aşırı yoğun değil Yıldırım Doruk daha yoğundu ama son zamanlarda düzeni mi oturttular ne olduysa daha sakin geliyor gözüme :) Yıldırımda ki Doruk a gidiyorum be. Yeni doğan yoğun bakımı olması tabiki de önemli. Pembe mavi de var mı bilmiyorum ama Pembe mavi sgk anlaşması yok bu yüzden doğum parası bile alamıyorsun diye biliyorum ne kadar doğru emin değilim. Evet Kaşçı Medicabil e gidiyor ama orda da yoğun bakım var mı bilmiyorum. Benim için birde önemli olan oldu kendi doktorun şehir dışında falan gelemedi 2. bir doktora seni emanet edebilmeli. Birde çocuk doktoru da 1 tane olmamalı hastanede. O gelemezse diğer çocuk doktoru gelebilmeli. Yeni doğan yoğun bakımı zaten olmalı. Benim isteklerimi Şu anda Yıldırım Doruk karşılıyor. Doktorumla iletişimimde güzel olduğu için memnunum. Hayırlısı senin içinde git bakalım Cenk bey le bir tanış nasıl. Sonra tekrar konusuruz ayrıntılı.evet Ahmet Yılmazı duydum canım iyi doktor ama medikale başka şeyler içni gittim hiç memnun kalmadım hastane yönetiminden o yüzden ordan soğudum. Doruk için hastanesine çok kalabalık gitme sakın diyolar. oraya hiç gitmemiştim. seninki hangi hastaneydi? jimerde normalde Aylin Hnm'da hiç randevu zamanım geçmezdi. genelde en fazla 10 dk falan. öyle testler bilmem neler hep saatinde alırlar. çok yoğunluk olmadığı için hastanede. ama Cenk Bey'de nasıl oluyor bilmiyorum. bakalım bugün 6 ya randevu aldım. bi denicem. bana yakın hastaneler acıbadem var ama fiyatı çok uçuk olmaz orası. pembe mavi var. orda da nedret hanımla necdet kırker var. onları önerdiler. ama pembe mavide de yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı bilmiyorum. benim için o da önemli. Medikabilde oktay beye kascım mı gidiyordu canım ya? onu araştırdım o da son doğumlarından birinde geliyorum siz hazırlayın hastayı demiş. szeryen için hazırlamışlar vermişler anesteziyi belden aşağı 2 aat gelmemiş oktay bey. bekletmişler. kadının kocası hastanede kavga falan çıkarmış... ayy napıcam ben her yerden bişey duyuyorum..
Daha önceki hamileliğinde erken doğum mu yaptın ? Doktor bana yolculuğu yasakladı ona rağmen eşim kurbanda benide ailesinin yanına götürmek istiyor mesafe kısa bişey olmaz diye 2 saat uzaklıkta oturuyorlar.Ama ben gitmeyi düşünmüyorum riske atamam bebeklerimi
Erken degilmi senin icin ben bile henuz almadim artik bayramdan sonra carsamba alirim dedim. Benim sanirim bu hafta almam gerekiyordu ama sehirsisinda oldugum icin gidemedim dr a bir sıkıntı olurmu acaba32.hafta çalışabilir raporumuzu aldıkkkk
Maşallah canım :) Artık sırtımızı ağrıtacak kadar büyüdü bebişler :) 1000 lira çok iyiymiş peki sen normal mi istiyosun sezeryan mıteyzeleriiiii biz geldik .. Prensimiz 1580 gram 39 cm olmuş doktorumuz gelişimini çok beğendi kemik ölçümlerinde hep 5 gün kadar öndeymişiz güzel gidiyor dedi,tam 70 çıktım tartıda bişey demedi 1 ayda 2.5 kg almışım net henüz doğum şekli almamış ama zaten daha 10 haftamız var dedi Yusuf bey yüzünü hiçç göstermedi sırtını dizini dirseğini gördük sadece .. Çok şükür sağlıklı gidiyoruz.. sırt ağrım için dik otur sakın kambur durma dedi .. iş yerinde yastıgın var mı die sordu ztn uzun zamandır yastıkla çalışıyorum dedim,gynoferrosanol ve osteocare E devam ediorum decavit ve solgarı da kullanmaya devam et ama atlayabilirsin dedi ki ben atlıorum ztn.. buarada muayene ücretimiz 37.5 tl den 52 ye çıkmış bi bozuldum ama doğumu sorduk 1000 tl dediler sgk lıya şok oldumm .. sezeryan de normal dogum da 1000 miş doktorun normal derken sen sezeryan die tutturursan o zaman 1800 oluomuş .. hadi bakalımm hayırlısı canlar 10 haftamızz kaldıııı..
kızlaaar ben bu çantayı istiyorummmmmmmmmmmm
http://www.dickssportinggoods.com/product/index.jsp?productId=28922536
sanırım Türkiye de yok yani kodunu yazınca çıkmıo bebek bakım çantası olarak çok ideal bi arkadaşımın annesi kullanıyor o 2-3 sene önce almış görürseniz insanlık namına haber edin noluuuuur ve kendinize de alın
32.hafta çalışabilir raporumuzu aldıkkkk
Erken degilmi senin icin ben bile henuz almadim artik bayramdan sonra carsamba alirim dedim. Benim sanirim bu hafta almam gerekiyordu ama sehirsisinda oldugum icin gidemedim dr a bir sıkıntı olurmu acaba
Allah korusun bütün bebekleri Tabi küvezde de kalmıştır senin bebeğin Kayınvaldemler gitmek istemediğimi düşünücek muhtemelen ama pek umrumda değil Eşimede söyledim kesinlikle gitmicem diye O zaman ben kızımla giderim diyor :/Evet erken doğum oldu. 33+2'de. Bizimki de 3 sa mesafede. Hatta ben süre kısalsın diye hızlı trene binmiştim. Ama kadere bak ki teker üstüne denk gelmişim müthiş sallandım. Ertesi gün de akşama kadar hoppidi hoppidi gezdim:) bir sonraki gün de doğum yaptım.
Sakın gitme. Riskin de varmış bak. Yolculukta ne olacağı belli olmaz
Hadi hayırlı olsun.32.hafta çalışabilir raporumuzu aldıkkkk
Erken degilmi senin icin ben bile henuz almadim artik bayramdan sonra carsamba alirim dedim. Benim sanirim bu hafta almam gerekiyordu ama sehirsisinda oldugum icin gidemedim dr a bir sıkıntı olurmu acaba
Kızlar benimde 32. haftam tam bayrama denk geldiği için 32+2 de bayram sonu çarşamba veririz dedi. Hatta bu gün de konuştuk doktorumla ne kadar geç o kadar senin açından iyi dedi. Zaten bayram girdiği için resmi tatil sorun olmaz dedi. Olmaz her halde bizimkilerde de sorun.canım ben de 32 haftam dolduğunda almış olacağım, sorun olmaz muhtemelen
oYY MaşAllah size. Gelişimi çok iyi nazar değmesin. Valla sinir olsan da sesini çıkaramıyorsun ki muayne ücretlerine, çıkarsan da bir şey olmuyor yani. Bu aylarda doktor değiştirmeyi gözün yemiyor. Benim 75 Tl ye çıktı son 2 ay içinde 47,50 tl den. 2 kez zam aldı. Ama mecbur halen paşa paşa gidiyorum. Çünkü doktorumu seviyorum :) Hayırlısı olsun hakkımızda :)
Bence de oluruz kesin o kadar. Sağol canım.
Çekirge doruk aşırı yoğun değil Yıldırım Doruk daha yoğundu ama son zamanlarda düzeni mi oturttular ne olduysa daha sakin geliyor gözüme :) Yıldırımda ki Doruk a gidiyorum be. Yeni doğan yoğun bakımı olması tabiki de önemli. Pembe mavi de var mı bilmiyorum ama Pembe mavi sgk anlaşması yok bu yüzden doğum parası bile alamıyorsun diye biliyorum ne kadar doğru emin değilim. Evet Kaşçı Medicabil e gidiyor ama orda da yoğun bakım var mı bilmiyorum. Benim için birde önemli olan oldu kendi doktorun şehir dışında falan gelemedi 2. bir doktora seni emanet edebilmeli. Birde çocuk doktoru da 1 tane olmamalı hastanede. O gelemezse diğer çocuk doktoru gelebilmeli. Yeni doğan yoğun bakımı zaten olmalı. Benim isteklerimi Şu anda Yıldırım Doruk karşılıyor. Doktorumla iletişimimde güzel olduğu için memnunum. Hayırlısı senin içinde git bakalım Cenk bey le bir tanış nasıl. Sonra tekrar konusuruz ayrıntılı.
oYY MaşAllah size. Gelişimi çok iyi nazar değmesin. Valla sinir olsan da sesini çıkaramıyorsun ki muayne ücretlerine, çıkarsan da bir şey olmuyor yani. Bu aylarda doktor değiştirmeyi gözün yemiyor. Benim 75 Tl ye çıktı son 2 ay içinde 47,50 tl den. 2 kez zam aldı. Ama mecbur halen paşa paşa gidiyorum. Çünkü doktorumu seviyorum :) Hayırlısı olsun hakkımızda :)
aynen canım hayırlısı olsun hakkımızda hepimize maşallahh hepimizin bebişineebi mutlu oldum yaa görünce doktor da farketti ooo çok heyecanlıyız bugün dioo
Maşallah canım :) Artık sırtımızı ağrıtacak kadar büyüdü bebişler :) 1000 lira çok iyiymiş peki sen normal mi istiyosun sezeryan mı
Ben şuan istanbulda oldugum icin gidemedim bizim isyerindekiler biraz cinsler herseyi didiklerler umarim dediginiz gibi sıkıntı olmaz cnm.Hadi hayırlı olsun.
Kızlar benimde 32. haftam tam bayrama denk geldiği için 32+2 de bayram sonu çarşamba veririz dedi. Hatta bu gün de konuştuk doktorumla ne kadar geç o kadar senin açından iyi dedi. Zaten bayram girdiği için resmi tatil sorun olmaz dedi. Olmaz her halde bizimkilerde de sorun.
bana yakın büyük bi adidas mağazası var canım, ben de uğrayacaktım zaten eşofman takımı almak için, çantalara da bakarım bulursam haber veririm
hadi gözün aydın :) ben de 3 hafta sonra gittiğimde alacağım
Canim beklenen dogum tarihlerimiz ayni.masallah bebise.bende pazartesi gidecegim.bakalim son durumlar nasil.cok merakliyimnasılsınız hanımlar devamlı takip ediyorum okuyorum yazılarınızı ama yorum yazmakta hep sıkıntı yaşıyorum muhtemelen benim pc bağlantımdan dolayı çünkü bazen erişime açıyorlar bazen kısıtlama koyuyorlar
bugün kontrolümüz vardı toticik kızımı gördüm 1300gr olmuş boyunu sordum ama söylemeyi unuttu doktoruuz daha doğrusu solunum hareketini başta görmedi bi şeyler yiyip gelmemi söyledi bende yedim ve gittim sonra gördü ki o arada boy meselesi araya kaynadı neyse ki 3 hafta sonra kontrolüm var çalışabilir raporu için herşey normal görünüyor dedi
yalnız dün karnım acaip şiş ve sertti ve hareketlerini nerdeyse hiç hissetmedim hissettiklerimide nerdeyse karnıma küçük vurdum ancak öyle hissettim desem yeridir çok tedirgin oldum aile hekimliğindeki hemşiremi aradım öğle arasından sonra gel bakalım dedi oraya gidemeyince artık burda başka bir doktora rica minnet sadece kalp atışlarına baktırdım o gördü sonra rahatladım gece babamızın elini depikledi durdu toticik kızım tabi babamız yorgun olunca uyuyordu farkında bile değildi
iyice hantallaştım bayram temizliğim hazırlığım hep yarım eksik hatta hiç yok artık bugün akşam yarın akşam bitirip kendimi kayınvalideme atmayı düşünüyorum arife günü bi sıkıntı olmazsa arife 1. gün ve 2. gün orada geçsin istiyorum ama eşim pek istemiyor hayırlısı
şekerden dolayı diyet yapıyordum bu hafta biraz bıraktım diyeti inşallah bişey yoktur 3 hafta sonra kan tahlilleri yapılacağını söyledi doktorum
Bursa da pembe mavide nedret hanima gidiyorum cok memnunum cok ilgili gece dogum yapsanda geliyor ve hastanenin acilinde her aksam bir kadin dogumcu mevcut ,önerebilirim sana dasayfadaki bursalı arkadaşlar sana yardımcı olacaktır canım bana İstanbullular pek yardımcı olmadı ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?