2014 Aralık Anneleri

Erken degilmi senin icin ben bile henuz almadim artik bayramdan sonra carsamba alirim dedim. Benim sanirim bu hafta almam gerekiyordu ama sehirsisinda oldugum icin gidemedim dr a bir sıkıntı olurmu acaba
CANIM ALMAN GEREKİYO RAPORUNU 32.HAFTANDA GÖRÜNÜYOSUN

Bursa da pembe mavide nedret hanima gidiyorum cok memnunum cok ilgili gece dogum yapsanda geliyor ve hastanenin acilinde her aksam bir kadin dogumcu mevcut ,önerebilirim sana da

ayy canım saol Cenk Bey'e yönlendirdi Aylin Hnm beni ama bilemedim. Nederet hanım'ı da duydum evet iyi doktor diyolar. yoğun mu peki? Hastane nasıl? doğum ücreti falan? muayene ücreti?

ayy canım saol Cenk Bey'e yönlendirdi Aylin Hnm beni ama bilemedim. Nederet hanım'ı da duydum evet iyi doktor diyolar. yoğun mu peki? Hastane nasıl? doğum ücreti falan? muayene ücreti?
Yoğunluk olarak randevu saatinde alıyorlar cok nadir bekledim yarım saati geçmedi.Muayene ücreti özel sigortan yoksa aylık 140 tl,2 hafta da bir gidiyorsun genelde ilki ücretsiz kontrol oluyor,diğerinde 140 tl alıyorlar,doğum ücretide sezeryanda normal doğumda aynı 4000 tl,doktoru her saat arayabiliyorsun ve çok titiz işinde içerde uzun bir süre kalıyorsun ayrıntılı ayrıntılı anlatıyor.Benimde ikinci doktorum iyiki değiştirmişim dedim,tahlilleri de dert etme çünkü yanında götürdüğünde bir daha yaptırmıyor.

canım uzuldum kotu olmus ama napıcan herşeyde bır hayır vardır uzulme bu kadar.cenk beyı tavsıye ettı heralde ıyı bı doktor.nasıl olsa bı problem yok saglıklı bı hamılesın bı dogum kaldı onuda doktor yetısırse gırıcek zaten ebeler ılgılenıo zaten son anda doktor gelıyo.bende doktorumla cok ıyı bı ıletıısmım yok acıkcası ama coksukur hersey normal doktordan once Allaha emanet ettım kendımı ve bebgımı o yuzden doktr olayını cok takmıyorum hep dua edıyorum .rabbim işimizi kolaylaştır sende uuzlme

maşşalah bebişe cnm senınke kılolarımız aynı benımkıde 1550 ydı ayenn benımkıde bu ay hıc gostermedı kendını ıns bıdahkıne gorucezzz paşalarıı

Kizlar bu nasil sizce.normal yatak odasinda besik olcak ama bunu odadan odaya tasiyabilirim.bikaç fonksiyonu varr

Eklentiler

• smBYP-MC3032_1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 104
doğum parası olayı nasıl oluyor canım ya? bilmiyordum öyle bişey ben.
Canım çalışanlar için sen çalışıyor muydun unuttum Sgk lı çalışanlar doğumda iş yerinden maaş alamadıkları için devlet onların maaşının belli bir miktarını veriyor. Ondan bahsetmiştim.
Kızlar nasıl bu bant ve taç
Bence güzel. Sevimli. Alınabilir. :)

[QUOTE="agaydin, post: 37150205, member: gramdilydın kızlar,
kontrolden geldik şimdi, canım sıkıldı. birkaç gün geriden geliyormuş bebeğimiz, bulantılardan ötürü yeterince iyi beslenemediğim için vicdan azabı çekiyordum zaten, bunu duyunca daha kötü oldum. bir de suyu azalmış biraz, dikkat et bol su iç dinlen dedi.
şu an için tehlikeli bir durum yok gibi görünüyormuş ama azalmaya devam ederse sıkıntı olurmuş. su içmenin ve dinlenmenin dışında bunun için yapabileceğim bir şey var mı kızlar biliyor musunuz?[/QUOTE]
Benimde geriden geliyor 29. Haftada 1100 gramdi iki hafta kadar geri benimde istshim yok

Mobilya harika canım heleki dolap modeline bayıldım sağlıklı günlerde bebişine bir ömür mutlu olun inşllh

Yok cnm kalmadı Allah'a şükür. Kilosu çok iiydi. Ciğerlerinde de problem çıkmadı. Hatta Dr lar çok şaşırdı emme refleksi bile çok iiydi.
Ama ne de olsa erken doğum . Sıkıntılarımız oldu tabi. Ben eşime dinletemedim. Bnm Kvalide şimdi gelmeseydiniz ben mi gelin dedim diyo ama eminim bi sürü trip atardı. Hiç umrunda olmasın. Gitme

Cnm
Ewt almam gerekiyordu ama şuanda izindeyim annemlerde. O yüzden haftaya kaldi artik

Izindeysen de bu konuda iş yerini önceden bilgilendir . Çünkü 32 hft dolduğunda rapor gelmemişse otomatikman doğum izni başlıyo. Sonradan verdiğini işleme almayanilirler boşuna doğum sonrası izninden gider.

KAŞAR PEYNİRİ PİRİNÇ VE MUZ bu üç besin depar attırıyor bebişlere ana karnında ben bunlardan sadece bol miktarda kaşar yiyorum hem seviyorum her şeye ekliyorum geri başlayan yavrum şu an 1.5 hafta önde doktor da diyor naptıysan devam et diye bir de tek yönlü beslenme sakın. çeşitlilik olsun yediklerinde bir de bir avuçtan biraz daha az çerez yiyorum tohum yağları bebek gelişimi için çok önemli ayrıca kanına baktır kansızlık olabilir çünkü kan demek bebeğe giden besin, oksijen ve hayat demek. bol su da çok önemli tabii

Maşallah canım şanslıymışsınız yine 35 haftalık doğup küvezde kalan bebişler var Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum gerisi rabbime kalmış artık inşallah 37 haftaları görürüz

iyi aksamlar
bugun otuz haftayi bitirdik sukur. artik ondan geri sayim basladi. benim karnim cok asagida en ufak harekette canim yaniyo. yuruken bile dik duramiyorum.fenalardayiz.

Ibrahim saracoglu hergun bi bardak havuc suyu icin demisti. Suyu azalanlar icin. Bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…