- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
CANIM ALMAN GEREKİYO RAPORUNU 32.HAFTANDA GÖRÜNÜYOSUNErken degilmi senin icin ben bile henuz almadim artik bayramdan sonra carsamba alirim dedim. Benim sanirim bu hafta almam gerekiyordu ama sehirsisinda oldugum icin gidemedim dr a bir sıkıntı olurmu acaba
Bursa da pembe mavide nedret hanima gidiyorum cok memnunum cok ilgili gece dogum yapsanda geliyor ve hastanenin acilinde her aksam bir kadin dogumcu mevcut ,önerebilirim sana da
Yoğunluk olarak randevu saatinde alıyorlar cok nadir bekledim yarım saati geçmedi.Muayene ücreti özel sigortan yoksa aylık 140 tl,2 hafta da bir gidiyorsun genelde ilki ücretsiz kontrol oluyor,diğerinde 140 tl alıyorlar,doğum ücretide sezeryanda normal doğumda aynı 4000 tl,doktoru her saat arayabiliyorsun ve çok titiz işinde içerde uzun bir süre kalıyorsun ayrıntılı ayrıntılı anlatıyor.Benimde ikinci doktorum iyiki değiştirmişim dedim,tahlilleri de dert etme çünkü yanında götürdüğünde bir daha yaptırmıyor.ayy canım saol Cenk Bey'e yönlendirdi Aylin Hnm beni ama bilemedim. Nederet hanım'ı da duydum evet iyi doktor diyolar. yoğun mu peki? Hastane nasıl? doğum ücreti falan? muayene ücreti?
evet hatta hamile kalmadan önce gittiğim doktorumdu. çokta memnundum çok seviyodum. başka hastaneye bile gitmemiştim hiç bu bölüm için.napıcam şimdi hiç bilmiyorum. bursada başka bi hastaneye gitse peşinden gidicem ama o da değil. şehir değiştiriyormuş. aynı hastanede başka bi doktor var meşhur kendisi biraz. sadece onu tavsiye ediyorum sana dedi. ama adam zaten yoğun bir doktordu. şimdi bunun hastalrınıda alırsa nasıl olacak hiç bilmiyorum yaa. kafam allak bullak. başka hastanede denesemmi sizce kızlar
teyzeleriiiii biz geldik .. Prensimiz 1580 gram 39 cm olmuş doktorumuz gelişimini çok beğendi kemik ölçümlerinde hep 5 gün kadar öndeymişiz güzel gidiyor dedi,tam 70 çıktım tartıda bişey demedi 1 ayda 2.5 kg almışım net henüz doğum şekli almamış ama zaten daha 10 haftamız var dedi Yusuf bey yüzünü hiçç göstermedi sırtını dizini dirseğini gördük sadece .. Çok şükür sağlıklı gidiyoruz.. sırt ağrım için dik otur sakın kambur durma dedi .. iş yerinde yastıgın var mı die sordu ztn uzun zamandır yastıkla çalışıyorum dedim,gynoferrosanol ve osteocare E devam ediorum decavit ve solgarı da kullanmaya devam et ama atlayabilirsin dedi ki ben atlıorum ztn.. buarada muayene ücretimiz 37.5 tl den 52 ye çıkmış bi bozuldum ama doğumu sorduk 1000 tl dediler sgk lıya şok oldumm .. sezeryan de normal dogum da 1000 miş doktorun normal derken sen sezeryan die tutturursan o zaman 1800 oluomuş .. hadi bakalımm hayırlısı canlar 10 haftamızz kaldıııı..
Ewt almam gerekiyordu ama şuanda izindeyim annemlerde. O yüzden haftaya kaldi artikCANIM ALMAN GEREKİYO RAPORUNU 32.HAFTANDA GÖRÜNÜYOSUN
Canım çalışanlar için sen çalışıyor muydun unuttumdoğum parası olayı nasıl oluyor canım ya? bilmiyordum öyle bişey ben.
Bence güzel. Sevimli. Alınabilir. :)Kızlar nasıl bu bant ve taç
Baby plus mı markası ? Bende bu tarz baktım yatak odam küçük oldugundan emin olamıyorum bana mantıklı gelmiştiKizlar bu nasil sizce.normal yatak odasinda besik olcak ama bunu odadan odaya tasiyabilirim.bikaç fonksiyonu varr
Mobilya harika canım heleki dolap modeline bayıldım sağlıklı günlerde bebişine bir ömür mutlu olun inşllhKizlar bebisimle biz de odamizin resimlerini koyalim dedik artik duzene girdi biraz.. ama aksesuarlarimiz icin daha alisverise cikamadik. Perdemle halim uydugu icin degistirmedim. Hali zaten antibakteriyel. Uyku setini krem istiyodum ama cok beyaz kalacakti oda. O yuzden renkli tercih ettim. Perdemi renklendirmeli miyim sizce? Mavili bi fon perde olabilir. Bi de perdenin ustune figurler mi yapsam kendim diyorum.. cizgi karakterler fln.. sifonyerin ustune raf almayi planliyrm. Onun ustune pofuduk oyuncaklar koyarim. Duvara da renkli stickerlar alayim diyorm. Onerilerinizi bekliyorm :) (odamiz kucuk oldugu icin ancak boyle goruntu alabildim. Idare edin artik) bu arada cok sirin bi kapi susu yapiyorum. Bitince paylasicam ins. :) lohusa terligi ve taci icin de bu ara alisverise cikicam. Onlari da kendim yapicam. Sizden ozendim
Yok cnm kalmadı Allah'a şükür. Kilosu çok iiydi. Ciğerlerinde de problem çıkmadı. Hatta Dr lar çok şaşırdı emme refleksi bile çok iiydi.Allah korusun bütün bebekleri Tabi küvezde de kalmıştır senin bebeğin Kayınvaldemler gitmek istemediğimi düşünücek muhtemelen ama pek umrumda değil Eşimede söyledim kesinlikle gitmicem diye O zaman ben kızımla giderim diyor :/
Ewt almam gerekiyordu ama şuanda izindeyim annemlerde. O yüzden haftaya kaldi artik
KAŞAR PEYNİRİ PİRİNÇ VE MUZ bu üç besin depar attırıyor bebişlere ana karnında ben bunlardan sadece bol miktarda kaşar yiyorum hem seviyorum her şeye ekliyorum geri başlayan yavrum şu an 1.5 hafta önde doktor da diyor naptıysan devam et diye bir de tek yönlü beslenme sakın. çeşitlilik olsun yediklerinde bir de bir avuçtan biraz daha az çerez yiyorum tohum yağları bebek gelişimi için çok önemli ayrıca kanına baktır kansızlık olabilir çünkü kan demek bebeğe giden besin, oksijen ve hayat demek. bol su da çok önemli tabiigünaydın kızlar,
kontrolden geldik şimdi, canım sıkıldı. birkaç gün geriden geliyormuş bebeğimiz, bulantılardan ötürü yeterince iyi beslenemediğim için vicdan azabı çekiyordum zaten, bunu duyunca daha kötü oldum. bir de suyu azalmış biraz, dikkat et bol su iç dinlen dedi.
şu an için tehlikeli bir durum yok gibi görünüyormuş ama azalmaya devam ederse sıkıntı olurmuş. su içmenin ve dinlenmenin dışında bunun için yapabileceğim bir şey var mı kızlar biliyor musunuz?
çok güzel neyine tedirginsin?kızlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ben göbek deliği hizamda hissediyorum normalmi ya biraz tedirgin oldum(
Maşallah canım şanslıymışsınız yine 35 haftalık doğup küvezde kalan bebişler var Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum gerisi rabbime kalmış artık inşallah 37 haftaları görürüzYok cnm kalmadı Allah'a şükür. Kilosu çok iiydi. Ciğerlerinde de problem çıkmadı. Hatta Dr lar çok şaşırdı emme refleksi bile çok iiydi.
Ama ne de olsa erken doğum . Sıkıntılarımız oldu tabi. Ben eşime dinletemedim. Bnm Kvalide şimdi gelmeseydiniz ben mi gelin dedim diyo ama eminim bi sürü trip atardı. Hiç umrunda olmasın. Gitme
Ibrahim saracoglu hergun bi bardak havuc suyu icin demisti. Suyu azalanlar icin. Bi dene istersengünaydın kızlar,
kontrolden geldik şimdi, canım sıkıldı. birkaç gün geriden geliyormuş bebeğimiz, bulantılardan ötürü yeterince iyi beslenemediğim için vicdan azabı çekiyordum zaten, bunu duyunca daha kötü oldum. bir de suyu azalmış biraz, dikkat et bol su iç dinlen dedi.
şu an için tehlikeli bir durum yok gibi görünüyormuş ama azalmaya devam ederse sıkıntı olurmuş. su içmenin ve dinlenmenin dışında bunun için yapabileceğim bir şey var mı kızlar biliyor musunuz?
Ben de aldim aynisindan. Icine de bi alt acma aldim. Ben begendim.Kizlasil sizce.normal yatak odasinda besik olcak ama bunu odadan odaya tasiyabilirim.bikaç fonksiyonu varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?