Ohh mans.bilgilendirdigin icinde tsk edrm cnmCanim gittim doktors hersey normalmis cok sukur. Bebis 1 kilo olmuş. Boyuda 34 cm. 1 hafta önden gidiyo dedi şeker olmadığı icin normal genetik dedi. Çünkü ben 4 buçuk kilo doğmuşumannesine benzicek gibi dedi. 1 ayda da 900 gr almışım.
Mobilya harika canım heleki dolap modeline bayıldım sağlıklı günlerde bebişine bir ömür mutlu olun inşllh
maşşalah bebişe cnm senınke kılolarımız aynı benımkıde 1550 ydıayenn benımkıde bu ay hıc gostermedı kendını ıns bıdahkıne gorucezzz paşalarıı
Selam hanimlar mesajlarinizi tek tek okuyamiyorum kusura bakmayin ama ins
Hepiniz bebislerinizde iyisinizdir.benim cantalarim tamam pirtlatabilirim dermisimm allah korusu zamaninda saglikli sihatli dogar ins suan kizimla ugrasiorum hasta :'( ishal kusuo ates filan
Cnm cok sıkkn neyse amannnn
teyzeleriiiii biz geldik .. Prensimiz 1580 gram 39 cm olmuş doktorumuz gelişimini çok beğendi kemik ölçümlerinde hep 5 gün kadar öndeymişiz güzel gidiyor dedi,tam 70 çıktım tartıda bişey demedi 1 ayda 2.5 kg almışım net henüz doğum şekli almamış ama zaten daha 10 haftamız var dedi Yusuf bey yüzünü hiçç göstermedi sırtını dizini dirseğini gördük sadece .. Çok şükür sağlıklı gidiyoruz.. sırt ağrım için dik otur sakın kambur durma dedi .. iş yerinde yastıgın var mı die sordu ztn uzun zamandır yastıkla çalışıyorum dedim,gynoferrosanol ve osteocare E devam ediorum decavit ve solgarı da kullanmaya devam et ama atlayabilirsin dedi ki ben atlıorum ztn.. buarada muayene ücretimiz 37.5 tl den 52 ye çıkmış bi bozuldum ama doğumu sorduk 1000 tl dediler sgk lıya şok oldumm .. sezeryan de normal dogum da 1000 miş doktorun normal derken sen sezeryan die tutturursan o zaman 1800 oluomuş .. hadi bakalımm hayırlısı canlar 10 haftamızz kaldııııdüşünmüşler
maaşallah sizede doğum parasını çok iyi düşünmüşler ya.. fazla para için kesip biçemezler ne güzel :)
ben de 2 gündür wc ye çıkamıyorumo kadar su içiyorum kuru kayısımı falan da ihmal etmem ama sonlara yaklaştık diye iyice bağırsaklara baskı oluyor ondan mı acaba??
Ben onceki gebeligimde gidiyordum Nedret hanima... Ve cok cok memnundum kesinlikle dedigin gibiydi.... Cok iyi titiz ve isinde hastalarini bence mutlu edebilen bir doktordu... Benim simdi riskli gebelik oldugu icin gidemiyorum ona bir de ulasimi bana ters kaliyor. ..Bursa da pembe mavide nedret hanima gidiyorum cok memnunum cok ilgili gece dogum yapsanda geliyor ve hastanenin acilinde her aksam bir kadin dogumcu mevcut ,önerebilirim sana da
Öyle gerçekten ben de arkadaş tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım.Tek sıkıntı hastane ücretlerinin yüksek olması.Özel sigortan olsa oda çok uygun oluyor ama maalesef yaptırmadık.Yinede herşeye değer bebeğim için napalımBen onceki gebeligimde gidiyordum Nedret hanima... Ve cok cok memnundum kesinlikle dedigin gibiydi.... Cok iyi titiz ve isinde hastalarini bence mutlu edebilen bir doktordu... Benim simdi riskli gebelik oldugu icin gidemiyorum ona bir de ulasimi bana ters kaliyor. ..
Nedret hanim hala pembe mavi de miÖyle gerçekten ben de arkadaş tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım.Tek sıkıntı hastane ücretlerinin yüksek olması.Özel sigortan olsa oda çok uygun oluyor ama maalesef yaptırmadık.Yinede herşeye değer bebeğim için napalım
Evet orda canımNedret hanim hala pembe mavi de mi
inşallah canımm 18 ekimde randevumm var inş görürüz..çalışabilir raporumu almak için gidicem inş
ŞEkerim olduğu için üçünü de yiyemiyorumKAŞAR PEYNİRİ PİRİNÇ VE MUZ bu üç besin depar attırıyor bebişlere ana karnında ben bunlardan sadece bol miktarda kaşar yiyorum hem seviyorum her şeye ekliyorum geri başlayan yavrum şu an 1.5 hafta önde doktor da diyor naptıysan devam et diye bir de tek yönlü beslenme sakın. çeşitlilik olsun yediklerinde bir de bir avuçtan biraz daha az çerez yiyorum tohum yağları bebek gelişimi için çok önemli ayrıca kanına baktır kansızlık olabilir çünkü kan demek bebeğe giden besin, oksijen ve hayat demek. bol su da çok önemli tabii
3 ü ne kadarmış canım :)Kizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.
Onlari hergün duzenli yiyorum cnm.dune kadar bi problem yoktu.iki gündür sıkıntı varcanım hurma ve kuru üzüm de tavsiye ederim özellikle hurma direk çıkartıyor sanki..
3une 90dedi 80e birakti cnm.kargosuyla 90 olur3 ü ne kadarmış canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?