2014 Aralık Anneleri

Ohh mans.bilgilendirdigin icinde tsk edrm cnm

Selam hanimlar mesajlarinizi tek tek okuyamiyorum kusura bakmayin ama ins
Hepiniz bebislerinizde iyisinizdir.benim cantalarim tamam pirtlatabilirim dermisimm allah korusu zamaninda saglikli sihatli dogar ins suan kizimla ugrasiorum hasta :'( ishal kusuo ates filan
Cnm cok sıkkn neyse amannnn

Cok gecmis olsun. Insallah en yakin zamnda sifa bulur evladin.. hizli ve ofkelisin bakiyorumm :) masallah sana.. neler koydun cantaya bize de fikir olsn canm..

eet canım bende şaşırdım özellerin geneli sezeryana yöneltiyor çünkü .. hayırlısı bakalım hakkımızda

Bursa da pembe mavide nedret hanima gidiyorum cok memnunum cok ilgili gece dogum yapsanda geliyor ve hastanenin acilinde her aksam bir kadin dogumcu mevcut ,önerebilirim sana da
Ben onceki gebeligimde gidiyordum Nedret hanima... Ve cok cok memnundum kesinlikle dedigin gibiydi.... Cok iyi titiz ve isinde hastalarini bence mutlu edebilen bir doktordu... Benim simdi riskli gebelik oldugu icin gidemiyorum ona bir de ulasimi bana ters kaliyor. ..

İyi geceler kizlar gecmisi okumakta biraz useniklik yaptim tam okuyamadim:) umarim hepiniz iyisinizdir kim var kim yokk

Öyle gerçekten ben de arkadaş tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım.Tek sıkıntı hastane ücretlerinin yüksek olması.Özel sigortan olsa oda çok uygun oluyor ama maalesef yaptırmadık.Yinede herşeye değer bebeğim için napalım

Nedret hanim hala pembe mavi de mi

Bizimde bugün birkaç parça siparişimiz geldiii
Avent biberon seti
Park yatak
Nivea bakım çantası
Küvet ve filesi, süngeri
Ek olarak biberon setinde bildiğiniz gibi bir tane emzikte bulunuyor, kauçuk emzik almalı mıyız yoksa 1 tanesi yeter mi bilemiyorum?

Ve canbebe yeni doğan bez ve alt değiştirme bezi(yada adı her neyse) bunu bulunduğumuz şehirden aldık.
Bezi molfix alıyorduk hatta molfix 80lisi ile canbebe 60lı arasında 3-5 tl kadar fark vardı. Annem canbebe daha iyi diyorlar dedi. Bu konuda fikrim olmadığı için almış bulunduk. İyi mi ettik sizlere sorayım bunuda :)

ŞEkerim olduğu için üçünü de yiyemiyorum Belki kaşar yenebilir ama çok az. muz ve pirinç kesinlikle yasak

Bir şey sorcam kızlar ya benim bu bebiş afedersiniz ama vajinama doğru tekme atıyo pıt pıt orama vuruyo resmen inşallah korkulacak bir şey değildir ama arada yapıyor böyle. Yarın kontrolüm var zaten bir şey olması durumunda doktor uyarır ama geçen haftalarda da oluyordu böyle. Aynı şeyi yaşayan var mı?

Kizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-01-22-27-58-1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…