2014 Aralık Anneleri

Bana da oluyo ara ara korkulacak birsey oldugunu sanmıyorum:)

ŞEkerim olduğu için üçünü de yiyemiyorum Belki kaşar yenebilir ama çok az. muz ve pirinç kesinlikle yasak
kıyamam Rabbim yardımcın olsun. doktorun demedi mi şunu ye şunu yeme diye? diyetisyenine sorsan bi bende muz ve pirinç yiyemiyorum fissür ameliyatlıyım ama kaşar yiyorum bi tek bir de bol yoğurt çerez et sebze işte. gebelik şekerin kaç? yoksa var olan şeker mi var?

Gebelik şekeri çıktı 3 haftadır diyetteyim. Bu durumu öğrenmeden önce hamileliğimde hemen her gün muz yiyordum sabahları meğer çok şeker varmış muzda o yüzden yasak artık. 3 haftadır tatlıya hasretim valla içim dışım elma oldu. Çok şükür onu da yiyebiliyoruz tabi Allah daha beterlerinden korusun. Diyetime devam ettiğim ve ekmekle şeker içeren şeyler yemediğim sürece normal seyrediyor değerlerim. Artık geri kalan günlerde sabredicez ne yapalım. Bebişim doğunca yerim inşallah

sedeff yaklaşık kırk gün önce arkadaşım cenk beyle doğum yaptı, ben duyuyordum zaten adını önceden de, iyi bi doktormuş, hatta jimerin en iyisi diye biliyorum ben. Benim doktorum Acıbademde Aylin Hanım, Acıbademe gitme şansın varsa tavsiye ederim.. Ama bence çok kafaya takılcak bi şey değil doktor değişikliği. Sonuçta doğuracak olan sensin :)

Kizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.
Cok tatliii.gule gule kullanin..almanyada da satilsaydi kesin alirdim.ben kendim yapmak zorunda kalcam heleki terligi nasil yapacagim bilemiyorum

Eki Görüntüle 1259930
Instagram kullanıyorsan orada gördüm ben yurtdışına da gönderenler var . Tabi maliyet nasıl olur bilemiyorum.
Yok canim instagram kullanmiyorum. Teknoloji ile pek aram yok. Kargo vs cok pahaliya gelir zaten bu ay odayi kuracagiz.son eksiklerimizi aldik internetten. Yerlere halifleks dosetmemiz lazim.laminat degil malesef o oda.pvc gibi kalin bisi.bizde ancak hali dosetebilecegiz.birde boya yapilacak e butun hepsi masraf haliyle.bu ay bayagi sikisacagiz malesef.ama oda isi bitmis olacak insallah

Ahh sorma zaten masraf cok bizimde perde ,halı , uyku seti , bakım ürünleri beklemede bayramda kurban bayramı olunca masraf cok :) neyse yapılıyor yavaş yavaş

Kasim ayina kaymalar sezeryandan di mi? Ben sezeryan olcak olsam su gelene kadar beklerdim oyle olurdum ozel bi durum yoksa..
vallai benimki sezaryan görünüyor oğlum pozisyonunu değiştirmedi vede kafası büyük çıkıyor. ama diğerlerini bilmiyorum.

vallai benimki sezaryan görünüyor oğlum pozisyonunu değiştirmedi vede kafası büyük çıkıyor. ama diğerlerini bilmiyorum.
Pozisyon degistirmesi icin yapilacak egzersizler varmis diye okudum bugun bi blogda. Benimki de donmedi henuz 30. Haftamdayim ama dr son ana kadar donebilir, dert etmeyin sakin dedi. Ama kafa buyuklugunu bilemedim onu dr tabi ki daha iyi bilir. Guzel dogumlar dilerim. :) su gelince sezeryan olsa negzel olur ama. :)

vallai kafasını sol kaburgamın altına sokmuş çıkarmıyo canım 27.haftadan beri bu pozisyonda. artık 31.ci haftaya girdik ama hala kafası orda hissediyorum kaburgamın altı taş gibi. doktor kilo aldıkça dönmesi zorlaşacak yinede %20lik bi pay var dedi bakalım bekliyoruz işte paşayı. kafasıda biraz büyük bu hızda giderse normal olmayacak dedi. o yüzden otomatk olarak kasıma attı. saol canım sanada iyi doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…