Bana da oluyo ara ara korkulacak birsey oldugunu sanmıyorum:)Bir şey sorcam kızlar ya benim bu bebiş afedersiniz ama vajinama doğru tekme atıyo pıt pıt orama vuruyo resmeninşallah korkulacak bir şey değildir ama arada yapıyor böyle. Yarın kontrolüm var zaten bir şey olması durumunda doktor uyarır ama geçen haftalarda da oluyordu böyle. Aynı şeyi yaşayan var mı?
İçim bir garip oluyo ama sanki çıkacakmış gibi geliyoBana da oluyo ara ara korkulacak birsey oldugunu sanmıyorum:)
güle güle kullan canım :)3une 90dedi 80e birakti cnm.kargosuyla 90 olur
Evet evet.hele birinde avm de gezerken oldu ayakta dogurcam sandim cikti cikacak gibi bi his oluyo:)İçim bir garip oluyo ama sanki çıkacakmış gibi geliyo
Yaramaz bunlar yaaEvet evet.hele birinde avm de gezerken oldu ayakta dogurcam sandim cikti cikacak gibi bi his oluyo:)
Çok güzelmiş fiyatı nedir acabaKizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.
kıyamam Rabbim yardımcın olsun. doktorun demedi mi şunu ye şunu yeme diye? diyetisyenine sorsan bi bende muz ve pirinç yiyemiyorum fissür ameliyatlıyım ama kaşar yiyorum bi tek bir de bol yoğurt çerez et sebze işte. gebelik şekerin kaç? yoksa var olan şeker mi var?ŞEkerim olduğu için üçünü de yiyemiyorumBelki kaşar yenebilir ama çok az. muz ve pirinç kesinlikle yasak
Gebelik şekeri çıktıkıyamam Rabbim yardımcın olsun. doktorun demedi mi şunu ye şunu yeme diye? diyetisyenine sorsan bi bende muz ve pirinç yiyemiyorum fissür ameliyatlıyım ama kaşar yiyorum bi tek bir de bol yoğurt çerez et sebze işte. gebelik şekerin kaç? yoksa var olan şeker mi var?
bilmiyorum ki hastane değiştirmek mantıklı mı sence canım ya? evime yakın jimer zaten. Aylin hnm'a gidiyordum ya. Cenk Aşkalli ye yönlendirdi. zaten adamın adı duyulmuş diye yoğun diyolardı şimdi Aylin Hnm'ın hastalarıda ona giderse ne olur? gerçi bu adam hakkında da hiç kötü şey duymadım yoğun olmasına rağmen çok güler yüzlü ve sabırlıymış. herşeyi çok güzel anlatıyomuş. aklında soru işareti bırakmıyo falan diyolar. zaten muayene ücretide 120 TL. ben 75 TL veriyordum. Cenk Bey'in ayrıca doğum ücretide 4.500 TL miş. ama sizden almayız 3.500 TL olur dediler. işte kalayım orda diye herhalde. Aylin Hnm' da diyoki şimdi hastane değiştirmeye kalsalksan diğer hastanelerde yeniden tahlilleri yaptırcaklar diyo. sonuçlarını götürsende istiyolar diyo. Hastane değiştirme bu aydan sonra diyosen duydun mu Cenk bey'i hiç? kötü bişeyini falan.
benimki de kasımda olacak muhtemelen, doktorum öyle söylediMaşallah size :) Büyümüş bıdıkın Bizde kasımda bekliyoruz bakalım hayırlısı
Cok tatliii.gule gule kullanin..almanyada da satilsaydi kesin alirdim.ben kendim yapmak zorunda kalcamKizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.
Instagram kullanıyorsan orada gördüm ben yurtdışına da gönderenler var . Tabi maliyet nasıl olur bilemiyorum.Cok tatliii.gule gule kullanin..almanyada da satilsaydi kesin alirdim.ben kendim yapmak zorunda kalcamheleki terligi nasil yapacagim bilemiyorum
Olsun kasımda annelik başkadır deriz bizde :)))benimki de kasımda olacak muhtemelen, doktorum öyle söyledi
Yok canim instagram kullanmiyorum. Teknoloji ile pek aram yok. Kargo vs cok pahaliya gelir zatenInstagram kullanıyorsan orada gördüm ben yurtdışına da gönderenler var . Tabi maliyet nasıl olur bilemiyorum.
Ahh sorma zaten masraf cok bizimde perde ,halı , uyku seti , bakım ürünleri beklemede bayramda kurban bayramı olunca masraf cok :) neyse yapılıyor yavaş yavaşEki Görüntüle 1259930
Yok canim instagram kullanmiyorum. Teknoloji ile pek aram yok. Kargo vs cok pahaliya gelir zatenbu ay odayi kuracagiz.son eksiklerimizi aldik internetten. Yerlere halifleks dosetmemiz lazim.laminat degil malesef o oda.pvc gibi kalin bisi.bizde ancak hali dosetebilecegiz.birde boya yapilacak e butun hepsi masraf haliyle.bu ay bayagi sikisacagiz malesef.ama oda isi bitmis olacak insallah
Kasim ayina kaymalar sezeryandan di mi? Ben sezeryan olcak olsam su gelene kadar beklerdim oyle olurdum ozel bi durum yoksa..kızlar farkındamısınız çok fazla kasım ayına kaymalar başladı
vallai benimki sezaryan görünüyor oğlum pozisyonunu değiştirmedi vede kafası büyük çıkıyor. ama diğerlerini bilmiyorum.Kasim ayina kaymalar sezeryandan di mi? Ben sezeryan olcak olsam su gelene kadar beklerdim oyle olurdum ozel bi durum yoksa..
Pozisyon degistirmesi icin yapilacak egzersizler varmis diye okudum bugun bi blogda. Benimki de donmedi henuz 30. Haftamdayim ama dr son ana kadar donebilir, dert etmeyin sakin dedi. Ama kafa buyuklugunu bilemedim onu dr tabi ki daha iyi bilir. Guzel dogumlar dilerim. :) su gelince sezeryan olsa negzel olur ama. :)vallai benimki sezaryan görünüyor oğlum pozisyonunu değiştirmedi vede kafası büyük çıkıyor. ama diğerlerini bilmiyorum.
vallai kafasını sol kaburgamın altına sokmuş çıkarmıyo canım 27.haftadan beri bu pozisyonda. artık 31.ci haftaya girdik ama hala kafası orda hissediyorum kaburgamın altı taş gibi. doktor kilo aldıkça dönmesi zorlaşacak yinede %20lik bi pay var dedi bakalım bekliyoruz işte paşayı. kafasıda biraz büyük bu hızda giderse normal olmayacak dedi. o yüzden otomatk olarak kasıma attı. saol canım sanada iyi doğumlar.Pozisyon degistirmesi icin yapilacak egzersizler varmis diye okudum bugun bi blogda. Benimki de donmedi henuz 30. Haftamdayim ama dr son ana kadar donebilir, dert etmeyin sakin dedi. Ama kafa buyuklugunu bilemedim onu dr tabi ki daha iyi bilir. Guzel dogumlar dilerim. :) su gelince sezeryan olsa negzel olur ama. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?