2014 Aralık Anneleri

benimki sanki yan pozisyonda, daha dönmedi. Kafa bir sagda bir solda. Hala rahat takla atabiliyor, ama o minik basi asagi inmiyor =( 36. haftaya kadar vakti var dönmek icin, umarim döner. Yogaya gidiyorum, dönünce bazi hareketleri yapmayi birakicam. Bana da hep Kasim bebegi olacak gibi geliyor

aynen canım kafa sol kaburgamın altında ayaklarınıda önüne almış popoda sağ kaburgamın oralarda biyerlerde. doktorun deyimiyle tranvers duruş dedi. yani makat geliş bile değilmiş. inşallah döner ama doktorun dediğide mantıklı geldi kilo aldıkça alan daraldıkça nasıl dönecek bu tosuncuklar :)

canım yatak ve cibindirik çok hışuma gitti. sanırım öndeki tahtanın uzunluğu ve kısalığı ayarlanıyor. mobilya belirli bir marka mı? birde cibindiriği hazır mı aldın?

Canim bu arada bn odayi internetten almadim. Bi subesine siparisle yaptirttim. Geldiler guzelce kurdular gittiler ve bi sorun oldugunda burdayiz garantili urun zatn dediler. Sen de dusunursen oyle yap. Internette satisini yapanlar baska yerler ve kurulum yapmiyolar. Parcalari kapiya birakip gidiyolar bilgin olsn canm. Daha snra sorun olursa karismiyolar. Bn ist.deyim bu arada. Sanirim modokoda da magazalari var. Sen hangi ildesin bilmiyrm ama subesi vardr herhalde.

Günaydın herkese Bu sabah yine şiddetli bir bulantıyla uyandım ve dayanamayıp çıkardım Doğurana kadar böyle devam edecek sanırım

Kizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.
Kizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.
Canim bunnlar cok guzel tam olarak yazar misin ne olarak eklucez ben de alayim. fiyati ne kadar??

dün JimerDe Cenk Bey'e gittim canım. çok ilgilendi moraliminde bozuk olduğunu görünce. suyum biraz fazlaydı. detaylı detaylı anlattı neden kaynaklı olabileceğini takip edeceğim 15 günde bir düşüreceğiz onu merak etme dedi. fazla su da erken doğuma sebep olabiliyormuş. rahim ağzına baskıdan dolayı. yarım saatten fazla yanında kalmışımdır. genelde böyle bir doktor çok titiz diye anlattılar ama moralim bozuk diye böyle içimi rahatlatmak içinmi davrandı bilemedim. pembe mavininde doğum ücreti aynıymış jimerle. orayada gidersem nedret hanıma gideceğim. bayramdan sonra giderim diyorum. arka arkaya gitmeyeyim.

Günaydın herkese,
Iyi geceler son 9 hafta hayirlisiyla bi doguraydik.....
Az kaldı az. Sonra bu günlerimizi de aracakmışız. Şimdi tadını çıkaralım :)
Günaydın herkese Bu sabah yine şiddetli bir bulantıyla uyandım ve dayanamayıp çıkardım Doğurana kadar böyle devam edecek sanırım
Günaydın canım, off bitmedi be sizin şu bulantılarınız. Bari son aylarda olmasa. Allah yardımcınız olsun canım.

doğru söylüyorsun canım dün birden böyle bişey duyunca şok oldum. üzüldüm işte. ama Cenk Bey rahatlattı bayağ. çok ilgilendi saolsun 6 buçuğa kadar bekledi bizi hastanede. pazar günleri bile gelirim istersen dedi. doğru ebelerde çok öenmli aslında

çalışıyorum canım. ama böyle bazı hastanelerden ücret alınmadığını duymamıştım. sgk ile anlaşmaları var Jimer'in ama yine ücret yüksek. pembe mavide de var sanırım. bilmiyorum ki sorayım bari.

günaydın canım, Moralin bozuk olduğu için ekstra ilgilenmiştir tabi kide ama genel olarak anlatılanlar çok ilgilendiği yönündeyse öyledir zaten. Sen ne kadar sorarsan doktorlar o kadar cevap verip bir şeyler söylüyor, açıklamalarını yapıyor.
Nedret hanım'ıda bir denersin. Hangisinden daha memnun kalırsan orda devam edersin. Hastane şartlarını da düşün bu arada. Hayırlısı olsun. İnş Allah içine sinen bir doktor bulur onunla devam edersin.

Canım resmi iznimiz 32. hafta da başlıyor. Sen çalışmak istersen biraz daha 32. haftada 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun doktorundan. Sonra 37. haftaya kadar ya da 37. de istediğin zaman gidip raporu kapattırıp çalışamaz raporunu alıyorsun. Bu raporları işyerlerimize veriyoruz. Sonra evinde bebişini bekliyorsun. Toplamda zaten 16 haftalık iznimiz var. Bu sırada devlet maaşımızı verecek. Bunun içinde doğum belgemizi çalıştığımız kuruma veriyoruz. Ama sgk ile pembe mavinin anlaşması yok diye sgk burda yapılan doğumu kabul etmiyor diye biliyorum. Sen araştır. MAdem çalışansın devletten paranı alman gerekli. Sgk yı ara nasıl işlemlerin olması gerektiğini falan sor. 170 hattında da öğrenebiliyorsun.

ahh canım benim saol. içimi rahatlattın. herkes öyle diyor duyanlar. jimerde daha iyi bir doktora gideceksin. daha iyi olmuş dediler. normalde 3500 TL veriecktim Aylin hnm'a doğuma. Cenk bey 4.500 TL ye yapıyormuş doğumu. ama benden 3500 TL alıcaklar böyle bir durum olduğu için. daha mı iyi oldu anlamadım. Acıbademdeki Aylin hnmı da biliyorum. Aylin Karahasan dimi? benim arkadaşta onda doğum yaptı bi kaç ay önce o doktorda çok iyi. ama hastaneye alıştım canım ya değiştirmesemmi diyorum. Cenk Bey'i de herkes çok övüyo.

düzelir elbet bi doğum olsun sağ sağlim kurtulun ikinizde.. bende bi çok besini tüketemiyorum muza yıllardır hasretim bir ay önce canım çok çekti bi lokma ısırdım ısırmaz olaydım 1 hafta tuvalet işkence oldu sanırım dikiş atılan yerim yırtıldı kanamam oldu makattan kocam da doktorum da kızdı dikkat et diye sen yine doğumdan sonra rahatlarsın ama benimki ömürlük dikkat istiyor. şaka bi yana kızlar totolara iyi bakın hemoroid ya da çatlak insanın yaşam kalitesini mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…