aynen canım kafa sol kaburgamın altında ayaklarınıda önüne almış popoda sağ kaburgamın oralarda biyerlerde. doktorun deyimiyle tranvers duruş dedi. yani makat geliş bile değilmiş. inşallah döner ama doktorun dediğide mantıklı geldi kilo aldıkça alan daraldıkça nasıl dönecek bu tosuncuklar :)benimki sanki yan pozisyonda, daha dönmedi. Kafa bir sagda bir solda. Hala rahat takla atabiliyor, ama o minik basi asagi inmiyor =( 36. haftaya kadar vakti var dönmek icin, umarim döner. Yogaya gidiyorum, dönünce bazi hareketleri yapmayi birakicam. Bana da hep Kasim bebegi olacak gibi geliyor
canım yatak ve cibindirik çok hışuma gitti. sanırım öndeki tahtanın uzunluğu ve kısalığı ayarlanıyor. mobilya belirli bir marka mı? birde cibindiriği hazır mı aldın?
Canim sabahlikli halini buldum.Eki Görüntüle 1258798
Bn bunu aldim su modeli de vardi.
Eki Görüntüle 1258799 yine netten büyük hallerine bakabilirsin poloren logusa pijamasi-görseller
teşekkürler. anne tacı bebek bandı ve terlik normalde 90 dedi 80 e bıraktı. kargo bana ait yine 90 a malolcak yani. sadece taç ve bant ikilisi 40 tl. terlik 50 tl.Çok güzelmiş fiyatı nedir acaba
Kizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.
Canim bunnlar cok guzel tam olarak yazar misin ne olarak eklucez ben de alayim.Kizlar instagramdan bu tac ve terlik takimini sipariş verdim.bir de aynisinin bebek bandi olacak onun resmi yok teslim alinca eklerim.
İyi günlerde kullan canım :)teşekkürler. anne tacı bebek bandı ve terlik normalde 90 dedi 80 e bıraktı. kargo bana ait yine 90 a malolcak yani. sadece taç ve bant ikilisi 40 tl. terlik 50 tl.
Yoğunluk olarak randevu saatinde alıyorlar cok nadir bekledim yarım saati geçmedi.Muayene ücreti özel sigortan yoksa aylık 140 tl,2 hafta da bir gidiyorsun genelde ilki ücretsiz kontrol oluyor,diğerinde 140 tl alıyorlar,doğum ücretide sezeryanda normal doğumda aynı 4000 tl,doktoru her saat arayabiliyorsun ve çok titiz işinde içerde uzun bir süre kalıyorsun ayrıntılı ayrıntılı anlatıyor.Benimde ikinci doktorum iyiki değiştirmişim dedim,tahlilleri de dert etme çünkü yanında götürdüğünde bir daha yaptırmıyor.
Az kaldı az. Sonra bu günlerimizi de aracakmışız. Şimdi tadını çıkaralım :)Iyi geceler son 9 hafta hayirlisiyla bi doguraydik.....
Günaydın canım, off bitmedi be sizin şu bulantılarınız. Bari son aylarda olmasa. Allah yardımcınız olsun canım.Günaydın herkese Bu sabah yine şiddetli bir bulantıyla uyandım ve dayanamayıp çıkardımDoğurana kadar böyle devam edecek sanırım
canım uzuldum kotu olmus ama napıcan herşeyde bır hayır vardır uzulme bu kadar.cenk beyı tavsıye ettı heralde ıyı bı doktor.nasıl olsa bı problem yok saglıklı bı hamılesın bı dogum kaldı onuda doktor yetısırse gırıcek zaten ebeler ılgılenıo zaten son anda doktor gelıyo.bende doktorumla cok ıyı bı ıletıısmım yok acıkcası ama coksukur hersey normal doktordan once Allaha emanet ettım kendımı ve bebgımı o yuzden doktr olayını cok takmıyorum hep dua edıyorum .rabbim işimizi kolaylaştır sende uuzlme
teşekkür ederimmm. el becerime güvensem ben de kendim yapardım ama malesef sıfırım o konudaCok tatliii.gule gule kullanin..almanyada da satilsaydi kesin alirdim.ben kendim yapmak zorunda kalcamheleki terligi nasil yapacagim bilemiyorum
Canım çalışanlar için sen çalışıyor muydun unuttumSgk lı çalışanlar doğumda iş yerinden maaş alamadıkları için devlet onların maaşının belli bir miktarını veriyor. Ondan bahsetmiştim.
Bence güzel. Sevimli. Alınabilir. :)
teşekkür ederim canımİyi günlerde kullan canım :)
günaydın canım, Moralin bozuk olduğu için ekstra ilgilenmiştir tabi kide ama genel olarak anlatılanlar çok ilgilendiği yönündeyse öyledir zaten. Sen ne kadar sorarsan doktorlar o kadar cevap verip bir şeyler söylüyor, açıklamalarını yapıyor.dün JimerDe Cenk Bey'e gittim canım. çok ilgilendi moraliminde bozuk olduğunu görünce. suyum biraz fazlaydı. detaylı detaylı anlattı neden kaynaklı olabileceğini takip edeceğim 15 günde bir düşüreceğiz onu merak etme dedi. fazla su da erken doğuma sebep olabiliyormuş. rahim ağzına baskıdan dolayı. yarım saatten fazla yanında kalmışımdır. genelde böyle bir doktor çok titiz diye anlattılar ama moralim bozuk diye böyle içimi rahatlatmak içinmi davrandı bilemedim. pembe mavininde doğum ücreti aynıymış jimerle. orayada gidersem nedret hanıma gideceğim. bayramdan sonra giderim diyorum. arka arkaya gitmeyeyim.
Canım resmi iznimiz 32. hafta da başlıyor. Sen çalışmak istersen biraz daha 32. haftada 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun doktorundan. Sonra 37. haftaya kadar ya da 37. de istediğin zaman gidip raporu kapattırıp çalışamaz raporunu alıyorsun. Bu raporları işyerlerimize veriyoruz. Sonra evinde bebişini bekliyorsun. Toplamda zaten 16 haftalık iznimiz var. Bu sırada devlet maaşımızı verecek. Bunun içinde doğum belgemizi çalıştığımız kuruma veriyoruz. Ama sgk ile pembe mavinin anlaşması yok diye sgk burda yapılan doğumu kabul etmiyor diye biliyorum. Sen araştır. MAdem çalışansın devletten paranı alman gerekli. Sgk yı ara nasıl işlemlerin olması gerektiğini falan sor. 170 hattında da öğrenebiliyorsun.çalışıyorum canım. ama böyle bazı hastanelerden ücret alınmadığını duymamıştım. sgk ile anlaşmaları var Jimer'in ama yine ücret yüksek. pembe mavide de var sanırım. bilmiyorum ki sorayım bari.
sedeff yaklaşık kırk gün önce arkadaşım cenk beyle doğum yaptı, ben duyuyordum zaten adını önceden de, iyi bi doktormuş, hatta jimerin en iyisi diye biliyorum ben. Benim doktorum Acıbademde Aylin Hanım, Acıbademe gitme şansın varsa tavsiye ederim.. Ama bence çok kafaya takılcak bi şey değil doktor değişikliği. Sonuçta doğuracak olan sensin :)
düzelir elbet bi doğum olsun sağ sağlim kurtulun ikinizde.. bende bi çok besini tüketemiyorum muza yıllardır hasretim bir ay önce canım çok çekti bi lokma ısırdım ısırmaz olaydım 1 hafta tuvalet işkence oldu sanırım dikiş atılan yerim yırtıldı kanamam oldu makattan kocam da doktorum da kızdı dikkat et diye sen yine doğumdan sonra rahatlarsın ama benimki ömürlük dikkat istiyor. şaka bi yana kızlar totolara iyi bakın hemoroid ya da çatlak insanın yaşam kalitesini mahvediyor.Gebelik şekeri çıktı3 haftadır diyetteyim. Bu durumu öğrenmeden önce hamileliğimde hemen her gün muz yiyordum sabahları meğer çok şeker varmış muzda o yüzden yasak artık. 3 haftadır tatlıya hasretim valla içim dışım elma oldu. Çok şükür onu da yiyebiliyoruz tabi Allah daha beterlerinden korusun. Diyetime devam ettiğim ve ekmekle şeker içeren şeyler yemediğim sürece normal seyrediyor değerlerim. Artık geri kalan günlerde sabredicez ne yapalım. Bebişim doğunca yerim inşallah
cnm ben anne tacı bebek bandı ve terlik için 80 vercem + kargo tabi. instagramda byebrudesign den ekleyebilirsin. çok çeşitli modelleri var.Canim bunnlar cok guzel tam olarak yazar misin ne olarak eklucez ben de alayim.fiyati ne kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?