2014 Aralık Anneleri

ar onu yanimda gezdiricem:) salondaysam salonda. Gece de yatak odamda olsun. Kisi atlatinca zaten hep odasina koyucam. Bi de gunduz gelen giden olunca odasina koyarim diyorum. Darisi basiniza:) eminim sizin odaniz da cok tatli olacak..
Zaten iki gundur siki

Canim beklenen dogum tarihlerimiz ayni.masallah bebise.bende pazartesi gidecegim.bakalim son durumlar nasil.cok merakliyim[/QUOTE]
canım bana detaylı ultrasonda radyolog doktor kasım sonu aralık başı bekle demişti benim miniğim aşağıda duruyordu dünde doktorum hala aşağıda olduğunu söyledi bunun etkisi olabilirmiş Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize inşallah

Günaydın kızlar. biliyosunuz plasenta previa marjinal var bende. biraz çekilse de hala tam olarak çekilmiş değil ve ani kanamayla doğum riskim var ve malesef Vandaki özel hastaneler böyle durumlara müdahale etmiyolarmış. üniversite hastanesine gönderiyolarmış. üniversite hastanesini de bi görseniz devletten beter. doktorlar kasap gibi. gelen insan mı hayvan mı umursamıyolar. bi çok arkadaşımı oraya gönderdiler doğuma ve hepsi ayrı bi sorunla döndü. Ben de oyüzden doğum için ailemin yanına Kocaeliye gitmeyi planlıyorum. sözde 37'e kadar çalışıp iznimi doğum sonrası değerlendirmek istiyodum. şimdi 35. haftada gideyim diyorum ama yine de aklıma takılıyo geç mi olur acaba uçak yolculuğu için? erken gitsem sonra bebeğime kim bakacak erken başlamam gerekecek okula. kimsem de yok burda. ne yapacağımı şaşırdım.

Günaydın canım ya sorma bitmişti bir haftadır yine başladı

Baby plus mı markası ? Bende bu tarz baktım yatak odam küçük oldugundan emin olamıyorum bana mantıklı gelmişti
Markasina bakmadim e-bebekte gordum.yatak odasina hasir pusetler varya ondan koyucam simdilik kardesimin kizindan kalma aksam yatar
Bununlada gunduz yanimda uyur diyorum odada filan.
Bebegime oda yapma sansim yokk.fazladam oda yokk.ilerde salonum dikdortgen bisekilde onu bolup hem yatak odasi hem ona oda dusunuyorum.ben bi yatak olsa yatarim ama ona oda istiyorum allah nasip kismet edersee.

Kesinlikle donanımlı bir hastanede yapman en güzeli. Kocaelindeki hastaneye güveniyorsan tabi ki oraya git. Uçak yolculuğunu belli bir sınırı var. Onu ilk olarak öğrenmen gerekli. Ayrıca 35-37 haftaları arasında sadece 2 hafta var. Sonuçta 2 hafta tamam çok önemli bebişin yanında durmak adına ama geç kalmamak adına da önemli. Sonuçta işe başlayacaksın 2 hafta önce de birisine teslim edeceksin 2 hafta sonra da. Bence ilk olarak uçağa kacıncı haftana kadar binebilirsin doktorunla bunu konuş. 2 haftayı çok kafana takma. Önemli olan güvendiğin bir hastanede rahat bir şekilde doğumunun gerçekleşmesi. Senin ve bebeğinin sağlığı. Bu arada bakıcı mı tutacaksın bebişin için.

Allah yardımcın olsun ama son haftalar yolculuk önerilmiyor birde senin riskin varmış 35. hafta geç gibi canım ama doktorunla iyice bir konuş

Ben 37'e kadar çalışsam 2 aylıkda heyet raporu bulur seneyi kapatırım diyodum. yaz tatili başlıyo sonra zaten. seneye de atama düşünüyorum gittiğim yer aileme yakın olursa onlar bakar olmazsa bakıcı bulurum diyodum ama şimdi erken gidersem heyet raporu olayı daha da uzayacak bulması iyice zorlaşacak. 36. hafta dolana kadar gidebilirsin dedi dr'um. tabi ben yine uçağa binmeden bi muayene olup öyle gitmeyi düşünüyorum. sadece 2 saatlik bi uçak yolcuğu var. havaalanından ev yarım saat.

benimdr 18 inde cnm randevum

baya baya aynı gidiyoruz bizz ya hu doktora alttan muayeneyi sordum buarada dün ona baya var dedi 37.haftada bakacağız fln .. ben heyecan yaptım buara herkes ne kdr kaldı die sorunca sanırımm poofff ben doğuma bu göbekle gittim dienleri artık duymak istemiorumm erkek çocugu işte sivri olurr poff anlamıolarr yok anlamıolarr

günaydın canım. inşallah öyle olur. son zamanlarda doktor değiştirmek çok zormuş. birde doktorumdan memnundum o çok üzdü beni zaten. kafamda soru işaretleri olsaydı bu kadar üzülmezdim belkide.

tamam canım sorayım ben bi. şirketime de sorayım ayrıca belkide onlarında bilgisi vardır. çok saol canım.

Benimde geriden geliyor 29. Haftada 1100 gramdi iki hafta kadar geri benimde istshim yok

aslında bulantılar olmasa benim iştahım normalde çok iyidir, inşalah sorun olmaz canım bebeklerimiz için. sağlıkla kucağımıza alalım inş hepimiz

kansızlık vardı zaten canım, bir önceki kontrolde çok düşük çıkmıştı kan ilacını günde ikiye çıkardı doktorum. 3 hafta sonra gittiğimde tekrar tahlil isteyecek bakalım inşallah düzelmiş olur. kaşar peyniri ben de çok tüketiyorum ama pirinç hiç yiyemiyorum, 30 yıldır rahatsız etmeyen pilav hamilelikte rahatsız etmeye başladı. muzla kaşar yerim artık bol bol, çok saol canım :)

Ibrahim saracoglu hergun bi bardak havuc suyu icin demisti. Suyu azalanlar icin. Bi dene istersen

dün de bir arkadaş söylemişti havucu, çok saol canım onu da denerim :)

ben çok iyi anlıyorum seni. işyerindekiler hala burda mısın diye soruyor. ben 9 aylıkken bu kadar yoktu göbeğim diyenler, sen şimdiden böyleysen 9 aylık halini düşünemiyorum diyenler, ikiz mi diyenler neler neler. benim ki bi de kız. kız olduğunu duyunca iyice şaşırıyolar öne doğru büyüyen koca göbüşümü görenler :)

günaydın kızlar,
dünden beri söylediklerinizin hepsini yapmaya çalışıyorum, su içe içe bir hal oldum :) kaşar, muz, havuç, armut, yeşil mercimek hepsinden yiyeceğim artık

bugün yola çıkacağız inşallah, bayrama eşimin ailesinin evine gideceğiz ama kayınvalidemler evde olmayacak köydeler hala. biz kurbanımızı keseceğiz. dün aradı evde yapılacak bir sürü iş söyledi bana saolsun kayınvalidem, tamam tamam dedim geçtim çok iyi kadın, çok düşünceli ama işte bazı huyları beni benden alıyor, etlerin hangi bıçakla kesilip hangi kaplara konup kapların nerede yıkanacağına kadar oradan müdahale ediyor neyse artık huy bu da 50 yaşında kadını değiştiremem diyip ses etmiyorum. ben de o işleri eşime yıkacağım artık yapacak bir şey yok :)

Canım madem doktorun 36 ya kadar gidebilirsin demiş. Arada 1 haftalık fark kalıyor sadece 2 ay 1 haftalık raporu da ayarlarsın merak etme. Şimdiden onun tasasına düşme. Hayırlısı ile yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım her şey bir şekilde yoluna koyulur. Ortada kalacak değil ya bebişin.
günaydın kızlarr ne güzel günün son günü ve yoğunluk yok gibi :)
Günaydın, Aynen son çalışma günüm Bayramın 3. ve 4. günü evde dinleneceğim kısmetse sonra yine 37. haftaya kadar debelen dur iş yerinde
Ayyy bu insanlar da sırf hamileleri sinir etmek için yaratılmış sanki. Tut ayol azcık çeneni. Sanane bizim göbişlerimizden Biz böyle mutluyuz AAA sinir oluyorum ben bunlara
günaydın canım. inşallah öyle olur. son zamanlarda doktor değiştirmek çok zormuş. birde doktorumdan memnundum o çok üzdü beni zaten. kafamda soru işaretleri olsaydı bu kadar üzülmezdim belkide.
Evet zordur mutlaka ama okadar problem yapma. Bak şu anda düşündüğün iki doktor da gayet iyi anılıyormuş. Nedret Hanım'ı duymuştum. Hastane değiştirmektense Cenk Bey le de devam edebilirsin. En azından aynı ortamın içinde kalmış olursun bu da önemli.
tamam canım sorayım ben bi. şirketime de sorayım ayrıca belkide onlarında bilgisi vardır. çok saol canım.
Vardır canım onlar da yönlendirir. Ben mesela bayram sonu çalışabilir raporumu alacağım senin daha var tabi ama kaçırmamak gerek.

Ye ye yarasın kuzucuğa :) Bol bol su bol bol et olsun :)
Ahh şu kv ler. Bırak ne istersek yaparız sanane ama yok illa müdahale edecekler. Bakalım bizim nasıl geçecek. Bizde 1. gün eşimin ailesinin yanında olacağız kurbanımızı orda keseceğiz. Ve büyük ihtimalle diyecekler ki burda difriz de kalsın ne diye taşıyacaksınız gelip gittikçe alırsınız. Sonra bir bakmışız et falan kalmamış ortada :) Ya da 1-2 poşet kalmıştır. eEEE gelip giden oldu falan derler sonra da :) Neyse bakalım neler ile karşılaşacağız göreceğiz. Ben bu halde yardım falan edemem zaten banane, onun da bana hiç faydası olmadı bu güne kadar zaten.

canım dünkü bebiş doğmuş mu kasım annelerinde ?

öyle şey mi olur yaa. kurbanını kes al etini ne diye orda kalıcak. bide kullanıcağını düşünüyosan hiç bırakma. ne acayip insanlar varya. kendisi sende bıraksın bakalım bırakabiliyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…