kızlar havuç suyu bol miktarda şeker içeriyor dikkatli olmakta fayda var doktora bi sorun isterseniz. şekeri tavan yaptırmasınaslında bulantılar olmasa benim iştahım normalde çok iyidir, inşalah sorun olmaz canım bebeklerimiz için. sağlıkla kucağımıza alalım inş hepimiz
kansızlık vardı zaten canım, bir önceki kontrolde çok düşük çıkmıştı kan ilacını günde ikiye çıkardı doktorum. 3 hafta sonra gittiğimde tekrar tahlil isteyecek bakalım inşallah düzelmiş olur. kaşar peyniri ben de çok tüketiyorum ama pirinç hiç yiyemiyorum, 30 yıldır rahatsız etmeyen pilav hamilelikte rahatsız etmeye başladı. muzla kaşar yerim artık bol bol, çok saol canım :)
dün de bir arkadaş söylemişti havucu, çok saol canım onu da denerim :)
Aynen oyle kurban bayrami olmasi etkiledi tabi..bu arada bakim urunu dediginiz ne oluyor? Ben sampuan vs. Olarak sadece soguk press dogal zeytinyagi kullanacagim.biliyosun sebamed bubchen weleda denilen markalarin asli burada yani almanya uretimli bu markalar.ama hicbir ebe onermiyor.sonucta kimyasal.islak mendil bile kullanamayacagim.zorunlu durumlar icin alacagim.pamuk ve sudan guzel temizlik mi var? Yani diyecegim sikisikliga giripte bosuna kimyasallara para vermeyin.ozellikle ilk 40 gun o bedene yazikAhh sorma zaten masraf cok bizimde perde ,halı , uyku seti , bakım ürünleri beklemede bayramda kurban bayramı olunca masraf cok :) neyse yapılıyor yavaş yavaş
ben çok iyi anlıyorum seni. işyerindekiler hala burda mısın diye soruyor. ben 9 aylıkken bu kadar yoktu göbeğim diyenler, sen şimdiden böyleysen 9 aylık halini düşünemiyorum diyenler, ikiz mi diyenler neler neler. benim ki bi de kız. kız olduğunu duyunca iyice şaşırıyolar öne doğru büyüyen koca göbüşümü görenler :)
Ye ye yarasın kuzucuğa :) Bol bol su bol bol et olsun :)
Ahh şu kv ler. Bırak ne istersek yaparız sanane ama yok illa müdahale edecekler. Bakalım bizim nasıl geçecek. Bizde 1. gün eşimin ailesinin yanında olacağız kurbanımızı orda keseceğiz. Ve büyük ihtimalle diyecekler ki burda difriz de kalsın ne diye taşıyacaksınız gelip gittikçe alırsınız. Sonra bir bakmışız et falan kalmamış ortada :) Ya da 1-2 poşet kalmıştır. eEEE gelip giden oldu falan derler sonra da :) Neyse bakalım neler ile karşılaşacağız göreceğiz. Ben bu halde yardım falan edemem zaten banane, onun da bana hiç faydası olmadı bu güne kadar zaten.
kızlar havuç suyu bol miktarda şeker içeriyor dikkatli olmakta fayda var doktora bi sorun isterseniz. şekeri tavan yaptırmasın
günde bir muz yeterlidir sanırım miktrarı senin ihtiyacına göredir zaten. moralini yüksek tut ki bebeğine olumlu enerji gitsin
Canım madem doktorun 36 ya kadar gidebilirsin demiş. Arada 1 haftalık fark kalıyor sadece 2 ay 1 haftalık raporu da ayarlarsın merak etme. Şimdiden onun tasasına düşme. Hayırlısı ile yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım her şey bir şekilde yoluna koyulur. Ortada kalacak değil ya bebişin.
Günaydın, Aynen son çalışma günüm Bayramın 3. ve 4. günü evde dinleneceğim kısmetse sonra yine 37. haftaya kadar debelen dur iş yerinde
Ayyy bu insanlar da sırf hamileleri sinir etmek için yaratılmış sanki. Tut ayol azcık çeneni. Sanane bizim göbişlerimizdenBiz böyle mutluyuz AAA sinir oluyorum ben bunlara
Vardır canım onlar da yönlendirir. Ben mesela bayram sonu çalışabilir raporumu alacağım senin daha var tabi ama kaçırmamak gerek.
Eki Görüntüle 1260190 Eki Görüntüle 1260191 Kizlarrr lavanta keseciklerim bitti nasil olmuslar? Evdeki kumas ve malzemeleri degerlendirerek yaptim. Dogumda dagitilacaklar insallah
Eki Görüntüle 1260190 Eki Görüntüle 1260191 Kizlarrr lavanta keseciklerim bitti nasil olmuslar? Evdeki kumas ve malzemeleri degerlendirerek yaptim. Dogumda dagitilacaklar insallah
günaydın kızlar,
dünden beri söylediklerinizin hepsini yapmaya çalışıyorum, su içe içe bir hal oldum :) kaşar, muz, havuç, armut, yeşil mercimek hepsinden yiyeceğim artık
bugün yola çıkacağız inşallah, bayrama eşimin ailesinin evine gideceğiz ama kayınvalidemler evde olmayacak köydeler hala. biz kurbanımızı keseceğiz. dün aradı evde yapılacak bir sürü iş söyledi bana saolsun kayınvalidem, tamam tamam dedim geçtimçok iyi kadın, çok düşünceli ama işte bazı huyları beni benden alıyor, etlerin hangi bıçakla kesilip hangi kaplara konup kapların nerede yıkanacağına kadar oradan müdahale ediyor neyse artık huy bu da 50 yaşında kadını değiştiremem diyip ses etmiyorum. ben de o işleri eşime yıkacağım artık yapacak bir şey yok :)
valla bende sinir oluyorum gerginim bu ara zaten arabada şoförlere kızıyorum eşimde şaşırdı dün hastaneye giderken ii misin neden böle agresif oldun dio hormonlardandır dedim geçtim ama böle olmamam lazım bebeğe geçermiş sonra
Sagol :) ugrasiyorum iste oturdugum yerden :) turkiyede olsam kesin bu ise el atmistim.buradakiler saf saf bakio bunlar ne diye? :) :) kimse bebek sekerini bile bilmiyir.simdide son rotuslari yapiyorum sekerlee icin.az sonra paylasacagimharika olmuş canım eline sağlık, maşallah ne kadar marifetlisin
Yok canım ya henüz bir haber. O doğurdu mu bilmem ama biz Kasım annelerinde dokuz doğurduk haber beklerkencanım dünkü bebiş doğmuş mu kasım annelerinde ?
düşünüyorum açıkçası. Onlara göre ayrı gayrı mı var canım. Ama kira öderken mobilya borçlarını öderken ve şu anda da kredi öderken hep biz veriyoruz madem ayrı gayrı yok bir destek ol. Onlardan beklediğim bir şey yok zaten de bizden de onlar beklemesin. Babaanne, dede olacaksık birde ilk torun. Sadece 1000 tl lik bir para ayırmışlar bebişimiz için. Hem alışveriş hem takı içinmiş. Şaka gibi resmen. Eşim konuştu ailesi ile 1500 verin bari de odasına bir katkınız olsun kalanı swift in ailesi tamamlayacak falan dedide öylelikle 1500 Tl ye çıktılar. Benim ailem hem odaya destek, hem alışverişe birde takı yapmayı düşünüyorlar. Yok dedim onlar ne kadar veriyorsa siz de o kadar. İstemiyorum benim aileme mi güvendiler. Ayy bak cinlerim tepeme geldi yine. Eğer düğünümüzde masrafları karşılasalardı şu anda yapmak zorunda değiller derdim ama her şeyi bize yıktılar şimdi de kenara çekilemezler kimse kusura bakmasın. Neyse canım benimkiler biraz sorumsuz anlayacağın.öyle şey mi olur yaa. kurbanını kes al etini ne diye orda kalıcak. bide kullanıcağını düşünüyosan hiç bırakma. ne acayip insanlar varya. kendisi sende bıraksın bakalım bırakabiliyo mu
ya abartıolar sanki biraz .. insan hamileye kilo aldın baya der mi cidden enteresanlar .. bana daa 3 aylıkken ikiz mi acaba bu ne göbek diolardı düşünsene şuanda hmen hemen herkes ne zaman doğum iznini başlat artık dio hem prosedürü bilmiyor hem laf kalabalığı bigün birini fena terslicem dün apartman yöneticisi aldı nasibini sora bi öğrendim ki adam sabıkalı içeri girip çıkmışTelini sildim sonra eşim annem babam hepsi bi daa adamla sen konuşmuyorsun dediler .. ya kendimi motive etmem lazım ama arada ya dans ya birilerine patlamakkkkk
Cok sagol canim. Daha guzelleri sjzlerin olsun insallahçok güzel olmuş canım eline sağlık. çok beğendim benn..
bizimde öyle canım ne düğünde ne evimde beş kuruş faydaları yok dediğin gibi ilk torun daha bi kez arayıp bişey lazım mı demediler bırak onu nasılsın diye soran yok böyle insanlar niye var ki bazen diyorum oksijen boşa gidiyorYok canım ya henüz bir haber. O doğurdu mu bilmem ama biz Kasım annelerinde dokuz doğurduk haber beklerken
Çok heycanlı ya bizim de öyle olacak. Birbirimizi merak edip ne yaptı acaba diye endişeleneceğiz. Ayy sizler doğuma giderken habersiz bırakmayın buraları emi canlar :)
düşünüyorum açıkçası. Onlara göre ayrı gayrı mı var canım. Ama kira öderken mobilya borçlarını öderken ve şu anda da kredi öderken hep biz veriyoruz madem ayrı gayrı yok bir destek ol. Onlardan beklediğim bir şey yok zaten de bizden de onlar beklemesin. Babaanne, dede olacaksık birde ilk torun. Sadece 1000 tl lik bir para ayırmışlar bebişimiz için. Hem alışveriş hem takı içinmiş. Şaka gibi resmen. Eşim konuştu ailesi ile 1500 verin bari de odasına bir katkınız olsun kalanı swift in ailesi tamamlayacak falan dedide öylelikle 1500 Tl ye çıktılar. Benim ailem hem odaya destek, hem alışverişe birde takı yapmayı düşünüyorlar. Yok dedim onlar ne kadar veriyorsa siz de o kadar. İstemiyorum benim aileme mi güvendiler. Ayy bak cinlerim tepeme geldi yine. Eğer düğünümüzde masrafları karşılasalardı şu anda yapmak zorunda değiller derdim ama her şeyi bize yıktılar şimdi de kenara çekilemezler kimse kusura bakmasın. Neyse canım benimkiler biraz sorumsuz anlayacağın.
sabıkalı mı çıktı amanın uzak dur. Ne olur ne olmaz.
Herhalde canım ihtiyaç olur hem ne diye bırakayım orda. Bizim arabamız yok. Eşim o yüzden bırakalım dedi. Dedim ordan getirmek tek tek daha problem eniştem bizi alır uygun bir yerden dedim. Getireceğiz kısmetse.etini topla gel canım ben öyle yapacağım. zaten şimdi doğum da olunca giden gelen çok olur ihtiyaç olur. öyle dersin sen de, her seferinde oraya gidip alamazsın yani sonuçta.
bayramdan sonra bayram anılarımızı paylaşırız sayfaları doldururuz bi güzel :)
doğru söylüyorsun canım fayda sağlasın derken zarar vermeyelim bu sefer de, Allah korusun. bi sorarım doktora, netten de araştıracağım zaten şimdi.
Canım kabızlığı zamanında bende çok çektim bekarken. Sık sık olurdum. Sonucunda hemoroid oldum zatenkızlar benim kabızlık sorunum devam ediyor bugün 3. gün. hamileliğin başından beri ilk defa yaşıyorum. hergün en az 2 lt suyumu içerim, 2şer tane kuru kayısı,hurma, kuru üzümümü hiç ihmal etmem
valla bende sinir oluyorum gerginim bu ara zaten arabada şoförlere kızıyorum eşimde şaşırdı dün hastaneye giderken ii misin neden böle agresif oldun dio hormonlardandır dedim geçtim ama böle olmamam lazım bebeğe geçermiş sonra
Aynen rahat takılın ki bebğiniz de huzurlu olsun.evet canım stresli olmamak lazımmış. bebek anlıyormuş herşeyi artık. hatta dün ben bayağ ağlayınca doktor yüzünden bana dediler sen ağlayınca bebişin kalp atışları hızlanıyormuş üzülmekten o daaa kıyamam yaaa
Allah şifa versin canım sana da.senin de zormuş. Daha beterlerinden korusun Allah. Bugünümüze şükür. Benim annemin arkadaşı vardı diyalize giriyordu ve meyve yiyemiyordu sindiremediği için hep o gelir aklıma. Bizler çok şükür gene yiyip içiyoruz. Bunları yiyemeyenler de vardüzelir elbet bi doğum olsun sağ sağlim kurtulun ikinizde.. bende bi çok besini tüketemiyorum muza yıllardır hasretim bir ay önce canım çok çekti bi lokma ısırdım ısırmaz olaydım 1 hafta tuvalet işkence oldu sanırım dikiş atılan yerim yırtıldı kanamam oldu makattan kocam da doktorum da kızdı dikkat et diye sen yine doğumdan sonra rahatlarsın ama benimki ömürlük dikkat istiyor. şaka bi yana kızlar totolara iyi bakın hemoroid ya da çatlak insanın yaşam kalitesini mahvediyor.
teşekkürler.evet kendimde rahatsızım kızımda öyle püff.Cok gecmis olsun. Insallah en yakin zamnda sifa bulur evladin.. hizli ve ofkelisin bakiyorumm :) masallah sana.. neler koydun cantaya bize de fikir olsn canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?