oluyor illa.. bende de var aynı sorun bir de benim iki kat dikkat etmem gerek fissür ameliyatlıyım. ben düzenli incir yiyorum iyi geliyor özellikle taze incir baktım tıkalı yollar hemen yarım kilo yiyorum sonra hemen etkisini görüyorum tam zamanıyken dene derim ki incir Kuran da yeminli meyve. faydası say say bitmiyor bir de süt yapıyor ben günde 3-4 yiyorum ve göğüsümden süt akıyor. incir süt yapmasıyla meşhur zatenkızlar benim kabızlık sorunum devam ediyor bugün 3. gün. hamileliğin başından beri ilk defa yaşıyorum. hergün en az 2 lt suyumu içerim, 2şer tane kuru kayısı,hurma, kuru üzümümü hiç ihmal etmem
Herkezde aynı dert var galiba. Ne bı kocaların ailesınden cektiklerımız. Bizde gecen gun kv ile alışverıse gttık eşim annem falan. Toplasan 200 tl harcamadı. Yolda para sayiyo kacpara harcamışım diye. Eşim olmasa o aldıklarını kafasına gecırırdımde annem sakımleştrdı beni.bizimde öyle canım ne düğünde ne evimde beş kuruş faydaları yok dediğin gibi ilk torun daha bi kez arayıp bişey lazım mı demediler bırak onu nasılsın diye soran yok böyle insanlar niye var ki bazen diyorum oksijen boşa gidiyor
ne aldı yaptı haberim yok canım benimde uzak olunca görmedim iki aydır konuşmuyorum zaten haberimde yok bana nasılsın diyen de yokHerkezde aynı dert var galiba. Ne bı kocaların ailesınden cektiklerımız. Bizde gecen gun kv ile alışverıse gttık eşim annem falan. Toplasan 200 tl harcamadı. Yolda para sayiyo kacpara harcamışım diye. Eşim olmasa o aldıklarını kafasına gecırırdımde annem sakımleştrdı beni.
bizimde öyle canım ne düğünde ne evimde beş kuruş faydaları yok dediğin gibi ilk torun daha bi kez arayıp bişey lazım mı demediler bırak onu nasılsın diye soran yok böyle insanlar niye var ki bazen diyorum oksijen boşa gidiyor
Yok canım ya henüz bir haber. O doğurdu mu bilmem ama biz Kasım annelerinde dokuz doğurduk haber beklerken
Çok heycanlı ya bizim de öyle olacak. Birbirimizi merak edip ne yaptı acaba diye endişeleneceğiz. Ayy sizler doğuma giderken habersiz bırakmayın buraları emi canlar :)
düşünüyorum açıkçası. Onlara göre ayrı gayrı mı var canım. Ama kira öderken mobilya borçlarını öderken ve şu anda da kredi öderken hep biz veriyoruz madem ayrı gayrı yok bir destek ol. Onlardan beklediğim bir şey yok zaten de bizden de onlar beklemesin. Babaanne, dede olacaksık birde ilk torun. Sadece 1000 tl lik bir para ayırmışlar bebişimiz için. Hem alışveriş hem takı içinmiş. Şaka gibi resmen. Eşim konuştu ailesi ile 1500 verin bari de odasına bir katkınız olsun kalanı swift in ailesi tamamlayacak falan dedide öylelikle 1500 Tl ye çıktılar. Benim ailem hem odaya destek, hem alışverişe birde takı yapmayı düşünüyorlar. Yok dedim onlar ne kadar veriyorsa siz de o kadar. İstemiyorum benim aileme mi güvendiler. Ayy bak cinlerim tepeme geldi yine. Eğer düğünümüzde masrafları karşılasalardı şu anda yapmak zorunda değiller derdim ama her şeyi bize yıktılar şimdi de kenara çekilemezler kimse kusura bakmasın. Neyse canım benimkiler biraz sorumsuz anlayacağın.
sabıkalı mı çıktı amanın uzak dur. Ne olur ne olmaz.
öyle canım bende arayıp sormuyorum bıraktım peşlerini zaten bişey yapmadılar yapsınlar dediğimde eşim aman ben alırım ne istersen gerek yok deyip kapatıyor ne halleri varsa görsünler :)haklısın hiç bu yönden düşünmedim oksijen boşa gidiyor
8. ayımdayım 2 kez aramıştır napıyorsun diye. Birinde böbrek sancım var 3 gün sonra aradı. Birde özledim diye aradışaka gibi. Ben artık sallamıyorum zaten onları. Hele hamiş kaldığımdan beri
Kv ile aramızda direk bir sorun yok zaten benim sinirim yapmadıkları şeyler yüzündenhayır maddi yapamıyorsun manevi de yardım etmediler hiç 3 kere ev taşıdım hiç birinde gelip yardım etmedi. En sonuncusunda eşimin başına kaka kaka geldiler ondada 2 saat bakınıp hasta ziyaretine gittiler bana yine faydaları yok. Şimdi de bebişte akıllandım. Direkt beşik lazım sizin almanız gerekli diye girdim olaya sonra oda yapmaya karar verdik yarısını siz karşılayın diye eşim söyledi benim zorumla banane valla yapsınlar. Umrumda değil. sende salla boşver kafaya takılıp, huzur kaçırılacak insanlar değil. 4 yılın sonunda anladım ki onlar için eşle arayı bozmaya bile değmez.
Sevindim değerlerinin düşük çıkmasına hadi bebişini de görde daha mutlu ol :)Bayanlar günaydın. Ben şimdi endokrinden geldim Şekerim yüksek Çıktığı için diyet yapıyodum 3 haftadır değerlerimi de yazıyordum neyse çok şükür değerlerimi beğendi doktor. Ama gene de gözetim altında devam edelim dedi. 2 hafta sonra gene gideceğim bakalım inşallah normal seviyelerde devam eder. Öğleden sonra da kadın doğumda randevum var bebişimi göreceğim için çok heyecanlıyım
Eş varsa genelde kv problemi de vardırHerkezde aynı dert var galiba. Ne bı kocaların ailesınden cektiklerımız. Bizde gecen gun kv ile alışverıse gttık eşim annem falan. Toplasan 200 tl harcamadı. Yolda para sayiyo kacpara harcamışım diye. Eşim olmasa o aldıklarını kafasına gecırırdımde annem sakımleştrdı beni.
bizim de ilk ama lafta be canım. Hala evlenip barklanıp sorumluluklarının eşleri olduğunun farkına varamıyor bu anneler. Her dakika onları isteklerine koşamazlar ki canım. Artık özel hayatları var onlarında. Hele birde çocuk olunca daha farklı olacak. Zor öyle küsmeler falan. Bizim kinin yok Allah'tan öyle küsmeleri falan çocuğuna da küsmez bana da. Zaten öyle zıtlaştığımız bir şey de olmaz o yönden iyiler Allah için. Amaan herkesin derdi farklı ama sebep aynı KVaynı canım ya hepsi. benimkinin ilk torunu çok heyecanlı güya baştan beri. ama 2 haftadır arayıp sormuyo bile oğluyla tartışmış telefonda. eşimde aramıyo. o aramıyo diye bu da hiç aramıyo bizi. ben naptıysam. çok çabuk küsmesi var. bıktırdı artık çok iyidir ama küsmelerinden bıktık. eşime çok düşkün o da öyle olsun kardeşinin okulyla devamlı ilgilensin arasın istiyo. bide diyoki bizden uzaklaşmaya başladı pek aramıyo. yaa bu çocuk bekar mı artık. evi var eşi var işi yoğun. bi çocuğu olucak artık sizinle ne kadar ilgilensin. kardeşinin okulunu sormayınca bir hafta hemen darılıyor. arada bir kardeşini çağıracakmışız eve ders çalıştırıcakmış eşimbu sene ilgilenmemiş o yüzden notları düşmüş. yaa böyle laf azğıma geliyo susuyorum sonra hadi bu zamanda kavga çıkmasın diye. beni hiç suçladığı yok ama eşimin ilgilenmesini istiyo onlarla. kendi kocana bak sen dicem bi günü. ondan ilgi bekle işte 2 haftadır eşim aramıyo diye onunda aradığı yok yani.. hiç anne çocuğuna küsermi yaa. ikidebir küsüyo eşime. ben arıyorum sonra.
Oldu sende almasını bilirsin canım. Onlar almayınca eksik kalacak hali yok tamamlanır elbette ama ellerini biraz taşın altına koysunlar. Ne yalan ben eşime sürekli şunları şunları almaları gerekli dedim. ama güzel bir dille :) Sonra dan çoğu ablamdan kaldığı için odayı ortak yapsınlarda karar verdik :)öyle canım bende arayıp sormuyorum bıraktım peşlerini zaten bişey yapmadılar yapsınlar dediğimde eşim aman ben alırım ne istersen gerek yok deyip kapatıyor ne halleri varsa görsünler :)
haklısın hiç bu yönden düşünmedim oksijen boşa gidiyor
8. ayımdayım 2 kez aramıştır napıyorsun diye. Birinde böbrek sancım var 3 gün sonra aradı. Birde özledim diye aradışaka gibi. Ben artık sallamıyorum zaten onları. Hele hamiş kaldığımdan beri
Kv ile aramızda direk bir sorun yok zaten benim sinirim yapmadıkları şeyler yüzündenhayır maddi yapamıyorsun manevi de yardım etmediler hiç 3 kere ev taşıdım hiç birinde gelip yardım etmedi. En sonuncusunda eşimin başına kaka kaka geldiler ondada 2 saat bakınıp hasta ziyaretine gittiler bana yine faydaları yok. Şimdi de bebişte akıllandım. Direkt beşik lazım sizin almanız gerekli diye girdim olaya sonra oda yapmaya karar verdik yarısını siz karşılayın diye eşim söyledi benim zorumla banane valla yapsınlar. Umrumda değil. sende salla boşver kafaya takılıp, huzur kaçırılacak insanlar değil. 4 yılın sonunda anladım ki onlar için eşle arayı bozmaya bile değmez.
aa tmm cnm teşekkür ederim tavsiyen için. incire de başlayayım. zaten kızımda sütüm yetmiyordu onu da kafaya takıyorum ya yine yetmezse diye.oluyor illa.. bende de var aynı sorun bir de benim iki kat dikkat etmem gerek fissür ameliyatlıyım. ben düzenli incir yiyorum iyi geliyor özellikle taze incir baktım tıkalı yollar hemen yarım kilo yiyorum sonra hemen etkisini görüyorum tam zamanıyken dene derim ki incir Kuran da yeminli meyve. faydası say say bitmiyor bir de süt yapıyor ben günde 3-4 yiyorum ve göğüsümden süt akıyor. incir süt yapmasıyla meşhur zaten
kayısıyı yiyorum da suyunu içmiyordum cnm onu da içeyim yarın sabah aç karna. inş iyi gelir yaaaaCanım kabızlığı zamanında bende çok çektim bekarken. Sık sık olurdum. Sonucunda hemoroid oldum zatenKayısı suyu içerdim ben çok rahatlatır ishale çevirirdi. Sonra toparlardım dene istersen sende.
.
İşte 2 yumakla halloluyor sanıyorlar. O da ayrı dert zaten durumları varken neyi kasıyorlar anlamıyorum. Torun ya bu senin çocuğunun çocuğu insan heveslenmez mi ? Para biriktirmeyi sizde bilirsiniz de çocuğun masrafları olurken nasıl olacakmış o ? Ayy ne çok biliyorlar bunlar yaabizimkide öyle almış eline iki yumak yok battaniye örüyorum yok hırka öreceğim. yapma onları yaa. bide battaniye örüyormuş diye hayıflanıyor. çok zormuş en zor modeli seçmiş iyisi olsunmuş. o battaniyeyi yapana kadar ablam kaç tane yelek patik ördüya bide bizimkilerin durumu olmasa anlayacğımda kenarda paralarıda var yüklü. gelmiş arsa mı alsak diye konuşuyor yanımda gıcık oluyorum. bide bize akıl veriyor çok harcamayın kızım yaparsanız bu zamanlar yaparsınız işte mal edinin borca girin. sen benim bebek için ne kadar harcama yaptığımı biliyomusun da bana borca gir diyorsun. sıkışırsanız bide varız demiyoda gelmiş bana bebeğim olucak hala mal edin diyor.
İnş allah canım iyi gelir de rahatlarsın. Zor bir durum.kayısıyı yiyorum da suyunu içmiyordum cnm onu da içeyim yarın sabah aç karna. inş iyi gelir yaaaa
bizimkide öyle almış eline iki yumak yok battaniye örüyorum yok hırka öreceğim. yapma onları yaa. bide battaniye örüyormuş diye hayıflanıyor. çok zormuş en zor modeli seçmiş iyisi olsunmuş. o battaniyeyi yapana kadar ablam kaç tane yelek patik ördüya bide bizimkilerin durumu olmasa anlayacğımda kenarda paralarıda var yüklü. gelmiş arsa mı alsak diye konuşuyor yanımda gıcık oluyorum. bide bize akıl veriyor çok harcamayın kızım yaparsanız bu zamanlar yaparsınız işte mal edinin borca girin. sen benim bebek için ne kadar harcama yaptığımı biliyomusun da bana borca gir diyorsun. sıkışırsanız bide varız demiyoda gelmiş bana bebeğim olucak hala mal edin diyor.
Eki Görüntüle 1260190 Eki Görüntüle 1260191 Kizlarrr lavanta keseciklerim bitti nasil olmuslar? Evdeki kumas ve malzemeleri degerlendirerek yaptim. Dogumda dagitilacaklar insallah
Haha ben daha 4,5 yıllık evliyim bir hediye görmedim.ben kayınvaldemi öpüp başıma koyayım o zaman ya :) hergün arar. hem de eşimi değil beni arar mutlaka. ulaşamazsa panik atağa bağlar. sık sık hediyeler alır.doğum günüm, evlilik yıldönümümüzü hiç atlamaz. hele aldığını kullanırsam dünyalar onun olur. zevklidir de allah için.çocuklarına aşırı düşkün olduğu için gelinle iyi anlaşması gerektiğini bilir zekidir oldukça :). 60 yaşında ama ruhu 18. bir kokoştur bir kokoşturama neticede kv. bebiş olunca ister istemez müdahale edecek biliyorum aşırı sahiplenme duygusundan mütevellit. sabredicem ben de artık :)
bende öpüp başıma koyayım o zaman sen gibi :) öyle çok aramaz hatta ayda 1 anca ama destek oluyorlar Allah razı olsun .bebek daha 4 aylıkken odasını alcaz dedi.ki ben ücretsiz izin alcağım için niyetim yoktu.bi sevindim anlatamam.ama hiçbir şey dört dörtlük değil işte.eşimin iki halası var hele o büyüğü burnumdan getiriyor kadın.her gördüğünde kilo almışsın dikkat et diyo.en son 6.aydaydım aşırı kilo almışsın dedi ya dedim 4 kg aldım.kadını gördüğüm anda günlerce bişey yemiyorum kilo alcam diye psikolojimi bozuyo.rüyasında görmüş oğlumun adı ali olcakmış(kayınpederimin adı malum ) yani mutlaka uyuz birileri çıkıyor.şimdi bayrama görcem o 4 ün üzerine bi 2-3 kg daha aldım.bakalım bu sefer ne dicek sersem.ben kayınvaldemi öpüp başıma koyayım o zaman ya :) hergün arar. hem de eşimi değil beni arar mutlaka. ulaşamazsa panik atağa bağlar. sık sık hediyeler alır.doğum günüm, evlilik yıldönümümüzü hiç atlamaz. hele aldığını kullanırsam dünyalar onun olur. zevklidir de allah için.çocuklarına aşırı düşkün olduğu için gelinle iyi anlaşması gerektiğini bilir zekidir oldukça :). 60 yaşında ama ruhu 18. bir kokoştur bir kokoşturama neticede kv. bebiş olunca ister istemez müdahale edecek biliyorum aşırı sahiplenme duygusundan mütevellit. sabredicem ben de artık :)
Yok canım ya henüz bir haber. O doğurdu mu bilmem ama biz Kasım annelerinde dokuz doğurduk haber beklerken
Çok heycanlı ya bizim de öyle olacak. Birbirimizi merak edip ne yaptı acaba diye endişeleneceğiz. Ayy sizler doğuma giderken habersiz bırakmayın buraları emi canlar :)
düşünüyorum açıkçası. Onlara göre ayrı gayrı mı var canım. Ama kira öderken mobilya borçlarını öderken ve şu anda da kredi öderken hep biz veriyoruz madem ayrı gayrı yok bir destek ol. Onlardan beklediğim bir şey yok zaten de bizden de onlar beklemesin. Babaanne, dede olacaksık birde ilk torun. Sadece 1000 tl lik bir para ayırmışlar bebişimiz için. Hem alışveriş hem takı içinmiş. Şaka gibi resmen. Eşim konuştu ailesi ile 1500 verin bari de odasına bir katkınız olsun kalanı swift in ailesi tamamlayacak falan dedide öylelikle 1500 Tl ye çıktılar. Benim ailem hem odaya destek, hem alışverişe birde takı yapmayı düşünüyorlar. Yok dedim onlar ne kadar veriyorsa siz de o kadar. İstemiyorum benim aileme mi güvendiler. Ayy bak cinlerim tepeme geldi yine. Eğer düğünümüzde masrafları karşılasalardı şu anda yapmak zorunda değiller derdim ama her şeyi bize yıktılar şimdi de kenara çekilemezler kimse kusura bakmasın. Neyse canım benimkiler biraz sorumsuz anlayacağın.
sabıkalı mı çıktı amanın uzak dur. Ne olur ne olmaz.
evet canım stresli olmamak lazımmış. bebek anlıyormuş herşeyi artık. hatta dün ben bayağ ağlayınca doktor yüzünden bana dediler sen ağlayınca bebişin kalp atışları hızlanıyormuş üzülmekten o daaa kıyamam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?