2014 Aralık Anneleri

oluyor illa.. bende de var aynı sorun bir de benim iki kat dikkat etmem gerek fissür ameliyatlıyım. ben düzenli incir yiyorum iyi geliyor özellikle taze incir baktım tıkalı yollar hemen yarım kilo yiyorum sonra hemen etkisini görüyorum tam zamanıyken dene derim ki incir Kuran da yeminli meyve. faydası say say bitmiyor bir de süt yapıyor ben günde 3-4 yiyorum ve göğüsümden süt akıyor. incir süt yapmasıyla meşhur zaten

Herkezde aynı dert var galiba. Ne bı kocaların ailesınden cektiklerımız. Bizde gecen gun kv ile alışverıse gttık eşim annem falan. Toplasan 200 tl harcamadı. Yolda para sayiyo kacpara harcamışım diye. Eşim olmasa o aldıklarını kafasına gecırırdımde annem sakımleştrdı beni.

ne aldı yaptı haberim yok canım benimde uzak olunca görmedim iki aydır konuşmuyorum zaten haberimde yok bana nasılsın diyen de yok

haklısın hiç bu yönden düşünmedim oksijen boşa gidiyor
8. ayımdayım 2 kez aramıştır napıyorsun diye. Birinde böbrek sancım var 3 gün sonra aradı. Birde özledim diye aradı şaka gibi. Ben artık sallamıyorum zaten onları. Hele hamiş kaldığımdan beri
Kv ile aramızda direk bir sorun yok zaten benim sinirim yapmadıkları şeyler yüzünden hayır maddi yapamıyorsun manevi de yardım etmediler hiç 3 kere ev taşıdım hiç birinde gelip yardım etmedi. En sonuncusunda eşimin başına kaka kaka geldiler ondada 2 saat bakınıp hasta ziyaretine gittiler bana yine faydaları yok. Şimdi de bebişte akıllandım. Direkt beşik lazım sizin almanız gerekli diye girdim olaya sonra oda yapmaya karar verdik yarısını siz karşılayın diye eşim söyledi benim zorumla banane valla yapsınlar. Umrumda değil. sende salla boşver kafaya takılıp, huzur kaçırılacak insanlar değil. 4 yılın sonunda anladım ki onlar için eşle arayı bozmaya bile değmez.

aynı canım ya hepsi. benimkinin ilk torunu çok heyecanlı güya baştan beri. ama 2 haftadır arayıp sormuyo bile oğluyla tartışmış telefonda. eşimde aramıyo. o aramıyo diye bu da hiç aramıyo bizi. ben naptıysam. çok çabuk küsmesi var. bıktırdı artık çok iyidir ama küsmelerinden bıktık. eşime çok düşkün o da öyle olsun kardeşinin okulyla devamlı ilgilensin arasın istiyo. bide diyoki bizden uzaklaşmaya başladı pek aramıyo. yaa bu çocuk bekar mı artık. evi var eşi var işi yoğun. bi çocuğu olucak artık sizinle ne kadar ilgilensin. kardeşinin okulunu sormayınca bir hafta hemen darılıyor. arada bir kardeşini çağıracakmışız eve ders çalıştırıcakmış eşim bu sene ilgilenmemiş o yüzden notları düşmüş. yaa böyle laf azğıma geliyo susuyorum sonra hadi bu zamanda kavga çıkmasın diye. beni hiç suçladığı yok ama eşimin ilgilenmesini istiyo onlarla. kendi kocana bak sen dicem bi günü. ondan ilgi bekle işte 2 haftadır eşim aramıyo diye onunda aradığı yok yani.. hiç anne çocuğuna küsermi yaa. ikidebir küsüyo eşime. ben arıyorum sonra.

öyle canım bende arayıp sormuyorum bıraktım peşlerini zaten bişey yapmadılar yapsınlar dediğimde eşim aman ben alırım ne istersen gerek yok deyip kapatıyor ne halleri varsa görsünler :)

Sevindim değerlerinin düşük çıkmasına hadi bebişini de görde daha mutlu ol :)
Eş varsa genelde kv problemi de vardır Sözde alışverişe gitti birde. 200 Tl şu devirde ne Allah aşkına ya.
bizim de ilk ama lafta be canım. Hala evlenip barklanıp sorumluluklarının eşleri olduğunun farkına varamıyor bu anneler. Her dakika onları isteklerine koşamazlar ki canım. Artık özel hayatları var onlarında. Hele birde çocuk olunca daha farklı olacak. Zor öyle küsmeler falan. Bizim kinin yok Allah'tan öyle küsmeleri falan çocuğuna da küsmez bana da. Zaten öyle zıtlaştığımız bir şey de olmaz o yönden iyiler Allah için. Amaan herkesin derdi farklı ama sebep aynı KV

öyle canım bende arayıp sormuyorum bıraktım peşlerini zaten bişey yapmadılar yapsınlar dediğimde eşim aman ben alırım ne istersen gerek yok deyip kapatıyor ne halleri varsa görsünler :)
Oldu sende almasını bilirsin canım. Onlar almayınca eksik kalacak hali yok tamamlanır elbette ama ellerini biraz taşın altına koysunlar. Ne yalan ben eşime sürekli şunları şunları almaları gerekli dedim. ama güzel bir dille :) Sonra dan çoğu ablamdan kaldığı için odayı ortak yapsınlarda karar verdik :)

bizimkide öyle almış eline iki yumak yok battaniye örüyorum yok hırka öreceğim. yapma onları yaa. bide battaniye örüyormuş diye hayıflanıyor. çok zormuş en zor modeli seçmiş iyisi olsunmuş. o battaniyeyi yapana kadar ablam kaç tane yelek patik ördü ya bide bizimkilerin durumu olmasa anlayacğımda kenarda paralarıda var yüklü. gelmiş arsa mı alsak diye konuşuyor yanımda gıcık oluyorum. bide bize akıl veriyor çok harcamayın kızım yaparsanız bu zamanlar yaparsınız işte mal edinin borca girin. sen benim bebek için ne kadar harcama yaptığımı biliyomusun da bana borca gir diyorsun. sıkışırsanız bide varız demiyoda gelmiş bana bebeğim olucak hala mal edin diyor.

aa tmm cnm teşekkür ederim tavsiyen için. incire de başlayayım. zaten kızımda sütüm yetmiyordu onu da kafaya takıyorum ya yine yetmezse diye.

kayısıyı yiyorum da suyunu içmiyordum cnm onu da içeyim yarın sabah aç karna. inş iyi gelir yaaaa

İşte 2 yumakla halloluyor sanıyorlar. O da ayrı dert zaten durumları varken neyi kasıyorlar anlamıyorum. Torun ya bu senin çocuğunun çocuğu insan heveslenmez mi ? Para biriktirmeyi sizde bilirsiniz de çocuğun masrafları olurken nasıl olacakmış o ? Ayy ne çok biliyorlar bunlar yaa
kayısıyı yiyorum da suyunu içmiyordum cnm onu da içeyim yarın sabah aç karna. inş iyi gelir yaaaa
İnş allah canım iyi gelir de rahatlarsın. Zor bir durum.

Ayyyy hep aynı olaylar!!! Benimki de örgüye çok düşkün. Bi de eşimin bebeklik giysilerini de saklamış. Onları yolluyor bana. Eşimle geçen sorduk ee siz ne alıyorsunuz torununuza diye. Ben bir yarım takacaktım ama başka bir şey aldıracaksanız takamam dedi. Benim beğendiğim bir beşik var 400 lira civarı onu söyledim. Aa yok o kadar alamayız yarısını veririz dedi ya Şok oldum. Anneme anlattım. Bırak almasın sakın. Ben alırım beşiği. Altın da takılır, eşyayla altın bir mi diyor haklı olarak. Ki annem bir emekli maaşıyla geçinen kadın. Bunlarınsa bir sürü parası var her ay gelen. Bi de ilk torunları. Anlayamıyorum yani. Annemin 10. Torunu olmasına rapmrn elinden geleni yaomaya çalışırken bunların bu hali beni bitiriyor gerçekten..

ben kayınvaldemi öpüp başıma koyayım o zaman ya :) hergün arar. hem de eşimi değil beni arar mutlaka. ulaşamazsa panik atağa bağlar. sık sık hediyeler alır.doğum günüm, evlilik yıldönümümüzü hiç atlamaz. hele aldığını kullanırsam dünyalar onun olur. zevklidir de allah için.çocuklarına aşırı düşkün olduğu için gelinle iyi anlaşması gerektiğini bilir zekidir oldukça :). 60 yaşında ama ruhu 18. bir kokoştur bir kokoştur ama neticede kv. bebiş olunca ister istemez müdahale edecek biliyorum aşırı sahiplenme duygusundan mütevellit. sabredicem ben de artık :)

Haha ben daha 4,5 yıllık evliyim bir hediye görmedim. Dur dur tövbe 3 nisan da doğum günümdü. 4 Nisan da küçük oğlunun doğum günüydü. O gün doğan kuzulardan 1 er tane bize hediye etti. Öyle şaşırdım ki hiç hediye gelmediğini düşündüm bak
Şahsen bizimkilerin de maddi yardımları olmaması dışında pek bir sorunumuz yok. Karışmazlar öyle ev içimize ya da eşimi doldurmazlar. Sadece maddi yardımda hiç bulunmadılar ve yardıma ihtiyacım olduğunda hiç gelmedi o kadar. ama adı kv işte
Senin ki pek bi iyiymiş o zaman öpte başına koy git bir sarıl

kızlar yardım edin 28+5 deyim bu zamana kadar hiç mide bulantısı çekmedim ama bugün resmen mide bulantısından kusma noktasına geldim çok kötüyüm ne yesem ki acaba yaaaa sabahtan beri çekiyorum ((((((

bende öpüp başıma koyayım o zaman sen gibi :) öyle çok aramaz hatta ayda 1 anca ama destek oluyorlar Allah razı olsun .bebek daha 4 aylıkken odasını alcaz dedi.ki ben ücretsiz izin alcağım için niyetim yoktu.bi sevindim anlatamam.ama hiçbir şey dört dörtlük değil işte.eşimin iki halası var hele o büyüğü burnumdan getiriyor kadın.her gördüğünde kilo almışsın dikkat et diyo.en son 6.aydaydım aşırı kilo almışsın dedi ya dedim 4 kg aldım.kadını gördüğüm anda günlerce bişey yemiyorum kilo alcam diye psikolojimi bozuyo.rüyasında görmüş oğlumun adı ali olcakmış(kayınpederimin adı malum ) yani mutlaka uyuz birileri çıkıyor.şimdi bayrama görcem o 4 ün üzerine bi 2-3 kg daha aldım.bakalım bu sefer ne dicek sersem.

ayy sorma canım ya dün öğrendim şok oldum .. bulaşmayacağım bi daa .. ben de bu kadar sinirli diildim adama püskürttüm resmen tüm negatif enerjimi

eet canım bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bundan sonra daha da dikkat edicem kocaman oldular zaten anlıolar da herbişeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…