2014 Aralık Anneleri

:))) ay ilahiii. olsun karışmaması da nimet öyle düşün
benim ki genel olarak iyidir. iyi bir kayınvalde denilebilir yani. ama kızım doğduğunda çok sinirlendiğim anlar olmadı değil tabi. her ağlamasına aç bu çocuk aç derdi hep. mama verdik biraz da onun yüzünden. çocuk mamayı içince 3 saat emmiyordu doğal olarak. emmeyince de süt randımanlı gelmiyor falan filan. ayda en az 600 gr kilo alması normaldir mesela bebeklerin. benim ki 1250 gr alıyordu her ay. gereksiz yere mama aldığını düşünüyorum şimdi. o yüzden bu sefer hiç bi şekilde müdahale ettirmicem kararlıyım

Evet bdnım dediğimde e bebekteydi. Arkadasım yenı dogum yaptı bunu kullanıyor cok memnundu tavsiye etti

işte sinir eden birileri oluyor illaki boşver takmaaaa. zaten yeterince hassasız. hamile kadına dencek şey var denmicek şey var.

canımm eline sağlık çok beğendimm çok asil olmuşş modeli anneme gösteriim de bi baksın bakalımm neler yapabilir
Sagol canim.yastik seklindede yapabilirsiniz.benim elimde malzeme yoktu cok ne modeller var ne modeller :) becerebilip bide su telden resim yukleyebilsem cok hos olacak.yine yukleyemedim.az sonra atarim resmi

canım valla bundan iyisi can sağlığı .. hediye olayı yok bizde geçen arkadaşım anlatıo da gelinlerine beştaş ve bileklik almışlar nasıl ya dedim doğum yapan geline takılır bizde dedi,bizimkiler çeyrekle idare edecekler gördüm eltimin doğumunda bu yaz.. ayrıca eşyaya sıfır yardım görümcelerim de tuhaf .. kendine hediye gelenlerden koysa neyse ama kullandıgı seyleri koyarsa ya cıngar cıkarırım ya da direk derim ben istemiorum kullanılmış eşya die .. sonuçta ilk bebeğim ve zaten bana bi sürü hediye gelio o da iilik yaptı die düşünmesin kendini .. ben çok takılıorum bi de bunlara ya zevkim uymazsa yalandan mıy mıy teşekkür edicem diğeri de ailenin tüm bebeklerine aynı battaniyeyi yapıo kullanmam ya eltimin ailesi yoktu yanında doğuma görümcem geldi ben hayatta istemiorum zaten yıldızımız barışmıo annem kız kardeşim yakın arkadaşlarım dururken çok şükür bin kere şükür buna tabi ona katlanamam direk doğumdan 2-3 gün sora bebek görmeye gelsin bence mevlütü de onlar için 1. hafta fln yapiim diorum çünkü sizin de dediğiniz gibi mevlüt olmazsa sürekli çat kapı gelenler olacak valla içim şişti .. ayrıca dün annemle konuştum da 2 ayrı mevlüt yapalım dioruz kısa kısa annem okuyacak ztn tecvid bilio .. birinde eşimin ve benim akrabalar gelir diğerinde de annemin arkadaşları benim kankalar ve işyerinden arkadaşlar die düşünüyorum .. bakalım hayırlısı tabi ..

ben kayınvaldemi öpüp başıma koyayım o zaman ya :) hergün arar. hem de eşimi değil beni arar mutlaka. ulaşamazsa panik atağa bağlar. sık sık hediyeler alır.doğum günüm, evlilik yıldönümümüzü hiç atlamaz. hele aldığını kullanırsam dünyalar onun olur. zevklidir de allah için.çocuklarına aşırı düşkün olduğu için gelinle iyi anlaşması gerektiğini bilir zekidir oldukça :). 60 yaşında ama ruhu 18. bir kokoştur bir kokoştur ama neticede kv. bebiş olunca ister istemez müdahale edecek biliyorum aşırı sahiplenme duygusundan mütevellit. sabredicem ben de artık :)

evet bizimkide çok iyidir. odasını aldılar yatak odası için bile 400 tl ye beşik beğendim illa alalım diye tutturdu.. bebeğe yorgan diktirmiş.. battaniye almış hırkalar patikler hastane çıkışları.. ama bizimkide şimdiden başladı nasıl dayanırız sık sık gelin demeye .. her hafta gelir artık ..

Sagol canim.yastik seklindede yapabilirsiniz.benim elimde malzeme yoktu cok ne modeller var ne modeller :) becerebilip bide su telden resim yukleyebilsem cok hos olacak.yine yukleyemedim.az sonra atarim resmi

canım yastık nikahta da yapılıo geçen sene araştırırken görmüştüm ama bu çok hoş olmuş bi de tül geçirmişsin ya çok şirin annemde mavi kumaş var bende normal lavanta kesesi diodum takı yastıgının yanına bakalım nasıl olacak..sen yaptın mı yastık .. aynı kumastan varsa yapabilirsin etrafını da tülden fırfırla geçsen çok güzel oluyor .. annemin diktiklerini eklerim bende yakın zamanda

Senin icin nasil rahat ediyorsa öyle yap canim ,benimde ilk doktorum erkekti ,bayan doktorla daha rahat ettim ,doktorun kadini erkegi olmaz tabi ama alttan muayeneler sıklasiyor doguma yakin o yuzden daha rahat hissediyorum kendimi.

Ayy cok biliyo herkes .. Belki sen bunu takan bu lafa üzülen birisin insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz laf edıyor . Sinir oluyorum böyle yorumlara

iyi ya sağolsunlar bak ne güzel. bazı ufak tefek şeyleri de görmicez artık napalım :)

kızlar yardım edin 28+5 deyim bu zamana kadar hiç mide bulantısı çekmedim ama bugün resmen mide bulantısından kusma noktasına geldim çok kötüyüm ne yesem ki acaba yaaaa sabahtan beri çekiyorum ((((((
Ayyy ne iyi gelir ki Tuzlu şeyler yesen mideni bastırır mı ki ?
ayy sorma canım ya dün öğrendim şok oldum .. bulaşmayacağım bi daa .. ben de bu kadar sinirli diildim adama püskürttüm resmen tüm negatif enerjimi
Aman bulaşma tabi İyi kalmamıştır negatif enerji. Bir müddet rahat edersin. :)
Tabi canım karışmaması da nimet. Her şeye müdahale etmeseler olmaz. Bak onlar yüzünden mama ya başlamışsınız. Ben eşime şimdiden diyorum bak lohusa olacağım bana iyi davranın moralimi yüksek tutun sütüm giderse sorarım size Ben o konuda müdahale ettirmem. Zaten kv kendi çocuklarına bile bakmamış bilmiyor ama kendininkilere bakmadığı için merak var sanırsam. ama yanımda çok kalamaz zaten. Hem ilk günler annemi ya da ablamı isterim ben yanımda.
2 kere mevlüt telaşı bence daha zor. Tabi karar sizin. Lafta çok kıymetlilerde icraatta yok bir şey valla.

Canım bakım ürünü derken. Tırnak makası, Sampuan sabun , bebek yağı , bide atesolcer fakan . Yrgenımde sebamed kullandılar hep memnunlardı bende sebamed kullanıcam . Islak mrndılde unıbaby kullsnıcsm.

doktoruma sordum farketmez dediii 31+ ya da 32 + da dedii aldım artıkk banada erken gibi geldi ama aldım artıkk :)

ay trafikte böyle oluyırum bende .. Gecen dıkkatsız bi şöföre affedersiniz kazma dedim arkadaşından da bişiler saydırdım tabi esımle ikimizdık arabada . Esın dıyor sen napıosun cocuk duyuyor artık . Şen soyle ben saydırırım :) evde değil ama dışarıdan herhangi bi durumda hormonlar coştu agresıflesıyırum sanırım

ne aldı yaptı haberim yok canım benimde uzak olunca görmedim iki aydır konuşmuyorum zaten haberimde yok bana nasılsın diyen de yok
[QUOTE="shimarik, post:
Aman bosver cnm. Bende yakn olmım onlara dıye ıkı uc saatlık uzaklıktan ev aldım. Bende kaynpedermle knsmuyrm. Kaynanamda tek yolu bilmedgı için gelemiyo. Oh iyi oluyo. Gelmesın benmde sınirlerım oynamasın. Hepsı ayrı dert valla.

bizimkide güya mevlüt için karyolasının içine şöyle güzel bi takım yaptırcaktı. baktım 500 TL falan diyoalr. tamam yaptırım dedi baştan. sonradan dedim ki ya bu akdar para ona vereceğine baaşka eksiklerim var onları tamamlasınlar. telefonda dedim anne onu alcağına başka eksikler var onu alırsın vazgeçtim ben karyola takımından dedim. tamam tamam öyle yaparız dedi kapadı o anda konuyu. kapanış o kapanış. 1 aydır ne eksiğiniz var diyen yok. ama bayramda gelelim bi araya birikti herşey sölücem valla. kendi söylemeyi biliyo herşeyi alınmayı çok seviyo.

Senin icin nasil rahat ediyorsa öyle yap canim ,benimde ilk doktorum erkekti ,bayan doktorla daha rahat ettim ,doktorun kadini erkegi olmaz tabi ama alttan muayeneler sıklasiyor doguma yakin o yuzden daha rahat hissediyorum kendimi.

o da biraz kafamı kurcalıyor aslında. alttan muayene ederken ben Aylin Hnm da bile çekiniyordum. bunda nasıl olucak bilmiyorum. bakmıyorlar bile diyolar. bacaklarına atıyolarmış örtüyü kapanıyo zaten falan diyorlar ama. napıcaz bilmem

Kizlarrr sebamedin sampuani goz yakiyo diye duydum.vazgectim almaktan.net bilgisi olan var miii??

Benmkide oyle ama bızım onceden cok problemimiz oldu onlarla. Oyüzden şimdiki iyiliklerı yapmacık gelıyo bunalıyorum bnde. Hergun arıyo. Bazen acmıyrm hemen eşimi arıyo aradm açmadı bişeymi oldu dıye. Her boku soyluyo sinir oluyorum. Bende inadına acmıyorum. İlk tek gelini benm. Obur ogluda evlencek yakında o kız acayıp uyuz bişey bunları koye gönderıcekler evlerınde onlar oturcaklar. E o gelini yuz vermıyo. İstanbula gelince sokakta kalmamal için bana yalakalk yapıyo. Valla hc yuz vermiyrm bnde. Eşimin ailesı olmasa daha farklı olurdu ama zorlada olsa saygı mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…