:))) ay ilahiii. olsun karışmaması da nimet öyle düşünHaha ben daha 4,5 yıllık evliyim bir hediye görmedim.Dur dur tövbe 3 nisan da doğum günümdü. 4 Nisan da küçük oğlunun doğum günüydü. O gün doğan kuzulardan 1 er tane bize hediye etti. Öyle şaşırdım ki hiç hediye gelmediğini düşündüm bak
Şahsen bizimkilerin de maddi yardımları olmaması dışında pek bir sorunumuz yok. Karışmazlar öyle ev içimize ya da eşimi doldurmazlar. Sadece maddi yardımda hiç bulunmadılar ve yardıma ihtiyacım olduğunda hiç gelmedi o kadar. ama adı kv işte
Senin ki pek bi iyiymiş o zaman öpte başına koy git bir sarıl
Evet bdnım dediğimde e bebekteydi. Arkadasım yenı dogum yaptı bunu kullanıyor cok memnundu tavsiye ettiMarkasina bakmadim e-bebekte gordum.yatak odasina hasir pusetler varya ondan koyucam simdilik kardesimin kizindan kalma aksam yatar
Bununlada gunduz yanimda uyur diyorum odada filan.
Bebegime oda yapma sansim yokk.fazladam oda yokk.ilerde salonum dikdortgen bisekilde onu bolup hem yatak odasi hem ona oda dusunuyorum.ben bi yatak olsa yatarim ama ona oda istiyorum allah nasip kismet edersee.
işte sinir eden birileri oluyor illaki boşver takmaaaa. zaten yeterince hassasız. hamile kadına dencek şey var denmicek şey var.bende öpüp başıma koyayım o zaman sen gibi :) öyle çok aramaz hatta ayda 1 anca ama destek oluyorlar Allah razı olsun .bebek daha 4 aylıkken odasını alcaz dedi.ki ben ücretsiz izin alcağım için niyetim yoktu.bi sevindim anlatamam.ama hiçbir şey dört dörtlük değil işte.eşimin iki halası var hele o büyüğü burnumdan getiriyor kadın.her gördüğünde kilo almışsın dikkat et diyo.en son 6.aydaydım aşırı kilo almışsın dedi ya dedim 4 kg aldım.kadını gördüğüm anda günlerce bişey yemiyorum kilo alcam diye psikolojimi bozuyo.rüyasında görmüş oğlumun adı ali olcakmış(kayınpederimin adı malum ) yani mutlaka uyuz birileri çıkıyor.şimdi bayrama görcem o 4 ün üzerine bi 2-3 kg daha aldım.bakalım bu sefer ne dicek sersem.
Sagol canim.yastik seklindede yapabilirsiniz.benim elimde malzeme yoktu cok ne modeller var ne modeller :) becerebilip bide su telden resim yukleyebilsem cok hos olacak.yine yukleyemedim.az sonra atarim resmicanımm eline sağlık çok beğendimm çok asil olmuşş modeli anneme gösteriim de bi baksın bakalımm neler yapabilir
ben kayınvaldemi öpüp başıma koyayım o zaman ya :) hergün arar. hem de eşimi değil beni arar mutlaka. ulaşamazsa panik atağa bağlar. sık sık hediyeler alır.doğum günüm, evlilik yıldönümümüzü hiç atlamaz. hele aldığını kullanırsam dünyalar onun olur. zevklidir de allah için.çocuklarına aşırı düşkün olduğu için gelinle iyi anlaşması gerektiğini bilir zekidir oldukça :). 60 yaşında ama ruhu 18. bir kokoştur bir kokoşturama neticede kv. bebiş olunca ister istemez müdahale edecek biliyorum aşırı sahiplenme duygusundan mütevellit. sabredicem ben de artık :)
Sagol canim.yastik seklindede yapabilirsiniz.benim elimde malzeme yoktu cok ne modeller var ne modeller :) becerebilip bide su telden resim yukleyebilsem cok hos olacak.yine yukleyemedim.az sonra atarim resmi
Senin icin nasil rahat ediyorsa öyle yap canim ,benimde ilk doktorum erkekti ,bayan doktorla daha rahat ettim ,doktorun kadini erkegi olmaz tabi ama alttan muayeneler sıklasiyor doguma yakin o yuzden daha rahat hissediyorum kendimi.dün JimerDe Cenk Bey'e gittim canım. çok ilgilendi moraliminde bozuk olduğunu görünce. suyum biraz fazlaydı. detaylı detaylı anlattı neden kaynaklı olabileceğini takip edeceğim 15 günde bir düşüreceğiz onu merak etme dedi. fazla su da erken doğuma sebep olabiliyormuş. rahim ağzına baskıdan dolayı. yarım saatten fazla yanında kalmışımdır. genelde böyle bir doktor çok titiz diye anlattılar ama moralim bozuk diye böyle içimi rahatlatmak içinmi davrandı bilemedim. pembe mavininde doğum ücreti aynıymış jimerle. orayada gidersem nedret hanıma gideceğim. bayramdan sonra giderim diyorum. arka arkaya gitmeyeyim.
Ayy cok biliyo herkes .. Belki sen bunu takan bu lafa üzülen birisin insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz laf edıyor . Sinir oluyorum böyle yorumlaraben çok iyi anlıyorum seni. işyerindekiler hala burda mısın diye soruyor. ben 9 aylıkken bu kadar yoktu göbeğim diyenler, sen şimdiden böyleysen 9 aylık halini düşünemiyorum diyenler, ikiz mi diyenler neler neler. benim ki bi de kız. kız olduğunu duyunca iyice şaşırıyolar öne doğru büyüyen koca göbüşümü görenler :)
iyi ya sağolsunlar bak ne güzel. bazı ufak tefek şeyleri de görmicez artık napalım :)ben kayınvaldemi öpüp başıma koyayım o zaman ya :) hergün arar. hem de eşimi değil beni arar mutlaka. ulaşamazsa panik atağa bağlar. sık sık hediyeler alır.doğum günüm, evlilik yıldönümümüzü hiç atlamaz. hele aldığını kullanırsam dünyalar onun olur. zevklidir de allah için.çocuklarına aşırı düşkün olduğu için gelinle iyi anlaşması gerektiğini bilir zekidir oldukça :). 60 yaşında ama ruhu 18. bir kokoştur bir kokoşturama neticede kv. bebiş olunca ister istemez müdahale edecek biliyorum aşırı sahiplenme duygusundan mütevellit. sabredicem ben de artık :)
evet bizimkide çok iyidir. odasını aldılar yatak odası için bile 400 tl ye beşik beğendim illa alalım diye tutturdu.. bebeğe yorgan diktirmiş.. battaniye almış hırkalar patikler hastane çıkışları.. ama bizimkide şimdiden başladı nasıl dayanırız sık sık gelin demeye ..her hafta gelir artık ..
Ayyy ne iyi gelir kikızlar yardım edin 28+5 deyim bu zamana kadar hiç mide bulantısı çekmedim ama bugün resmen mide bulantısından kusma noktasına geldim çok kötüyüm ne yesem ki acaba yaaaa sabahtan beri çekiyorum((((((
Aman bulaşma tabiayy sorma canım ya dün öğrendim şok oldum .. bulaşmayacağım bi daa .. ben de bu kadar sinirli diildim adama püskürttüm resmen tüm negatif enerjimi
Tabi canım karışmaması da nimet. Her şeye müdahale etmeseler olmaz. Bak onlar yüzünden mama ya başlamışsınız.:))) ay ilahiii. olsun karışmaması da nimet öyle düşün
benim ki genel olarak iyidir. iyi bir kayınvalde denilebilir yani. ama kızım doğduğunda çok sinirlendiğim anlar olmadı değil tabi. her ağlamasına aç bu çocuk aç derdi hep. mama verdik biraz da onun yüzünden. çocuk mamayı içince 3 saat emmiyordu doğal olarak. emmeyince de süt randımanlı gelmiyor falan filan. ayda en az 600 gr kilo alması normaldir mesela bebeklerin. benim ki 1250 gr alıyordu her ay. gereksiz yere mama aldığını düşünüyorum şimdi. o yüzden bu sefer hiç bi şekilde müdahale ettirmicem kararlıyım
2 kere mevlüt telaşı bence daha zor. Tabi karar sizin. Lafta çok kıymetlilerde icraatta yok bir şey valla.canım valla bundan iyisi can sağlığı .. hediye olayı yok bizde geçen arkadaşım anlatıo da gelinlerine beştaş ve bileklik almışlar nasıl ya dedim doğum yapan geline takılır bizde dedi,bizimkiler çeyrekle idare edecekler gördüm eltimin doğumunda bu yaz.. ayrıca eşyaya sıfır yardım görümcelerim de tuhaf .. kendine hediye gelenlerden koysa neyse ama kullandıgı seyleri koyarsa ya cıngar cıkarırım ya da direk derim ben istemiorum kullanılmış eşya die .. sonuçta ilk bebeğim ve zaten bana bi sürü hediye gelio o da iilik yaptı die düşünmesin kendini .. ben çok takılıorum bi de bunlara ya zevkim uymazsa yalandan mıy mıy teşekkür edicem diğeri de ailenin tüm bebeklerine aynı battaniyeyi yapıo kullanmam ya eltimin ailesi yoktu yanında doğuma görümcem geldi ben hayatta istemiorum zaten yıldızımız barışmıo annem kız kardeşim yakın arkadaşlarım dururken çok şükür bin kere şükür buna tabi ona katlanamam direk doğumdan 2-3 gün sora bebek görmeye gelsin bence mevlütü de onlar için 1. hafta fln yapiim diorum çünkü sizin de dediğiniz gibi mevlüt olmazsa sürekli çat kapı gelenler olacak valla içim şişti .. ayrıca dün annemle konuştum da 2 ayrı mevlüt yapalım dioruz kısa kısa annem okuyacak ztn tecvid bilio .. birinde eşimin ve benim akrabalar gelir diğerinde de annemin arkadaşları benim kankalar ve işyerinden arkadaşlar die düşünüyorum .. bakalım hayırlısı tabi ..
Canım bakım ürünü derken. Tırnak makası, Sampuan sabun , bebek yağı , bide atesolcer fakan . Yrgenımde sebamed kullandılar hep memnunlardı bende sebamed kullanıcam . Islak mrndılde unıbaby kullsnıcsm.Aynen oyle kurban bayrami olmasi etkiledi tabi..bu arada bakim urunu dediginiz ne oluyor? Ben sampuan vs. Olarak sadece soguk press dogal zeytinyagi kullanacagim.biliyosun sebamed bubchen weleda denilen markalarin asli burada yani almanya uretimli bu markalar.ama hicbir ebe onermiyor.sonucta kimyasal.islak mendil bile kullanamayacagim.zorunlu durumlar icin alacagim.pamuk ve sudan guzel temizlik mi var? Yani diyecegim sikisikliga giripte bosuna kimyasallara para vermeyin.ozellikle ilk 40 gun o bedene yazikyinede karar sizlerin benden soylemesi.. bakim seti dedigin tarak felansa o seti bende aldim.bak resmini atayim onu atmayi unutmusum.fikir olsun.en iyisi buymus.fiyati 30 .euro.Eki Görüntüle 1260187 Eki Görüntüle 1260188 Eki Görüntüle 1260189 Eki Görüntüle 1260188 Eki Görüntüle 1260189
Hadi hayırlı olsun.
Kızlar benimde 32. haftam tam bayrama denk geldiği için 32+2 de bayram sonu çarşamba veririz dedi. Hatta bu gün de konuştuk doktorumla ne kadar geç o kadar senin açından iyi dedi. Zaten bayram girdiği için resmi tatil sorun olmaz dedi. Olmaz her halde bizimkilerde de sorun.
sorun olmaz canım bana da farketmez dedii doktorummm 31+ yada 32+canım ben de 32 haftam dolduğunda almış olacağım, sorun olmaz muhtemelen
ay trafikte böyle oluyırum bende .. Gecen dıkkatsız bi şöföre affedersiniz kazma dedim arkadaşından da bişiler saydırdım tabi esımle ikimizdık arabada . Esın dıyor sen napıosun cocuk duyuyor artık . Şen soyle ben saydırırım :) evde değil ama dışarıdan herhangi bi durumda hormonlar coştu agresıflesıyırum sanırımvalla bende sinir oluyorum gerginim bu ara zaten arabada şoförlere kızıyorum eşimde şaşırdı dün hastaneye giderken ii misin neden böle agresif oldun dio hormonlardandır dedim geçtim ama böle olmamam lazım bebeğe geçermiş sonra
[QUOTE="shimarik, post:ne aldı yaptı haberim yok canım benimde uzak olunca görmedim iki aydır konuşmuyorum zaten haberimde yok bana nasılsın diyen de yok
Ayyyy hep aynı olaylar!!! Benimki de örgüye çok düşkün. Bi de eşimin bebeklik giysilerini de saklamış. Onları yolluyor bana. Eşimle geçen sorduk ee siz ne alıyorsunuz torununuza diye. Ben bir yarım takacaktım ama başka bir şey aldıracaksanız takamam dedi. Benim beğendiğim bir beşik var 400 lira civarı onu söyledim. Aa yok o kadar alamayız yarısını veririz dedi ya Şok oldum. Anneme anlattım. Bırak almasın sakın. Ben alırım beşiği. Altın da takılır, eşyayla altın bir mi diyor haklı olarak. Ki annem bir emekli maaşıyla geçinen kadın. Bunlarınsa bir sürü parası var her ay gelen. Bi de ilk torunları. Anlayamıyorum yani. Annemin 10. Torunu olmasına rapmrn elinden geleni yaomaya çalışırken bunların bu hali beni bitiriyor gerçekten..
Senin icin nasil rahat ediyorsa öyle yap canim ,benimde ilk doktorum erkekti ,bayan doktorla daha rahat ettim ,doktorun kadini erkegi olmaz tabi ama alttan muayeneler sıklasiyor doguma yakin o yuzden daha rahat hissediyorum kendimi.
Benmkide oyle ama bızım onceden cok problemimiz oldu onlarla. Oyüzden şimdiki iyiliklerı yapmacık gelıyo bunalıyorum bnde. Hergun arıyo. Bazen acmıyrm hemen eşimi arıyo aradm açmadı bişeymi oldu dıye. Her boku soyluyo sinir oluyorum. Bende inadına acmıyorum. İlk tek gelini benm. Obur ogluda evlencek yakında o kız acayıp uyuz bişey bunları koye gönderıcekler evlerınde onlar oturcaklar. E o gelini yuz vermıyo. İstanbula gelince sokakta kalmamal için bana yalakalk yapıyo. Valla hc yuz vermiyrm bnde. Eşimin ailesı olmasa daha farklı olurdu ama zorlada olsa saygı mecburben kayınvaldemi öpüp başıma koyayım o zaman ya :) hergün arar. hem de eşimi değil beni arar mutlaka. ulaşamazsa panik atağa bağlar. sık sık hediyeler alır.doğum günüm, evlilik yıldönümümüzü hiç atlamaz. hele aldığını kullanırsam dünyalar onun olur. zevklidir de allah için.çocuklarına aşırı düşkün olduğu için gelinle iyi anlaşması gerektiğini bilir zekidir oldukça :). 60 yaşında ama ruhu 18. bir kokoştur bir kokoşturama neticede kv. bebiş olunca ister istemez müdahale edecek biliyorum aşırı sahiplenme duygusundan mütevellit. sabredicem ben de artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?