2014 Aralık Anneleri

Sagolasin valla.. kaydedeyim ben bunlari tel.ime. bn de bayramdan hemen sonra hazir edicem ins. Tedirgin oldum simdi sen ne guzel hazirlanmissin ayy az kaldi yaa..

Hayırlısı neyse o olur inşallah senin için,bakmıyolar doğru ama işte doğumda mecbur olacak öyle şeyler,ama sigortalı çalışıyorsan sigorta ödemiyor demişti girişteki sekreter bana rapor alırken,onları da bi araştır istersen

Kızlar benim bebiş bi iki haftadr hep aşalarda kasıklarıma vuruyo. Otururken bı vuruyo kalcamda hissedıyrm resmen. Donmuşmüdür acaba. Doktorum daha cok erken demiştı yuz ustuydu kafası sag tarafmdaydı. Hep oyle duruyo genelde. Ama buaralar cok donuyo hissedıyrm baya

canım patates haşlama beyaz peynir yesen .. gerçi cok bulantı olunca hiçbişey geçirmiyor üşüttün falan mı bana en son öle olmuştu çünkü ..

şimdi yoğurt yedim tatlım ekmekle beraber biraz bastırdı sanki şimdi biraz daha iyim çok saol canım

evet evet eklede gorelim kesinlikle:) benim burada sadece bi kac arkadasim var baska kimse yok. yani anlayacagin taki takacak kimsede olmaz. ben hersey yolunda giderse hemen bi aya felan turkiyeye gelecegim.bebek sekerlerini lavanta keseciklerini felan hepsini orada dagitmak icin hazirladim koliledim simdi oraya gelecekler.bide yastigi yuk etmem sanirim.ama yapmak isterdim acikcasi dekoratif yastik yaptim bi tane yataginin icine takan olursa buyursun ona taksin:) bu arada ben lavanta yastiklarini baby shower partim icin yapmistim dagittim bitti hepsi.resimlerini eklemistim

araç kullanıyor musunuz kızlar yaa. ben işe aracımla geliyorumda geçen gün bana bi haftadan sonra yasakmış falan dediler. öyle bişey var mı? ama benim servisim yok aracım olmazsa soğuklarda nasıl gidip gelirim işe. kafam takıldı ona.

Yok canım ben kullanmıyorum .

tabi sigortalı çalışıyorum. nesini ödemiyorki. swiftin dediği olay sanırım bu. yani ben orda doğum yaparsam devlet bana 16 haftalık maaşımı vermeyecek mi? doğum iznindeyken?

Ben haftada uc yada dort gun kullanıyrm canm ama duymadm hiç öyle bişey.

ben kullanıyorum canım 9 aya kadarda kullanırım yanı ne sakıncası varkı

tabi sigortalı çalışıyorum. nesini ödemiyorki. swiftin dediği olay sanırım bu. yani ben orda doğum yaparsam devlet bana 16 haftalık maaşımı vermeyecek mi? doğum iznindeyken?
Ben rapor alırken söylemişti ordakiler,sigorta raporu ödemiyor bilginiz olsun sağlık ocağından tekrar rapor alın demişti.Ben memur olduğum için sıkıntı olmuyor ama sigortalının nasıl bir sor istersen hastaneye.

Ay canm bnm sagol bn daha smdi gordum fotolari :) guzelmis ya mavisini dusunebilirim aslinda. Bunlari ne kadara aldim demistin?
Canim sabahlikli sekilde 60 tl dedi kadin.
kayısıyı yiyorum da suyunu içmiyordum cnm onu da içeyim yarın sabah aç karna. inş iyi gelir yaaaa
Canim ben 2 gündür kavun ve incir yedim nasil ishal oldum anlatamamCok sik cikmiyorum ama ishalim gidince.Yarim kavunu yedim ama.Seker cikmadi diye bazen abartiyorum.Az kavun yesen ya da incir sekerin yoksa belki tuvalete rahat cikarir

Kizlar bu arada resmen bizim cinsel hayat bittiEsim korkuyo bebek kocaman oldu kendimi veremiyorum diyor.Ben gururu filan biraktim söyledim bak bebek olunca hic olamiycak bir süre diye ama korkuyorum diyo.Deli etti beni .Arkadas gibi olmak istemiyorum ben napicam.Yasak da demedi ki doktor Ben bebisi düsünmüyo muyum sanki?canim cok istediginden degil ama sanki aramizda bisey o kaybetmek istemedigimden ben söylüyorum ki asla söylemezdimKizlar biraz özele girdim ama napayim sizden baska söylicek kimse yok...

Offf ay yat uyu uyuyabilirsen işte falan değilsen. Belki geçer. Ya da maden suyu içsen fayda eder mi ki ?

maalesef çalışıyorum çalıştığım şirkette güya anne odası var ama wc ile içice o yüzden tuvalet kokusundan durulmuyo neseki biraz geçti yoğurt yiyince

ben kullanıyorum canım 9 aya kadarda kullanırım yanı ne sakıncası varkı
Ben de kullaniyorum ama sinirler tavan yapiyo kullanmamaya calisiyorum mecbur kalmadikca.Karin büyüyünce direksiyona degiyomus ani frende riskli diye bi haftadan sonra kullanmayin yaziyor bazi yerlerde ama haftasini hatirlayamadim.

hımm onu hatırlayamadım canım ya .. bende izne çıkınca baby shower yapsam mı diorum ama çok ağırlaşmış olcam die vazgeçtim gibi .. takı yastıgı olarak diksen sora sana kalır kuzu çok begenirsem bende kullanmiim dekoratif amaçlı kalsın diorum annem gülüo .. hatta şimdi doğum yapan bi arkadaşıma dikio bugün yarın bitecek inş

Valla cnm bızdede ayda 1 yada uc hafta bir kere oluyo. Aynen esler cok tedırgın. Valla ben soyleyemıyrm ona buraktm artk. Bazen bellı edıyrm yapcak bişey yok. Dıkkat edersek bişey olmaz falan dıye anlat bence biz ilk aylarda uc ıkı ay yapmadıgımız oldu. Ama netten araştr dedım arastrmş eskısı kafar tedırgın degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…