- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
teşekkürler.evet kendimde rahatsızım kızımda öyle püff.
bebek çantasına ;
bez,2 takım,doğardoğmaz giydirilecek 1 tanede tüm takım
ıslak mendil,takımın battaniyesi,1 battaniye daha orta kalınlıkta,kışın doğacağı için tekrar çok kalın bir battaniye dağa
kızımda yaz olduğu halde 2 ince bir kalın battaniye istedilerdi oğlumda bilinçli oluorum otomatikmen :)
3 ağız mendili,ben biberon emzik ve emzik kutusunuda koydum ama ölesine hemen kullanamayız zaten.
Birde annakucağınıda götürücem içinde minderi filanda var zaten.
Kendi çantama;(kış olacağı için ona göre)
1 el havlusu,5 tane hasta bezi(hastanedende veriyorlar.bide bnm kanamam çok oluor doğumda)
3 pijama takımı(normalde 2 de kanamam çok olduğu için 3)
1 çorap,2 tane geniş külot,2 atlet,2 tane emzirme südyeni,2 tane tayt altan giymeye
(çok rahat hasta oluruz dikkat etmek gerek)
mavi yazmam(türbanlıyım) ve mavi bir kurdale :)---oğlana mavii tabiki :)
kirli sırtları koyacak büyük bir poşet(bunu gerçekten arıyorsun sonra)
isteyen kağıt havluda koyabilir ben koymuyorum boşa yük hastanede olur zaten:)
bu kadar benim aklıma gelenler ben bunları koydum çantalarım hazır.
Haaa birde cüz(yasin kitabı) yanımdakine okutmak için alıorum :)
Ayyy ne iyi gelir kiTuzlu şeyler yesen mideni bastırır mı ki ?
Hayırlısı neyse o olur inşallah senin için,bakmıyolar doğru ama işte doğumda mecbur olacak öyle şeyler,ama sigortalı çalışıyorsan sigorta ödemiyor demişti girişteki sekreter bana rapor alırken,onları da bi araştır isterseno da biraz kafamı kurcalıyor aslında. alttan muayene ederken ben Aylin Hnm da bile çekiniyordum. bunda nasıl olucak bilmiyorum. bakmıyorlar bile diyolar. bacaklarına atıyolarmış örtüyü kapanıyo zaten falan diyorlar ama. napıcaz bilmem
vala canım tuzlu yedim ama midem hala fena
canım patates haşlama beyaz peynir yesen .. gerçi cok bulantı olunca hiçbişey geçirmiyor üşüttün falan mı bana en son öle olmuştu çünkü ..
evet evet eklede gorelim kesinlikle:) benim burada sadece bi kac arkadasim var baska kimse yok. yani anlayacagin taki takacak kimsede olmaz. ben hersey yolunda giderse hemen bi aya felan turkiyeye gelecegim.bebek sekerlerini lavanta keseciklerini felan hepsini orada dagitmak icin hazirladim koliledim simdi oraya gelecekler.bide yastigi yuk etmem sanirim.ama yapmak isterdim acikcasicanım yastık nikahta da yapılıo geçen sene araştırırken görmüştüm ama bu çok hoş olmuş bi de tül geçirmişsin ya çok şirin annemde mavi kumaş var bende normal lavanta kesesi diodum takı yastıgının yanına bakalım nasıl olacak..sen yaptın mı yastık .. aynı kumastan varsa yapabilirsin etrafını da tülden fırfırla geçsen çok güzel oluyor .. annemin diktiklerini eklerim bende yakın zamanda
ay trafikte böyle oluyırum bende .. Gecen dıkkatsız bi şöföre affedersiniz kazma dedim arkadaşından da bişiler saydırdım tabi esımle ikimizdık arabada . Esın dıyor sen napıosun cocuk duyuyor artık . Şen soyle ben saydırırım :) evde değil ama dışarıdan herhangi bi durumda hormonlar coştu agresıflesıyırum sanırım
Yok canım ben kullanmıyorum .araç kullanıyor musunuz kızlar yaa. ben işe aracımla geliyorumda geçen gün bana bi haftadan sonra yasakmış falan dediler. öyle bişey var mı? ama benim servisim yok aracım olmazsa soğuklarda nasıl gidip gelirim işe. kafam takıldı ona.
Hayırlısı neyse o olur inşallah senin için,bakmıyolar doğru ama işte doğumda mecbur olacak öyle şeyler,ama sigortalı çalışıyorsan sigorta ödemiyor demişti girişteki sekreter bana rapor alırken,onları da bi araştır istersen
Ben haftada uc yada dort gun kullanıyrm canm ama duymadm hiç öyle bişey.araç kullanıyor musunuz kızlar yaa. ben işe aracımla geliyorumda geçen gün bana bi haftadan sonra yasakmış falan dediler. öyle bişey var mı? ama benim servisim yok aracım olmazsa soğuklarda nasıl gidip gelirim işe. kafam takıldı ona.
Offf ay yat uyu uyuyabilirsen işte falan değilsen. Belki geçer. Ya da maden suyu içsen fayda eder mi ki ?vala canım tuzlu yedim ama midem hala fena
araç kullanıyor musunuz kızlar yaa. ben işe aracımla geliyorumda geçen gün bana bi haftadan sonra yasakmış falan dediler. öyle bişey var mı? ama benim servisim yok aracım olmazsa soğuklarda nasıl gidip gelirim işe. kafam takıldı ona.
Ben rapor alırken söylemişti ordakiler,sigorta raporu ödemiyor bilginiz olsun sağlık ocağından tekrar rapor alın demişti.Ben memur olduğum için sıkıntı olmuyor ama sigortalının nasıl bir sor istersen hastaneye.tabi sigortalı çalışıyorum. nesini ödemiyorki. swiftin dediği olay sanırım bu. yani ben orda doğum yaparsam devlet bana 16 haftalık maaşımı vermeyecek mi? doğum iznindeyken?
Canim sabahlikli sekilde 60 tl dedi kadin.Ay canm bnm sagol bn daha smdi gordum fotolari :) guzelmis ya mavisini dusunebilirim aslinda. Bunlari ne kadara aldim demistin?
Canim ben 2 gündür kavun ve incir yedim nasil ishal oldum anlatamamkayısıyı yiyorum da suyunu içmiyordum cnm onu da içeyim yarın sabah aç karna. inş iyi gelir yaaaa
Offf ay yat uyu uyuyabilirsen işte falan değilsen. Belki geçer. Ya da maden suyu içsen fayda eder mi ki ?
Ben de kullaniyorum ama sinirler tavan yapiyo kullanmamaya calisiyorum mecbur kalmadikca.Karin büyüyünce direksiyona degiyomus ani frende riskli diye bi haftadan sonra kullanmayin yaziyor bazi yerlerde ama haftasini hatirlayamadim.ben kullanıyorum canım 9 aya kadarda kullanırım yanı ne sakıncası varkı
evet evet eklede gorelim kesinlikle:) benim burada sadece bi kac arkadasim var baska kimse yok. yani anlayacagin taki takacak kimsede olmaz. ben hersey yolunda giderse hemen bi aya felan turkiyeye gelecegim.bebek sekerlerini lavanta keseciklerini felan hepsini orada dagitmak icin hazirladim koliledim simdi oraya gelecekler.bide yastigi yuk etmem sanirim.ama yapmak isterdim acikcasidekoratif yastik yaptim bi tane yataginin icine takan olursa buyursun ona taksin:) bu arada ben lavanta yastiklarini baby shower partim icin yapmistim dagittim bitti hepsi.resimlerini eklemistim
Valla cnm bızdede ayda 1 yada uc hafta bir kere oluyo. Aynen esler cok tedırgın. Valla ben soyleyemıyrm ona buraktm artk. Bazen bellı edıyrm yapcak bişey yok. Dıkkat edersek bişey olmaz falan dıye anlat bence biz ilk aylarda uc ıkı ay yapmadıgımız oldu. Ama netten araştr dedım arastrmş eskısı kafar tedırgın degılKizlar bu arada resmen bizim cinsel hayat bittiEsim korkuyo bebek kocaman oldu kendimi veremiyorum diyor.Ben gururu filan biraktim söyledim bak bebek olunca hic olamiycak bir süre diye ama korkuyorum diyo.Deli etti beni .Arkadas gibi olmak istemiyorum ben napicam.Yasak da demedi ki doktor Ben bebisi düsünmüyo muyum sanki?canim cok istediginden degil ama sanki aramizda bisey o kaybetmek istemedigimden ben söylüyorum ki asla söylemezdim Kizlar biraz özele girdim ama napayim sizden baska söylicek kimse yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?