2014 Aralık Anneleri

dün öğlen iş yerinde yemekte vardı kavun onu yedim ama tık yok. inciri uzun süredir yemedim onu da denicem cnm teşekkürler. inş işe yarar

kesinlikle zorlanirsin ben yaptigimda daha 26 arti 0 dim. ve 4 yil once kina gecemde o gun olmustu:) oyle denk geldi bende bozmak istemedim. ama yoruldum hemde cok.cunku hazirlik olarak bisiler yapman lazim arkadanda temizlik isi tabi cok zordu.yanimda kimsede yok gerci benim onunda etkisi oldu.ama hevesimi almis oldum.bundan sonra yapamazdim.ben bi kac gundur agarlastim resmen.islerimde yavas ilerliyo ve bu beni huzursuz edio.dun bugun hiz verdim kendime.simdide tacimi tasarliyorum bakalim.resmini atarim.

Haklisin cnm iyi fikir ben de netten arastir diyeyim en iyisi ici rahatlasin.

canım bence azaltın ama sıfırlamayın haklısın bende senin gibi düşünüorumm biraz sen girişken ol .. benim göbeğim aşırı büyük olduğu için bizimki de evham yapıo ara sıra haftada 1 ya da ayda 2 olsun bari ztn şurda ne kaldı ..

evet hanimlar bitti sekerlerimiz yorumlarinizi bekliyorum...geriye pamugum dogdugunda ismini ve dogum tarihini yazip zimbalamak kaldi..maliyeti toplam 25 tl ancak tutmustur.ip tul kurdele ve lavanta fiyatlari he bide serumlar....

ben kullanıyorum canım 9 aya kadarda kullanırım yanı ne sakıncası varkı

ne bileyim ya doktorlar yasaklıyomuş güya. dikkat dağınıklı ve stres olduğu için son aylarda trafikte de strese maruz kalmalarını istemiyolarmış annelerin. korkudan doktoruma soramadım kullanma dicekte eşim duycak diye

evet swift böyle bişeyden bahsetmişti dün. sorayım bari canım iyi oldu söylediğin saolasın. böyle bişey varsa gidememki pembe maviye. 4 aylık nerdeyse maaşımı alamıcam.

canım çok cici yapmışsın ya maşallah tr de olsan instagramdan hesap açıp yapıp satardın valla kuzu ben çoğu şeyin modeline ordan bakıorum sende bakmalısın tavsiye ederim ztn yaptıkların güzel baya geliştirebilirsin kendini .. aynen annem var aslında biraz ona güveniorum ama doğum sorası 2 mevlüt düşünüyorum o yüzden şuan için baby shower kalsın bi de bahçe olsa nese evde nasıl olur parti pek bilemedim ..

dün benim doktorda yasakladı canım yaa. su biraz fazla zaten rahime baskı yapıyor dedi oraya başka baskı istemem dedi. bunlar erken doğuma sebep olur dedi. çok kötü bişeymiş hakkaten. tabi istekten değilde ayrı kalmış gibi oluyor insan. çok iyi anlıyorum seni

Ben de kullaniyorum ama sinirler tavan yapiyo kullanmamaya calisiyorum mecbur kalmadikca.Karin büyüyünce direksiyona degiyomus ani frende riskli diye bi haftadan sonra kullanmayin yaziyor bazi yerlerde ama haftasini hatirlayamadim.

35 ten sonra mı ne yazıyor bende okudum. gerçekten sinirleniyor insan bazen kendimi kastığımı hissediyorum ama havalar soğuncada zor oluyor ama serviste olmayınca. işim zor valla yasaklarsa.

Kızlar eğer risk yoksa son ana kadar yapılabilirmiş hatta iyiymiş. Normal doğum düşünenler açısından rahimi doğuma hazırlamakta faydası varmış son aylardaki korunmasız ilişkinin. Bizim de malum göbişten dolayı korkuyor haha yanıma yaklaşmıyor Gel gel atlamıcam üstüne diyorum bazen kızıyor öyle deyince de Bizim hiç doktor tarafından kısıtlanmamız olmadı. Eşim korkudan kısıtlıyor Ama ben son anlarda faydası olacağı için sürekli tepesinde biteceğim 4,5 yılda çekince mekince kalmadı valla Aştık biz o konuları
maalesef çalışıyorum çalıştığım şirkette güya anne odası var ama wc ile içice o yüzden tuvalet kokusundan durulmuyo neseki biraz geçti yoğurt yiyince
İyi bari biraz da olsa geçmiş.

İlk defa magnezyum magvital şase içiyorum. REsmen midem bulandı bu nedir yaaa. Her gün bu işkence çekilmez be kardeşim. Midem alt üst oldu.

Haha bin bin. Benimde bu akşam ki planım oydu
Geçenlerde resmen randevu verir gibi adama dedim bu akşam diye. Ekti beni

ayıp olucak canım ama korunmasız ilişki derken ?

evet risk yoksa dr bişey demiyorsa sorun yok. hatta çok utanarak söylicem ama kızımın doğumundan 1 gün önce bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…