dün öğlen iş yerinde yemekte vardı kavun onu yedim ama tık yok. inciri uzun süredir yemedim onu da denicem cnm teşekkürler. inş işe yararCanim sabahlikli sekilde 60 tl dedi kadin.
Canim ben 2 gündür kavun ve incir yedim nasil ishal oldum anlatamamCok sik cikmiyorum ama ishalim gidince.Yarim kavunu yedim ama.Seker cikmadi diye bazen abartiyorum.Az kavun yesen ya da incir sekerin yoksa belki tuvalete rahat cikarir
kesinlikle zorlanirsin ben yaptigimda daha 26 arti 0 dim. ve 4 yil once kina gecemde o gun olmustu:) oyle denk geldi bende bozmak istemedim. ama yoruldum hemde cok.cunku hazirlik olarak bisiler yapman lazim arkadanda temizlik isi tabi cok zordu.yanimda kimsede yok gerci benim onunda etkisi oldu.ama hevesimi almis oldum.bundan sonra yapamazdim.ben bi kac gundur agarlastim resmen.islerimde yavas ilerliyo ve bu beni huzursuz edio.dun bugun hiz verdim kendime.simdide tacimi tasarliyorum bakalim.resmini atarim.hımm onu hatırlayamadım canım ya .. bende izne çıkınca baby shower yapsam mı diorum ama çok ağırlaşmış olcam die vazgeçtim gibi .. takı yastıgı olarak diksen sora sana kalır kuzu çok begenirsem bende kullanmiim dekoratif amaçlı kalsın diorum annem gülüo .. hatta şimdi doğum yapan bi arkadaşıma dikio bugün yarın bitecek inş
Ben haftada uc yada dort gun kullanıyrm canm ama duymadm hiç öyle bişey.
Haklisin cnm iyi fikir ben de netten arastir diyeyim en iyisi ici rahatlasin.Valla cnm bızdede ayda 1 yada uc hafta bir kere oluyo. Aynen esler cok tedırgın. Valla ben soyleyemıyrm ona buraktm artk. Bazen bellı edıyrm yapcak bişey yok. Dıkkat edersek bişey olmaz falan dıye anlat bence biz ilk aylarda uc ıkı ay yapmadıgımız oldu. Ama netten araştr dedım arastrmş eskısı kafar tedırgın degıl
Kizlar bu arada resmen bizim cinsel hayat bittiEsim korkuyo bebek kocaman oldu kendimi veremiyorum diyor.Ben gururu filan biraktim söyledim bak bebek olunca hic olamiycak bir süre diye ama korkuyorum diyo.Deli etti beni .Arkadas gibi olmak istemiyorum ben napicam.Yasak da demedi ki doktor Ben bebisi düsünmüyo muyum sanki?canim cok istediginden degil ama sanki aramizda bisey o kaybetmek istemedigimden ben söylüyorum ki asla söylemezdim Kizlar biraz özele girdim ama napayim sizden baska söylicek kimse yok...
ben kullanıyorum canım 9 aya kadarda kullanırım yanı ne sakıncası varkı
Ben rapor alırken söylemişti ordakiler,sigorta raporu ödemiyor bilginiz olsun sağlık ocağından tekrar rapor alın demişti.Ben memur olduğum için sıkıntı olmuyor ama sigortalının nasıl bir sor istersen hastaneye.
kesinlikle zorlanirsin ben yaptigimda daha 26 arti 0 dim. ve 4 yil once kina gecemde o gun olmustu:) oyle denk geldi bende bozmak istemedim. ama yoruldum hemde cok.cunku hazirlik olarak bisiler yapman lazim arkadanda temizlik isi tabi cok zordu.yanimda kimsede yok gerci benim onunda etkisi oldu.ama hevesimi almis oldum.bundan sonra yapamazdim.ben bi kac gundur agarlastim resmen.islerimde yavas ilerliyo ve bu beni huzursuz edio.dun bugun hiz verdim kendime.simdide tacimi tasarliyorum bakalim.resmini atarim.Eki Görüntüle 1260385 Eki Görüntüle 1260386
Kizlar bu arada resmen bizim cinsel hayat bittiEsim korkuyo bebek kocaman oldu kendimi veremiyorum diyor.Ben gururu filan biraktim söyledim bak bebek olunca hic olamiycak bir süre diye ama korkuyorum diyo.Deli etti beni .Arkadas gibi olmak istemiyorum ben napicam.Yasak da demedi ki doktor Ben bebisi düsünmüyo muyum sanki?canim cok istediginden degil ama sanki aramizda bisey o kaybetmek istemedigimden ben söylüyorum ki asla söylemezdim Kizlar biraz özele girdim ama napayim sizden baska söylicek kimse yok...
Ben de kullaniyorum ama sinirler tavan yapiyo kullanmamaya calisiyorum mecbur kalmadikca.Karin büyüyünce direksiyona degiyomus ani frende riskli diye bi haftadan sonra kullanmayin yaziyor bazi yerlerde ama haftasini hatirlayamadim.
Eki Görüntüle 1260391 Eki Görüntüle 1260392 Eki Görüntüle 1260393 evet hanimlar bitti sekerlerimiz yorumlarinizi bekliyorum...geriye pamugum dogdugunda ismini ve dogum tarihini yazip zimbalamak kaldi..maliyeti toplam 25 tl ancak tutmustur.ip tul kurdele ve lavanta fiyatlari he bide serumlar....
canım bence azaltın ama sıfırlamayın haklısın bende senin gibi düşünüorumm biraz sen girişken ol .. benim göbeğim aşırı büyük olduğu için bizimki de evham yapıo ara sıra haftada 1 ya da ayda 2 olsun bari ztn şurda ne kaldı ..
Kızlar eğer risk yoksa son ana kadar yapılabilirmiş hatta iyiymiş. Normal doğum düşünenler açısından rahimi doğuma hazırlamakta faydası varmış son aylardaki korunmasız ilişkinin. Bizim de malum göbişten dolayı korkuyor haha yanıma yaklaşmıyordün benim doktorda yasakladı canım yaa. su biraz fazla zaten rahime baskı yapıyor dedi oraya başka baskı istemem dedi. bunlar erken doğuma sebep olur dedi.çok kötü bişeymiş hakkaten. tabi istekten değilde ayrı kalmış gibi oluyor insan. çok iyi anlıyorum seni
İyi bari biraz da olsa geçmiş.maalesef çalışıyorum çalıştığım şirkette güya anne odası var ama wc ile içice o yüzden tuvalet kokusundan durulmuyo neseki biraz geçti yoğurt yiyince
Kızlar eğer risk yoksa son ana kadar yapılabilirmiş hatta iyiymiş. Normal doğum düşünenler açısından rahimi doğuma hazırlamakta faydası varmış son aylardaki korunmasız ilişkinin. Bizim de malum göbişten dolayı korkuyor haha yanıma yaklaşmıyorGel gel atlamıcam üstüne diyorum bazen kızıyor öyle deyince de Bizim hiç doktor tarafından kısıtlanmamız olmadı. Eşim korkudan kısıtlıyor Ama ben son anlarda faydası olacağı için sürekli tepesinde biteceğim 4,5 yılda çekince mekince kalmadı valla Aştık biz o konuları
Ha ha habnde bincem tepesine aksam o zmn
Kızlar eğer risk yoksa son ana kadar yapılabilirmiş hatta iyiymiş. Normal doğum düşünenler açısından rahimi doğuma hazırlamakta faydası varmış son aylardaki korunmasız ilişkinin. Bizim de malum göbişten dolayı korkuyor haha yanıma yaklaşmıyorGel gel atlamıcam üstüne diyorum bazen kızıyor öyle deyince de Bizim hiç doktor tarafından kısıtlanmamız olmadı. Eşim korkudan kısıtlıyor Ama ben son anlarda faydası olacağı için sürekli tepesinde biteceğim 4,5 yılda çekince mekince kalmadı valla Aştık biz o konuları
İyi bari biraz da olsa geçmiş.
Haha bin bin. Benimde bu akşam ki planım oydu
Geçenlerde resmen randevu verir gibi adama dedim bu akşam diye. Ekti beni
evet risk yoksa dr bişey demiyorsa sorun yok. hatta çok utanarak söylicem ama kızımın doğumundan 1 gün önce bileKızlar eğer risk yoksa son ana kadar yapılabilirmiş hatta iyiymiş. Normal doğum düşünenler açısından rahimi doğuma hazırlamakta faydası varmış son aylardaki korunmasız ilişkinin. Bizim de malum göbişten dolayı korkuyor haha yanıma yaklaşmıyorGel gel atlamıcam üstüne diyorum bazen kızıyor öyle deyince de Bizim hiç doktor tarafından kısıtlanmamız olmadı. Eşim korkudan kısıtlıyor Ama ben son anlarda faydası olacağı için sürekli tepesinde biteceğim 4,5 yılda çekince mekince kalmadı valla Aştık biz o konuları
İyi bari biraz da olsa geçmiş.
Bildiğin korunmasız. Çocuk yapmak için kullandığın yöntemayıp olucak canım ama korunmasız ilişki derken ?
Bence deallah sizi ne etmeye yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?