Madem deneyimlisin bu konuda şöyle sorayım o zaman :) Gerçekten faydası oluyor mu ? Normal doğum mu sezeryan mı oldun ? Normal se kolay mı oldu ? Hayır faydası yoksa adama işkence yapmayayım. Adam tırsıyor resmen :)evet risk yoksa dr bişey demiyorsa sorun yok. hatta çok utanarak söylicem ama kızımın doğumundan 1 gün önce bile
Bildiğin korunmasız. Çocuk yapmak için kullandığın yöntemArada hiç bir engelin olmadığı
Bence de
kızımda kızıtlama yoktu bişey yoktu rahattık bunda kısıtladı doktor riskli gebelik sıkıntı olmasın dedi ne bileyiim bi eksiklik hissediyo insan yawwwwwevet risk yoksa dr bişey demiyorsa sorun yok. hatta çok utanarak söylicem ama kızımın doğumundan 1 gün önce bile
CANIM PARA RAPOR BİTTİKTEN 1 HAFTA İÇİNDE YATIYO TOPLU OLARAK HER AY PARA VERMİYOLARtabi sigortalı çalışıyorum. nesini ödemiyorki. swiftin dediği olay sanırım bu. yani ben orda doğum yaparsam devlet bana 16 haftalık maaşımı vermeyecek mi? doğum iznindeyken?
EŞİM HORMONLARDAN CANIM DİYO KIZLARIMA BİŞEY OLMASIN DİYO OLMAZ DİYORUM ANLATAMIYORMMMMKızlar bam telime dokundunuz :) bizim beyde korkuyor hatta dalga gecıyor ben bacak arasına yastıkla uyuyorum sen uyku arkadaşı buldun kendine diye :) valla benım tecrübeli kuzenler ısrarla cok faydası var dıyır . Ama biz tırsıyoz
yok canım benim sezeryandı.ertesi gün doğum olacak ve lohusalık süresince ilişki olmıyacak diye kapanış gibi oldu dermişimMadem deneyimlisin bu konuda şöyle sorayım o zaman :) Gerçekten faydası oluyor mu ? Normal doğum mu sezeryan mı oldun ? Normal se kolay mı oldu ? Hayır faydası yoksa adama işkence yapmayayım. Adam tırsıyor resmen :)
Dr riskli dediyse yapcak bişey yok canım. boynumuz kıldan ince o durumda :)kızımda kızıtlama yoktu bişey yoktu rahattık bunda kısıtladı doktor riskli gebelik sıkıntı olmasın dedi ne bileyiim bi eksiklik hissediyo insan yawwwww
CANIM PARA RAPOR BİTTİKTEN 1 HAFTA İÇİNDE YATIYO TOPLU OLARAK HER AY PARA VERMİYOLAR
Canim sabahlikli sekilde 60 tl dedi kadin.
Canim ben 2 gündür kavun ve incir yedim nasil ishal oldum anlatamamCok sik cikmiyorum ama ishalim gidince.Yarim kavunu yedim ama.Seker cikmadi diye bazen abartiyorum.Az kavun yesen ya da incir sekerin yoksa belki tuvalete rahat cikarir
Eh haliyle zor oluyor.hele birde cocuklu gelecek varsa o zaman kaos kacinilmaz.aslinda herkes kendi cocuguna sahip ciksa sorun olmazda malesef herkes oyle dusunceli degil.hamis halinle zor oluyormus. Bu gidisle instagram isinede bi giriscem sanirim :) arkadasimda ac ac diye israr ediyorcanım çok cici yapmışsın ya maşallahtr de olsan instagramdan hesap açıp yapıp satardın valla kuzu ben çoğu şeyin modeline ordan bakıorum sende bakmalısın tavsiye ederim ztn yaptıkların güzel baya geliştirebilirsin kendini .. aynen annem var aslında biraz ona güveniorum ama doğum sorası 2 mevlüt düşünüyorum o yüzden şuan için baby shower kalsın bi de bahçe olsa nese evde nasıl olur parti pek bilemedim ..
Madem deneyimlisin bu konuda şöyle sorayım o zaman :) Gerçekten faydası oluyor mu ? Normal doğum mu sezeryan mı oldun ? Normal se kolay mı oldu ? Hayır faydası yoksa adama işkence yapmayayım. Adam tırsıyor resmen :)
Eh haliyle zor oluyor.hele birde cocuklu gelecek varsa o zaman kaos kacinilmaz.aslinda herkes kendi cocuguna sahip ciksa sorun olmazda malesef herkes oyle dusunceli degil.hamis halinle zor oluyormus. Bu gidisle instagram isinede bi giriscem sanirim :) arkadasimda ac ac diye israr ediyorbakalim hayirlisi
Arkadaslar memleketlere gidecekler aman dıkkat edın kendinize .. Biz bu aksam cıkıyıruz 6-7 saat sürüyor normal şartlarda .. 2 saatte bir molalarımıza , wc gıtmelere , sırta yastık almaya ve kıyafete dıkkat edelim .. Şimdiden hayırlı yolculuklar
Madem deneyimlisin bu konuda şöyle sorayım o zaman :) Gerçekten faydası oluyor mu ? Normal doğum mu sezeryan mı oldun ? Normal se kolay mı oldu ? Hayır faydası yoksa adama işkence yapmayayım. Adam tırsıyor resmen :)
Elimdeki isleri bitireyim de bakam bari bi nasil biseymis bu ben gorsellerden ne bulursam bide bloglardancanım cocuklu ya 1 kişi gelir ya 2 ama gözüm yemio ya .. mevlütte kendimde olurum inş .. herkes sahip çıksa çocuğuna güzel olacak da işte olmuo herkes bir .. instagramı kesin aç canım açmadığın kabahatt ..
CANIM SAĞLIK OCAĞI SANA DOĞUM ÖNCESİ VE SONRASI RAPORUNU VEREMEZ SSK İLE ANLAŞMALI HASTANEDEN ALMAN GEREKİYOEvet canım öylede bu hastanenin sigorta anlaşması yokmuş sanırım. orda doğum yaptığında onun verdiği rapora sigorta ödeme yapmıyormuş. sağlık ocağından falan alın demiş. o kadar uzun sağlık ocağı nasıl rapor vercek. onu araştırmam lazım.
kızlar farkındamısınız çok fazla kasım ayına kaymalar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?