2014 Aralık Anneleri

evet risk yoksa dr bişey demiyorsa sorun yok. hatta çok utanarak söylicem ama kızımın doğumundan 1 gün önce bile
Madem deneyimlisin bu konuda şöyle sorayım o zaman :) Gerçekten faydası oluyor mu ? Normal doğum mu sezeryan mı oldun ? Normal se kolay mı oldu ? Hayır faydası yoksa adama işkence yapmayayım. Adam tırsıyor resmen :)

evet risk yoksa dr bişey demiyorsa sorun yok. hatta çok utanarak söylicem ama kızımın doğumundan 1 gün önce bile
kızımda kızıtlama yoktu bişey yoktu rahattık bunda kısıtladı doktor riskli gebelik sıkıntı olmasın dedi ne bileyiim bi eksiklik hissediyo insan yawwwww

Kızlar bam telime dokundunuz :) bizim beyde korkuyor hatta dalga gecıyor ben bacak arasına yastıkla uyuyorum sen uyku arkadaşı buldun kendine diye :) valla benım tecrübeli kuzenler ısrarla cok faydası var dıyır . Ama biz tırsıyoz

tabi sigortalı çalışıyorum. nesini ödemiyorki. swiftin dediği olay sanırım bu. yani ben orda doğum yaparsam devlet bana 16 haftalık maaşımı vermeyecek mi? doğum iznindeyken?
CANIM PARA RAPOR BİTTİKTEN 1 HAFTA İÇİNDE YATIYO TOPLU OLARAK HER AY PARA VERMİYOLAR

EŞİM HORMONLARDAN CANIM DİYO KIZLARIMA BİŞEY OLMASIN DİYO OLMAZ DİYORUM ANLATAMIYORMMMM

yok canım benim sezeryandı.ertesi gün doğum olacak ve lohusalık süresince ilişki olmıyacak diye kapanış gibi oldu dermişim

CANIM PARA RAPOR BİTTİKTEN 1 HAFTA İÇİNDE YATIYO TOPLU OLARAK HER AY PARA VERMİYOLAR

Evet canım öylede bu hastanenin sigorta anlaşması yokmuş sanırım. orda doğum yaptığında onun verdiği rapora sigorta ödeme yapmıyormuş. sağlık ocağından falan alın demiş. o kadar uzun sağlık ocağı nasıl rapor vercek. onu araştırmam lazım.

Cok uygunmus yaa vallahi.. bi de begendim yani.. boyle bulursam iki takim pijama alicam. Mali faln guzel miydi? Malum kisin dogum yapicaz. Sabahligi filan sicak tutuyo mu denedin mi? Bi de sabahlik uzun guzel en cok onu begendim.

Arkadaslar memleketlere gidecekler aman dıkkat edın kendinize .. Biz bu aksam cıkıyıruz 6-7 saat sürüyor normal şartlarda .. 2 saatte bir molalarımıza , wc gıtmelere , sırta yastık almaya ve kıyafete dıkkat edelim .. Şimdiden hayırlı yolculuklar

Eh haliyle zor oluyor.hele birde cocuklu gelecek varsa o zaman kaos kacinilmaz.aslinda herkes kendi cocuguna sahip ciksa sorun olmazda malesef herkes oyle dusunceli degil.hamis halinle zor oluyormus. Bu gidisle instagram isinede bi giriscem sanirim :) arkadasimda ac ac diye israr ediyor bakalim hayirlisi

canım cocuklu ya 1 kişi gelir ya 2 ama gözüm yemio ya .. mevlütte kendimde olurum inş .. herkes sahip çıksa çocuğuna güzel olacak da işte olmuo herkes bir .. instagramı kesin aç canım açmadığın kabahatt ..

canımm çok saol size de ii yolculuklar Rabbim korusun hepimizi çekirdek ailelerimizi

Canm bu konuda bn de bisi paylasayim hic eksik kalmiyim bnm arkadasima dr ilk hamileliginin son ayinda her gun iliski demisti catisi dardi galiba tam hatirlamiyorum. ama tabi bi risk yksa.. bebisi 4 kiloya yakin dogdu ve normal dogum. Bir ikinmaya dogurmus bn de uygulamayi planliyorum ama bnm koca da tirsiyo manyak :) ben yanasmasam hiiiiicc yaniii.. gecen sefer sagolsun bnm kiskanc oglusum bi tane gecirmisti babasina

Elimdeki isleri bitireyim de bakam bari bi nasil biseymis bu ben gorsellerden ne bulursam bide bloglardan

[
CANIM SAĞLIK OCAĞI SANA DOĞUM ÖNCESİ VE SONRASI RAPORUNU VEREMEZ SSK İLE ANLAŞMALI HASTANEDEN ALMAN GEREKİYO

Kızlar ya yazdıklarınızı okuyunca kendimi kötü hissettim. Ben frijit miyim neyim ki
Bize ztn yasak da bnm canıma minnet yani. Adamı ona rağmen zor duruyo. Ben de ona kızıyorum hala nasıl istiyebiliyosun diye Var bi anormallik bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…