2014 Aralık Anneleri

Kızlar ıkı gundur wc ye cıkamıyodum. Şimdi bi ekşi elma yedim bagrsakların maşallahı var. Tavsıye ederim.

tamam çok güzel anlattın canım saol

Tırsmayın doktor yasak koymadıysa çok faydası varmış. Ben son zamanlarda faydası olduğu için konuşacağım valla eşimle yok öyle tırsmak falan. Bana faydası olacak doğumda onun
EŞİM HORMONLARDAN CANIM DİYO KIZLARIMA BİŞEY OLMASIN DİYO OLMAZ DİYORUM ANLATAMIYORMMMM
sanki bir şey olcak olsa biz isteriz bu adamlarda ne manyak yaa Biz daha çok düşünüyoruz bebişleri
yok canım benim sezeryandı.ertesi gün doğum olacak ve lohusalık süresince ilişki olmıyacak diye kapanış gibi oldu dermişim
Güzel bir kapanış olmuş sizin ki
sağlık ocağı doğum raporu veremez ki.
Hayırlı yolculuklar kuzum size.
ahahahah çok güldüm yaa

ya bak nasılda faydası oluyor bu mesajı mı okutsam eşime gerçekçi olur Bende uygulamayı planlıyorum
Oğlanlar kıskanç anam ne yapalım. Benim ki de ne zaman sarılsa bana tepik atıyor.
[

CANIM SAĞLIK OCAĞI SANA DOĞUM ÖNCESİ VE SONRASI RAPORUNU VEREMEZ SSK İLE ANLAŞMALI HASTANEDEN ALMAN GEREKİYO
Aynen vermez sağlık ocağı.
Bende adama kızıyorum yanaşmıyor diye. Var bir terslik
Ama şu hormon denen şeyler her kadında aynı etkiyi yapmazmış ki, Bazısında istek bazısında isteksizlik yaparmış. Bende istek yaptı o ayrı

Afedersın cnm ama valla rahatladm. Bide basur var bende o zorluyo arada ama alıştm artk.
Bilirim canım bende de var. Çok şükür ilk çıktığı yıl rahatsız etti bir daha hiç orda yokmuş gibi gayet güzel uyum sağladık birbirimize :) Hamişlikte büyüdü sadece ama acı, kabızlık çok şükür yok.
Zamanında 6 ay kadar çok çektim ama o yüzden anlarım. Çörek otu yağı pamuğa sürüp koyardım iyi gelirdi. Dene istersen. Zararı olacağını sanmam. En kötü ihtimalle zeytin yağına patırılmış pamuk koy.

swift ya varya her derde devasın arkadaşım ya vallahiii seviyom seni :)

Haha Allah iyi etsin senii okut valla niye tirsiyolar sanki.. swiftcim olmadi biz cikicaz tepelerine hahayy dr. Oneriyo yahu ne yapalimm.. nasilsa biz cok enerji sarfetmiyoruz. Malum karnimiz burnumuzda

Canim pijama ve sabahliklarin mali iyiydi penye yani.elastik bir penyeydi diz falan yapmiycak.Sabahlikla giyince hic üsütmez.Lohusalikta ates basiyomus ya bakalim nasil basicak:)

Ayy benim koca son aylarda hic yapmaz öyle karnimo görünce iyice düser bayilir korkudan herhalde.Agir mi geliyoz oglusumla dicem ama 3 kilo aldim daha dur bakalim neler olacak.Önce 3 verdim sonra 6 aldim aslinda ama eski halime göre 3 fazlayim sadece

Sagol cnm benm. Bendede bayadr yoktu uc gundur fena oturamıyodum bile. Ya ben bide kuru kayısı ıncır hurma falan hiç sevmem yemedımde. Zeytnyagını bi denim artık

Hehe bende sendenim cnm bizde uzun suredir kardes kardes yatiyoruz, banada bir isteksizlik geldi allahtan esimde sorun etmiyor oda korkuyor bisey olacak diye:)

lohusa tacim ve pamugumun bandanasi bitmistir:) sifir para.. evdekiler kullanilarak yapilan bir degerlendirme suslemek icin beyaz bir terlik bulamazsam evdeki herhangi bir terligi goturecegim mecburen..terliklerim yeni ama suslemeye musait degil

Kızlaaar bugün dediğim gibi kontrolüm vardı gittik bebişim 39 cm olmuş kilosu da 1390 gr. Normal dedi doktorum. Ama biraz suyum sınırda çıktı ama fazlalık bakımından onu takip edelim dedi bir de gebelik şekeri olunca dikkat etmek gerekiyor buna. Ama şimdilik her şey gayet iyi çok şükür. Şu anda oğlum yan duruyormuş rahimde o yüzden doğum şekliyle ilgili bir şey demek için çok erken dedi.bir de benim idrar yollarımda enfeksiyon ve bakteri çıktı onun için de ilaç verdi haftaya bir dha gideceğim. Bu arada ağda enfeksiyona neden olur mu dedim çünkü ağdacıya gidiyorum malum, yok herhangi bir şey yapmaz dedi. Benden haberler böyle bugünlük. Hııı bi de oğlum suratını elleriyle kapattığı için yüzünü göremedik. Belki haftaya görürüz bakalım merakla bekliyorum oğluşumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…