- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
tamam çok güzel anlattın canım saol
Tırsmayın doktor yasak koymadıysa çok faydası varmış. Ben son zamanlarda faydası olduğu için konuşacağım valla eşimle yok öyle tırsmak falan. Bana faydası olacak doğumda onunKızlar bam telime dokundunuz :) bizim beyde korkuyor hatta dalga gecıyor ben bacak arasına yastıkla uyuyorum sen uyku arkadaşı buldun kendine diye :) valla benım tecrübeli kuzenler ısrarla cok faydası var dıyır . Ama biz tırsıyoz
sanki bir şey olcak olsa biz isteriz bu adamlarda ne manyak yaaEŞİM HORMONLARDAN CANIM DİYO KIZLARIMA BİŞEY OLMASIN DİYO OLMAZ DİYORUM ANLATAMIYORMMMM
yok canım benim sezeryandı.ertesi gün doğum olacak ve lohusalık süresince ilişki olmıyacak diye kapanış gibi oldu dermişim
sağlık ocağı doğum raporu veremez ki.Evet canım öylede bu hastanenin sigorta anlaşması yokmuş sanırım. orda doğum yaptığında onun verdiği rapora sigorta ödeme yapmıyormuş. sağlık ocağından falan alın demiş. o kadar uzun sağlık ocağı nasıl rapor vercek. onu araştırmam lazım.
Hayırlı yolculuklar kuzum size.Arkadaslar memleketlere gidecekler aman dıkkat edın kendinize .. Biz bu aksam cıkıyıruz 6-7 saat sürüyor normal şartlarda .. 2 saatte bir molalarımıza , wc gıtmelere , sırta yastık almaya ve kıyafete dıkkat edelim .. Şimdiden hayırlı yolculuklar
ahahahah çok güldüm yaa
ya bak nasılda faydası oluyor bu mesajı mı okutsam eşime gerçekçi olurCanm bu konuda bn de bisi paylasayim hic eksik kalmiyimbnm arkadasima dr ilk hamileliginin son ayinda her gun iliski demisti catisi dardi galiba tam hatirlamiyorum. ama tabi bi risk yksa.. bebisi 4 kiloya yakin dogdu ve normal dogum. Bir ikinmaya dogurmus bn de uygulamayi planliyorum ama bnm koca da tirsiyo manyak :) ben yanasmasam hiiiiicc yaniii.. gecen sefer sagolsun bnm kiskanc oglusum bi tane gecirmisti babasina
Aynen vermez sağlık ocağı.[
CANIM SAĞLIK OCAĞI SANA DOĞUM ÖNCESİ VE SONRASI RAPORUNU VEREMEZ SSK İLE ANLAŞMALI HASTANEDEN ALMAN GEREKİYO
Bende adama kızıyorum yanaşmıyor diye. Var bir terslikKızlar ya yazdıklarınızı okuyunca kendimi kötü hissettim. Ben frijit miyim neyim ki
Bize ztn yasak da bnm canıma minnet yani. Adamı ona rağmen zor duruyo. Ben de ona kızıyorum hala nasıl istiyebiliyosun diyeVar bi anormallik bizde
ohh rahatlamışsındır canım yaKızlar ıkı gundur wc ye cıkamıyodum. Şimdi bi ekşi elma yedim bagrsakların maşallahı var. Tavsıye ederim.
Afedersın cnm ama valla rahatladm. Bide basur var bende o zorluyo arada ama alıştm artk.ohh rahatlamışsındır canım ya
Bilirim canım bende de var. Çok şükür ilk çıktığı yıl rahatsız etti bir daha hiç orda yokmuş gibi gayet güzel uyum sağladık birbirimize :) Hamişlikte büyüdü sadece ama acı, kabızlık çok şükür yok.Afedersın cnm ama valla rahatladm. Bide basur var bende o zorluyo arada ama alıştm artk.
Bilirim canım bende de var. Çok şükür ilk çıktığı yıl rahatsız etti bir daha hiç orda yokmuş gibi gayet güzel uyum sağladık birbirimize :) Hamişlikte büyüdü sadece ama acı, kabızlık çok şükür yok.
Zamanında 6 ay kadar çok çektim ama o yüzden anlarım. Çörek otu yağı pamuğa sürüp koyardım iyi gelirdi. Dene istersen. Zararı olacağını sanmam. En kötü ihtimalle zeytin yağına patırılmış pamuk koy.
swift ya varya her derde devasın arkadaşım ya vallahiii seviyom seni :)
Tırsmayın doktor yasak koymadıysa çok faydası varmış. Ben son zamanlarda faydası olduğu için konuşacağım valla eşimle yok öyle tırsmak falan. Bana faydası olacak doğumda onun
sanki bir şey olcak olsa biz isteriz bu adamlarda ne manyak yaaBiz daha çok düşünüyoruz bebişleri
Güzel bir kapanış olmuş sizin ki
sağlık ocağı doğum raporu veremez ki.
Hayırlı yolculuklar kuzum size.
ya bak nasılda faydası oluyor bu mesajı mı okutsam eşime gerçekçi olurBende uygulamayı planlıyorum
Oğlanlar kıskanç anam ne yapalım. Benim ki de ne zaman sarılsa bana tepik atıyor.
Aynen vermez sağlık ocağı.
Bende adama kızıyorum yanaşmıyor diye. Var bir terslik
Ama şu hormon denen şeyler her kadında aynı etkiyi yapmazmış ki, Bazısında istek bazısında isteksizlik yaparmış. Bende istek yaptı o ayrı
Sagol cnm benm. Bendede bayadr yoktu uc gundur fena oturamıyodum bile. Ya ben bide kuru kayısı ıncır hurma falan hiç sevmem yemedımde. Zeytnyagını bi denim artıkBilirim canım bende de var. Çok şükür ilk çıktığı yıl rahatsız etti bir daha hiç orda yokmuş gibi gayet güzel uyum sağladık birbirimize :) Hamişlikte büyüdü sadece ama acı, kabızlık çok şükür yok.
Zamanında 6 ay kadar çok çektim ama o yüzden anlarım. Çörek otu yağı pamuğa sürüp koyardım iyi gelirdi. Dene istersen. Zararı olacağını sanmam. En kötü ihtimalle zeytin yağına patırılmış pamuk koy.
Hehe bende sendenim cnm bizde uzun suredir kardes kardes yatiyoruz, banada bir isteksizlik geldi allahtan esimde sorun etmiyor oda korkuyor bisey olacak diye:)Kızlar ya yazdıklarınızı okuyunca kendimi kötü hissettim. Ben frijit miyim neyim ki
Bize ztn yasak da bnm canıma minnet yani. Adamı ona rağmen zor duruyo. Ben de ona kızıyorum hala nasıl istiyebiliyosun diyeVar bi anormallik bizde
Cok hos olmus canim ellerine saglik tam bir kiz anasi olucaksin masallahEki Görüntüle 1260640 Eki Görüntüle 1260641 begenmedim bu iki resmi tekrar atayim dedim net cikmamis..
sagolun...begenenler icinde tesekkurler..Evet biraz susluyumdur pamukta bana benzeyecek sanirim :)Cok hos olmus canim ellerine saglik tam bir kiz anasi olucaksin masallah
Ellerine sağlıkk çok güzel olmuşlarEki Görüntüle 1260640 Eki Görüntüle 1260641 begenmedim bu iki resmi tekrar atayim dedim net cikmamis..
Sagol canim daha guzelleri sizin olsun insallah..Ellerine sağlıkk çok güzel olmuşlar
Eki Görüntüle 1260640 Eki Görüntüle 1260641 begenmedim bu iki resmi tekrar atayim dedim net cikmamis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?