- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
sagol cnm..Erkekler icinde vaaar. Aynisinin mavisini de gordum.fiyonk yerinede nazar boncugu vardi.tr de olsam renk renk alir butun kk gebelerine hediye yapardim inanki.cok zevkliydi...Canim cok guzel olmus ellerine saglik.. tabi kiz olunca boyle bandanalar da hos oluyo. Biz yapamicaz :)
Yok canım bir şey olmamıştır bence. KAfana takma bu kadar. Sıkışmış olacağını sanmıyorum. Bebeğin oynaması normal rahim kasıldıktan sonra bebeğin çok hareket etmesi normal diye okumuştum bir yerdeKizlar ya su cinsellik olayini kafama taktigim icin esime söyledim o da korkmadi anlatinca yaptik ama icim icimi yiyo esimede anlatamiyorum kizicak diye yardim edin nolur.Ben üstte oldum ama esime dogru egildim karnimda acima filan olmadi ama esime dogru yapisikti karnim.Acaba bebegi sikistirdim mi bilmeden o sirada?yavrum oynayip duruyo ama bin pisman oldum yaptigima.Akil verin nolur sikismis midir acimadi ama karnim üstteydim.Sikistiysa bisey olur mu 5 dk filan.Naptim ben esim gelir gelmez üstüne atlarsan al sana
Bebişler etkilniyor her şeyden. Her şeyi kafamıza takıp canımızı sıkmamak lazım ama elde olmuyor çoğu zamanHanimlar bugun 29+0 yani otuza giris yaptik.ve yaklasik 2 saattir pamugum hic durmuyor.sol yanim aciyor inanilmaz. Icimde resmen on tane balik var gibi oynuyor.yani gozlede goruluyor tabi bu hareketler.heyecanlandim sanirim.dahada cok basladi kipirdamaya...az once olumsuz bi haber aldim bununla ilgili olabilirmi? Kafama takmamaya çalışıyorum ama beceremiyormuyum acaba??
sagol cnm..Erkekler icinde vaaar. Aynisinin mavisini de gordum.fiyonk yerinede nazar boncugu vardi.tr de olsam renk renk alir butun kk gebelerine hediye yapardim inanki.cok zevkliydi...
Hanimlar bugun 29+0 yani otuza giris yaptik.ve yaklasik 2 saattir pamugum hic durmuyor.sol yanim aciyor inanilmaz. Icimde resmen on tane balik var gibi oynuyor.yani gozlede goruluyor tabi bu hareketler.heyecanlandim sanirim.dahada cok basladi kipirdamaya...az once olumsuz bi haber aldim bununla ilgili olabilirmi? Kafama takmamaya çalışıyorum ama beceremiyormuyum acaba??
Kizlar ya su cinsellik olayini kafama taktigim icin esime söyledim o da korkmadi anlatinca yaptik ama icim icimi yiyo esimede anlatamiyorum kizicak diye yardim edin nolur.Ben üstte oldum ama esime dogru egildim karnimda acima filan olmadi ama esime dogru yapisikti karnim.Acaba bebegi sikistirdim mi bilmeden o sirada?yavrum oynayip duruyo ama bin pisman oldum yaptigima.Akil verin nolur sikismis midir acimadi ama karnim üstteydim.Sikistiysa bisey olur mu 5 dk filan.Naptim ben esim gelir gelmez üstüne atlarsan al sana
Canim cok korktum ne bileyim kendime nasil kiziyorum anlatamam hafif bir badkidan bisey olmaz herhalde dimi üstte olunca sonucta.Bn esimin yüzüne bakamiyorun o anda da o yüzden üzerine egildim ama karnim sikissa acirdi herhalde dimi?Ayy kafayi yicem oksijensiz filan kalmamistir dimi?Ben cok salagim bidaha yapmayacagim.Yani erken dogum filan degilde ona zarar geldiyse filan diye korktum cok.Havasiz kalir gelisemez filan Allah korusun ben mi cok evham yaptim off yaYook canim yaa hicbisi olmamistir rahat ol.. sen birlesme olayini ayarlamissindr zatn ustte oldugn icin. Yani canini yakmayacak sekilde cok derin birlesme yksa canin da yanmadiysa korkma. Bebisin mutlu olmustur ondan kipir kipirtuhaf ama bebek mutlu olurmus sanirim rahimdeki kasilmadan dolayi.
Canim cok korktum ne bileyim kendime nasil kiziyorum anlatamam hafif bir badkidan bisey olmaz herhalde dimi üstte olunca sonucta.Bn esimin yüzüne bakamiyorun o anda da o yüzden üzerine egildim ama karnim sikissa acirdi herhalde dimi?Ayy kafayi yicem oksijensiz filan kalmamistir dimi?Ben cok salagim bidaha yapmayacagim.Yani erken dogum filan degilde ona zarar geldiyse filan diye korktum cok.Havasiz kalir gelisemez filan Allah korusun ben mi cok evham yaptim off ya
Canim cok sagol o kadar icimi rahatlattin ki zaten bn zorladim bisey de belli edemedim icim icimi yedi.Yarin görmeye gitcem bebisi ins rahatlar icim.Allah razi olsun valla iyi ki varsiniz insan kimseye söyleyemedigi seyi bile size söyleyebiliyor.Tabi ki acirdi canim ayrica bebegin sikissaydi ya da zarar gorseydi boyle kipir kipir oynamazdi. Zaten orda oksijen almiyo ki kuzum yani amniyon sivisinin icinde o yuzden her turlu korunuyo. Oyle ufak tefek seylerden bisi olmaz. Hadi ama kizma artik kendine. Valla etraftan duyuyorum afedersin doguma gidene kadar her gun her sekilde yapanlar var ve hicbisi olmuyo. Sen korkma esin de korkmasin canim rahatlat adami. Durduk yere tedirgin olmayin.
Aynen oyle elimde degilBebişler etkilniyor her şeyden. Her şeyi kafamıza takıp canımızı sıkmamak lazım ama elde olmuyor çoğu zaman
Kv kp sorunu herkesin sorunu benimde sorunum.ama coooook uzun oyle anlatilacak cinsten degil.bu sorun benim herseyimi etkiliyor suan.ozelliklede kizimi..esim full destek arkamda ama yeterli olmuyor bazen desteklemesi.cunku o da benim kadar uzuluyor.Hayirdr canm anlat ozel degilse.. acilirsin..
Canım üzülme hele ki bu durumda .. Ne guzel işte cok şükür Esin destek sana sen evlinin huzurunu sağla kocanla iyi ol uzulmemeye çalış diğerlerine .. Bak gurbet ellerde ne mutlu sana arkadas geliyor kızın gelsin gözün görmez hiç bişiyiKv kp sorunu herkesin sorunu benimde sorunum.ama coooook uzun oyle anlatilacak cinsten degil.bu sorun benim herseyimi etkiliyor suan.ozelliklede kizimi..esim full destek arkamda ama yeterli olmuyor bazen desteklemesi.cunku o da benim kadar uzuluyor.
Canım düşünüpte üzme kendini . Bak eğer sakıncalı bi durumun olsaydı dojtor sen sormasan dahi ilişkinin yasak olduğunu söylerdi.. Hem bende duydum ki buradan tecrubelilerde yazmiş son zamana kadar yapan var .. Neyseki yarın gorcem bebişini hem için rahatlar .. Düşünme daha fazla .. Bak iki üç cocuğu olan hamişler var .. Cocukları kucaklarına atlıyo anneler sıkışmaz öyle kolay kolayCanim cok sagol o kadar icimi rahatlattin ki zaten bn zorladim bisey de belli edemedim icim icimi yedi.Yarin görmeye gitcem bebisi ins rahatlar icim.Allah razi olsun valla iyi ki varsiniz insan kimseye söyleyemedigi seyi bile size söyleyebiliyor.
Canim cok sagol o kadar icimi rahatlattin ki zaten bn zorladim bisey de belli edemedim icim icimi yedi.Yarin görmeye gitcem bebisi ins rahatlar icim.Allah razi olsun valla iyi ki varsiniz insan kimseye söyleyemedigi seyi bile size söyleyebiliyor.
Kv kp sorunu herkesin sorunu benimde sorunum.ama coooook uzun oyle anlatilacak cinsten degil.bu sorun benim herseyimi etkiliyor suan.ozelliklede kizimi..esim full destek arkamda ama yeterli olmuyor bazen desteklemesi.cunku o da benim kadar uzuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?