bana 2. ayımdan beri ilişki yasak dert etmeyin bu kadardün benim doktorda yasakladı canım yaa. su biraz fazla zaten rahime baskı yapıyor dedi oraya başka baskı istemem dedi. bunlar erken doğuma sebep olur dedi.çok kötü bişeymiş hakkaten. tabi istekten değilde ayrı kalmış gibi oluyor insan. çok iyi anlıyorum seni
Günaydın canım. Kolay gelsin o zaman sanabugün benim gibi öğlene kadar mesai yapan tüm annişlere kocaman günaydınlar efendim
Günaydın canım. Kolay gelsin o zaman sana
günaydınnnGünaydın anneler :)
Nasılsınız bakalım? Yarın bebişlerimizle ikinci bayramımızı kutlayacağız inşallah :) Seneye de kollarımızda olacaklar bayramlarda
Ben de dünden itibaren ilaçlarımı almaya başladım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktığını söylemiştim onun için. Nasıl bi yanma oluyodu vajinamda. Bir de karnımın sağ boşluğunda ağrı oluyordu. Bugün çok şükür daha iyiyim. İnşallah geçer. Bebişin de suyu üst sınırda dediği için doktor biraz kafama taktım inşallah artmaz daha da. Dua edin ne oluuur
GÜNAYDIN CANIM BİZ TÜM GÜN BURALIYIZZZZZZbugün benim gibi öğlene kadar mesai yapan tüm annişlere kocaman günaydınlar efendim
Gunaydın. Kolay gelsın ozaman annişlereGünaydın canım. Kolay gelsin o zaman sana
Ben de idrar kültürü de verdim bayramdan sonra çıkacakmış sonuç bakalım onda ne çıkacakgünaydınnnallaha şükür iyiyiz canımm, ayy evet yaa seneye de onlarlaa olucak en güzel bayramlarr benimde var idrar yollarımda enfeksiyon sağlık ocağı 2 kere yaptı ikisindede çıktı,dün bebişimi görmeye gittim doktor idrar kültürüne bakalım dedi,sonucu 2 gün sonra öğrencem ama bayram giriyo araya bilemm ne olur bende takıyorum ama bol su içmekden başka bişi gelmiyo elimden malesef
Benim de genelde aşağılarda geziyo. Zaten doktor dedi yan duruyo şu anda dedi. Bazen aşağıdan vajinama doğru bir vuruyo ki dışarı çıkıcak zannediyorum :) Benim eşim de diyo yaklaştı ya zaman kapıyı tıklatıyodur ben gelcem anne yakında diye diyoKızlar benm bebiş artk hep kasıklarda. Hani elinle topragı falan kazırsınya aynen oyle hıssedıyrm. Bazen cok agrı yapıyo. Acaba neden hep orda. Eşimde dıyokı yol acıyo kendine
ayyy inşallah canım yaaa,2 ay kaldı az daha dayanalımmBen de idrar kültürü de verdim bayramdan sonra çıkacakmış sonuç bakalım onda ne çıkacakİnşallah iyi oluruz biz ve bebişlerimiz de
İnşallah canım :)ayyy inşallah canım yaaa,2 ay kaldı az daha dayanalımm
Benimde en son yandı. Hatta hep yan bebişim. Yuz ustu yatıyo ellerıylede yuzunu kapatıyo. İnş donerler. Üç hafta once boyleydı. 14 unde randevum var bakalm ozaman ne durumda olcak.Benim de genelde aşağılarda geziyo. Zaten doktor dedi yan duruyo şu anda dedi. Bazen aşağıdan vajinama doğru bir vuruyo ki dışarı çıkıcak zannediyorum :) Benim eşim de diyo yaklaştı ya zaman kapıyı tıklatıyodur ben gelcem anne yakında diye diyo
hemde çok çabuk geçiyo zaman,bende 29+5 oldummKızlar bugun bıgun 29+ 1 olduk. Zaman ne cabuk gecıyo ya.
Evet ya inşallah dönerler. Benim de haftaya var kontrolüm bakalım nasıl bir pozisyonda olacak. Benimki de göstermedi bu sefer yüzünü elleriyle kapadı eşekBenimde en son yandı. Hatta hep yan bebişim. Yuz ustu yatıyo ellerıylede yuzunu kapatıyo. İnş donerler. Üç hafta once boyleydı. 14 unde randevum var bakalm ozaman ne durumda olcak.
KUSURA bakma bacım çok sık giremiyorum inann laptop karşısında durmak bile mahvediyor... bakalım ne olacak geceleri uyuyamıyorum ve gündüz canım sıkılıyor halisülasyonlar görür oldum bakalım ne olacakhoşgeldin canım dün aklımdan geçmiştin :) zaten aynı odada ve hemen alt yatağında yatacakmışsın sesini duymaman mümkün mü ki oradaben tecrübeli değilim tabi, tecrübeli anneler daha iyi yardımcı olur.
canın neden sıkkın hayırdır?
bende aynı fikirdeyim ama bebek için yatağımı ayırmakda istemiyorumm ne olacak bakalım tabi havanın sıcaklığı bebeğin odasının ısınması durumuda belirleyici diğer etkenlerden olacak ya bakalımÖncelikle deneyimli bir anne değilim, deneyimli teyzeyimAblam 6 ay gibi bir süre yanında beşik te daha sonra odalarına yatırdı. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten odalarımız yan yana. Tedirgin yatacağız ister istemez duymama ihtimali olacağını pek sanmıyorum. Birde eşimden ayrı yatmayı da istemiyorum ben. Biz nereye bebiş oraya ilk 6 ay sonrasında herkes odasını bilsin Tabi hastalık falan olur o ayrı o zaman hep birlikte :) Ama 9. aydan sonra kesinlikle bebişlerin odaları ayrı olmalı. anne babanın yanında yatmamalı.
zealeeeeeeeeee bacımmm nasılsınn sende durumlar nasıl doğumun ne zamana neye karar verdin normal doğum mu ??? bende heyet raporluyum riskten dolayı işe mişede gitmiyorum son haftalarda uyuyamazda olsum gündüzleride halisülasyonlar görüyom sanki arkamda biri var biri geçip gidiyor ben mutfaktayken evin içinde gezen bir görüntü var gibi bişey deliriyormuyum ne ama uykusuzluktan olduğunu düşünyorum... hele bir sağ salim doğurabileydik veledi bezini pışpışını yapsın babası.. uğraşmayacamm katıyım o konuda hatta benden çok ilgilenmeli ... ya bakalım...sizinde odanız şimdiden hayırlı ola... bizim oda hazır ama yanımızda yatması için park yatak sepet vs.. ne alsak bilemedik.. aslında bir park yatak aldık e bebek mağazasından ama acaip dandik çıktı hemen iade ettik şimdide kararsızız az da kalıyor zaman ya bakalımehe ben de nerelerde diyordum senin icin... canin neden sıkkın?
Okudugum ve pedagoglarla konustuguma göre ilk 6 ay aliskanlik vb edinmiyorlar, edinseler de bozmasi degistirmesi kolay ve güven duygusuna en cok ihtiyac duyduklari dönem. Biz de oda hazirliyoruz, beslenmek icin falan kayan koltugu orada olucak, bez mez orada degistirilecek, ama ilk aylar geceleri odamizda yatiricaz. bebegin aglasa her sekilde duyarsin, güdüsel sanirim cok derin uyku uyuyamazsin. Bütün yükü sorumlulugu en basindan kendi üzerine alma, bazen agladiginda babasi pispislasin, bezlesin vb. Herseyi ben yapicam diye atlamak da iyi degil, bebek yapmasi 2 kisi, bakmasi da 2 kisi olsun. Cok yorulursun, bunalabilirsin. Emzirme düsünüyorsan dogru beslenme ve uyku süt icin cok önemli. Her mikirdanmaya kalkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?