2014 Aralık Anneleri

bana 2. ayımdan beri ilişki yasak dert etmeyin bu kadar . zaten az kaldı.

Günaydın anneler :)
Nasılsınız bakalım? Yarın bebişlerimizle ikinci bayramımızı kutlayacağız inşallah :) Seneye de kollarımızda olacaklar bayramlarda
Ben de dünden itibaren ilaçlarımı almaya başladım. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktığını söylemiştim onun için. Nasıl bi yanma oluyodu vajinamda. Bir de karnımın sağ boşluğunda ağrı oluyordu. Bugün çok şükür daha iyiyim. İnşallah geçer. Bebişin de suyu üst sınırda dediği için doktor biraz kafama taktım inşallah artmaz daha da. Dua edin ne oluuur

günaydınnn allaha şükür iyiyiz canımm, ayy evet yaa seneye de onlarlaa olucak en güzel bayramlarr benimde var idrar yollarımda enfeksiyon sağlık ocağı 2 kere yaptı ikisindede çıktı,dün bebişimi görmeye gittim doktor idrar kültürüne bakalım dedi,sonucu 2 gün sonra öğrencem ama bayram giriyo araya bilemm ne olur bende takıyorum ama bol su içmekden başka bişi gelmiyo elimden malesef

Kızlar benm bebiş artk hep kasıklarda. Hani elinle topragı falan kazırsınya aynen oyle hıssedıyrm. Bazen cok agrı yapıyo. Acaba neden hep orda. Eşimde dıyokı yol acıyo kendine

Ben de idrar kültürü de verdim bayramdan sonra çıkacakmış sonuç bakalım onda ne çıkacak İnşallah iyi oluruz biz ve bebişlerimiz de

Kızlar benm bebiş artk hep kasıklarda. Hani elinle topragı falan kazırsınya aynen oyle hıssedıyrm. Bazen cok agrı yapıyo. Acaba neden hep orda. Eşimde dıyokı yol acıyo kendine
Benim de genelde aşağılarda geziyo. Zaten doktor dedi yan duruyo şu anda dedi. Bazen aşağıdan vajinama doğru bir vuruyo ki dışarı çıkıcak zannediyorum :) Benim eşim de diyo yaklaştı ya zaman kapıyı tıklatıyodur ben gelcem anne yakında diye diyo

Benimde en son yandı. Hatta hep yan bebişim. Yuz ustu yatıyo ellerıylede yuzunu kapatıyo. İnş donerler. Üç hafta once boyleydı. 14 unde randevum var bakalm ozaman ne durumda olcak.

Kızlar gogus ucu kremını kullanmaya basladnzmı. Nezamn baslamamz lazm. . Ben daha baslamadm.

Benimde en son yandı. Hatta hep yan bebişim. Yuz ustu yatıyo ellerıylede yuzunu kapatıyo. İnş donerler. Üç hafta once boyleydı. 14 unde randevum var bakalm ozaman ne durumda olcak.
Evet ya inşallah dönerler. Benim de haftaya var kontrolüm bakalım nasıl bir pozisyonda olacak. Benimki de göstermedi bu sefer yüzünü elleriyle kapadı eşek

KUSURA bakma bacım çok sık giremiyorum inann laptop karşısında durmak bile mahvediyor... bakalım ne olacak geceleri uyuyamıyorum ve gündüz canım sıkılıyor halisülasyonlar görür oldum bakalım ne olacak sende durumlar iyidir inşallah
bende aynı fikirdeyim ama bebek için yatağımı ayırmakda istemiyorumm ne olacak bakalım tabi havanın sıcaklığı bebeğin odasının ısınması durumuda belirleyici diğer etkenlerden olacak ya bakalım

zealeeeeeeeeee bacımmm nasılsınn sende durumlar nasıl doğumun ne zamana neye karar verdin normal doğum mu ??? bende heyet raporluyum riskten dolayı işe mişede gitmiyorum son haftalarda uyuyamazda olsum gündüzleride halisülasyonlar görüyom sanki arkamda biri var biri geçip gidiyor ben mutfaktayken evin içinde gezen bir görüntü var gibi bişey deliriyormuyum ne ama uykusuzluktan olduğunu düşünyorum... hele bir sağ salim doğurabileydik veledi bezini pışpışını yapsın babası.. uğraşmayacamm katıyım o konuda hatta benden çok ilgilenmeli ... ya bakalım...sizinde odanız şimdiden hayırlı ola... bizim oda hazır ama yanımızda yatması için park yatak sepet vs.. ne alsak bilemedik.. aslında bir park yatak aldık e bebek mağazasından ama acaip dandik çıktı hemen iade ettik şimdide kararsızız az da kalıyor zaman ya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…